Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Centrum Dermatologii i kosmetologii Marta Kiełbowicz

Zawód: przychodnie lekarskie specjalistyczne  
Adres: Pomorskie, 83-200 Starogard Gdański Pomorska 2a oraz os 800 lecia 14e
Telefon: Kom. 794290095
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.dermatologia-i-kosmetologia.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 16x

Jakość usług: 100% wysoka 12x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 2x
Ceny usług: 2x
Ilość opinii w serwisie: 16
Ilość odsłon profilu firmy: 6303
Data utworzenia profilu: 09.09.2011 21:39:34
Data ostatniej aktualizacji: 27.08.2019 14:15:20 

Opinie o Centrum Dermatologii i kosmetologii Marta Kiełbowicz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem zadowolona z usług i polecam
Opinia dodana przez: dnia: 03.08.2020 23:48:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam jestem kobietą po 30 i miałam duże problemy z cerą. Od czasu kiedy chodze do Pani Marty problem zmalal i to bardzo. Pani Marta pomogła mi pozbyć się problemu i podzieliła się ze mną swoją wiedzą w walce z mim. Jest profesjonalną i konkretną specjalistą. Poleca!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Magdalena dnia: 20.06.2019 22:15:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od kilku lat jestem pacjentką Pani Marty Kiełbowicz.Korzystam z różnych zabiegów jakie ma do zaoferowania. Nigdy nie wyszłam od niej niezadowolona...Profesjonalizm w każdym calu. Bardzo polecam Panią Martę. Można oddać się w jej ręce i w pełni zaufać.Przesympatyczna i konkretna dziewczyna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Graga dnia: 20.06.2019 19:21:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, dzisiaj miałam usuwane „ pyrpcie” z szyi i czerwone kropki z dekoltu u Pani Marty Kielbowicz, weszła dziewczyna w kitku i się przedstawila, wywiad, wizyta sprawna, ciach ciach i po wycinane, zalecenia na karteczce, Mogę z czystym sumieniem polecic. Pacjentka
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Pacjentka dnia: 04.10.2018 14:43:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony z pracy ktorą wykonuje Pani Marta. Dializuje się u siostry p.Marty w Akademii i podczas rozmowy z panią Sylwią dowiedziałem się, że pani, która na Nowych ogrodach co jakiś czas wyszukuje u mnie na skórze brodawki i je wymraża to jej siostra. Dobra robota dziewczyny.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Kr dnia: 28.06.2018 14:10:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od pierwszej wizyty mialam duze zaufanie do p.Marty.przeprowadzala u mnoe zabieg laserem frakcyjnym. Znieczulila mnie, dzieki czemu zabieg nie nalezal do bolesnych. Z jej strony opieka az do czasu wygojenia skory- nawet w niedziele mialam wysylac zdjecia skory jak sie goi. Za wszystko dziekuje i pozdrawiam E.
Opinia dodana przez: E. dnia: 16.06.2018 10:54:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bylam dzisiaj z 16 synem-po wizycie jestesmy pozytywnie nastawieni. Babka rzeczowa,wizyta sympatyczna.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 14.01.2016 16:25:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niesamowita dziewczyna z fachem w reku. Bylam wczoraj pierwszy raz,z polecenia i nie zaluje.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: 5.10.2015 dnia: 06.10.2015 18:12:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: opowiem panstwu moj przypadek. Dotarlam do pani marty z polecenia. na pierwszym spotkaniu bardzo skrupulatnie wypytala sie mnie o rzeczy zwiazane z moja skora, dlugo siedzialam z nia przy biurku i wszystko mi tlumaczyla. mowila jak bedzie przebiegala pomoc z jej strony, zabiegi, pielegnacja w domu i ile to wszystko bedzie trwalo. opowiadajac jej o swoich plamach na skorze, widzialam, ze sie bardzo mna przejela. na kolejnych wizytach cieszyla sie razem ze mna z kazdego kroku w poprawie skory. widac, ze zyje praca i podchodzi do nas z sercem. stala sie dla mnie bliska osoba.teraz mija pol roku od naszego pierwszego spotkania i moge panstwu powiedziec,ze nie pamietam juz jak wygladalam z plamami i pryszcxzami bo juz ich nie mam dzieki pani moge sie rano budzic i wychodzic do ludzi bez skrepowania ze ludzie patzra sie na moje plamy i pryszcze pani marto, jesli to pani kiedys przeczyta jeszcze raz dziekuje za pomoc i zaangazowanie Patrycja Mysliwska
Opinia dodana przez: patrycja mysliwska dnia: 09.07.2015 23:52:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak potrzebowalam to nigdymi nie odmowila pomocy. Widac ze dziewczyna wie co mowi i ma poczucie humoru, jak przyjde do poradni a p.marta obok przyjmuje to mozna uslyszec smiech z pokoju i ludzie w poczekalni sie usmiechaja. Jeszcze p. pielegniarka doda pare slow i klimat jest przyjemny! Nie powiem, razem z p. putrym dobraly sie tam babki
Opinia dodana przez: dnia: 20.04.2015 08:50:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mega szacunek dla dziewczyny za prace nawet do poznych godzin. Moja wizyta jest umowiona na godzine 21:20!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: bez nicku dnia: 22.03.2015 11:18:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bylam z 6 letnia coreczka u pani Marty Kielbowicz na zamknieciu naczynka przy oku- podejscie do dziecka super, mala sie nie bala. Naczynko zamknelo sie w minute.wizyta kosztowala 80zl. Jedyny minus, to odlegle terminy.Polecamy!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: mama z coreczka dnia: 25.02.2015 14:06:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rozsądna babka. ma dużą wiedzę chociaż jest młoda. Ja byłam z tych ciężkich przypadków przebarwień i trądziku na brodzie i się trochę najeździłam (dojeżdżałam do Starogardu z gniewu)ale dała radę. Jakby coś się działo mogłam zawsze dzwonić więc jak się zastanawiacie to szczerze polecam p. Martę.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: w. dnia: 17.10.2014 17:39:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: TRĄDZIK=WARTO
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 27.06.2014 15:58:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pozytywna osoba:-) pomaga wyglądowi mojej skóry i poprawia stan duszy! Nie mogę się do pani dodzwonić dziś pani marto,a dziś mikołajki i chciałam złożyć życzenia urodzinowe!! wszystkiego najlepszego pani martusiu! zdrówka i sukcesów na każdej płaszczyźnie ;-) Stała klienta basia
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Basia dnia: 06.12.2013 12:09:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Marto Pozdrawiam serdecznie z Londynu! Ania Cz.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 25.06.2013 23:17:19 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją