Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

CLOSE TO Renata Ostrowska- Kujawska

Zawód: odzież i artykuły dziecięce  
Adres: Łódzkie, 92-549 Łódź ul. Koplowicza 11/25
Telefon: Kom. 502584112
Adres e-mail: sklep(małpa)decoraliki.pl
Strona internetowa: decoraliki.pl
NIP:
7732028094
Opis działalności: sprzedaż chust i nosidełek do noszenia dzieci , pieluszek wielorazowych Słowa kluczowe: dzieci, sprzedaż artykułów dzięcięcych i niemowlęcych

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 6x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 1399
Data utworzenia profilu: 11.02.2013 10:21:31
Data ostatniej aktualizacji: 10.02.2021 16:31:17 

Opinie o CLOSE TO Renata Ostrowska- Kujawska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super sklep. Bardzo dobra obsługa klienta, sprawna komunikacja. Jeszcze nigdy tak szybko nie dostalam zakupionych artykułów! Dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 10.02.2021 18:42:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ich chusty do noszenia dziecka są bardzo dobra. Kupiłam jedną z nich i jestem usatysfakcjonowana. Chusta nie uwiera, wygodnie się ją nosi. Przydatna rzecz
Opinia dodana przez: dnia: 03.10.2013 11:37:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupiłam u nich ksiazki, które rozwiały moje watpliwosci po narodzinach dziecka. Były one po przystepnych cenach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: e. dnia: 23.09.2013 12:33:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajne, bezpieczne nosidełka do dzieci. mają całkiem dobrą cenę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 19.08.2013 09:23:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mają duży wybór chust i nosidełek do noszenia dzieci. Każdy dopasuje coś dla siebie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aga dnia: 08.08.2013 12:16:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chusta do noszenia dziecka, która dałam w prezencie siostrze. Poleca, bo ona była zadowolona z prezentu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ala dnia: 01.08.2013 09:28:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobre szkolenia dla rodziców z wiązanie chust i noszenia w nich dzieci.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iga dnia: 17.07.2013 07:59:55 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją