Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Cieślak Marta. Zakład fryzjerski

Zawód: Fryzjer 
Adres: Śląskie, 41-303 Dąbrowa Górnicza al. Piłsudskiego 36
Telefon: 501160219
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe: fryzjer, fryzjerstwo, stylizacja, salon fryzjerski, strzyżenie, usługi fryzjerskie, farbowanie, pielęgnacja włosów

Ocena: 90% pozytywna 9x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 8x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x 4x
Ceny usług: 85% niskie 6x 1x 1x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 3429
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Cieślak Marta. Zakład fryzjerski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chodzę tam od wielu lat, zawsze jest sympatycznie , profesjonalnie , ceny bardzo przystępne. Bardzo polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-01-29 22:37:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Długo zastanawiałam się który salon wybrać ponieważ nie chciałam by ktoś mi je spalił podczas farbowania. Wybrałam świetnie, piękny kolor blond, bez popalonych włosów, pani szefowa zajęła się mną jak trzeba :) Jestem bardzo zadowolona i będę tu wracała :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-01-08 15:14:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: salon ślicznie odnowiony mile mnie zaskoczył,szkoda że nie ma eweliny i czas oczekiwania sie wydłuża.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2014-12-18 19:34:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja również chodzę tam od paru lat może nie zawsze wiernie ale prawie zawsze wracam.Nie zauważyłam by brakowało tam sprzętu,na potrzeby klienta wszystko wyciągają (mineły czasy gdy wszystko było wystawiane)Muzyka Ja również chodzę do nich od paru lat,może nie zawsze wiernie ale wracam.Nie zauważyłam tam braku sprzętu na potrzeby klienta jest wyciągany(nie leży nic na wierzchu).Muzyka!Jest tam cicho mi to nie przeszkadza i tak chałasują suszarki.Dziwie się że przeszkadza to komuś i chodzi tam pare lat. Chodzę tam od paru lat,może nie zawsze wiernie ale wracam bo lubię zmiany.Nigdy nie zauważyłam braku sprzętu jest wyciągany na potrzeby klienta(nie leży na widoku).Muzyka!Jest tam cicho mi to nie przeszkadza.Dziwi mnie negatywna opinia kiedy ktoś chodzi tam parę lat!!!!Pewnie ktoś złapał focha bo nie było wolnego terminu.
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Opinia dodana przez: klientka dnia: 2014-06-03 21:30:46 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zdecydowanie odradzam !!! w salonie jest glucha cisza wrecz grobowa , chodzilam tam pare ladnych lat i ciagle to samo .brak profesjonalnego sprzetu az bije po oczach
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-23 18:31:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dziewczyny sa ok Pani Ewelina ma dosc specyficzne poczucie humoru:]co do farbowania to rewelacja polecam . do Marty chodze od 3 lat. uslugi na wysokim poziomie za nie wielkie pieniadze
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-09-20 22:02:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: korzystam z ich usług już od paru lat i uważam że są bardzo dobre skusiłam się za namową koleżanek dwa razy na zmianę salonu i bardzo tego żałowałam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2011-10-16 18:35:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chodzę do nich regularnie co 2 miesiące na odrosty (pasemka blond) i obcięcie (do Pani Eweliny, wcześniej do niepracującej już u nich Pani Marzeny). Są dobre (włosy ładnie rozjaśnione, dobrze obcięte) zwłaszcza jak za taką cenę (a jestem raczej wymagająca jeśli chodzi o farbowanie i obcinanie moich włosów).
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agata Z dnia: 2011-07-25 16:52:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zawsze byłam zadowolona z ich usłyg, szczególnie z fryzur okolicznościowych wykonanych przez pracownice Ewelinę! Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-06-01 22:57:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super tani i dobry fryzjer
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2009-06-23 20:09:23 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją