Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Lexpert Kancelaria Adwokacka Adwokat Monika Sulewska-Bajkiewicz

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Śląskie, 41-700 Ruda Śląska Wolności 114/1
Telefon: Kom. 602449434
Adres e-mail: adwokat.rudaslaska(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.adwokat-rudaslaska.com
NIP:
719-139-51-18
Opis działalności: Usługi prawne, reprezentacja w sądzie, sporządzanie pism procesowych, Słowa kluczowe: adwokat Śląsk, adwokat Ruda Śląska, rozwód Śląsk, adwokat Zabrze, adwokat Gliwice, adwokat Chorzów, adwokat Świętochłowice, adwokat Bytom, adwokat Katowice

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 7x 1x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 391
Data utworzenia profilu: 15.02.2020 17:05:36
Data ostatniej aktualizacji: 16.02.2020 02:35:49 

Opinie o Lexpert Kancelaria Adwokacka Adwokat Monika Sulewska-Bajkiewicz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam za sobą dwie trudne sprawy, oby dwie zakończone pomyślnie dzięki pomocy pani mecenas. Pełne zaangażowanie w sprawe, profesjonalizm,można sie zwrócić o pomoc do pani mecenas w każdej chwili. Bardzo polecam!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 17.09.2020 14:25:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prawnik z sercem pełen profesjonalizm!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Prawnik z sercem pełen profesjonalizm
Opinia dodana przez: TOMASZ M dnia: 17.09.2020 09:46:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z pełną odpowiedzialnością mogę polecić usługi w kancelarii. Pani adwokat Monika to osoba o wszechstronnej wiedzy, i co najważniejsze umiejąca ja wykorzystać w prowadzonych sprawach. Cechuje Ją przede wszystkim dociekliwosc, sumienność co przekłada się na efekty pracy. Oprócz tego Pani adwokat Monika jak dla mnie jest również psychologiem. Z pełnym wyczuciem i empatia podchodzi do klienta. Moje dotychczasowe sprawy powierzam całkowicie Pani adwokat jako osobie kompetentnej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 16.09.2020 18:15:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas z pełnym zaangażowaniem podeszła do mojej sprawy, kontakt na bieżąco, obsługa wzorowa, pomoc na wysokim poziomie. Perfekcyjne wyjaśnienia. Pilnuje terminów, wszystko na czas. Szczerze i serdecznie polecam. Kontakt do Pani mecenas zapisany, w razie czego w przyszłości skorzystam ponownie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Izabela dnia: 20.04.2020 08:44:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Perfekcyjna pomoc i przygotowanie do każdej prowadzonej sprawy, zaangażowanie maksymalne, wszelkie informacje przekazywane na bieżąco, kontakt z klientem wzorowy, konkretny i życzliwy adwokat. Jestem bardzo zadowolona z pracy pani Moniki. Polecam Panią mecenas w 100%,
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona M. dnia: 26.02.2020 07:46:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm w tym co robi Pani Adwokat Kancelaria Godna polecenia i zaufania
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Brak reklamacji
Opinia dodana przez: Wojtek P dnia: 25.02.2020 17:35:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo serdecznie polecam kancelarię adwokacka Lexpert i Panią adwokat Monika Sulewską-Bajkiewicz,która jeśli chodzi o prowadzenie spraw jest naprawdę dobra w tym co robi zwłaszcza w reprezentowanie w sądzie prowadzi sprawy bardzo dobrze jest w stałym kontakcie i informuje na bieżąco o krokach jak dana sprawa wygląda pełny profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka B. dnia: 23.02.2020 16:27:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas jest najbardziej empatycznym i zaangażowanym prawnikiem jakiego poznałam, a miałam doczynienia z wieloma przedstawicielami tego zawodu. Sprawa skomplikowana rozwodowa zakończona sukcesem. Walka o dzieci także. Dziękuję Pani Mecenas??
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zuzanna dnia: 16.02.2020 02:25:46 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją