Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Justyna Miechowska-Szewczyk

Zawód: Adwokat 
Adres: Małopolskie, 31-111 Kraków al. Z. Krasińskiego 1/22
Telefon: Kom. 692 954 781
Adres e-mail: kancelaria(małpa)adwokat-miechowska.pl
Strona internetowa: www.adwokat-miechowska.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe: adwokat, kancelaria adwokacka kraków, rozwód, odszkodowanie, prawo karne, prawo cywilne, porady prawne, porada prawna online, dział spadku, zasiedzenie, alimenty, prawo spadkowe, podział majątku

Ocena: 100% pozytywna 14x

Jakość usług: 100% wysoka 14x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 14x
Ceny usług: 100% niskie 3x 10x
Ilość opinii w serwisie: 14
Ilość odsłon profilu firmy: 4137
Data utworzenia profilu: 2011-09-28 09:41:55
Data ostatniej aktualizacji: 2019-09-14 22:12:29 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Justyna Miechowska-Szewczyk

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam tą kancelarię, sprawnie, konkretnie, terminowo, z sukcesem, czego mogę chcieć więcej? Bardzo dziękuję!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2020-03-25 23:45:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas dziękuję za Pani kompetencję i wygraną w sądzie w mojej sprawie, jestem bardzo wdzięczna za pomoc prawną, wiem, że zawsze mogę na Panią liczyć, gdyż jest Pani zaangażowana w prowadzone sprawy. Na pewno będę polecać Panią wśród znajomych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2019-12-20 18:06:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas, chciałem bardzo podziękować za poprowadzenie mojego podziału majątku, mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że nigdy mnie Pani nie zawiodła. Zawsze mogłem liczyć na radę, pokierowanie mną i pierwszorzędną walkę w sądzie. Dziękuję!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2019-10-11 00:03:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałabym jeszcze raz podziękować za udzieloną mi pomoc prawną, gdyż dopiero w tej kancelarii została mi udzielona kompleksowa pomoc prawna i rozwiązany mój skomplikowany problem prawny
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Felixa dnia: 2018-10-25 18:22:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dziękuję za pomoc prawną, jaka została mi udzielona przez Panią Mecenas, bo sam nie mogłem odnaleźć się w gąszczu kruczków prawnych i przepisów, nie do końca rozumiełem procedury prawne, współpracując z tą kancelarią czułem, że powierzyłem swoje sprawy w kompetentne ręce i nie zawiodłem się, gdyż sprawa skończyła się tak jak oczekiwałem, na pewno będę polecać tą kancelarię wsród swoich znajomych
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: klient dnia: 2018-08-10 22:58:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo pozytywnie oceniam współpracę z Panią Mecenas, jest bardzo zaangazowana w prowadzoną sprawę i stara się, by klient był zadowolonay, rzetelna i bardzo konkretna, nie owija w bawełnę, polecam i na pewno wróce
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Jan dnia: 2018-06-27 20:06:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ufam tej kancelarii w 100 %, powierzyłem jej już kilka spraw i jeszcze w żadnej mnie nie zawiodła, rezultat był zawsze zgodny z tym co oczekiwałem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: anonim78 dnia: 2016-08-31 15:27:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od dłuższego czasu współpracuję z ta kancelarią i jestem bardzo zadowolony z efektów i postępów w moich skomplikowanych sprawach prawnych
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: krakus dnia: 2016-05-26 22:19:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo dziękuję za sprawnie przeprowadzony rozwód połączony z podziałem majątku, w czasie sprawy otrzymałem ogromne wsparcie prawne oraz psychiczne, jak tylko będę miał jeszcze problem prawny na pewno skorzystam z usług tej kancelarii i będę ją polecać wśród swoich znajomych
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: on1365 dnia: 2015-01-09 20:01:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeszcze raz chcę ślicznie podziękować za pomyślnie zakończoną sprawę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2014-10-31 14:19:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: cieszę się, że zleciłem swoją sprawę tej kancelarii, jestem bardzo zadowolony z efektu i rozwiązania moich problemów
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Lukas dnia: 2014-10-15 21:50:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem polecam kancelarię Pani Mecenas, to rzetelny i konkretny prawnik,który bardzo pomógł mi w mojej bardzo skomplikowanej sprawie mieszkaniowej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było reklamacji
Opinia dodana przez: hunter56 dnia: 2013-11-16 11:06:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cieszę się z zakończonej sprawnie sprawy, a to wszystko dzięki pomocy Pani Mecenas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak reklamacji
Opinia dodana przez: wirtual dnia: 2013-11-07 18:05:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam Panią Mecenas, pozytywnie i szybko przeprowadziła moją sprawę rozwodową. Jestem jej bardzo wdzięczny za okazaną pomoc, bo był to dla mnie trudny czas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: JarosławT. dnia: 2013-10-25 00:10:49 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją