Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Instytut Piękna

Zawód: Kosmetyczka 
Adres: Dolnośląskie, Wysoka Radosna 8
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 56x

Jakość usług: 100% wysoka 56x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 56x
Ceny usług: 100% niskie 56x
Ilość opinii w serwisie: 56
Ilość odsłon profilu firmy: 920
Data utworzenia profilu: 25.10.2019 14:17:54
Data ostatniej aktualizacji: 25.10.2019 14:17:54 

Opinie o Instytut Piękna

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miejsce gdzie z pewnością wykonują najlepiej zabieg wypełniania zmarszczek botoksem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jadzia dnia: 19.05.2022 08:54:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeśli chodzi o zabiegi epilacji to ja nie mam żadnych zastrzeżeń :) Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daria dnia: 10.05.2022 05:40:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super miejsce, polecam każdemu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janka dnia: 25.04.2022 11:11:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawdę doskonały salon kosmetyczny! Chodzę tyle lat i nigdy nie miałam żadnych zastrzeżeń!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneczka dnia: 11.04.2022 11:47:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chodzę tutaj systematycznie na zabiegi epilacji, za każdym razem wychpdzę bardzo zadowolona
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 28.03.2022 09:31:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super miejsce w którym pracują sami profesjonaliści!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klaudia dnia: 15.03.2022 09:11:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miejsce w którym naprawdę warto zapisać się na Zabieg Icoon, zawsze wszystko jest przeprowadzone z najwyższą starannością, a efekty są naprawdę szybko widoczne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justyna dnia: 24.02.2022 10:27:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super miejsce! Profesjonalna obsługa! Szeroka oferta zabiegowa!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariola dnia: 15.02.2022 10:01:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Efekty są naprawdę szybko widoczne po każdym zabiegu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marlena dnia: 27.01.2022 10:54:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykonywałam tutaj botoks zmarszczek mimicznych, jak dla mnie wszystko na plus :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dina dnia: 14.01.2022 11:07:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zabieg Icoon w tym gabinecie potrafi zdziałać cuda :) Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Irena dnia: 22.12.2021 08:58:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła atmosfera i bardzo profesjonalna obsługa, polecam gorąco wizyty w Instytucie :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kaja dnia: 10.12.2021 11:03:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam udać się do tego salonu na zabieg epilacji laserowej, efekty są zachwycające! Tak gładkich nóg dawno nie miałam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bożena dnia: 24.11.2021 20:33:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zabieg Icoon jest naprawdę super! Rezultaty są już widoczne po 1 zabiegu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneta dnia: 21.10.2021 09:03:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z usług salonu korzystam nieprzerwanie od ponad 5 lat. Z całego serca polecam i nigdy nie zmienię na inny salon!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Danusia dnia: 11.10.2021 08:21:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zabieg Icoon wykonany tutaj przyniósł nawet więcej niż oczekiwałam :) Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grażyna dnia: 28.09.2021 09:48:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałam z zabiegu wypełniania zmarszczek twarzy botoksem i jestem bardzo zadowolona z osiągniętych efektów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 15.09.2021 07:58:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zabieg Icoon to moje osobiste odkrycie roku, naprawdę nie spodziewałam się takich powalających efektów, z pewnością będę go powtarzała dla utrzymania efektów
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariola dnia: 23.08.2021 08:06:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak ktoś chce się pozbyć niechcianego owłosienia z całego serca polecam zabiegi epilacji w tym miejscu! Szybko i konkretnie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daria dnia: 11.08.2021 09:47:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: A ja polecę z całego serca zabieg Icoon! Przy odpowiednim trybie życia i diecie, efekty naprawdę są powalające!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariola dnia: 28.07.2021 07:18:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W pełni profesjonalna i kompleksowa oferta, zaś sam Pan Artur jest człowiekiem, który z całą pewnością pracuje z powołania, a nie z przymusu, gdyż doskonale potrafi przygotować każdego do zabiegu botoksem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klaudia dnia: 15.07.2021 10:39:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeśli ktoś marzy o fachowym wypełnieniu swoich zmarszczek mimicznych, polecam koniecznie wizytę u doktora Artura, który zajmie się wszystkim bardzo dokładnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Julia dnia: 15.06.2021 06:45:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon pełen fachowców w swojej dziedzinie, zawsze mam pewność, że oddaje się pod bardzo wykwalifikowane ręce i nic złego mi się nie stanie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Basia dnia: 09.06.2021 08:55:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Botox pod dokładnym okiem Pana Artura to odkrycie roku! Prawdziwy profesjonalista, który cudownie wygładza wszelkie niechciane zmarszczki,
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anita dnia: 25.05.2021 08:32:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zabieg Icoon to moje odkrycie roku, dawno nic nie sprawiło, że moje ciało stało się aż tak jędrne i piękne!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 17.05.2021 09:26:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Bardzo miła i profesjonalna obsługa, Pan Artur natomiast to prawdziwy profesjonalista, rozwiał moje wszelkie obawy przed wykonaniem zabiegu botoxu, dzięki któremu skutecznie rozprawiłam się ze swoimi zmarszczkami mimicznymi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daria dnia: 28.04.2021 07:28:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykonywałam tutaj epilację i jestem naprawdę zadowolenia, wszystko przebiegło szybko i bezboleśnie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maja dnia: 16.04.2021 09:42:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeśli chodzi o zabiegi Botoxu to chyba bardziej kompetentnego miejsca nie znalazłam, Pan Artur szybko rozwiał moje wszelkie wątpliwości dotyczące tego zabiegu, dzięki czemu szybko się zdecydowałam w 100% na wygładzenie moich zmarszczek i jestem wniebowzięta!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marysia dnia: 25.03.2021 07:05:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry salon kosmetyczny! Przykładają naprawdę wiele uwagi do wykonywanych zabiegów, dzięki czemu wiem, że nigdy nic mnie nie zaskoczy w negatywny sposób
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Julia dnia: 15.03.2021 09:15:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Artur za pomocą botoxu szybko rozprawił się z moimi zmarszczkami, polecam serdecznie, naprawdę można wiele tutaj zdziałać w bardzo atrakcyjnej cenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Nadia dnia: 23.02.2021 08:36:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Zabieg Icoon! Jestem mega zadowolona z efektu ujędrnienia mojego ciała
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anusia dnia: 10.02.2021 08:17:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałam z usługi botoxu lwich zmarszczek, efekty przeszły moje najśmielsze oczekiwania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Różą dnia: 26.01.2021 10:39:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam bardzo zabieg Icoon który naprawdę świetnie modeluje i ujędrnia całą sylwetkę!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 15.01.2021 11:12:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super zabiegi, a przede wszystkim Fantastyczne panie i bardzo przyjemne wnętrze. Serdecznie polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anulka dnia: 21.12.2020 08:58:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon warty uwagi, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Róża dnia: 09.12.2020 09:46:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon naprawdę godny polecenia, tak profesjonalnej obsługi dawno nie znalazłam, a moja skóra dostała takiej opieki jakiej potrzebowała
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Róża dnia: 24.11.2020 13:53:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tutaj zawsze mogę liczyć na cudowne efekty przedłużonych rzęs czy menicure jak i pedicure!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andzia dnia: 13.11.2020 10:31:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W tym miejscu na pewno można sobie pozwolić na odrobinę luksusu wybierając swój ulubiony zabieg, ja ze swojej strony mogę polecić laser frakcyjny emerge naprawdę ładnie pozmniejszał mi rozszerzone ujścia gruczołów łojowych
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anita dnia: 29.10.2020 08:20:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tutaj można zadbać nie tylko o piękną twarz ale i o całe ciało, posiadają naprawdę szeroką ofertę zabiegową, dzięki czemu bez problemu znalazłam zabiegi które mi bardzo odpowiadają.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 15.10.2020 10:49:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Każda wizyta w tym salonie to prawdziwy looksus. Każdy zabieg przeprowadzany jest bardzo profesjonalnie, sterylnie i z ogromnym wyczuciem stylu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Żaneta dnia: 18.09.2020 11:05:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawna i miła obsługa, wizyta tutaj to sama przyjemność
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jowi dnia: 17.09.2020 12:47:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałam z Keratynowego prostowania włosów i naprawdę efekty są niesamowite! Dawno nie miałam tak pięknych i prostych włosów
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria T. dnia: 27.08.2020 09:11:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pracują tutaj prawdziwe profesjonalistki, które doskonale wiedzą jak zadbać o kobiece ciało w czasie upalnego lata :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krysia dnia: 17.08.2020 10:47:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Za każdym razem jak wychodzę z salonu jestem bardzo szczęśliwa, obsługa klienta jest bardzo dobra Dziewczyny są bardzo miłe
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 13.07.2020 12:01:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lubię tutaj przychodzić, zawsze atmosfera przy wykonywaniu zabiegów jest bardzo dobra, zawsze mogę się całkowicie zrelaksować
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 25.06.2020 10:23:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uczęszczałam tutaj na depilacje laserem IPL i jestem bardzo zadowolona z osiągniętych efektów, widać, że poza zabiegiem depilacji, salon ma jeszcze naprawdę dużą ofertę pełną ciekawych zabiegów z których na pewno skorzystam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sandra dnia: 24.06.2020 08:10:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Makijaż permanentny zrobiony na najwyższym poziomie! Mega profesjonalna obsługa!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 19.03.2020 11:26:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam serdecznie to miejsce, idealne na chwilowy relaks i odprężenie. Do tego zabieg u kosmetologa wykonany bardzo profesjonalnie i starannie. Jestem bardzo zadowolona z długotrwałego efektu i z chęcią będę tu wracać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 06.03.2020 12:34:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałam z usług wizażu i jestem naprawdę zadowolona, na przyjęciu każdy pytał gdzie zrobiłam taki genialny makijaż i zazdrościł wyboru, poczułam się dzięki Paniom z Instytutu naprawdę wyjątkowo
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Majka dnia: 21.02.2020 10:18:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miejsce dedykowane każdej kobiecie, która chce zadbać o swój wygląd i samopoczucie, korzystając z zabiegów można naprawdę się zrelaksować, a w razie jakichkolwiek pytań w kwestii dbania o siebie uzyskami wyczerpujące odpowiedzi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Martyna dnia: 14.02.2020 07:51:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalny salon kosmetyczny z którego korzystam zawsze bardzo chętnie. Posiadają nowoczesne technologie i sprzęt. Ostatnio słyszałam od koleżanki o depilacji laserem medycznym Palomar Vektus i już mam ochotę skorzystać aby zobaczyć efekt.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 30.01.2020 17:55:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Muszę powiedzieć, że w żadnym salonie dawno nie czułam się tak dobrze jak tutaj. Miła obsługa, atmosfera oraz zabiegi dostosowane do moich potrzeb i wymagań. Z powodzeniem mogę odmłodzić twarz czy trzymać w ryzach moją "skórkę pomarańczową".
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ludwika Holecka dnia: 16.12.2019 11:31:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalny salon. Oferują dużą paletę zabiegów.Jednym z moich ulubionych jest henna brwi i rzęs.Rzęsy i brwi są wtedy dobrze podkreślone oraz wzmocnione.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Natalia dnia: 10.12.2019 12:42:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wizyta w salonie to doskonała okazja do odprężenia się i zadbania o własne potrzeby. Profesjonalnie zajmą się całym ciałem oraz włosami. Słyszałam też, że mają specjalną ofertę dla mam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dominika dnia: 21.11.2019 12:02:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odwiedzenie takiego salonu jak ten to sama przyjemność. Nie ma się wrażenia straconego ale dobrze wykorzystanego czasu na zadbanie o siebie. Ceny też nie biją po kieszeni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aldona dnia: 18.11.2019 11:04:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona zarówno z zabiegów jak i personelu. Czysto i przyjemnie, robią super manicure i pedicure hybrydowy, który długo się trzyma. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Antonina Kłos dnia: 29.10.2019 12:29:49 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją