Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Magdalena Chróścielewska

Zawód: Adwokat 
Adres: Łódzkie, 90-442 Łódź Al. Kościuszki 98/5
Telefon: 42 678 00 78 Kom. 666 609 065 Fax: 42 678 00 78
Adres e-mail: magdalenachroscielewska(małpa)poczt.onet.pl
Strona internetowa: www.chroscielewska-chroscielewski.pl
NIP:
729-237-67-37
Opis działalności: Adwokat, porada prawna, pozew, rozwod, alimenty, podzial majatku, kontakty, wladza rodzicielska, odszkodowania za wypadki, odszkodowania za bledy lekarskie, prawo rodzinne, spadkowe, prawo pracy, Słowa kluczowe: Adwokat, porada prawna, pozew, rozwod, alimenty, podzial majatku, kontakty, wladza rodzicielska, odszkodowania za wypadki, bledy lekarskie, prawo rodzinne, spadkowe, prawo pracy,,nabycie spadku, dzial sp

Ocena: 100% pozytywna 20x

Jakość usług: 100% wysoka 20x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 20x
Ceny usług: 100% niskie 20x
Ilość opinii w serwisie: 20
Ilość odsłon profilu firmy: 4999
Data utworzenia profilu: 08.01.2013 09:38:07
Data ostatniej aktualizacji: 13.09.2019 09:23:37 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Magdalena Chróścielewska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Obsługa na najwyższym poziomie, od samego początku czuję się spokojny, że sprawa zostanie rozwiązana pomyślnie, a przy okazji zostały w jasny sposób przekazane potencjalne komplikacje, które mogą wyniknąć w trakcie. Serdecznie polecam Panią Adwokat. Bardzo jest skuteczna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dawid Wolny dnia: 14.08.2022 09:53:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem mogę polecić. Bo sukces był wielki. A jak przyszłam do Mecenas wszystko przegrywałam, a z Panią Mecenas wszystko wygrałam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewelina Klik dnia: 06.08.2022 10:26:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Reprezentowała mnie w sądzie na rozprawie rozwodowej i całe szczęście udało się wszystko zamknąć już na pierwszej sprawie także bardzo dziękuję. I do tego wszystko wygrałyśmy. Pani Mecenas jest najlepsza do rozwodów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwonka dnia: 12.07.2022 21:58:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam współpracę z Panią Mecenas. Jest to osoba zaangażowana w sprawę oraz profesjonalna. Pomimo iż mieszkam w Anglii kontakt był sprawny. Jeżeli czegoś nie rozumiałam Pani Mecenas mi wszystko dokładnie wyjasniała. Polecam szczerze. Jest super.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 29.06.2022 10:43:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas w 100% spelnila moje oczekiwania. Merytoryczna, profesjonalna - przy jej pomocy sprawa okazala sie jasna i prosta, pokierowala odpowiednio moimi dalszymi dzialaniami. Dziekuję Pani Mecenas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 26.06.2022 11:01:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas przyjęła nas bezzwłocznie. Rozmowa była bardzo merytoryczna i konkretna, a pomoc skuteczna. Przez cały czas Pani Mecenas była bardzo zaangażowana w naszą sprawę. Serdecznie polecam Panią Mecenas! To osoba z powołaniem i prawdziwa profesjonalistka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agata dnia: 20.06.2022 23:04:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam bardzo usługi Pani Mecenas , pomaga mi w rozwiązaniu pewnych skomplikowanych spraw rodzinnych , jestem również w trakcie rozprawy z Panią Mecenas , oraz mam stały kontakt telefoniczny jak i również poprzez drogę internetową ( e-mail ) Polecam serdecznie .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneta Stysiak dnia: 05.07.2021 21:21:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat Chróścielewska jest moim ulubionym adwokatem. Jest rewelacyjna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dorota Szafran dnia: 11.03.2021 12:16:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm. Wszelkie działania podjęte przez mec. Chróścielewska zarówno pisma, wystąpienia w sądzie jaki i mediacje okazały się bardzo skuteczne i w efekcie uzyskałam to o co walczyłam. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz O. dnia: 01.06.2019 12:22:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretna Pani adwokat, pomogła mi w przepisaniu majątku na dzieci, wykluczając męża, który oszukiwał mnie i dzieci. Oczywiście przy rozwodzie również mi pomoże, bo jest kompetentna i zawsze działa na 100 %. Na sali sądowej to nawet sędzina chwaliła podejście Pani mecenas do sprawy. Cieszę się, że na nią wpadłam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zuzzanna dnia: 10.03.2019 19:24:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgłosiłam się do Pani Magdaleny z alimentami męża, których od dawna nie płacił. Nie spodziewałam się, że już na pierwszym spotkaniu dostanę plan działania i pomoc. Pani adwokat była wyrozumiala i szczera czułam, że naprawdę chce mi pomóc. Potem odbyła się rozprawa i teraz dostaję regularnie pieniądze. Cieszę się, że zgłosiłam się do pani Chróścielewskiej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina Kruna dnia: 06.03.2019 20:15:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: A więc sprawa dotycząca zachowku za spadek wygrana. Ja szczęśliwa. Kancelaria Adwokat Magdaleny Chróścielewskiej to rzeczywiście profesjonaliści. Czułam się bezpieczna, walczyli o mnie jak lwy. I efekt jest- 120 000 zł. Dzięki
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gośka T. dnia: 17.03.2016 10:26:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na sprawach spadkowych zna sie kancelaria adwokat Magdaleny Chroscielewskiej wysmienicie. Widac te kilkanascie lat doswiadczenia i nauki. Obsluga i usluga na najwyzszym poziomie. W efekcie wygralem i nie zaplacilem nic zachowku rodzinie. Dostali to na co zasluzyli czyli O. Dlatego to najlepsza kancelaria od spraw spadkowych z Lodzi . !!!!! Tylko dziekk nim prawiedliwosc wygrala. Dziekuje!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr S dnia: 04.01.2016 04:35:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sa naprawde skuteczna kancelaria od spraw spadkowych w lodzi. Potrafia z prawie zerowych informacji z mojej strony podjac walke by wygrac. Zadziwili mnie ile wykonali pracy. Do tego wszystkie pisma z sadu, od drugiej strony dostawalam od razu. Wszystko wytlumaczone. Byl ze mna ciagly dialog, moglam akceptowac pisma.. Nie nakrecaja na sprawy. Do tego w kancelarii wszyscy mili i kompetentni. Mysla i kombinuja na maxa by pomoc. Pisma trafione w punkt. Jakosc obslugi i uslugi fantastyczna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr Zareba dnia: 24.05.2015 16:04:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy prawnik z prawa spadkowego w Lodzi. Bardzo zaangazowany.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Goska dnia: 12.05.2014 09:38:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: O pani Magdzie słyszałam wiele pozytywnych opinii, zwłaszcza od znajomych, którzy walczyli z pracodawcą w delikatnej sprawie jaką jest mobbing. Okazała się świetnym fachowcem, z ogromną znajomością prawa pracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kaśka dnia: 04.01.2014 12:07:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wg. mnie to najlepszy adwokat w Łodzi, Zanim zaczęłam współpracę w panią Magdaleną, rozmawiałam z wieloma, ale Pani Magda jedyna wydała mi się odpowiednia. I moje przeczucie mnie nie zawiodło. Pomogła mi uporać się z ciężkim rozwodem :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edyta J. dnia: 02.12.2013 20:03:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy adwokat w sprawach spadkowych jeśli chodzi o Lodz. Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dawid B. dnia: 05.09.2013 16:41:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prowadziła moją sprawę rozwodową a później o podwyższenie alimentów od byłego męża. Jest Super ! Polecam ją wszystkim kobietom w potrzebie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Martyna dnia: 22.01.2013 13:29:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 08.01.2013 09:41:34 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją