Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Sowex 1

Zawód: Fryzjer 
Adres: Śląskie, Bytom Webera 4a
Telefon: 512702853
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe: fryzjer, fryzjerstwo, stylizacja, salon fryzjerski, strzyżenie, usługi fryzjerskie, farbowanie, pielęgnacja włosów

Ocena: 52% pozytywna 13x 12x

Jakość usług: 59% wysoka 13x 9x
Terminowość: 68% bez zastrzeżeń 11x 2x 5x
Ceny usług: 100% niskie 13x 4x
Ilość opinii w serwisie: 25
Ilość odsłon profilu firmy: 2519
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Sowex 1

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja tam nie wiem, kto pisze te negatywne opinie, bo tak się składa, że ja jestem zadowolona z obsługi, a byłam ściąć włosy i tak, jak chciałam tak zostało zrobione.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: milenkas22 dnia: 2014-08-22 10:34:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja jestem super zadowolony, najniższa cena, profesjonalna obsługa, która umie doradzić! Dziwię się tym negatywnym opinią i zastanawiam się, czy aby jej konkurencja obok tych "głupot" nie wypisuje!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-08-16 22:39:45 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam pani grubsze blondynki baleyage, jak za dawnych czasów. Grube pasemka brąz tragedia. Wogóle nie zna nowych trendów. Obciąć po swojemu nie patrzeć co sobie klient życzy. A jej kwaśne mina odstrasza ludzi. Nie polecam tej fryzjerki
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: teresa dnia: 2014-08-10 15:38:27 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tragiczny salon w Bytomiu w centrum. Pani fryzjerka jak by za kare mnie obcinała.A obcięła mnie tak że jutro idę do innego salonu dociąć włosy. Żałuję że nie poszedłem odrazu do mojego fryzjera tj na Goduli Pl Niepodległości. Też jest tanio....może wystrój nie napawa zadowoleniem to Panie fryzjerki są kompetentne i wiedzą co mają robić:)
Jakość usług: Niska
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bart dnia: 2014-07-13 21:33:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przemiła obsługa , tanio szybko i solidnie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Słowianin dnia: 2014-07-12 16:11:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam salon fryzjerski na Jagiellońskiej - byłam na keratynie i mogę w 100% polecić :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: kati dnia: 2014-07-10 18:31:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon na Jagielonskiej i Webera super dziewczyny mila i fachowa obsluga polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-14 22:51:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam mila obsluga
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: ola dnia: 2014-05-14 13:29:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziwię się tym opinią, bo ja zawsze wychodzę z ich salonu zadowolona, a ceny mają rewelacyjne. Materiały również dobre, bo gdy robili mi keratynowe prostowanie włosów to zauważałam że używają produktów ALFAPARF, które są używane w salonach gdzie ta usługa kosztuje 300zł (ja zapłaciłam w sowexie tylko 99zł). Albo panie miały pecha, albo komuś zalezy aby zniszyć im opinię, bo mają niskie ceny co konkurencji pewnie się nie podoba : )
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-13 20:46:04 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon na jagielonskiej.Pani blondynka o dojsc postawnej budowie ciała kompletnie nie umi obcinac.Włosy sie nic nie układaja a kolor beznadziejny.Nie polecam jej piskliwego głosu.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-23 09:04:21 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem kompletnie zorientowana czy salon fryzjerski to fryzjer czy cos innego nazywajacego sie fryzjer.Pani czarna szczupła kompletnie nie umi doradzac farb tylko sie pyta "musze wiedziec co pani chce".Jestem nie zadwolona z obciecia na boba kompletnie nie wie jak sie to obcina.Masakra.Kolezanka moja była u tej drugiej pani i ma rewelacujne włosy i umi doradzic kolor.Ja jestem załamana czekajac az włosy odrosna i kolor sie wypłucze.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-22 21:10:33 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo się cieszę że trafiłam na to forum w końcu mogę wyrazić swoja opinie .Nie polecam nawet najgorszemu wrogowi pani puszystej z salonu przy jagielońskiej w Bytomiu mimo że upłynęło troche czasu do dziś nie potrafię ułożyć włosów a tekst pani na koniec kiedy to skwitowała swoje obcięcie słowami (BYLE BYĆ PODOBNYM DO LUDZI )prześladuje mnie do dziś ...pozdrawiam
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mycha 1974 dnia: 2014-01-31 18:38:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo pozytywny salon fryzjerski ,z którego zawsze wychodzę zadowolona, bo zawsze dobrze mnie pani obetnie :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: natalia dnia: 2014-01-01 17:26:10 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: SOWEX1 BYTOM JAGIELLOŃSKA, BRUD, SYF I MALARIA, OBCINANIE NA AKORD, NIE MIŁE FRYZJERKI, BYŁAM U FRYZJERA Z 4 LETNIM SYNEM, SIEDZIAŁ NA FOTELU PRZESTRASZONY MYŚLAŁ ZE CZEKA NA ŚCIĘCIE GŁOWY A FRYZJERKA ZAMIAST ZAJĄC SIE DZIECKIEM PROWADZIŁA DYSKUSJE Z KOLEŻANKĄ, OBKRĘCALA MAŁEMU GŁOWE NA WSZYSTKIE STRONY I GOLIŁA GO JAK BARANA, NIE RACZYŁA NAWET POWIEDZIEC MAŁEMU ZE MA ZAMKNĄC OCZY JAK OBCINAŁA MU GRZYWKE, PÓŹNIEJ JAK DZIECI NIE MAJĄ BAC SIE FRYZJERA, TEJ PANI FRYZJERCE WIDOCZNIE NIE ODPOWIADA PRACA, BO ZACHOWYWAŁA SIE JAKBY PRACOWAŁA Z PRZYMUSU, KOSZMAR, LEPIEJ OMIJAĆ TEN SALON JAK NAJDALEJ.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-30 11:13:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam jestem stała klientka tego salonu na jagielońskiej i musze powiedziec ze dziewczyny sa super zawsze usmiechniete zyczliwe ,zawsze dobrze doradza .Nigdy nie spotkalam sie z odmowa lub niemiła sytuacja dlatego nierozumiem jak niektore klientki moga byc tak hamskie i skarzyć szefowi ze dziewczyny sa hamskie niemile itp. chodze tam od poczatku jak powstal ten salon Panie co prawda sie zmieniaja ale od dluższego czasu chodze do pani Reni super babka a moja koleżanka chodzi do pani Ani tez super zawsze sa usmiechniete pozartuja i przedewszystkim swietnie wlosy robia .Polecam wszystkim naprawde.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kasia 38 dnia: 2013-04-09 23:31:44 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: sowex w piekarach slaskich sowex bytom jagiellonska bylam robilam wlosy i jestem przerazona jak tacy ludzie moga pracowac kompletnie nie wiedza co robia kolor calkowicie inny niz mial byc terminowosc okropna pracownice kreca nosem o cokolwiek najlepiej jakby nie przyjmowaly zadnych klientow tragedia jeszcze raz tragedia fryzura nie taka nie sluchaja kientow tylko robia po swojemu pozatym brudno sto osob czesza jednym gzrebieniem szczotki okragle rozwalajace sie bede z daleka omijac sowexy!!! Nie polecam!!!posłuchajcie jesli nie chcecie trecic pieniedzy i nerwów nie zawsze tanio oznacza dobrze!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: aga dnia: 2013-04-02 18:05:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zataiła Pani fakty na temat Pani włosów starych pasemek i trwałej została Pani poinformowana o konsekwencjach zabiegu przed jego wykonaniem wiec z końcow sie to pani wyplukało !!!!!!!!! prawda jest taka ze klamiecie a potem sa tego efekty negatywne .jest udowodnione ze usluga byla prawidlowo wykonana dlatego niedostala Pani zwrotu pieniedzy .wiec Rada do wszystkich mowcie zawsze prawde fryzjerce na temat wczesniejszych zabiegow na waszych wlosach ponieważ efekty sa zupelnie inne i klientki sa zadowolone z obslugi.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: odp.. dnia: 2013-02-19 14:43:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po przejściach na Jagielońskiej gdzie szef tej firmy twierdzi ze sa profesjonalistkami chyba partaczkami miałam poprawkę na webera dziękuje ślicznie Panią za uratowanie koloru włosów nie wyglądam już jak papuga i to można nazwać profesjonalizmem
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: tragiczna chcialam zwrot kwoty lecz niestety porawka a wlosy zniszczone 4 razy farba
Opinia dodana przez: gosia dnia: 2013-01-26 20:56:14 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zakład na webera 4a to jedna wielka tragedia!!!!zapach stęchlizny odrzuca od samego wejścia ,nie wspominając o reszcie!ogromny minus dla właściciela tego czegoś!odpadające ściany, wilgoć,smród ,fryzjerki miłe,zdolne,nie pasujące do tego miejsca zupełnie,szczególnie pani w rudych włosach która zrobiła mi prawdziwa metamorfozę na głowie,wielki dla niej pozytyw
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aneta dnia: 2012-12-08 20:40:17 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze odradzam salon. Już pierwsze wrażenie jest złe, jest brudno, nieład, obsługa sprawia wrażenie zajęta wszystkim tylko nie pracą. Przestrzegam przed strzyżeniem - wycięto mi kawałek pasma i zamaskowano ułożeniem włosów. Dopiero po przyjściu do domu okazało się, że mam z jednej strony brak pasma włosów! Dosłownie mam dziurę w linii cięcia. Brak profesjonalizmu.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: nicki dnia: 2012-10-19 10:43:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tani, szybko i miła obsługa
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2012-08-20 16:01:22 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Obsluga ok ale warunki tragiczne ,malo tego,ze brudno,pajeczyny ,sprzet obskorny,grzebienie z powylamywanymi zebami do tego mycie glowy za pomoca garnka to juz calkowita tragedia ale winni sa wlasciciele bo sam pierwszy widok jak sie wchodzi do salonu napawa lekiem i nie jest pozytywne wrazenie.A wiec wlascicilu tych salonow zadbaj o ten na ul.Webera w bytomiu a klientki same beda chcialy tam wracac ,bo jak na razie bylam tam raz i mi wystarczy.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: gosia dnia: 2012-06-21 19:04:07 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: masakra, odradzam , fryzjerka jak z prl-u, brudno, uczesałam się i moja noga ta już nigdy nie postanie !!!
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: klaudia dnia: 2012-04-18 22:06:35 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Beznadzieja, nie polecam. Byłam dwa razy w przeciągu ostatniego miesiąca - 1 wizyta - baleyage i uczesanie. Baleyage wyglądał jakby już były półtoracentymetrowe odrosty, poza tym cała byłam zachlapana farbą. Fryzura - śmiech na sali (a raczej płacz) nie doszłam dobrze do domu a już zaczęła się rozlatywać. Znajomi pytali czy sama się uczesałam (nigdy sama się robię upiętych fryzur). Druga wizyta dziś- baleyage ale u drugiej fryzjerki (tamtej się już bałam). Chciałam brąz - mam ciemny blond. Fryzjerka ruszała się jak much w smole, byłam umówiona na konkretną godzinę, a w salonie spędziłam w sumie 4,5 GODZINY! Wcześniejsze pracownice były ok, a aktualna kadra jest żenująca. Nie polecam.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Chciałam kolor brązowy - mam blond - fryzjerka stwierdziła po fakcie, że nie jest w stanie przewidzieć jak farba zadziała na włosy. Kompletny brak profesjonalizmu!
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2011-06-28 00:24:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo mile i doswiadczone fryzjerki
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-02-28 11:22:53 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją