Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

DrewHouse

Zawód: budowlane przedsiębiorstwa Budowlaniec 
Adres: Śląskie, 34-300 Żywiec Wesoła 43
Telefon: Kom. 570007200
Adres e-mail: biuro(małpa)drewhouse.eu
Strona internetowa: www.drewhouse.eu
NIP:
552-150-26-17
Opis działalności: DrewHouse to specjalista w dziedzinie budowy domów szkieletowych. Słowa kluczowe: domy szkieletowe małopolska, domy kanadyjskie małopolska, domy szkieletowe śląsk, domy kanadyjskie śląsk, domy szkieletowe

Ocena: 100% pozytywna 8x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 87% bez zastrzeżeń 7x 1x 1x
Ceny usług: 100% niskie 1x 8x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 1769
Data utworzenia profilu: 12.06.2020 13:13:01
Data ostatniej aktualizacji: 12.06.2020 14:25:18 

Opinie o DrewHouse

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zlecona przez nas budowa domu firmie Drewhouse została wykonana. Pan Robert bardzo dobrze wszystko poprowadził, a jego ekipy są bardzo profesjonalne i jesteśmy bardzo zadowoleni z wykonania i tutaj podziękowania należą się również Panu Przemkowi, świetnemu fachowcowi, który razem ze swoimi ludźmi wykończył nam dom.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 11.05.2022 19:16:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecamy firmę oraz fachowców pracujących w Drewhouse. Punktualność, doradztwo, wysoka jakość materiału oraz kreatywność to Zaleta firmy. Budowa od początku do samego końca była prowadzona fachowo, bezstresowo oraz w bardzo miłej atmosferze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Katarzyna i Paweł dnia: 07.04.2022 19:57:10 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dom wybudowany, w ogólnym rozrachunku firmę mogę polecić. Co do majstra cieśli pozostawię to bez komentarza z tego co wiem są już nowi w ekipie Pana Roberta, za to co do ekipy wykańczającej to super fachowcy z wieloma cennymi radami. Zainteresowanych budową polecam poprosić aby wykończenie dozorował Kuba :) !!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Sebastian dnia: 26.01.2022 20:09:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecamy współpracę z firmą Drewhouse. W 2020 roku budowaliśmy dom z Panem Robertem i dzięki jego zaangażowaniu, doświadczeniu i fachowości wszystkie prace przebiegły terminowo, sprawnie, a co najważniejsze bardzo profesjonalnie i zgodnie ze sztuką budowlaną dla domów szkieletowych. Od samego początku było widać, że firma od wielu lat buduje domy szkieletowe i zna się doskonale na tym, co robi. W trakcie budowy wszelkie nasze uwagi były uwzględniane, a pojawiające się problemy sprawnie rozwiązywane. W przypadku wątpliwości zawsze mogliśmy liczyć na podpowiedzi w kwestii różnych rozwiązań technicznych ze strony zarówno Pana Roberta jak i Pana Kuby z ekipy wykończeniowej. Szczególne wyrazy podziękowania dla Panów z ekipy konstrukcyjnej Pana Mateusza i z ekipy wykończeniowej Pana Kuby, którzy pomimo trudnych warunków związanych z położeniem placu budowy nigdy nie narzekali na niewygody, a wręcz przeciwnie, można było liczyć na sporą dawkę dobrego humoru :) Każda wizyta na placu budowy była przyjemnym doświadczeniem, robota paliła się Panom w rękach. Na koniec serdeczne podziękowania i wyrazy wdzięczności dla Pana Roberta za całokształt współpracy, miły i bezproblemowy kontakt, cierpliwość i wyrozumiałość w stosunku do inwestorów ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Joanna & Witold dnia: 27.01.2021 20:15:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się z poprzednimi opiniodawcami co do wiedzy i doświadczenia w budowie domów szkieletowych Pana Roberta. Czytając już jego porady w internecie na temat budowy domów szkieletowych przekonał mnie do domu ocieplanego wełną fasadową, a nie styropianem. Kiedy rozmawialiśmy z nim pierwszy raz widziałem, że ma w tym temacie dużą wiedzę. Jeżeli ktoś ma trochę wiedzy, czy zmysłu technicznego, albo trochę wyobraźni to wie, że Pan Robert nie leje wody tylko mówi jak to wszystko wygląda. Po tej rozmowie wiedzieliśmy, że właśnie z nim chcemy budować dom. Sama budowa domu poszła sprawnie. Zarówno ekipa od ciesielki jak i od wykończenia profesjonalna. Szczególnie profesjonalizmem i wiedzą praktyczną zaskoczyła mnie ekipa od wykończeniówki pana Andrzeja. Można było liczyć na ich porady podczas budowy domu jak i dotyczące kolejnych etapów wykańczania domu po wyjściu z niego ekipy DrewHouse. Dziękuję za wybudowanie ślicznego domku. Ktoś powie, że są firmy, które wybudują dom taniej, ale co wolelibyście FIATA PANDĘ, czy MERCEDESA A, masowo budowane domy z nie wiadomo jakiego drzewa i styropianu, czy prawdziwą szkieletówkę? Co wybierzecie? Ja wybrałem DrewHouse.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Michał R. dnia: 20.11.2020 22:48:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecamy firmę DrewHouse. Przed rozpoczęciem prac p. Robert udzielał nam dużo dobrych rad i odpowiadał profesjonalnie na pytania. Dom powstawał szybko i budowany był solidnie. Kontakt bezproblemowy. Ekipa budująca dom również pozytywna. Pozdrawiamy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Justyna P. dnia: 24.08.2020 18:00:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tydzień temu firma DREWHOUSE zakończyła budowę naszego wymarzonego domku. Pana Roberta poznaliśmy rok przed tym zanim zaczęliśmy budowę i już na pierwszym spotkaniu byliśmy z mężem pewni, że jeśli kiedyś rozpoczniemy budowę to tylko z tą firmą. Pan Robert to bardzo „konkretny” człowiek, posiada ogromną wiedzę, nie tylko dotyczącą budowy ale i doboru materiałów, co jest widoczne w praktyce. Jest też dobrym człowiekiem i widać , że szanuje swoich klientów a także pracowników. Komunikacja przebiegała doskonale, zawsze wszystko było w terminie i „na czas”, sporo fachowej pomocy i rady. Wykonanie na wysokim poziomie, niemalże ekspresowo, a zarazem bardzo starannie. Muszę napisać, że ekipy budujące wiedzą co to ciężka praca i nie straszny im deszcz czy upał, bo jak się okazuje, na wszystko są przygotowani i „praca wre”. O tym, z jaką firmą mamy do czynienia świadczy również to, na co może zwykle ludzie nie zwracają uwagi, ale dla nas było bardzo istotne, że pracownicy bardzo dobrze wypowiadają się o swoim pracodawcy. Godne podziwu! Miło nam było gdy podczas budowy zatrzymywali się ludzie samochodami, aby podziwiać stawianie domku, zapytać o firmę czy dowiedzieć się więcej o budowie domu szkieletowego ? Jesteśmy bardzo zadowoleni i z całego serca POLECAMY Pana Roberta, firmę DREWHOUSE, a także całą ekipę, z jaką mogliśmy współpracować. Zawsze będziemy wdzięczni, dziękujemy i doceniamy Waszą pracę. Alicja Damian i Majusia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Alicja i Damian Lewandowscy dnia: 05.08.2020 22:34:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecamy firmę DrewHouse i pana Roberta. Jest solidnym, życzliwym i bardzo konkretnym człowiekiem. Potrafi doradzić, rozwiać wątpliwości, wytłumaczyć co potrzeba, jest gotowy do pomocy. Zawsze odpowiadał na nasze telefony z pytaniami. Podobnie majstrowie byli życzliwi, bardzo dobrze się z nimi współpracowało. Firmie DrewHouse można ze spokojną głową zostawić budowę, a samemu się zrelaksować. Wystarczy wpaść co kilka dni i dać kolejne wskazówki co do naszych oczekiwań. Budowa domu z tą firmą jest przyjemnością, a nie koszmarem jakim niektórzy 'fachowcy' potrafią ją uczynić. O trwałości będziemy mogli wypowiedzieć się za kilka, kilkanaście lat natomiast jeśli chodzi o samą usługę i wykonanie  jest to usługa na najwyższym poziomie z zachowaniem najlepszych standardów. Z czystym sumieniem polecamy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 21.07.2020 09:02:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Drew House właśnie kończy pracę na naszej budowie.Produkty używane na budowie są najwyższej jakości.Przez całą realizację miałam okazję śledzić pracę każdej ekipy Pana Roberta i z czystym sumieniem mogę powiedzieć że warto! Szybko, solidnie i w miłej atmosferze. Sam Pan Robert Drobny jest osobą o dużej wiedzy zawsze gotów doradzić i podpowiedzieć odpowiednie rozwiązanie. Decydując się na firmę Drew House nie trzeba martwić się o żadne formalności, ekipa wchodzi za ekipą nie ma mowy o opuźnieniach wszystko dograne bez zmartwień dla inwestora. Serdecznie polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Patrycja dnia: 14.06.2020 23:48:39 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją