Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

ADWOKAT dr Aneta Sośnicka

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Lubelskie, 20-026 Lublin Chopina 7/32
Telefon: 817404194 Kom. 605675875 Fax: 817404194
Adres e-mail: kancelaria(małpa)anetasosnicka.pl
Strona internetowa: www.anetasosnicka.pl
NIP:
7122978265
Opis działalności: Kancelaria Adwokacka - obsługa prawna Słowa kluczowe: Adwokat Lublin, Rozwód Adwokat, Skuteczny Adwokat, Dobry Adwokat Lublin, Nieruchomości Adwokat, Porady prawne, Prawo cywilne, prawo rodzinne, prawo spadkowe, prawo karne, windykacja, podział majątku, dział spadku, zasiedzenie

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 85% niskie 6x 1x 1x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 275
Data utworzenia profilu: 13.05.2020 23:28:18
Data ostatniej aktualizacji: 02.06.2020 22:28:45 

Opinie o ADWOKAT dr Aneta Sośnicka

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas prowadziła moją sprawę o odszkodowanie z ubezpieczycielem - rozbity samochód. Ubezpieczyciel nie uwzględnił wszystkich kosztów naprawy i odszkodowanie było zbyt małe do całkowitego naprawienia szkody. W efekcie działań pani prawnik dostałem o wiele większe odszkodowanie niż ubezpieczyciel początkowo chciał wypłacić. Polecam, jako zadowolony klient.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jarek dnia: 08.07.2020 23:01:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas prowadziła moja sprawę karną. Zamiast odsiadki mam dozór elektroniczny. O to chodziło - polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 17.06.2020 21:43:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat prowadziła moją sprawę rozwodową. Reprezentowała mnie osobiście. Informowała o postępach na każdym etapie sprawy. Pani Adwokat walczyła o każdy aspekt mojej sprawy, majątek, kontakty z córką, alimenty. Efekt końcowy dla mnie zadowalający.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rafał Rajterowski dnia: 05.06.2020 22:26:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja sprawa dotyczyła rozwodu. Sprawa potoczyła się szybko, bez zbędnych niepotrzebnych zgrzytów głównie dzięki Pani Adwokat. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 25.05.2020 21:25:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas prowadziła mój rozwód w Lublinie. Wazystko szybko i fachowo. Jeśli chodzi o rozwód to polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 18.05.2020 22:45:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpracowałam z Panią mecenas w sprawach spadkowych i zniesienie współwłasności mojej nieruchomości. Sprawa była pogmatwana ale pani prawniczka znalazła rozwiązanie. Sprawa przebiegła tak, jak powiedziała pami mecenas. Mogę spokojnie polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara Malinowska dnia: 17.05.2020 11:07:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa sądowa była naprawdę teudna. Pani prawnik dała radę. Walka trwała do końca. Pani adwokat poradziła sobie z sukcesem. Jestem zadowolony z wygranej sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Kamil dnia: 14.05.2020 01:13:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rozwód przeprowadzony bezproblemowo i szybko. Fachowo się pani adwokat przyłożyła.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mirek dnia: 13.05.2020 23:31:33 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją