Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Gold-Hand. PHU

Zawód: budowlane usługi i remonty Budowlaniec 
Adres: Świętokrzyskie, 25-410 Kielce Staffa 1 lok. 50
Telefon: Fax: 0413683666
Adres e-mail: krzysiek(małpa)gold-hand.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 30x

Jakość usług: 100% wysoka 30x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 29x
Ceny usług: 100% niskie 12x 17x
Ilość opinii w serwisie: 30
Ilość odsłon profilu firmy: 6544
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Gold-Hand. PHU

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma naprawdę godna polecenia. Wysoka jakość wykonanych prac, przy zachowaniu czystości tym bardzo kulturalni panowie . Jestem bardzo zadowolony z jakości prac polecam firmę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zygmunt dnia: 2019-04-10 13:41:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecane firmę montaż ok
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: reklamacji nie było
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2018-06-07 12:43:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Gold Hand remontowała moje mieszkanie w sierpniu. Jestem bardzo zadowolona, ponieważ są to prawdziwi fachowcy, kompetentni, rzetelni, punktualni i kulturalni. Remont trwał dokładnie tyle, na ile był zapowiedziany. Nie musiałam się martwić o materiały, nie było żadnego problemu z uwzględnieniem nietypowych oczekiwań. Z czystym sumieniem gorąco polecam firmę Gold Hand!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2017-09-11 20:50:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę super fachowcy, szybkie i profesjonalne wykonanie, dla nich nie ma rzeczy nie możliwych do wykonania ;-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Liliana dnia: 2017-08-01 12:40:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gold Hand i p. Krzysztof podjęli realizację drugiego etapu remontu ( patrz poprzedni wpis : mieszkanie 60m2 ) - remont salonu. Zakres prac : gładzie, malowanie, podwieszany sufit kasetonowy, elementy dekoracyjne ( stiuki ), wymiana grzejnika i elektryki oraz ściany dekoracyjne w białej i czerwonej starej cegle. Jak poprzednio - klucze u p. Krzysztofa, pełne zaufanie oraz gwarancja kompleksowej obsługi prac : materiały, koordynacja dostaw cegły, dobór kolorów i dodatkowych efektów " postarzenie stiuków ". Czystość wzorowa, czas i realizacja umówionego zakresu zadań - bez zarzutu ! Współpraca z f-mą Gold Hand to prawdziwa przyjemność i satysfakcja klienta ! Szczegółowe rozliczenie zakupionych materiałów oraz czynności wykonanych w czasie remontu w terminie i dokładnie - POLECAM bez najmniejszego wahania !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2017-03-26 15:06:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma p. Krzysztofa Gold Hand realizowała dwa etapy remontu-odświeżenia mieszkania 60m2. W etapie pierwszym ( grudzień 2016, przed Świętami BożegoNarodzenia ! ) była to łazienka i przedpokój wraz z małym pokojem. W łazience i przedpokoju remont kompleksowy, łącznie z wyburzaniem ścianek, zmiana układu sufitów,hydrauliki i elektryki - full opcja.Dla mnie najważniejsze były dwie sprawy : termin wykonania i zaufanie ( gdyż klucze zostawiałem u p. Krzysztofa ) - musieliśmy zdążyć. do 22.12. a prace zaczęły się po 06.12 ( ! ). Remont zaczął się planowo - spotkanie z p. Krzysztofem pierwszego dnia,ekipa fachowców i ... poszło ! Sumienność, współpraca i pełna otwartość na modyfikacje w czasie prac przy pełnym zaangażowaniu i p. Krzysztofa oraz Jego ekipy pozwoliły na zakończenie w zakładanym terminie pomimo dużego stresu z mojej strony ;). Efekt prac - znakomity , łazienka jak z najlepszego katalogu branżowego, czystość i dokładność każdego detalu - świetna robota Panie Krzysztofie !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2017-03-26 13:31:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W sierpniu przeprowadzałem remont mieszkania, tzn zmieniałem podłogi i drzwi. Jestem bardzo zadowolony z tej firmy. Zostałem bardzo fachowo potraktowany w sklepie. Wszystkie zamówienia zgadzały się z tym o co prosiłem. Panowie, którzy przyjechali wymienić odłogi i drzwi, to bardzo mili ludzie. Uwijali się w takim tempie,że nawet nie zauważyłem jak było po remoncie. Jestem bardzo zadowolony z podłóg i drzwi. Wszystko dopasowane i podocinane jak się należy. Polecam szczerze tą firmę, gdyż podchodzą do sprawy z wielką znajomością tematu i z ogromnym szacunkiem do klienta. Ceny zadowalające, ale najważniejsze, że trafiłem na prawdziwych fachowców od wymiany podłóg i zakładania drzwi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie ma reklamacji
Opinia dodana przez: Michał S. dnia: 2016-11-15 09:35:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidna ekipa, Panowie przemili a do tego punktualni, dokładni i kulturalni. Remont całego mieszkania potrwał tyle ile obiecali. Polecam serdecznie. Zero zastrzeżeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Justyna dnia: 2016-10-29 18:54:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim. Zrobili mi generalny remont całego mieszkania,o nic nie musiałam się martwić (towar dowożą sami). Świetni fachowcy-pracowici, z dużą ilością świetnych pomysłów i co ważne bardzo mili i kulturalni. Remont zakończył się przed terminem i moje mieszkanko wygląda super. Pozdrowienia dla całej ekipy chłopaków.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: natychmiastowa
Opinia dodana przez: Ewcia dnia: 2016-04-21 12:27:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Gold-Hand wykonała u mnie remont kuchni, łazienki i przedpokoju. Ekipa (Panowie Krzysztof i Paweł) to wysokiej klasy fachowcy, który oprócz pracowitości, punktualności i rzeczowości potrafią doradzić i wykonać powierzone im zadania z niebywałą dokładnością.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2016-01-24 20:33:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Gold Hand już po raz drugi robiła remont w moim domu. Prace rozpoczęły się w ustalonym wcześniej terminie. W czasie ustalania zakresu prac mogliśmy liczyć na fachowe doradztwo.Wykonanie solidne. Ceny umiarkowane. Polecam tę firmę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystyna dnia: 2015-08-20 11:51:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim planujacym remont. Super ekipa. Pracowici,z pomysłami,kontaktowi,no i doskonali fachowcy w tym co robią. Remont planowany był na 3 tygodnie i skończył sie po 3 tygodniach. Żadnych opóźnień.Jeszcze sie z nimi spotkam...przy dalszej częsci remontu :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jacek D. dnia: 2015-08-19 10:54:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na prawdę bardzo dobra firma remontowa, szybko i solidnie wykonany remont, dotrzymują terminów, rzetelne wykonawstwo i doradztwo oraz mili i kompetentni fachowcy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: niezwłocznie
Opinia dodana przez: Elżbieta Drogosz dnia: 2015-07-27 20:55:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia, robili mi generalny remont całego domku. Pracownicy to prawdziwi fachowcy, prace wykonują solidnie, w wyznaczonym terminie, potrafią tak doradzić, żeby klient nie ponosił żadnych zbędnych wydatków. Współpraca od początku na wysokim poziomie - fachowe doradztwo w zakupie paneli i drzwi. Jedyny mankament to ten, że trzeba zapisać się na termin i trochę poczekać, ale było warto. Dziękuję i polecam innym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było
Opinia dodana przez: Krystyna S. dnia: 2015-06-21 12:29:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko ,profesjonalnie ogólnie ekipa bardzo zgrana,całe mieszkanie zrobili w 3 tygodnie,punktualni i pomocni ,gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie było
Opinia dodana przez: zdzisława dnia: 2015-03-07 12:51:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne wykonanie, rewelacyjny kontakt, genialna organizacja. Z czystym sumieniem polecam i pewnie sam jeszcze nie raz skorzystam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było
Opinia dodana przez: Jarek dnia: 2015-01-16 09:22:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidna, dobrze zorganizowana i profesjonalna firma. Zrobili mi generalny remont 3-pokojowego mieszkania w 4-ry tygodnie. Pracownicy punktualni i słowni. Sami załatwiają materiały i przenoszenie mebli.Poprawki robią bezwłocznie po zgłoszeniu. Jestem zadowolony, tym bardziej że koszt nie był wysoki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: b.dobra
Opinia dodana przez: Kazimierz Gołaszewski dnia: 2014-11-26 13:14:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Gold-Hand wykonywała prace remontowe w moim salonie w galerii.Prace z uwagi na lokalizację zostały wykonane w ekspresowym tempie.Panowie w ramach ponadstandardowej usługi przenieśli oraz złożyli wyposażenie sklepu.Również po zakończeniu usługi mogłam jeszcze liczyć na dodatkową pomoc.Polecam tę firmę z uwagi na kompleksowość usług oraz elastyczność w podejściu do klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Salon Greno Home dnia: 2014-11-25 22:17:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompetentni ludzie, super fachowcy, bardzo rzetelni. W miarę potrzeby doradzą, ale i wysłuchają klienta. Robią wszystko szybko, ale jednocześnie z dużą dbałością o detale. Przeprowadzili u nas kompleksowy remont i nie mamy żadnych zastrzeżeń. Polecam wszystkim Gold Hand!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-11-15 20:48:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Gold-Hand wykonała kompleksowy remont mieszkania(66m2). Kontakt z Panem Krzysztofem bez zastrzeżeń oraz pełen profesjonalizm w doradztwie jak i wykonaniu prac.Wszystko odbyło się w ustalonym terminie oraz budżecie.Miła współpraca z ekipom.Łazienka w wykonaniu Pana Mariusza to prawdziwy majstersztyk.Nie pierwszy raz korzystaliśmy z ich usług i jak zwykle nas nie zawiedli.Polecamy serdecznie z czystym sumieniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Usówane natychmiast.
Opinia dodana przez: Grzegorz i Ilona dnia: 2014-11-09 23:37:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Gold Hand wykonała dla mnie kompleksowe prace wykończeniowe w dwupokojowym mieszkaniu deweloperskim. Remont przebiegł bardzo sprawnie (trwał trzy tygodnie), a ekipa wykazywała się dużym profesjonalizmem na każdym etapie prac. Mogłem liczyć na stały kontakt, miłą atmosferę i cenne uwagi oraz wskazówki. Bardzo gorąco polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 2014-10-29 11:56:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Absolutnie polecam !!! W tydzień ekipa remontowa z pokoiku i kuchni z czasów wczesnego Gierka na ul. Owsianej zrobiła apartamencik jak z Promenady Solnej. Tylko nie mam widoku na Pałac Biskupi a mam na dworzec PKP. Ale to już nie od nich zależało. Pełen profesjonalizm, krótkie terminy, super wykonanie. Ceny jak na takie wykonanie wprost rewelacyjne. Na pewno skorzystam z ich usług w przyszłości... Brawo !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Brak
Opinia dodana przez: Darek dnia: 2014-06-14 14:00:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo konkretna firma, uprzejmy właściciel. Ceny jak wszędzie, doradztwo i wykonanie profesjonalne. Bardzo wszystkim polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie było
Opinia dodana przez: Klient Michał dnia: 2014-05-02 12:15:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamawiałem remont kompleksowy w tej firmie i jestem bardzo zadowolony. Gładzie, glazura, malowanie itp wszystko wykonane idealnie tak jak sobie życzyłem. Fachowe doradztwo, miła obsługa. Szybko, solidnie i na czas,ceny jak u większości firm remontowych na rynku. Bardzo polecam wszystkim taką profesjonalną firmę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie było reklamacji
Opinia dodana przez: Jerzy dnia: 2014-04-22 08:40:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie robili mi panele i muszę powiedzieć, że od rewelacyjnej obsługi na sklepie, przez montaż paneli i miłych panów montażystów, po super szybką reklamację ( wadliwa listwa w paczce) - pełen profesjonalizm. Podłoga zrobiona szybko i ładnie , swoje śmieci panowie posprzątali i wynieśli, wstępne sprzątanie wykonane. Jestem bardzo zadowolona i na pewno jeszcze skorzystam z usług tej firmy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: super szybko i profesjonalnie
Opinia dodana przez: Małgorzata P. dnia: 2014-01-14 08:48:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Absolutny profesjonalizm!!! już drugi raz Gold Hand wykonał dla mnie remont. Za każdym razem jestem zadowolony z roboty. Materiały dostarczają sami, nawet jeśli są jakieś pomyłki panowie wszystko zrobią tak, żeby klient był zadowolony. Podchodzą z szacunkiem i wszystko można po ludzku obgadać. Kwota ostateczna u mnie tez różniła się od kwoty z wyceny wstępnej, ale dołożyłem roboty, więc nie liczyłem, że zostanie to zrobione za darmo (na koniec i tak dostałem rabat). Ale jak widać nie wszyscy są zadowoleni. Ja z całą stanowczością polecam, sam też jeszcze nie raz skorzystam z ich usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie korzystałem
Opinia dodana przez: Wojciech P. dnia: 2013-12-04 20:29:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra firma. Robili dwa pokoje - malowanie i panele. Z czystym sumieniem mogę polecić. Zrobili dobrze i sprawnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie wystąpiły
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2013-01-18 12:43:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne podejście do Klienta i do tematu. Bardzo dobra jakość wykonania, uczciwość właściciela i pracowników wykonyjących wylewkę i montaż podłogi.Ocena bardzo dobra.Polecam wszystkim firmę GOLD_HAND !!!
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: Reklamacje zbędne - bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Zadowolony klient dnia: 2012-09-04 10:58:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wykonywała u mnie kompleksowy remont. Nie interesowałem się niczym. To co ustaliliśmy zostało zrobione perfekcyjnie. Firma dostarczała materiał i wykonywała prace. Pełen profesjonalizm.Kiedy wróciłem do domu miałem wyremontowane i posprzątane i wszystko w umówionym wcześniej terminie. A na koniec dostałem rabat. Idealny kontakt w zapytaniach związanych z remontem. Będę polecał ich zawsze i wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie korzystałem
Opinia dodana przez: klient Adam K. dnia: 2012-06-05 20:10:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Montowali u mnie podłogi oraz drzwi od 28.05 do 30.05. Jak najbardziej polecam. Wszystko był tak jak się umówiliśmy na salonie. Nawet odkurzyli mi wylewki przed zagruntowaniem. Cały montaż trwał 3 dni. Pierwszy klejenie desek litych na parterze i układanie paneli na piętrze. Drugi, montowanie drzwi i ościeżnic, a w trzecim były układane listwy i roboty wykończeniowe. A jeszcze jedno zwrócili mi pieniądze za paczkę paneli i listwy które zostały po montażu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie miałem potrzeby zgłaszać.
Opinia dodana przez: Marek B dnia: 2012-06-02 17:16:59 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją