Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Chróscielewska & Chróścielewski Adwokat Piotr Szybka

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Łódzkie, 90-442 Łódź Aleja Kościuszki 98/5
Telefon: 426780078 Kom. 666609065
Adres e-mail: magdalenachroscielewska(małpa)poczta.onet.pl
Strona internetowa: https://chroscielewska-chroscielewski.com
Opis działalności: Adwokat Piotr Szybka z Kancelarii Chróścielewska & Chróścielewski specjalizuje się w: sprawach rozwodowych, prawie rodzinnym, spadkowym, cywilnym, karnym, prawie pracy oraz ubezpieczeń społecznych. Świadczymy usługi na najwyższym poziomie. Słowa kluczowe: rozwód, prawo rodzinne, prawo spadkowe, prawo cywilne, prawo karne, prawo pracy, prawo ubezpieczeń społecznych

Ocena: 100% pozytywna 39x

Jakość usług: 100% wysoka 39x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 39x
Ceny usług: 100% niskie 39x
Ilość opinii w serwisie: 39
Ilość odsłon profilu firmy: 1011
Data utworzenia profilu: 11.06.2021 12:38:41
Data ostatniej aktualizacji: 11.06.2021 12:38:41 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Chróscielewska & Chróścielewski Adwokat Piotr Szybka

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miły, uprzejmy a przede wszystkim kompetentny adwokat. Łatwy i dostępny kontakt. Już na początku informuje na jaki finał sprawy możemy liczyć. Osoba, której możemy zaufać. W pełni polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa Wilczyk dnia: 02.02.2024 03:12:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wiedza i doświadczenie Mecenasa Piotra Szybki w dziedzinie prawa spadkowego okazało się nieocenione. Dzięki jego profesjonalnemu podejściu, sprawy spadkowe zostały załatwione sprawnie i bezproblemowo. Gorąco polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna Trybulak dnia: 17.07.2023 15:41:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wybór Pana mecenasa Piotra Szybkę okazał się strzałem w dziesiątkę. Szybka i profesionalna pomoc. Bardzo dobra współpraca i komunikacja, Pan Mecenas od samego początku do samego końca był zaangażowany w sprawę, no i wygrana.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz Florczyk dnia: 02.07.2023 14:30:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Warto zapukać do drzwi adw. Piotra Szybki i przedstawić swoją sprawę bo może pomoże jak mi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dawid Szymczyk dnia: 09.06.2023 09:16:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 5 gwiazdek gwiazdek to za mało. Adwokat Piotr Szybka jest bezkonkurencyjny. Profesjonalny w 100%, uczciwy i lojalny. Od kilku lat korzystam tylko z jego usług i jestem bardzo zadowolona. Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Hania Frycz dnia: 05.05.2023 22:51:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: U boku tego adwokata czułam się bezpiecznie. Wykazał zrozumienie i walczył do końca naszej sprawy. Dziękuję za to. W dzisiejszych czasach trudno o dobrych ludzi, więc polecam współpracę. Po prostu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria Szulik dnia: 27.01.2023 13:47:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam usługi świadczone przez Pana Adwokata. Zawsze szybka i wyczerpująca odpowiedź na każde pytanie. Skutecznie oraz płynnie przeprowadzona sprawa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz Dudziak dnia: 25.01.2023 12:54:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm, ogromna wiedza, stu procentowa skuteczność.Bardzo polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Damian Krysz dnia: 23.01.2023 02:33:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 5 gwiazdek to za mało. Adwokat jest bezkonkurencyjny. Profesjonalny w 100%, uczciwy i lojalny. Od kilku lat korzystam tylko z jego usług i jestem bardzo zadowolona. Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aleksandra Niebik dnia: 20.01.2023 04:31:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od samego początku kiedy trafiłem na Pana mecenasa nie miałem żadnych wątpliwości, ze był to najlepszy wybór. Przebieg rozmowy i każdy kolejny etap to pełen profesjonalizm
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wracik dnia: 15.01.2023 15:07:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ocena 5.0 nie jest bez powodu. Ocena ta oddaje pełen profesjonalizm i zrozumienie Pana Mecenasa i jego kancelarii. Na każdym etapie sprawy byłam dokładnie informowana o przebiegu, przez co czułam się zaopiekowana na maksymalnym poziomie, a to przecież jeden z najważniejszych aspektów korzystania z pomocy prawnej. Miałam już do czynienia z różnymi kancelariami, ale ta zdecydowanie wybija się przed szereg i bardzo chętnie będę kontynuować współpracę w przyszłości.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Patrycja Fornal dnia: 07.01.2023 13:21:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem wdzięczna p. adwokatowi Piotrowi Szybce za wysoki poziom professionalizmu, empatia i dobre podejście do problemu. Do tego super wygrana. Bardzo dzękuję. Polecam z całego serca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justyna Osiek dnia: 21.08.2022 11:28:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prawnik z krwi i kości, taki dla ludzi, zwykłych ludzi potrzebujących pomocy. Wysłucha, doradzi. No i bardzo dobrze poprowadził moją sprawę. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna Czernik dnia: 11.08.2022 11:02:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan adwokat Piotr Szybka jest osobą w pełni zaangażowaną w sprawę , którą prowadzi. Do tego kompetentny, inteligentny. Jestem bardzo wdzięczny za okazaną pomoc i wsparcie . Profesjonalista z bardzo dobrym podejściem do człowieka. Do każdej sprawy podchodzi indywidualnie i nie ocenia nikogo...Bardzo angażuje się w sprawę! Jestem bardzo zadowolony z usług Pana mecenasa. Polecam i na pewno jeszcze raz skorzystam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam Kowaczuk dnia: 05.08.2022 11:08:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa została bardzo szybko wygrana. Niezmiernie mnie to cieszy. Adwokat który potrafi słuchać klientów i rozwiązywać problemy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna Krysiak dnia: 31.07.2022 10:30:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fantastyczna pomoc ze strony Mecenasa. Niebanalne podejście, piękne zaangażowanie w sprawę i efekt końcowy rewelacyjny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Hanna dnia: 28.07.2022 10:43:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wnosiłam do sądu rozwód z winy męża. Potrzebowałam dobrego adwokata i wybrałam Pana adwokata Piotra Szybki, który doskonale poprowadził mnie przez całą rozprawę i wygrał wszystko w rozwodzie. I winę i wysokie alimenty, i władzę. Jestem z usług Pana Mecenasa bardzo zadowolona. Jest rewelacyjny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna Pilczyk dnia: 11.07.2022 23:00:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo serdecznie polecam Adwokata. To odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu. Pan adwokat zawsze wykazuje się profesjonalizmem i wysokim poziomem zaangażowania w sprawy. Wygrywa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bohdan dnia: 07.07.2022 22:12:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana adwokata Piotra Szybkę. Bardzo dobrze mi się z nim współpracowało przy sprawie rozwodowej. Sprawa przebiegła bardzo sprawnie i zgodnie z przewidywaniami Pana mecenasa. Pan Adwokat na sali rozpraw był zawsze osobiście i świetnie przygotowany.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna Bobryk dnia: 07.07.2022 10:16:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam współpracę z Adw. Szybką. Jest to osoba pełna wiedzy, doświadczenia jak również empatii, ze wspaniałym podejściem do Klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krysiak dnia: 04.07.2022 23:52:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko było ogarnięte. Jestem bardzo zadowolona z pomocy jaką Mecenas mi zaoferował. Miły, uczynny zaangażowany do końca w sprawę. Z czystym sumieniem mogę polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lucynka Cz dnia: 30.06.2022 22:34:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, parę miesięcy temu powierzyłam Panu Mecenasowi swoją sprawę. Wszystko udało się załatwić "polubownie" za co bardzo Panu Mecenasowi dziękuję i polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Inga Krawczyk dnia: 26.06.2022 09:49:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas jest osobą o wysokiej kulturze osobistej, wiedzą na wysokim poziomie, niezwykle elokwentny i zawsze pomocny, świetne rzeczowe podejście do klienta. Jestem bardzo zadowolona z kilku porad prawnych, oraz finiszującej rozprawy. Świetne i strategiczne działanie, profesjonalizm i pełne zaangażowanie. Przyłączam się do opinii wielu osób: odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna Kliszyk dnia: 24.06.2022 08:20:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan adwokat bardzo życzliwy, profesjonalne podejście do klienta. Dla pana adwokata każda sprawa jest duże wagi, choć dla innych były mało ważne. Polecam z całego serca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona Knap dnia: 21.06.2022 22:27:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne podejście do klienta. Sprawa, którą miałem wydawała się beznadziejna. Niesamowita wiedza, rzetelność, zaangażowanie, kultura osobista, profesjonalizm i skuteczność! Jestem bardzo zadowolony i polecam serdecznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam Wierzbik dnia: 19.06.2022 09:17:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelny, z dobrym podejściem do klienta adwokat. Co dla mnie najważniejsze: nie opowiada bajek, nie obiecuje gwiazdki z nieba ale na koniec potrafi ją dać. I co najważniejsze uczciwy i bardzo zaangażowany. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna Olkusz dnia: 06.01.2022 02:21:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem niezmiernie wdzięczny, że trafiłem ze swoim problemem do Pana Mecenasa. Zawsze jest w gotowości odpowiedzieć na wszelkie pytania. Wyjaśnił wszystko bardzo szczegółowo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam Zwarty dnia: 03.01.2022 01:46:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas bardzo pomógł mi w trudnej sprawie rozwodowej. Jestem Jemu bardzo wdzięczna, ponieważ bez niego pewnie dalej tkwiłabym w toksycznym związku bez szans na lepsze jutro. Bardzo dziękuję za ludzkie podejście, dużą empatię oraz skuteczne załatwienie sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna Wiron dnia: 02.01.2022 04:35:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas bardzo profesjonalnie podchodzi do tematu , potrafi szybko i bez problemu zdiagnozować zagadnienia związane ze sprawą. Spotkanie odbywa się w miłej atmosferze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Norbert Gaci dnia: 31.12.2021 18:26:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lilapo96 dnia: 09.10.2021 10:47:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wyszedłem bogatszy o potrzebną wiedzę. Polecam każdemu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 15.08.2021 00:25:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To najlepszy adwokat z jakim miałem do czynienia. Profesjonalne podejście do klienta oraz zrozumienie i rozwiązanie problemów 10/10 . Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janusz W. dnia: 30.07.2021 11:28:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Szybka to świetny adwokat. Niesamowita wiedza, rzetelność, zaangażowanie. Stały kontakt i informacje na każdym etapie sprawy. Jestem zadowolony z usług Pana Mecenasa. Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iza653Utar dnia: 17.07.2021 12:27:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat godny polecenia, świetny kontakt, konkretne działania. Pan Mecenas prowadził moją sprawę rodzinna i jestem bardzo zadowolona. Serdecznie Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna Urucz dnia: 05.07.2021 21:25:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po sprawie rozwodowej kontakt z dziećmi miałem bardzo utrudniony. Znajomy zalecił mi zmianę kancelari i ponowną próbę zawalczenia o prawo do widzeń. Przeprowadziłem małe dochodzenie sprawdzając lokalne kancelarnie, zachęcony pozytywnymi opiniami o Kancelarii postanowiłem oddać im prowadzenie rzeczonej sprawy. Po zaledwie kilku tygodniach mogłem cieszyć się z satysfakcjonującego mnie orzeczenia. Dziękuję i polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Milosz 64 dnia: 26.06.2021 10:39:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Adwokat wykazal sie dużą wiedzą oraz odpowiednią reakcją na zleconą mu sprawę. Pozytywne zakonczenie, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneta Bolek dnia: 20.06.2021 10:47:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po pierwszej rozmowie jestem bardzo pozytywnie nastawiona.Pan Mecenas wszystko mi wyjaśnił i uspokoił. Porada była fachowa i konkretna.Serdecznie polecam i zaraz dziękuję za rozmowę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Olga Czyranek dnia: 13.06.2021 20:05:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja sprawa o podział majątku spadkowego po kilku miesiącach zakończyła się z korzyścią dla mnie. Dzięki niemu nie muszę spłacać pozostałych współwłaścicieli. Bardzo mu za to dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Franek K dnia: 12.06.2021 17:13:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super adwokat. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gosia N. dnia: 11.06.2021 14:58:12 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją