Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Instytut Piękna

Zawód: Kosmetyczka 
Adres: Dolnośląskie, Wysoka Radosna 8
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 8x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 104
Data utworzenia profilu: 2019-10-25 14:17:54
Data ostatniej aktualizacji: 2019-10-25 14:17:54 

Opinie o Instytut Piękna

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałam z usług wizażu i jestem naprawdę zadowolona, na przyjęciu każdy pytał gdzie zrobiłam taki genialny makijaż i zazdrościł wyboru, poczułam się dzięki Paniom z Instytutu naprawdę wyjątkowo
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Majka dnia: 2020-02-21 10:18:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miejsce dedykowane każdej kobiecie, która chce zadbać o swój wygląd i samopoczucie, korzystając z zabiegów można naprawdę się zrelaksować, a w razie jakichkolwiek pytań w kwestii dbania o siebie uzyskami wyczerpujące odpowiedzi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Martyna dnia: 2020-02-14 07:51:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalny salon kosmetyczny z którego korzystam zawsze bardzo chętnie. Posiadają nowoczesne technologie i sprzęt. Ostatnio słyszałam od koleżanki o depilacji laserem medycznym Palomar Vektus i już mam ochotę skorzystać aby zobaczyć efekt.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2020-01-30 17:55:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Muszę powiedzieć, że w żadnym salonie dawno nie czułam się tak dobrze jak tutaj. Miła obsługa, atmosfera oraz zabiegi dostosowane do moich potrzeb i wymagań. Z powodzeniem mogę odmłodzić twarz czy trzymać w ryzach moją "skórkę pomarańczową".
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ludwika Holecka dnia: 2019-12-16 11:31:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalny salon. Oferują dużą paletę zabiegów.Jednym z moich ulubionych jest henna brwi i rzęs.Rzęsy i brwi są wtedy dobrze podkreślone oraz wzmocnione.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Natalia dnia: 2019-12-10 12:42:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wizyta w salonie to doskonała okazja do odprężenia się i zadbania o własne potrzeby. Profesjonalnie zajmą się całym ciałem oraz włosami. Słyszałam też, że mają specjalną ofertę dla mam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dominika dnia: 2019-11-21 12:02:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odwiedzenie takiego salonu jak ten to sama przyjemność. Nie ma się wrażenia straconego ale dobrze wykorzystanego czasu na zadbanie o siebie. Ceny też nie biją po kieszeni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aldona dnia: 2019-11-18 11:04:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona zarówno z zabiegów jak i personelu. Czysto i przyjemnie, robią super manicure i pedicure hybrydowy, który długo się trzyma. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Antonina Kłos dnia: 2019-10-29 12:29:49 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją