Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Pendzej Marta. Kancelaria adwokacka

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Małopolskie, 31-952 Kraków os. Urocze 5
Telefon: 126442873
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 82% pozytywna 23x 5x

Jakość usług: 88% wysoka 23x 2x 3x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 24x 2x
Ceny usług: 25% niskie 2x 20x 6x
Ilość opinii w serwisie: 28
Ilość odsłon profilu firmy: 4773
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Pendzej Marta. Kancelaria adwokacka

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam do spraw rodzinnych i majątkowych , byłam zadowolona .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zuza dnia: 2018-07-28 15:30:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dużej klasy adwokat rodzinny , polecam wszystkim osobę Pani Mecenas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kamil dnia: 2018-02-12 17:02:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dla mnie świetny fachowiec i odpowiedzialna osoba . Prowadziła mi sprawę o rozwód i inne około rozwodowe sprawy . Polecam bo w tym tłumie prawników trudno się rozeznać .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2017-09-25 13:37:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Godna polecenia osoba,jestem pod wrażeniem. Świetnie się rozmawia, lepiej niż u psychologa. Sprawa rozwojowa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Grzegorz dnia: 2016-12-14 22:09:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry,solidny adwokat. Jestem zadowolony z przeprowadzenia mojej sprawy rozwojowej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Grzegorz dnia: 2016-11-02 19:59:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona , w rozprawie rozwodowej wyrok nas moją korzyść , dobra współpraca z Pania Mecenas
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bozena dnia: 2016-06-16 17:39:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas, zajmowała się moją sprawą w 2015 roku. Zdecydowanie Polecam usługi Pani mecenas, która nie tylko profesjonalnie i przede wszystkim skutecznie poprowadziła moją sprawę ale także można było na Panią mecenas liczyć w czystko ludzkiej odsłonie współpracy, potrafi bowiem podnieść na duchu a także poświęcić swój czas w nieprzewidzianych i nie do przewidzenia sytuacjach. Jednym słowem jest to fachowiec jakich mało.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-11-06 11:42:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dla mnie rewelacja , w sprawie rozwodowej potrzebny jest dobry adwokat , który jest także dobrym psychologiem. Umie słuchać , a także wyczuć drugą stronę .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Artur dnia: 2015-09-04 10:39:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja jestem bardzo zadowolona z prowadzenia sprawy o rozwód . Uważam ,że Pani Marta to specjalista od prawa rodzinnego -mogę ją osobiście polecić .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: monika dnia: 2015-08-12 17:10:30 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: NIE POLECAM. SPRAWA ZAŁATWIONA POŁOWICZNIE, POZA TYM DROGO I OGÓLNIE BEZ REWELACJI.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Krakus dnia: 2015-07-05 08:21:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem sprawę rozwodową. Pani Mecenas to napewno profesjonalista . Rzetelna , nie mówi żadnych bajek . Do polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2015-02-13 11:34:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja sprawa rozwodowa była przez Panią Mecenas załatwiona bardzo dobrze . Mogę z czystym sumieniem polecić jej usługi .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: grażyna dnia: 2014-10-07 10:07:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią adwokat , jest rzetelna i mądrze doradziła mi we wszystkich sprawach . Miałam sprawę o rozwód, kontakty z dziecmi i alimenty .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 2014-07-27 15:38:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią adwokat , prowadziła mi sprawę o rozwód - rzetelna i z doświadczeniem , a to się liczy w takiej sprawie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: katarzyna dnia: 2014-05-13 11:36:59 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie jestem zadowolona
Jakość usług: Przecięta
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2014-04-25 22:17:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przeprowadzałam sprawę o rozwód i wszystkie sprawy z tym związane . Byłam zadowolona z mojej adwokatki . Jest specjalistką od prawa rodzinnego .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: asia dnia: 2014-04-22 15:11:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam do spraw rozwodowych , Pani Mecenas na poziomie i naprawdę bardzo mi pomogła .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2014-02-25 12:54:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem zadowolony z prowadzenia sprawy .To była sprawa spadkowa i podział spadku . Profesjonalnie i z wyczuciem -zawarliśmy ugodę ale oceniam ,że na moich warunkach .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: marek dnia: 2013-12-12 12:44:07 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja ocena: szalu nie ma. Ceny jakie dyktuje pani mecenas wydaja mi sie zbyt wysokie ale zaplacilem choc z bolem. Moja znajoma zaplacila w podobnej sprawie u innych adwokatow sporo mniej a jak porownalismy naklady pracy to wyszlo na to samo a nawet u tej kolezanki bylo lepiej. W tym zespole na os. uroczym sa inni adwokaci wiec jakbym wiedzial to bym wybral teraz kogos innego.
Jakość usług: Przecięta
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Endzio dnia: 2013-12-04 00:02:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko poszło O.K. Mogę polecić z czystym sumieniem . Rzetelny prawnik , a teraz z tym jest różnie . Dobrze się też czułam w Jej towarzystwie .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anka dnia: 2013-11-11 12:50:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję Pani Mecenas za pomoc w sprawie rozwodowej i o podział majątku . Wszystko poszło dobrze -Pani Mercenas to profesjonalista od spraw rodzinnych
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-07 17:02:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem zadowolony - rozwód to nieprzyjemna sprawa ale jakoś to poszło . Pani Mecenas to specjalistka , pomogła mi bardzo . Druga strona zmieniała adwokatów i to było bezsensu .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: patryk dnia: 2013-08-05 13:12:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja sprawa była przeprowadzona przez Panią adwokat bardzo dobrze - był to podział majątku po rozwodzie , sprawa skomplikowana ale z końcowego wyroku byłam zadowolona , dużo w tym zasługi mojej adwokatki - polecam / była do niej skierowana jako do fachowca od rozwodów i podobnych spraw /
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: basia dnia: 2013-06-11 17:27:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przeprowadzałam rozwód , trafiłam z polecenia do Pani Mecenas i naprawdę byłam zadowolona . Uzyskałam w Sądzie wszystko co chciałam , a poza tym miałam wsparcie psychiczne . Polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2013-05-13 14:35:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas prowadziła moją sprawę rozwodową . Uważam ,że jest jedną z najlepszych od rozwodów w Krakowie - wiem co mówię bo wcześniej miałem kontakt z dwoma prawnikami . Sprawę miałem trudną , przedewszystkim związaną z kontaktami z dziećmi , alimentami . Pani Mecenas załatwiła wszystko świetnie , rozpracowała drugą stronę - polecam z przekonaniem Jej usługi .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2013-04-23 11:01:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniały adwokat , fachowiec od spraw rodzinnych , świetnie przeprowadzona moja sprawa rozwodowa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: paulina dnia: 2013-04-06 23:06:49 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tez wystawiam ocene niedostateczna. Ceny nieadekwatne do jakosci i nakladu pracy
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Hucianin dnia: 2013-03-23 12:21:37 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Słaba jakość za nie małą cenę. W kancelarii przy otwartych drzwiach omawia sprawy z pomocnikami. Byłem rozczarowany. Nie polecam.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Matt dnia: 2013-03-14 16:30:38 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją