Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Dariusz Pawłowski PPHU RESPOL

Zawód: meble kuchenne  
Adres: Lubuskie, 41-303 Żary ul. Podlesie 11 86/7
Telefon: (32) 260-23-18
Adres e-mail: respol(małpa)respolhpl.pl
Strona internetowa: http://www.respolhpl.pl/
Opis działalności: Słowa kluczowe: meble żary, respol żary

Ocena: 100% pozytywna 29x

Jakość usług: 100% wysoka 29x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 29x
Ceny usług: 100% niskie 29x
Ilość opinii w serwisie: 29
Ilość odsłon profilu firmy: 1781
Data utworzenia profilu: 11.04.2014 13:54:08
Data ostatniej aktualizacji: 30.01.2020 15:46:42 

Opinie o Dariusz Pawłowski PPHU RESPOL

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mają innowacyjne rozwiązania, bazuja na materiałach z wyższej półki. Zależy im na kliencie i lubią wyzwania. Dlatego postawiłem właśnie na nich. Wiedziałem, co robię i nie żałuję tego
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 20.03.2019 10:22:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Blaty laminowane wyglądają cudownie... Nie spodziewałam się, że efekt końcowy będzie tak rzetelny i tak konkretny.... Naprawdę firma spisała się na medal. Godni polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 08.01.2019 08:43:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cieszę się, że wybraliśmy właśnie tą firmę. Wykonują kawał dobrej roboty i to w niewysokiej cenie. Indywidualne podejście do projektu i klienta. Na czas!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 18.10.2018 23:10:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam! Firma spełnia moje oczekiwania , daje duże możliwości. Nawet trudne i skomplikowane projekty nie są dla nich żadnym problemem. Bardzo się cieszę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 04.10.2018 09:15:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Fantastyczne podejście do klienta biznesowego. Znają się na rzeczy. Potrafią mile zaskoczyć, swoim doświadczeniem, wiedzą. Można im zaufać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 20.09.2018 08:00:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam płyty melaminowane , które są alterantywą dla lamniatów i płyt laminowanych i wyróżniają się wyjątkową odpornością. Jestem zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 07.08.2018 16:22:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacja! Płyty compact spełniły nasze oczekiwania. Największym atutem jest ich wysoka wodoodporność. Cieszę sie, ze skorzystałem z firmy Respol.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 18.07.2018 07:59:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podejmują się nawet wyzwań, skomplikowanych zleceń. Widać, że zalezy im na klienci i robią wszystko, aby sprostać jego oczekiwaniom. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 21.06.2018 02:42:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony z firmy Respol. Jako jedyni w branży meblowej naprawdę dokładają starań i doświadczenia, by spełniać oczekiwania tych najbardziej wymagających. Dziękujemy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 29.05.2018 12:54:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zachwycona tą współpracą. Uważam, że lepiej wybrać nie mogłam. Firma zadbała o najlepsze blaty do mojej kuchni. Meble stworzone na wymiar. Każdy detal dokładnie przemyślany. O to mi właśnie chodziło.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 07.05.2018 04:14:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Meble na wagę złota! Jestem pozytywnie zaskoczona jakością mebli firmy Respol. Stawiają na funkcjonalność, odporność na uszkodzenia, trwałość i niesamowity wygląd. I tym wyprzedzają inne firmy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 04.04.2018 04:51:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidna firma, która meble traktuje jak dzieła sztuki. Jestem pod wielkim wrażeniem staranności, dokładności, indywidualnego podejścia. Efekt jest imponujący. Firma zasługuje na najwyższą ocenę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 19.03.2018 06:37:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo się cieszę, że zdecydowaliśmy się na firmę Respol. Pozytywne opinie w internecie i dodatkowa opinia znajomego przekonały nas do skorzystania z usług. Nie żałujemy. Meble od nich sa solidnie wykonane. Świetnie się spisują i z pewnością posłużą nam na lata.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 29.01.2018 05:38:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelność, konkretyzm i wysoki profesjonalizm, który zaskakuje. Cieszę się, że zdecydowaliśmy się na tą firmę. Indywidualne podejście do zamówienia i dostosowanie do potrzeb sprawiło, że skorzystaliśmy z tej firmy. To nie chińszczyzna, która zepsuje się za kilka lat. To meble na lata.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 19.01.2018 09:46:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma dołożyła wszelkich starań, by wykonać swoją pracę rzetelnie. Nie da się ukryć - meble wykonane są z najlepszej jakości materiałów, są solidne, prezentują się doskonale, a cała kuchnia i łazienka spełniła najskrytsze oczekiwania mojej żony Jesteśmy wdzięczny za udzieloną pomoc, fachowe doradztwo i wielkie zaangażowanie. Polecamy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 06.07.2015 07:29:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra firma. Sprawdzona, uczciwa, konkretna i zaangażowana , która rozumie potrzeby wymagających klientów. Współpraca z firmą Respol spełniła nasze oczekiwania. Wyposażyli nasze dwa butiki w innowacyjne meble. Jesteśmy pod wielkim wrażeniem profesjonalizmu. Dziękujemy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: A.D. dnia: 23.06.2015 07:57:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: O tej firmie mogę mówić w samych superlatywach. Meble kuchenne na wymiar naprawdę rewelacyjne. Cieszę się, że skorzystałem z namowy znajomego. Teraz moja kuchnia choć niewielka jest bardzo funkcjonalna. Gorąco polecam i dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kuba dnia: 29.05.2015 07:58:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Respol, to godny zaufania partner biznesowy, który wykonuje wszelkie zlecenia terminowo i zgodnie z oczekiwaniami naszych klientów. Jesteśmy pod wielkim wrażeniem uczciwości i odpowiedzialności. Respol zna się na rzeczy, potrafi zaoferować ciekawe, innowacyjne rozwiązania. Cieszymy się z dotychczasowych rezultatów i liczymy na więcej. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariusz Jankowski dnia: 24.04.2015 07:35:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Montaż zamówionych mebli łazienkowych naprawdę bardzo sprawny. Jestem zachwycona tą firmą i z czystym sumieniem mogę ją zarekomendować innym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Olga dnia: 22.12.2014 14:23:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wiarygodny i uczciwy partner biznesowy. Z przyjemnością rekomendujemy firmą Respol, ponieważ w swojej pracy jest dokładna, terminowa i solidna. Dziękujemy za wszystko i życzymy dużo sukcesów!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: PC dnia: 05.12.2014 10:04:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzetelna firma. Uważam, że w pełni zasługują na najwyższą notę. Dbają o relacje z klientami i dotrzymują terminów. Polecamy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 23.11.2014 12:10:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Respol zaopatrzyłam nasz zakład stolarski. Jesteśmy pozytywnie zaskoczeni ich profesjonalizmem i jakością mebli. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janusz D. dnia: 01.11.2014 10:00:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Respol zrealizowała punkty umowy zgodnie z ustalonym terminem. Jesteśmy wdzięczni za fachowość, kompleksowość i życzliwość.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bartosz Majchrzak dnia: 07.10.2014 15:49:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chcę polecić wszystkim tę firmę. Gdyby nie ona do tej pory miałbym brzydką wnękę w sypialni. Na szczęście znajomi zarekomendowali mi to miejsce. Jestem zachwycony, że zdecydowałem się na wykonanie zabudowy wnęki. Teraz mam bardzo funkcjonalną szafę, która wygląda stylowo i solidnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: robert dnia: 15.09.2014 19:16:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomite opinie na temat tego przedsiębiorstwa wielokrotnie słyszałam od moich znajomych. W końcu zdecydowałam się powierzyć tej firmie wykonanie mebli do mojej apteki. To był fantastyczny pomysł. Meble wykonane są z doskonałej jakości materiałów. Dodatkowo wiem, że będą one bardzo trwałe.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gosia G. dnia: 25.08.2014 17:35:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kiedy remontowałem dom zamiast zwykłych paneli chciałem coś bardziej wytrzymałego. Kolega zarekomendował mi tę firmę. Znalazłem tu podłogi laminowane. Warstwa laminatu sprawia, że będą one bardzo trwałe i wytrzymałe. Cieszę się, że mam w domu podłogę, która wytrzyma przez długi czas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 10.08.2014 10:21:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zaświadczam, iż firma Respol, to uczciwy i solidny partner biznesowy, który wywiązuje się z umowy, dotrzymuje terminów i wykonuje usługi na wysokim poziomie. Jedyni w Polsce, którzy zaskoczyli nas swoją bogatą ofertą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Felvix. dnia: 14.07.2014 18:07:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wywiązali się z umowy. Profesjonalnie wyposażyli mieszkania w meble najwyższej jakości. Terminowo wykonali zlecenie. Wycena atrakcyjne. Mamy powód do nawiązania ścisłej współpracy. Pozdrawiam, Adam T.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam T. dnia: 02.06.2014 17:18:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firmę poleciła mi moja znajoma. Prowadzę aptekę i potrzebowałam nowych i solidnych mebli. Jestem bardzo zadowolona z usług tej firmy. Zlecenie zostało zrealizowane bardzo szybko. Dodatkowo, gdy miałam problemy z doborem materiałów zaproponowano mi najkorzystniejsze dla mnie rozwiązania. Wysoka jakość mebli sprawia, że prezentują się one wyjątkowo. Dodatkowo są one łatwe do utrzymania w czystości. Całą masa rozmaitych szuflad oraz półek sprawia, że są bardzo funkcjonalne. Wszystkie meble nabyłam w bardzo niskiej cenie, dlatego też z czystym sumieniem mogę polecić ją innym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Natalia W. dnia: 08.05.2014 19:27:22 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją