Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Stefpol. PHU

Zawód: budowlane przedsiębiorstwa Budowlaniec 
Adres: Wielkopolskie, 63-300 Pleszew Rynek 13 (wejście od Wąskiej)
Telefon: 625082030
Adres e-mail: biuro(małpa)stefpol-pleszew.pl
Strona internetowa: www.stefpol-pleszew.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 10x 2x

Jakość usług: 100% wysoka 10x 2x
Terminowość: 83% bez zastrzeżeń 10x 2x
Ceny usług: 100% niskie 10x 2x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 1364
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Stefpol. PHU

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z montażu pompy ciepła w moim domu, szybko i profesjonalnie zajęli się wszystkim, dobra robota. Nie mam żadnych zastrzeżeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janka dnia: 2014-03-16 20:48:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony z ich usług, dobrze się spisali podczas projektowania i wykonania instalacji sanitarnej w moim domu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iza dnia: 2014-02-25 10:05:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To rewelacyjna firma, szybko i profesjonalnie zamontowali ogrzewanie podłogowe w moim domu, to profesjonaliści w każdym calu, gorąco polecam ich usługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-11 12:06:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobrze wykonana instalacja urzadzen sanitarnych w moim domu. Jestem zadowolona z wysokiego poziomu wykonania tej usługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-30 13:31:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetnie wykonana instalacja urządzeń sanitarnych w moim domu. Jestem zadowolona z wysokiego poziomu wykonania tej usług i bardzo dobrych materiałów użytych do jej zainstalowania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2014-01-14 09:53:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wkłąd kominkowy jaki zamontowali w moim domu fachowcy z firmy Stefpol znakomicie sie sprawdza, teraz mogę w chłodne wieczory wygrzewać się i cieszyc się prawdziwym ogniem z kominka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zosia dnia: 2013-12-12 08:12:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniali fachowcy szybko i solidnie zainstalowali pompę ciepła w moim domu, dzięki ich rzetelnej i solidnej pracy w moim mieszkaniu jest ciepło i przyjemnie, a w dodatku moje rachunki za ogrzewanie znacznie spadły
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wanda dnia: 2013-11-29 13:10:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjna firma, jestem bardzo zadowolona z jakości oferowanych praz nich usług, zamontowane przez nich panele solarne znacznie obniżyły nasze rachunki za energię, to znakomici fachowcy, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tina dnia: 2013-11-19 11:15:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z przebiegu montażu centralnego ogrzewania. Pracownikom poszło sprawnie i estetycznie wyknanie. Cena usług porównalna z konkurencją, ale tutaj mieli najszybsze terminy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-16 10:47:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry montaz centralnego ogrzewania w moim domu. Jestem pod wrazeniem wykonania tej usługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: m dnia: 2013-10-02 08:36:09 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chłopaki niby sie staraja, ale dwa klucze do rur na 10 ludzi to troche mało, no i co niektorzy z pracownikow wiecznie pod wpływem.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: mieszkaniec bloku dnia: 2011-01-04 21:53:14 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: "Niby" fachowcy wszystko wiedzą...
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Chętni lecz nie mili pracownicy
Opinia dodana przez: dnia: 2010-04-21 19:18:34 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją