Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

KMS-BUD Krystian Meka

Zawód: kominy - usługi  
Adres: Śląskie, 44-120 Pyskowice Ogrodowa 4A
Telefon: Kom. +48 790 407 781
Adres e-mail: meka(małpa)kms-bud.pl
Strona internetowa: https://www.kms-bud.pl
NIP:
645 196 74 63
Opis działalności: Profesjonalne frezowanie (rozwiercanie) kominów. Słowa kluczowe: frezowanie kominów, rozwiercanie kominów

Ocena: 100% pozytywna 11x

Jakość usług: 100% wysoka 11x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x
Ceny usług: 100% niskie 9x 2x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 2135
Data utworzenia profilu: 11.02.2015 08:45:50
Data ostatniej aktualizacji: 16.08.2020 22:06:47 

Opinie o KMS-BUD Krystian Meka

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma w 100 % godna polecenia , usługa frezowania komina oraz wstawiania wkładu ceramicznego wykonana fachowo i terminowo.Po wykonaniu frezowania nie pojawiły się żadne pęknięcia ścian.Panowie skrupulatnie posprzątali po sobie po wykonaniu usługi :-). Polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Witold dnia: 28.04.2019 12:44:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zrobili usługę frezowania komina i montażu wkładu. Konkretna firma warta polecenia. Wszystko zgodnie z umową i terminowo. Mało kiedy trafia się na takich fachowców. 21.09.2016
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Oskar N dnia: 21.09.2016 21:26:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykonywali usługę frezowania komina i montażu wkładu. Konkretna firma warta polecenia. Wszystko zgodnie z umową i terminowo. Mało kiedy trafia się na takich fachowców.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał F. dnia: 17.03.2015 09:12:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretna firma. Dobrze mi się z nimi współpracowało. Rzetelnie ocenili problem z kominem i szybko naprawili.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edyta dnia: 05.03.2015 12:55:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sam pozytywy współpracy z Panem Krystianem. Fachowa porada, szybkie rozwiązanie problemu. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sławek dnia: 03.03.2015 09:54:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretna firma z fachowcami. Zbadali problem, doradzili jak rozwiązać, wykonali prace i już. Bez wahania mogę zarekomendować ich usługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiesiek dnia: 26.02.2015 10:11:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra firma. Mogę polecić. Specjaliści od kominów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jerzy dnia: 23.02.2015 08:57:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna i kompetentna firma. Oby przyszło mi tylko z takimi współpracować w przyszłości. Wszystko wykonane w terminie i jak trzeba.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arek dnia: 19.02.2015 11:33:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Kompetentni, szybcy, a usługi w dobrej cenie. Pracownicy wiedzą co robią. Udzielają informacji na bieżąco więc klient wie czego się spodziewać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tomasz K. dnia: 16.02.2015 08:39:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Krystian wykonywał u nas frezowanie komina i montował wkład ceramiczny. Prace wykonał bardzo szybko i zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami. Polecam, go jako Fachowca od kominów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robin dnia: 13.02.2015 09:42:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wykonywała w naszym domku jednorodzinnym frezowanie komina. Wszystko poszło szybko, sprawnie i terminowo. Zadali o czystość prac - co było szczególnie ważne dla mojej żony. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek K. dnia: 11.02.2015 08:50:56 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją