Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

WILIŃSKI LEGAL - Kancelaria Adwokacka Tomasz Wiliński

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Mazowieckie, 00-165 Warszawa Ludwika Zamenhofa 5/6b
Telefon: Kom. 518687082
Adres e-mail: adwokat(małpa)tomaszwilinski.eu
Strona internetowa: www.tomaszwilinski.eu
Opis działalności: Słowa kluczowe: karne, white collar crime, przestępczość gospodarcza, zorganizowana przestępczość, ekstradycja, deportacja, compliance, defraudacja, adwokat, sąd, prawo budowlane, prawo rynków sztuki, prawo lotnicze, prawo medyczne, błąd lekarski

Ocena: 100% pozytywna 116x

Jakość usług: 100% wysoka 116x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 115x
Ceny usług: 98% niskie 79x 34x 1x
Ilość opinii w serwisie: 116
Ilość odsłon profilu firmy: 2785
Data utworzenia profilu: 2017-01-15 08:11:06
Data ostatniej aktualizacji: 2019-12-24 12:27:24 

Opinie o WILIŃSKI LEGAL - Kancelaria Adwokacka Tomasz Wiliński

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas Wiliński jest bardzo empatyczną i wyrozumiałą osobą. Rzadko piszę komentarze innym osobom, ale w tym przypadku jest to moją powinnością. W związku z tym, że jesteśmy spółką eksportową i świadczącą usługi także poza Europą np. w Kuwejcie, UAE, Kanadzie, Kazachstanie, Indiach jesteśmy narażeni na wiele nieprzewidzialnych ryzyk związanych ze specyfiką danego kraju, lokalnych pracowników czy też zasad stosowania prawa. Ale jeszcze większym problemem są różne strefy czasowe wymagające zarywania nocy, aby skontaktować się z odległym zakątkiem i rozwiązać problem prawny w godzinach urzędowania danego kraju. Mecenas Wiliński doskonale rozumie takie potrzeby i nie stanowiło dla niego żadnego problemu spotkać się z nami w środku nocy w kancelarii, aby w ramach wideokonferencji dokonać bardzo ważnych ustaleń i rozwiązać nasz problem, a w związku z deadlinem przypadającym na wczesne godziny w poniedziałek opracował wszystkie dokumenty i zorganizował asystę prawną za granicą w trakcie weekendu, bo pracował w sobotę i w niedzielę zamykając kontrakt. Wielkie uznanie i szacunek. Wysokiej klasy fachowiec i specjalista od międzynarodowych spraw gospodarczych!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2020-01-18 15:12:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Widać, że lubi to co robi i robi to naprawdę dobrze. Bardzo dobry specjalista od odszkodowań i karnista. Potrafi zadbać o sprawę jak należy i uczestniczyć we wszystkich rozprawach. Nie unika kontaktu z klientem. Mam bardzo dobre doświadczenie z tym adwokatem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2020-01-04 09:41:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny, skuteczny adwokat wart polecenia. W czasie swiat podjął się prowadzenia sprawy i wyciagnięcia z dołka i skutecznie. Potwierdzam co piszą o panu mecenasie Wilinskim. Duży plus
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-12-27 08:10:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy adwokat i karnista! polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-12-26 14:10:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan adwokat Wiliński godny polecenia w sprawie podziału majątku byłych małżonków.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joasia Kołodziejczyk dnia: 2019-12-08 23:48:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry adwokat. Wart każdych pieniędzy, bo jest wyjątkowo skuteczny
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-12-07 09:56:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas wyciągnął mnie w ciągu 8 godzin z dołka. Tak oddanego adwokata nie spotkałem nigdy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2019-12-04 20:18:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy karnista jakiegokolwiek spotkałem. Zobaczyłem Pana mecenasa w telewizji, kilkakrotnie posłuchałem jego wypowiedzi w dużych sprawach i nie zawiodłem się! Po pierwsze mówi wprost co da się zrobić i ile co będzie trwało! W niczym się nie pomylił, za uratowanie mnie i mojej rodziny będę wdzięczny co końca życia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Patryk Wilk dnia: 2019-11-20 13:19:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat, rzetelny, konkretny, nastawiony pozytywnie do klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-11-13 17:18:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalista. Jeden z najlepszych karnistów od spraw przestępstw seksualnych, gospodarczych i zagrożonych najwyższymi karami, także w sprawach ekstradycji. Prowadzi sprawy nie tylko w Polsce, ale także za granicą z wielkimi sukcesami. Top topów wśród adwokatów. Podchodzi niekonwencjonalnie do spraw i walczy o sprawy klienta jak o sprawy własnej rodziny. Nie należy do tych, co poddają się gdy są trudności, a przeciwnie jeszcze z większym zaangażowaniem podejmuje dodatkowe czynności. Jak trzeba to angażuje większy zespół do rozwiązania problemu. Wart każdego zapłaconego euro. Do tego klientów traktuje z szacunkiem i najwyższą godnością niezależnie od zarzutu jaki ma. Po prostu widzi w każdym człowieka. Zawodowiec karnista z górnej półki
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2019-10-02 20:57:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas podchodzi do sprawy z wielkim zaangażowaniem i pomysłem, czego u innych brakuje. Jest wyjątkowym specjalistą od spraw skarbowych i przestępstw związanych z działalnością podmiotów gospodarczych, a przy tym doskonałym fachowcem w obsłudze spółek na wszelkich poziomach działalności. Ma też zmysł do biznesu i rozumie biznes i potrzeby ludzi biznesu. Potrafi słuchać i realnie pomóc szukając rozwiązań problemu. Nasze spółki Pan Mecenas obsługuje już od kilku lat z najlepszym skutkiem, podobnie członków zarządu przed zakusami trzyliterowych służb. Z takim fachowcem można prowadzić działalność nawet w policyjnym państwie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2019-09-26 20:49:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat i sympatyczny, normalny. Nie traktuje ludzi z góry i ma wyjątkowy dar wytłumaczenia nawet trudnych spraw prawnych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-09-21 16:30:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniały, skuteczny, mądry adwokat i do tego niezwykle sympatyczny. Prowadził mi sprawy karne dotyczące karuzel podatkowych i optymalizacji podatkowych, bo urzędnicy uznali, że popełniłam przestępstwo w grupie przestępczej [absurd!!!], a do tego jeszcze chcieli żebym odpowiadała swoim majątkiem za długi spółki w której nie jestem już od dobrych kilku lat tylko dlatego że spółka po moim odejsciu nie zapłaciła vatu za jeden (!!!!!) miesiąc. Mec. Wiliński konkretnie załatwił tą sprawę i uwolnił mnie od zarzutów i wieloletniego biegania po sądach, a na zatrzymanie przyjechał o 4 rano !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2019-09-21 08:54:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prawdziwy POZYTYW z róznymi prawnikami pracowalam do tej pory i z mecenasem Wilinskim zaden nie moze sie nawet równać. Jakość pism, proste i normalne wytlumaczenie sprawy, przygotowanie do rozpraw jest na najwyzszym poziomie. To az miło się czyta. Prawdziwy adwokat jakiego chce się miec. Jak brac adwokata to tylko z polecenia tak jak w moim przypadku. Mi go polecił prokurator z poludnia Polski jako najlepszego specjalistę od spraw bardzo trudnych. Wcale sie nie zawiodlam, a po drodze od wielu osob slyszałam ze jest swietnym fachowcem i normalnym czlowiekiem bez zadnych zadęć ale skoro powierzaja mu swoje sprawy bardzo zamozni ludzie a nawet sedziowie to chyba mowi samo przez sie jakim jest człowiekiem i prawnikiem. Bez zawahania polecam go wszystkim
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kataarzyna dnia: 2019-09-20 17:06:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry fachowiec od najtrudniejszych spraw czy to reprywatyzacja tak jak u mnie czy odszkodowania jak u mojej partnerki. TERMINOWY, SKUTECZNY
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2019-09-20 12:48:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonały adwokat do bardzo trudnych spraw karnych. Specjalista najwyższych lotów i do tego bardzo zaangażowany w sprawę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2019-09-08 19:09:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry karnista - specjalista od przestępczości gospodarczej. Trudne rzeczy załatwia od ręki na niemożliwe trzeba trochę poczekać ;) Naprawdę najlepszy obrońca, który angażuje się w sprawę i dba o klienta i o sprawę. Potrafi przy tym wyjaśnić zawiłości w normalny, prosty sposób bez tych wszystkich popisów języków i bez wywyższania się. Dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-09-05 06:50:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usłyszałem od koleżanki, że prowadzi jej sprawę adwokat od spraw trudnych i niemożliwych, przedstawiłem swoją sprawę i wygrałem. I to prawda, jeśli jest coś niemożliwego do zrobienia do tylko mecenas Tomasz Wiliński
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bogumił dnia: 2019-09-02 16:25:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do Pana Wilińskiego poszedłem po przeczytaniu opinii w swojej sprawie karnej, najpierw badawczo. Po spotkaniu doszedłem do wniosku że to jest człowiek któremu powierzę swoje sprawy. Trzy sprawy które zleciłem wygrał! Niesamowity człowiek z instynktem. Wszystko się sprawdziło!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin Januszkiewicz dnia: 2019-08-16 21:21:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana Mecenasa jak fachowca od spraw karnych i spraw medycznych błędów lekarskich. Wielka wiedza, prawdziwy adwokat i super człowiek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-07-29 06:49:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Genialny adwokat karnista!!! Do mecenasa trafiłem z polecenia po kilku nieudanych współpracacownik z adwokatami. To adwokat wybitny. Już na pierwszym spotkaniu zrobił ogromne wrażenie wiedza i doświadczeniem zawodowym. A co ważne potwierdzilo się to w postepowaniu gdzie ukręcono sprawę w sposób w jaki nawet nie sądziłem ze można.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-07-24 21:51:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobre podejście do klienta i zrozumienie problemu. Wysoki poziom merytoryczny i skuteczność.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-07-21 07:35:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie umiem wyrazić słowami jak bardzo jestem wdzięczna Panu mecenasowi Wilińskiemu. Wybronił mnie ze strasznym oskarżeń sąsiada!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jarosław Budzisz dnia: 2019-07-17 09:37:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niezawodny specjalista z zakresu prawa budowlanego. Jak się ma takiego spacjalistę to niestraszny już deweloper!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magdalena dnia: 2019-07-16 15:31:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szanowni Państwo, chciałabym podzielić się swoją opinią dotyczącą współpracy z Kancelarią Adwokacką Tomasza Wilińskiego. Podałam się operacji plastycznej i coś poszło nie tak. Potem była poprawka i znowu kolejne komplikacje. Mecenas prowadził moją sprawę o błędy medyczne z dużym zaangażowaniem, cierpliwością i doskonałym przygotowaniem do sprawy. Sprawa trwała 14 miesięcy, więc krótko jak na realia krakowskie. Wygrana w 100%. Najważniejsze, że już od początku była przedstawiona strategia, co powinniśmy zrobić i wszystko się sprawdziło.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2019-07-15 12:28:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uczestniczyłam w szkoleniu z procesów inwestycyjnych, prawa budowlanego i energetycznego prowadzonym przez mecenasa Tomasz Wilinskiego. To było najlepsze szkolenie prawnicze na jakim kiedykolwiek byłam. Ogromna wiedza, elokwencja i kontakt ze słuchaczami to najważniejsze cechy Pana Mecenasa. Super fachowiec, który przekazuje praktyczne rozwiązania a nie jak większość teoretyczne rozważania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kinga dnia: 2019-07-14 20:46:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalny i skuteczny adwokat. Kompleksowo i w rozsądnych terminach prowadzi sprawy. Polecam szczególnie w sprawach ochrony środowiska, prawa wodnego, geodezyjnego, budowlanego, gdy w grę wchodzą również elementy odpowiedzialności karnej i wykroczeniowej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Michał Obrycki dnia: 2019-07-14 09:36:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan adwokat Tomasz Wilinski jest człowiekiem elokwentnym, honorowym, uczciwym i bardzo eleganckim. Wiem, ze nie ocenia się książki po okładce, ale gdy pierwszy raz spotkałam Pana Tomasza moja uwagę zwrócił markowy i drogi garnitur, koszula, buty i ekstrawagancka poszewka, a do tego bardzo drogi klasyczny zegarek. Te szczegóły pokazały, ze jest to adwokat elegancki, który ma pieniądze i klasę. A skoro je ma to znaczy ze musi być dobry skoro tak się mu powodzi. I wcale się nie pomyliłam. Moja sprawa była beznadziejna i wszyscy adwokaci i radcy mówili, ze nie ma szans wygrania z ministerstwem. Pan Tomasz podszedł do sprawy inaczej i od razu powiedział ze sprawa nie należy do prostych i wymaga niekonwencjalnego podejścia, ale jest możliwa do wygrania nawet na etapie wstępnym. Po zaledwie kilku miesiącach sprawę wygrałam w całości i to co miało być beznadziejne okazało się możliwe. Okazuje się ze wystarczyło wybrać wyjątkowego adwokata. Moja intuicja i pierwsza ocena była słuszna. Wybrałabym adwokata Tomasza Wilinskiego do każdej sprawy, bo jego wiedza i elokwencja jest niesamowita a sposób traktowania i rozmowy z klientami wyjątkowy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Patrycja dnia: 2019-07-12 22:45:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamknęli mnie we wtorek a dzięki najlepszemu adwokatowi wyszedłem w środę!!! Najlepszy!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jaro dnia: 2019-07-12 22:44:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się ze wszystkimi opiniami ze to najlepszy adwokat w Warszawie z wyjątkowo pozytywnym kontaktem z ludźmi. Spotkanie z tym mecenasem od razu podnosi na duchu i wiadomo ze sprawę powierza się świetnemu fachowcowi. Pan Mecenas przyjmuje nawet w niedziele gdy trzeba i szybko reaguje w sprawach. Powierzyliśmy sprawę karna w najlepsze możliwe ręce co było już wiadomo po zatrzymaniu na dołku gdy mecenas od razu wziął się za robotę i tak zakręcił prokuratora ze obyło się bez sankcji bo sad jej nie klepnął. Nie jest to tani adwokat, ale warto. Teraz z mecenasem będziemy walczyć o odszkodowanie za potraktowanie mnie na zatrzymaniu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2019-07-12 20:39:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W pełni profesjonalna kancelaria POLECAM ! Bardzo pozytywna opinia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-07-11 19:43:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super, super adwokat!!!!!!!! Zna się na rzeczy!!! Absolutnie najlepszy od wielkich spraw karnych
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bartlomiej dnia: 2019-07-11 19:19:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry karnista!!!!! Ekspert doceniany w Europie. Korzystałem dotychczas z pomocy różnych adwokatów w Polsce i za granicą, ale pierwszy raz spotkałem się z takim profesjonalizmem, człowieczeństwem i walką o godność oskarżonego. O takich adwokatach w Stanach mówi się devil's advocate.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-07-09 06:24:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenasa Wilińskiego mogę polecić każdemu. Przyjął mnie jak człowieka i cały proces tak traktował, mam porównanie z innymi adwokatami i to tak nie wygląda. Jest zawsze przygotowany, zaangażowany i pracuje w piątek i świątek. Wiele razy spotykaliśmy się w soboty czy w niedziele, bo nie mogłem w tygodniu i nie było żadnych wymówek. Sprawa nie należała do tych lekkich, bo były wielkie zarzuty i oskarżenie chciało bezwzględnego więzienia na lata. Jestem na wolności tylko dzięki mecenasowi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2019-07-07 11:40:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Genialny mecenas do karnych spraw beznadziejnych. To adwokat diabła, co zmieni wszystkie słowa na potrzeby klienta. Jak chce się wygrać za wszelką cenę polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: PiotrUK dnia: 2019-07-07 11:22:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pozytywny mecenas z doświadczeniem! Specjalista przez duże S
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2019-07-06 16:28:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy adwokat jakiego kiedykolwiek spotkałam. Ogromna wiedza, ludzkie podejście i szukanie szybkich i skutecznych rozwiązań. Widać, że praca dla niego jest pasją i to powoduje, że już samo spotkanie z mecenasem jest przyjemnością. Wysoki poziom merytoryczny i jakość porad.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-07-05 10:03:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy z najlepszych wyborów w moim życiu. Super specjalista od karuzeli vatowskiej i spraw karnych podatkowych!! Miałem kilkunastu adwokatów wcześniej i żaden nie dorównuje nawet adwokatowi Wilińskiemu!!! To najlepszy specjalista od spraw podatkowych i karnych, który sprawę potrafi zbadać od podstaw i doprowadzić do zakończenia sprawy zanim się na dobre zacznie. Na stronie nie widać całego zespołu kanecelari, a w rzeczywistości to cały sztab ludzi, którzy pracują z pasją i wiarą w klienta. Szukasz adwokata od spraw skarbowych i karnych to zgłoś się do Wilińskiego, bo lepiej trafić nie można
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2019-07-04 22:50:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super adwokat!!!!!! Zgadzam się ze wszystkim co tu napisano o mec. Tomaszu Wilinskim. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-06-28 08:36:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wygrany rozwód, wysokie alimenty i wygrana sprawa o przemoc domową! Polecam Pana Mecenasa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joasia dnia: 2019-06-11 14:02:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wyjątkowo dobry i skuteczny adwokat. Bezpośredni i czasami kąśliwy a przy tym cwany procesowo. Trafiłem z polecenia i nie zawiodłem się nawet trochę. Po zleceniu sprawy w pierwszej kolejności ustala strategie procesowa która dostosowuje do przebiegu sprawy. Polecam z czystym sumieniem we wszystkich sprawach
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rafal dnia: 2019-06-06 12:27:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uratował mi życie i wybronił ze wszystkiego! Wspaniały adwokat!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Henryk dnia: 2019-06-04 12:09:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelny, skrupulatny, rzeczowy i skuteczny adwokat. Mecenas Tomasz Wiliński zajmuje się od trzech lat stałą obsługą prawną i procesową naszych spółek polskich i zagranicznych (akcyjnej, ltd, offshore, z o.o. i komandytowej), funduszu zamkniętego i fundacji. Jesteśmy zadowoleni z dotychczasowej współpracy, która w naszej ocenie prowadzona jest na wysokim poziomie. Kancelaria adwokata Tomasza Wilińskiego zapewnia nam poza obsługą adwokata polskiego również zaprzyjaźnionych i współpracujących z kancelarią adwokatów z różnych dziedzin z USA, UK, Rosji, Włoch, Wysp Kanaryjskich i Cypru, doradców podatkowych, doradcę restrukturyzacyjnego, mediatora/negocjatora, compliance officera i rzecznika patentowego. Jest to kompleksowe podejście do obsługi prawnej, na którym nam najbardziej zależało. W sporach sądowych mecenas Wiliński notuje wysoką skuteczność i umiejętnie negocjuje ugody.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dominika dnia: 2019-06-01 08:04:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pozytywny adwokat, który ma wiele talentów. Z jednej zleconej i wygranej sprawy w tej chwili prowadzi mi już kilkanaście spraw i ma 100% skuteczności. Nie tylko sprawy karne, ale też błędy medyczne i podziały majątku. Jest naprawdę dobry w tym co robi. Początkowo myślałem, że jednak spraw nie wygram, ale w drugiej instancji wszystko wygraliśmy i to tylko dzięki sprytowi mojego adwokata. Ma swoje metody, czasami niekonwencjonalne na wygrywanie spraw. W sprawach krytycznych rekomenduje dodatkowe sposoby na rozwiązanie beznadziejnej sytuacji, a to rzadko sie zdarza u mecenasów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2019-05-30 09:40:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja partnerka złożyła zawiadomienie do prokuratury, że molestowałem naszą córkę bo chciała sie zemścić za sprawę rodzinną o kontakty i alimenty. Prokuratura uruchomiła sprawę i wtedy zgłosiłem się do adwokata Tomasza Wilińskiego. Od razu zareagował w sprawie i złożył wnioski do prokuratury i bardzo szybko wybił wszystkie argumenty wymyślone przez moją byłą. Pan Mecenas swoimi metodami załatwił, że dzisiaj ta sprawa jest już umorzona i nie było żadnego oskarżenia na mnie. Gdyby nie on to byłbym w czarnej d.... mimo że nic złego nigdy córce nie zrobiłem a każdy wie jak działa policja i prokuratura i że w sprawach o molestowanie dziecka od razu chcą skazywać niewinnego człowieka. Pan Tomasz jest mega adwokatem i człowiekiem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2019-05-28 21:19:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Tomasz Wiliński jest bardzo dobrym adwokatem w sprawach karnych. Ma ogromną wiedzę i wielką umiejętność przekonania sędziego nawet w sprawach beznadziejnych. Wynagrodzenie pobiera z góry i jest bardzo, bardzo skuteczny w walce z systemem ścigania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2019-05-28 15:57:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat z powołania, urodzony adwokat. Genialnie prowadzi sprawy przed sądami i nie tylko, do klienta podchodzi w ludzki i bardzo empatyczny sposób, a przede wszystkim ze zrozumieniem problemu, który trzeba rozwiązać. Pan Mecenas Tomasz Wiliński angażuje się w całości w sprawę i robi wszystko, a nawet więcej. Jest człowiekiem z wielkimi pasjami i wielką wiedzą na temat sztuki, sportu, poezji. Wybierając adwokata warto wybrać takiego, który pracę wykonuje z pasji i ma także inne zainteresowania, tak jak Mecenas Wiliński
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgosia dnia: 2019-05-26 09:27:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeśli potrzebujecie profesjonalnego Adwokata takim jest Pan Mecanas Tomasz Wilinski.Jest profesjonalista w każdym calu i nie chodzi tylko o obronę przed Wymiarem Sprawiedliwości ale także o to jak podchodzi do człowieka.Jest .Mialem do czynienia z kilkoma adwokatami ale żaden nie jest na takim stopniu PROFESJONALIZMU. Jeśli więc ktokolwiek potrzebuje Adwokata z prawdziwego zdarzenia to proszę korzystać tylko z usług Mecenasa Tomasz Wolińskiego. Pozdrawiam Piotr Grzelak.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2019-05-24 21:18:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skuteczny, skuteczny, skuteczny adwokat od spraw karnych i karnoskarbowych
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2019-05-24 07:21:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super adwokat!!!! Dostałem numer z polecenia i sam też polecam. Prawdziwy adwokat, a nie jakieś szuru buru. Nie jest tani ale skuteczny. Prok chciał dac mi sanki od razu po zatrzymaniu. I co? I odpowiadam z wolnej stopy a AO wróciło do prokuratora z sądu po jednym piśmie mecenasa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2019-05-23 18:01:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas wygrał moja sprawę. Dziękuje.sprawa dotyczyła zadośćuczynienia.i odszkodowania za wypadek jakiemu uległam z winy firmy budowlanej. Miałam złamana nogę i rękę i byłam ogólnie potłuczona. Nie wiedziałam o jaka kwotę występować, a Pan Mecenas dokładnie wyliczył to przed sprawa i wyszło, ze powinnam wystepowac o 53.000. Sad zasadził dla mnie 50.000 plus koszty adwokackie. Jestem zadowolona z profesjonalnej pomocy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2019-05-22 07:27:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat, który pomógł mi w sprawie przed WSA i wygrał sprawę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-05-18 10:58:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny adwokat w sprawach karnych i nie tylko. Mieszkam w UK i wybrałam tego adwokata z listy adwokatów ECBA i z polecenia członków tej organizacji karnistów w Londynie. Uchronił mnie przed absurdalnym więzieniem w Polsce. Polecam Pana Mecenasa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka Grzelak dnia: 2019-05-16 10:27:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z pozoru moja sprawa miała być sprawą prostą (tak mi się wydawało) o zadośćuczynienie, a w sumie okazało się, że obok siebie musiały toczyć się sprawa cywilna, sprawa karna, sprawa przed sądem lekarskim i sprawa przed PZU. Pan Mecenas w ramach ustalonego wynagrodzenia za tą "prostą" sprawę poprowadził wszystkie postępowania, ponieważ jedno wynikało z drugiego. Sprawy zakończyły się moim zwycięstwem i udowodnieniem prawdy, a dzięki Panu Mecenasowi mogę rozpocząć nowe życie. Nawet w trakcie moich wyjazdów zagranicznych Pan Mecenas miał dla mnie czas na rozmowy przez skype pomimo innej strefy czasowej i był też moim powiernikiem, a nawet psychologiem. Zdarzyło się nawet, że Pan Mecenas spotkał się ze mną w Londynie podczas jego konferencji. Trafiłam do Pana Mecenasa z polecenia znajomych i to był najlepszy wybór jakiego mogłam dokonać. Wcześniej miałam do czynienia z różnymi prawnikami, ale nikt z nich nie był równie profesjonalny i otwarty na drugiego człowieka i jego problemy jak Pan Tomasz Wiliński
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2019-05-15 14:58:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat do rozwodu, podziału majątku i spraw znęcania się nad rodzina. Jest skuteczny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2019-05-14 07:15:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panie Mecenasie BARDZO DZIĘKUJĘ za uratowanie mojego syna i uwolnienie go z aresztu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna Maciejczak dnia: 2019-05-12 11:54:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny specjalista znający się na rzeczy. Prowadził mi sprawę karną, rozwodową i o podział majątku małżonków. Wszystkie wygrałem dzięki Panu Mecenasowi!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mateusz Sikorski dnia: 2019-05-10 12:50:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan adwokat Tomasz Wiliński zasługuje na najwyższe oceny, ponieważ nie tylko zawsze znajdzie czas dla klienta, ale przede wszystkim potrafi po ludzku potraktować każdego i tak poprowadzić sprawę, że zwycięstwo to tylko kwestia czasu. Najlepszy adwokat jakiego kiedykolwiek spotkałem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Cezary dnia: 2019-04-21 17:42:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dziękuję Panu Mecenasowi, że w gronie rodzinnym możemy spędzać święta w domu i że z taką determinacją Pan Mecenas walczył o zwolnienie z aresztu. DZIĘKUJĘ!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jadwiga dnia: 2019-04-21 14:50:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To bardzo dobry adwokat, profesjonalista, zawsze pomocny, zawsze dostępny, zawsze przygotowany. Posiada ogromną wiedzę nie tylko prawniczą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariusz dnia: 2019-04-15 20:46:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat z wielką wiedzą. Prowadził mi sprawę z prawa budowlanego, która pomimo dużego stopnia skomplikowania i zawiłości nie stanowiła dla niego najmniejszego problemu. Sprawa przeprowadzona wzorcowo, bez żadnych zastrzeżeń, sprawnie i skutecznie. 100% skuteczności także w innych sprawach, które zlecam już tylko temu adwokatowi. Jestem bardzo zadowolony z jego usług i polecam go także moim znajomym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-03-23 08:42:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Idealny wybór do spraw karnych
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mateusz dnia: 2019-03-21 11:21:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny i porządny adwokat. Bardzo dobry
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2019-03-18 20:32:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy adwokat od spraw karnych w Warszawie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robert dnia: 2019-03-17 19:47:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To najlepsza kancelaria adwokacka z jaką miałem okazję współpracować. Konkretni, rzeczowi, zawsze stawiają na wygraną i się nie poddają.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2019-03-17 07:39:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 100% pozytywu, a nawet i więcej. Adwokat Tomasz Wiliński jest bardzo profesjonalny i zna się na rzeczy. Swojego klienta traktuje jak czlowieka i pomaga mu sprawnie rozwiazać problem. Sprawa karna, podział majątku, sprawy rodzinne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-03-16 19:44:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalista najwyższej klasy. Przez cały czas mogłam liczyć na pomoc i wsparcie we wszystkich sprawach, także w prywatnych, gdy nie mogłam sobie poradzić z problemami rodzinnymi. Od początku do końca sprawy rozwodowej i podziału majątku miałam wsparcie Pana Tomasza, a było to dla mnie bardzo ważne, bo jak przyszłam do kancelarii byłam przerażona i załamana i nie wiedziałam co będzie w przyszłości. Pan Mecenas potrafi rozwiać wszelkie wątpliwości, udzielić pomocy prawnej na najwyższym poziomie, ale przede wszystkim potrafi słuchać i zrozumieć. Jest skrupulatny, uczciwy, rzetelny, jasno nakreśla cele, nakreśla, co należy zrobić dodatkowo i nie obiecuje niemożliwych rzeczy, ale walczy do końca. Sprawy toczyły się ponad 3 lata i Pan Mecenas zawsze był przygotowany, doskonale pamiętał każdy szczegół, nawet lepiej ode mnie, podchodził do sprawy merytorycznie i zbierał dodatkowe dowody, których nawet ja nie miałam. Pan Mecenas zadbał o mnie zarówno na sali sądowej jak i w trakcie licznych rozmów i wymiany e-maili, żadnego nie pozostawił bez odpowiedzi. Jest profesjonalny na najwyższym poziomie od momentu udzielenia porady prawnej aż do mowy końcowej w sprawie. Jest także niezwykle pewny siebie, dobrze wyglądający i zadbany, co dodaje pewności jego klientom i odejmuje przeciwnikom. Jest przy tym pełny empatii, a fakt że jest stanowczy i przy tym grzeczny i elegancki w zachowaniu powoduje, że współpraca z Panem Mecenasem była przyjemnością. Sprawa sądowa, a zwłaszcza taka jak rozwód, podział majątku, gdzie ważą się losy życia są straszne i dlatego powinien w nich doradzać i pomagać ekspert i profesjonalista, który przeprowadzi klienta przez zawiłości prawa i spory z byłym partnerem przy zachowaniu godności i radości z życia. Polecam Pana Mecenasa Wilińskiego i dziękuję za pomoc przez te wszystkie lata.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Joanna Sakowska dnia: 2019-03-16 07:57:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam w 100% Pana mecenasa rzetelny z ogromną wiedzą. Bez owijania w bawełnę działa szybko i skutecznie. Sprawa zakonczona pozytywnie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-03-13 07:44:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretnie, sprawnie i porządnie poprowadzona sprawa karna. Adwokat, który walczy o klienta w prokuraturze i w sądzie. Jestem zadowolony z prowadzenia sprawy i z pracy, którą wykonał, bo był doskonale przygotowany i wygrał walkę z prokuratorem, który chyba wziął moją sprawę za punkt honoru, żeby mi dokopać. Miałem z adwokatem kontakt nawet po zakończeniu procesu. Jest naprawdę dobry w tym co robi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tadeusz dnia: 2019-03-12 23:09:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny adwokat. Specjalista jakich mało. Sympatyczny i skuteczny. Wygraliśmy sprawę z błędów medycznych na wielką kwotę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mati dnia: 2019-03-11 21:11:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuje za wygranie mi sprawy prokuratorskiej!!!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Władek dnia: 2019-03-11 19:54:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat i skuteczny. Prowadził mi sprawę dotyczącą dóbr osobistych i wygrał! Nie była oczywista, a w pierwszej instancji miałam innego mecenasa, który nie przyłożył się i wyrok był niekorzystny. Mogę porównać pracę różnych adwokatów i w tym zakresie najlepsze zdanie mam o adwokacie Tomaszu Wilińskim. Teraz prowadzi też sprawę mojemu partnerowi, pomimo że sąd oddalony jest 400 km od jego kancelarii. I sprawa prowadzona jest rzetelnie i w dobrym kierunku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janina Kostkiewicz dnia: 2019-03-11 12:14:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas prowadził mi sprawę rozwodową i sprawy rodzicielskie i choć sprawa trwała długo, bo sąd nie kwapił się ją szybko zakończyć, a mój ex zwlekał jak mógł to sprawa zakończyła się lepiej niż nawet chciałam. Mecenas Wiliński przyparł przeciwnika do ściany i doprowadził do najlepszego dla mnie rezultatu. Póżniej zdecydowałam się żeby Mecenas Tomasz Wiliński przeprowadził moją sprawę o podział majątku i nie mogłam dokonać lepszego wyboru. Dziękuję za wszystko, bo wreszcie mogę normalnie funkcjonować i wywalczyliśmy więcej niż myślałam, że można.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta P dnia: 2019-03-10 19:25:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuje za pomoc w sprawie cywilnej o zapłatę nieuzasadnionych kwot i uratowanie przed komornikiem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kutra Marzena dnia: 2019-03-10 09:07:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sehr guter Strafverteidiger
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Detmold dnia: 2019-03-09 19:30:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: He's the best criminal defense attorney there is in the Warsaw
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gregoire Mangeat dnia: 2019-03-09 13:55:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Klasa, skuteczność i dobra robota. Taki jest adwokat Wiliński w karnych sprawach
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bogusław dnia: 2019-03-09 13:18:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonały wybór we wszystkich sprawach. Człowiek o wielkim sercu i wiedzy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janina dnia: 2019-03-06 07:29:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat, który z sercem wykonuje swoją pracę. Skuteczny w sprawach karnych i w sprawach rodzinnych. Bardzo szybko reaguje i nie czeka na koniec terminów. Pomagał mojemu synowi w kilku sprawach i jesteśmy bardzo zadowoleni z wyboru adwokata.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Irena dnia: 2019-03-04 12:11:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pozytywny i rzeczowy adwokat
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-02-28 11:04:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas prowadził mi sprawę z błędów medycznych, którą w całości wygraliśmy. Pan Mecenas ma ogromną wiedzę prawniczą i zna się doskonale na sprawach medycznych. Był zawsze przygotowany do sprawy, przyjmował nawet w weekendy, ponieważ mieszkam daleko od Warszawy i zawsze dla mnie znalazł czas. Uzyskałem wysokie odszkodowanie prawie 400 tysięcy. Polecam i zgadzam się ze wszystkimi komentarzami. To człowiek elegancki, sympatyczny i otwarty na problemy ludzkie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zylarski Mateusz dnia: 2019-02-16 14:26:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria pomogła mi ogłosić upadłość konsumencką bez obowiązku spłaty wierzycieli. Rzeczowo, skutecznie i szybko załatwiona sprawa. Profesjonalne podejście Mecenasa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2019-02-15 13:11:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria pomogła mi ogłosić upadłość konsumencką bez obowiązku spłaty wierzycieli. Rzeczowo, skutecznie i szybko załatwiona sprawa. Profesjonalne podejście. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona Berganowska dnia: 2019-02-13 11:38:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowiec w swoim fachu. Bardzo dobry w rozwodach i w sprawach karnych. Potrafi zadbać o klienta i skuteczny
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marlena dnia: 2019-02-08 08:02:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas Tomasz Wiliński od kilku lat prowadzi sprawy mojej spółki oraz moje prywatne. Jest bardzo dobrym specjalistą od prawa gospodarczego i prawa spółek handlowych i do tego dobrym karnistą, który radzi sobie doskonale także w sprawach karnoskarbowych i kontrolach skarbowych. Zawsze przygotowany i dostępny. Reaguje bardzo szybko i skutecznie. Nie mam żadnych zastrzeżeń do Pana Mecenasa i jego pracy oraz pracy jego współpracowników. Jest to człowiek z wielką wiedzą, którą potrafi wykorzystać w sądzie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dariusz dnia: 2019-02-06 16:05:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Tomasz prowadził mi sprawę rozwodową i wywalczyliśmy wszystko. Dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2019-02-05 20:32:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo skuteczna kancelaria w upadłościach konsumenckich. Pani Magdalena i Pan Tomasz prowadzili moją sprawę wspólnie i okazało się, że pomimo że nie minął rok od zamknięcia mojej działalności mam prawomocne ogłoszenie upadłości konsumenckiej. Zespół specjalistów godny polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ireneusz dnia: 2019-02-04 13:35:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas prowadził mi sprawy po innym radcy, który nawalił. Mecenas Wiliński wyprostował sprawy i wszystkie wygraliśmy po apelacjach. Konkretny, rzetelnie prowadzi sprawy i przykłada się do nich, ale bierze wynagrodzenie z góry. Warto zlecać profesjonaliście
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mariusz Bugaj dnia: 2019-01-28 12:53:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry adwokat w różnych sprawach, bo wcześniej prowadził mi sprawę o odszkodowanie za słupy energetyczne (PSE proponowało mi zapłacić 5300 zł, a po postępowaniu administracyjnym ustaliliśmy ugodę na 45000 zł), prowadził sprawę o zasiedzenie z dobrym skutkiem, a teraz zleciłem kolejną sprawę cywilną i wiem, że ponownie wygramy sprawę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2019-01-11 10:55:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wygrałem ogromne odszkodowanie za słupy energetyczne na mojej nieruchomośći! genialny spacjalista!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: B. Rackiewicz dnia: 2019-01-09 18:40:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam w 100% Pana mecenasa rzetelny z ogromną wiedzą. Bez owijania w bawełnę działa szybko i skutecznie. Sprawa zakonczona pozytywnie. Dziekuje za pomoc i pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mariusz Baron dnia: 2019-01-05 11:13:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zleciłem sprawę dwa lata temu i proces trwał długo, ale dostałem 2 bańki odszkodowania. Cwaniak w sądzie i wie jak przygotować sprawę do wygranej. Długo ale warto
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2018-12-29 23:25:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat, który zawsze ma czas, a co najważniejsze jest skuteczny i konkretny. Ma bardzo dużą wiedzę, którą potrafi wykorzystać nawet gdy procedury czegoś nie przewidują to potrafi w sprawie tak przedstawić sytuacje, że sąd nie ma najmniejszych wątpliwości. Prowadził mi już postępowania o kilkunastomilionowe roszczenia i wszystkie sprawy wygraliśmy. Prowadził w mojej rodzinie także sprawę karną, która zakończyła się uniewinnieniem. Polecam tego adwokata, bo jeżeli potrzebny jest naprawdę dobry fachowiec to właśnie do tego adwokata trzeba się udać. Człowiek z wysoką klasą, kulturą osobistą !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mateusz dnia: 2018-12-11 16:05:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompetentny, uczciwy! Szybko i bezproblemowo przeprowadził moją upadłość konsumencką, choć wcześniej starałem się o upadłość w Anglii. Okazało się, że w Polsce można taką upadłość przeprowadzić sprawnie i bez konieczności wyjeżdżania do Anglii i pokrywania tam kosztów związanych z prowadzeniem działalności i wykazywania osiedlenia się na wyspach. Cała procedura trwała mniej niż 8 miesięcy z postępowaniem syndyka, a koszt był znacznie niższy niż proponowały firmy przeprowadzające upadłość w Anglii dla polskich obywateli. Zaczynam nowe życie bez długów i bardzo dziękuję za pomoc
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Piotrek Zawistowski dnia: 2018-11-28 13:04:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skutecznie i szybko uzyskane odszkodowanie za służebność przesyłu. 15 razy więcej niż proponowano początkowo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2018-11-28 10:12:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Inteligentny i sumienny adwokat. Jest przy tym skuteczny i wie co robić w sprawie. Takiego adwokata bierze się do wygrywania procesów
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-11-12 10:46:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM adwokata Wilińskiego. Reprezentował w sprawie karnej mojego męża i dzięki jego staraniom z wielu poważnych zarzutów pozostał tylko jeden, do którego mój mąż od początku się przyznawał. Prokurator chciał 15 lat dla mojego męża, a skończyło się po walce na roku!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-11-07 13:54:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas prowadził moją sprawę o alimenty i podział majątku. Zawsze był przygotowany, miał dla mnie czas, interesował się sprawą i pomagał mi także w innych sprawach. Sprawa trwała długo, ale zakończyła się moim sukcesem. Dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justyna Krawiec dnia: 2018-10-26 11:06:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat ! Specjalista od prawa budowlanego jakich niewielu! POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-10-14 20:46:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas prowadził moją sprawę przed Prokuratorem Okręgowym w Warszawie. Zawsze przygotowany, punktualny i zaangażowany w sprawę. Były nikłe szanse na zakończenie sprawy korzystnie dla mnie i chciałem poddać się samoukaraniu. Pan Mecenas mi tego odradził i złożył wnioski dowodowe i o moje przesłuchanie ponowne w sprawie. Doprowadził do tego, że prokurator umorzył śledztwo i nie skierował aktu oskarżenia. Pan Mecenas miał dla nas czas nawet w soboty, gdy trzeba było pilnie omówić jakąś sprawę. Honorarium adekwatne i nieprzesadzone za cała prace. Bardzo dobry Mecenas i świetny człowiek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamil dnia: 2018-10-13 10:07:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny, inteligentny i skuteczny w działaniu. Bardzo dobry prawnik z wielka wiedza prawnicza i ogólna. Godny polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Elżbieta Michałowska dnia: 2018-10-12 12:15:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skuteczny, uparty i bezwzględny dla przeciwnika
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-09-28 10:16:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam firmę budowlaną. Od 10 lat współpracuje z mecenasem Wilinskim. To najlepszy fachowiec od prawa budowlanego i gospodarczego. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kazimierz dnia: 2018-09-11 07:15:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jest skuteczny! Potrafi zrobić z przeciwnika miazgę z klasa i bez mrugnięcia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Marek Zawadzki dnia: 2018-08-31 22:41:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny adwokat do spraw karnych - zaangażowany, empatyczny i najlepszy specjalista
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2018-08-29 15:11:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niesamowity adwokat! Uratował mnie przed wyrokiem karnym, będę mu wdzięczny do końca życia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-08-27 18:20:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat z ogromną wiedzą i świetny fachowiec z prawa budowlanego. Po kilku miesiącach walki z WINB i PINB wygrał mi w 100% postępowanie przed Sądem, które wydawało się niemożliwe do wygrania. Postępowanie dotyczyło samowoli budowlanej. Sąd w całości podzielił stanowisko mojego pełnomocnika i z hukiem uchylił wszystkie decyzje. To były najlepiej zainwestowane pieniądze. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: S.N. dnia: 2018-08-23 15:05:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas Tomasz Wiliński bardzo angażuje się w sprawę, którą prowadzi, kompetentny, inteligentny i skuteczny. Jestem bardzo wdzięczna za okazaną pomoc i za sposób prowadzenia sprawy, która była trudna od początku. Profesjonalista, podchodzi indywidualnie do każdej sprawy i nie ocenia nikogo...Jestem bardzo zadowolona z usług Pana mecenasa. Polecam i na pewno jeszcze raz skorzystam .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta P. dnia: 2018-08-08 10:23:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wart każdej wydanej złotówki. Świetny karnista. W mojej sprawie karnej, której nie chciał podjąć się żaden inny adwokat doprowadził do umorzenia postępowania przed sądem. Dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2018-08-01 12:03:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas wygrał w 100% sprawę rozwodową oraz sprawę o kontakty z dziećmi. Zawsze był dyspozycyjny i jego zaangażowanie jest warte każdych pieniędzy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ryszard T dnia: 2018-04-12 13:21:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Mecenasa Wilińskiego do spraw o rozwód, poleciła mi Go koleżanka, której wygrał sprawę o wysokie odszkodowanie za wypadek. Wywalczył dla mnie mieszkanie i alimenty na mnie i dzieci. Każdy mówił, że nic nie dostanę, nawet adwokat J.K. odesłał mnie z kwitkiem! Gdybym posłuchała innych to nic bym nie miała. Dziękuję adwokatowi Wilińskiemu!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystyna D dnia: 2018-01-12 06:48:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję Mecenasowi Tomaszowi Wilińskiemu za prowadzenie mojej sprawy. Dzięki Niemu mogłem spędzić święta z synem i żoną. Nieoceniona pomoc!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr W dnia: 2017-12-27 15:33:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki Mecenasowi pozbyłem się problemów finansowych! Takich adwokatów nam potrzeba. Wspaniały człowiek z dużą wiedzą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł B. dnia: 2017-11-23 16:25:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam ogromną przyjemność współpracować z kancelarią. Pan Tomasz Wiliński wykazał się dużymi kompetencjami, wysokim profesjonalizmem, wnikliwością, dbałością o szczegóły, terminowością oraz potężną wiedzą prawniczą. Moja sprawa została poprowadzona dynamicznie i co najważniejsze skutecznie. Do tego wszystkiego niebywale sympatyczny kontakt. Kancelarii życzę kolejnych sukcesów. Szczerze polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna D. dnia: 2017-05-15 18:14:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pod ogromnym wrażeniem rzetelności i profesjonalizmu Pana Mecenasa Tomasza Wilińskiego. Wszelkie niejasności i wątpliwości co do sprawy rozwodowej były wyjaśnianie w przystępny i zrozumiały sposób. Wynik sprawy jest dla mnie satysfakcjonujący. Bardzo dobry kontakt, ustalanie dogodnych terminów oraz ogromne zaangażowanie w trakcie spotkań jak i w całym okresie prowadzenia sprawy. Obsługa administracyjna bez zarzutu. W czasie współpracy wykorzystanie każdej możliwej formy kontaktu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2017-01-25 16:19:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z przyjemnością wystawiam pozytywne opinię. Polecam ze względu na profesjonalizm, terminowość i szybkość w działaniu.Pan Adwokat bardzo zaangażowany jest w swoją pracę, a przede wszystkim posiada ogromne doświadczenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agata O. dnia: 2017-01-16 11:55:42 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją