Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Amillidius sp. z o.o.

Zawód: reklamowe agencje  
Adres: Mazowieckie, 00-133 Warszawa Aleja Jana Pawła II 22 22/11
Telefon: Kom. +48 786 243 097
Adres e-mail: amillidius.pl(małpa)gmail.com
Strona internetowa: https://amillidius.pl/
NIP:
5252812993
Opis działalności: Amillidius międzynarodowa firma reklamowa, która oferuje rozwiązania marketingowe dla biznesu w Polsce i za granicą w formatach b2b i b2c. Ponad 100 wykwalifikowanych pracowników zapewnia pełen zakres usług marketingowych. Słowa kluczowe: Tworzenie, promowanie stron internetowych; Zarządzania reputacją w sieci (SERM); PR online; SMM i SMO; PPC (Pay per click); Reklama kontekstowa; Kampanie reklamowe dla nowych i istniejących produktów; Tworzenie filmików dla firm; Rebranding.

Ocena: 100% pozytywna 14x

Jakość usług: 100% wysoka 14x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 14x
Ceny usług: 100% niskie 9x 5x
Ilość opinii w serwisie: 14
Ilość odsłon profilu firmy: 225
Data utworzenia profilu: 2020-03-03 11:17:54
Data ostatniej aktualizacji: 2020-03-03 11:17:54 

Opinie o Amillidius sp. z o.o.

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca ze specjalistami Amillidius przynosi nam wiele korzyści. Strona WWW, którą nam zaprojektowali idealnie wpasowuje się we współczesny, nowoczesny rynek, podobnie jak narzędzia wybrane do promowania strony i firmy w sieci. Świetni specjaliści od reklamy, w tym od reklamy usług branży finansowej - dopasowali narzędzia i działania do specyfiki naszej działalności. Mamy o nich bardzo dobre opinie. Amillidius to agencja na miarę naszych czasów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rafał T. dnia: 2020-04-03 11:02:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpracujemy ze sobą już prawie rok i jestem bardzo zadowolony z usług świadczonych przez Amillidius. Opinie popieram doskonałymi wynikami sprzedaży, które sukcesywnie się zwiększają odkąd współpracujemy. Pracownicy są bardzo pomocni, szybko reagują, widać że znają się na rzeczy i można im zaufać. Fajna agencja SEO/SEM, bardzo dobra organizacja pracy, rzetelność i świetna atmosfera. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MARIUSZ dnia: 2020-03-31 09:45:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W 2018 roku firma Amillidius pomogła mi w wypromowaniu marki mojej szkoły tańca, którą prowadzę w Warszawie - rynek duży i bardzo konkurencyjny, ale dali radę. Dużą ilością uczestników cieszę się do tej pory, podobnie jak dobrymi opiniami. Amillidius wspiera mnie dodatkowo w pozycjonowaniu strony. Uważam, że na SEO znają się jak nikt inny. Świetna firma.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Amelia dnia: 2020-03-28 10:30:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prowadzę działalność w zakresie sprzedaży opon i wielokrotnie korzystałem już z usług tej agencji. Zarówno przy małych jak i większych zleceniach dają z siebie 100%, jeśli chodzi o wszelkie reklamy w internecie spisują się świetnie, przyciągnęli do mnie dużo nowych klientów. Ostatnio zmieniałem stronę internetową i też zleciłem to Amillidius, bardzo mi się podoba efekt końcowy, panowie doradzili co warto, a co niekoniecznie. Zasłużona 5.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2020-03-27 20:01:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam skorzystanie z usługi reklamy kontekstowej u Amillidius jeśli ktoś potrzebuje tego rodzaju reklamy. Nam pozwoliła ona na sprawne i szybkie dotarcie do naszego targetu i zwiększenie ruchu na stronie. W ciągu ostatnich czterech miesięcy sprzedaż naszych kursów online wzrosła o 80% i stale odnotowujemy wzrost zainteresowania naszymi produktami. Wiemy, że duża w tym zasługa agencji Amillidius, to firma z ogromnymi możliwościami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krystian dnia: 2020-03-26 12:17:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę Amillidius za wysoką jakość usług i bezproblemową komunikację mimo odległości, wszystko załatwiamy zdalnie i wszystko w jednym miejscu - stworzenie strony, pozycjonowanie i marketing w social media. Oferta firmy jest naprawdę kompleksowa i widać też, że pracownicy bardzo się przykładają do każdego zadania i ogólnie do swojej pracy, dlatego mam o nich jak najlepsze opinie. Amillidius otrzymują ode mnie jeszcze jeden plus za korzystną i indywidualnie dostosowaną ofertę cenową.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Renata Taradejna dnia: 2020-03-20 23:25:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja też chciałam podzielić się swoimi doświadczeniami ze współpracy z tą firmą. Są one bardzo pozytywne. Mam sklep internetowy od prawie roku, konsultanci Amillidius pomogli mi wybić się z biznesem i wypromować sklep w sieci przez pozycjonowanie i reklamę na portalach społecznościowych. Odkąd współpracujemy nigdy nie narzekam na brak Klientów. To firma godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kinga / sklep internetowy dnia: 2020-03-20 15:53:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Już kilka miesięcy miło mi się współpracuje z firmą Amillidius. Opinie z punktu widzenia klienta to cenne informacje, dlatego również się nią dzielę. Agencja Amillidius zadbała o to, żeby moja strona internetowa zaistniała w sieci i żeby można było ją łatwo odszukać w Google. Kontakt z konsultantami jest bardzo dobry, nigdy nie musiałam się z niczym przypominać, sami wychodzą z inicjatywą i dbają o to, żeby Klient był dobrze poinformowany. Ze swojej strony polecam jak najbardziej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2020-03-19 14:31:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podczas współpracy z Amillidius nie musiałam się naprawdę o nic martwić. Począwszy od opracowania strategii wizerunkowej, przez ocenę wizerunku marki, aż po konkretne działania marketingowe - cały czas trzymali rękę na pulsie, wszystkim się zajęli. Cieszę się, że trafiłam na firmę reklamową, która zna się na rzeczy. Reklama w internecie obecnie bardzo się opłaca, podobnie jak znalezienie zaufanej agencji takiej jak Amillidius.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Olga Malinowska dnia: 2020-03-18 13:46:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Będę tą firmę polecał zawsze i wszędzie. Prowadzę działalność gospodarczą w zakresie sprzedaży towarów, Amillidius przygotowali dla mnie stronę internetową z wbudowanym sklepem, wszystko działa szybko, sprawnie i idealnie pod SEO. Doskonała robota. Ze strony pracowników też zawsze szybki kontakt i dużo pomocy, bardzo fajni ludzie. Mając porównanie też w innych firmach mogę powiedzieć, że oferta z pewnością jest konkurencyjna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał W dnia: 2020-03-17 15:39:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo zainteresowała mnie oferta tej firmy, zanim podpisałem umowę chciałem poznać opinie. Amillidius z tego, co się zorientowałem cieszy się uznaniem i ja też jestem w pełni zadowolony z efektów współpracy i fachowej obsługi. Zespół Amillidius przygotował mi stronę www i obecnie korzystam też z usługi pozycjonowania. Z pracownikami mam bardzo dobry kontakt, wytłumaczyli mi, jakie faktycznie możliwości daje pozycjonowanie. Szczerze polecam współpracę z tą firmą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Filip dnia: 2020-03-16 15:11:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ogólnie polecam. Agencja Amillidius pomaga mi w rozreklamowaniu nowo otwartej firmy, widzę i wiem, że pracownicy tej agencji rozumieją nasze potrzeby. Od samego początku są bardzo zaangażowani, pomogli mi określić cele, grupę docelową, kanały promocji. Działania wdrażają w sposób przemyślany, uporządkowany, analizują wszystko od początku do końca i nigdy nie podejmują pochopnych decyzji. Myślę, że moja firma jest dzięki Amillidius na dobrej drodze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2020-03-13 11:38:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Agencja reklamowa Amillidius stała się naszym wiarygodnym partnerem. Wysokiej jakości kampanie reklamowe, ich ulepszenia i rozwój przekonały nas w profesjonalizmie pracowników firmy i ich wysokim stopniu odpowiedzialności za wynik projektu. Podczas współpracy wyniki reklamowe uległy znacznej poprawie i pomyślnie wprowadzono nowe. Każde zadanie jest rozwiązywane z głębokim zrozumieniem naszych zainteresowań i priorytetów. Wyrażamy naszą wdzięczność Amillidius. Opinie o agencji mamy jako o niezawodnym partnerze biznesowym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bartosz dnia: 2020-03-09 12:16:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przez długi czas mówiłem do szefa, aby zwracał uwagę na promocję w mediach społecznościowych. I za każdym razem, w odpowiedzi słyszałem, że nie są to poważne rzeczy i mają one bardzo słaby związek z marketingiem. Jednak po pewnym czasie udało mi się go przekonać skontaktować się z Amillidius. Opinie mój szef zmienił po pierwszych 3 tygodniach gdy otrzymaliśmy pierwszy prawdziwy efekt dzięki promocji w media społecznościowych. Z nami kontaktowali się potencjalni klienci, którzy dowiedzieli się o nas w sposób który od dłuższego czasu proponowałem szefowi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2020-03-04 12:48:12 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją