Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Jola. Zakład fryzjerski

Zawód: Fryzjer 
Adres: Łódzkie, 97-400 Bełchatów Wojska Polskiego 23n
Telefon: 692460689
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe: fryzjer, fryzjerstwo, stylizacja, salon fryzjerski, strzyżenie, usługi fryzjerskie, farbowanie, pielęgnacja włosów

Ocena: 77% pozytywna 7x 2x

Jakość usług: 77% wysoka 7x 2x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x 1x
Ceny usług: 75% niskie 3x 5x 1x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 2040
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Jola. Zakład fryzjerski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dziwią mnie negatywne opinie .jeżeli chodzi o p.jolę to zawsze jest zainteresowana osobę która do niej przychodzi i doradzi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-12 20:44:09 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Czesalam sie na Sylwestra - masakra, pani byla bardziej zaaferowana swoja fryzura niz klientek. Moja fryzura jak u podstarzalej pudernicy - musialam w domu umyc glowe, zeby sie nie osmieszyc przed ludzmi taaaka fryzura
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: rozczarowana dnia: 2012-07-23 12:09:06 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie miła obsługa!!!! Obcięcie włosów na przysłowiowe odwal się, zero chęci i kreatywności zestrony fryzjerki w tym salonie. Jestem rozczarowana, nie polecam.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ja dnia: 2012-04-18 16:18:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dota dnia: 2011-04-11 18:11:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 100 % zadowolenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: iza dnia: 2011-02-02 17:53:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: szybko i fachowo
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: darek dnia: 2010-12-02 18:44:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: SZYBKO I SPRAWNIE
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: MARCIN dnia: 2010-04-11 11:10:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zawsze wychodzę zadowolona z usług joli.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: aleksandra dnia: 2010-01-14 20:20:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM, DOBRY FACHOWIEC. POTRAFI DOBRZE DOBRAĆ FRYZURĘ DO KONKRETNEJ OSOBY.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: NINA dnia: 2010-01-03 17:55:47 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją