Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Zespół muzyczny Sempre

Zawód: muzycy, muzyczne zespoły  
Adres: Małopolskie, Kraków
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 17x

Jakość usług: 100% wysoka 16x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 17x
Ceny usług: 100% niskie 17x
Ilość opinii w serwisie: 17
Ilość odsłon profilu firmy: 321
Data utworzenia profilu: 14.08.2019 09:40:22
Data ostatniej aktualizacji: 14.08.2019 09:40:22 

Opinie o Zespół muzyczny Sempre

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ludzie pod każdym względem profesjonalni. Przy podpisywaniu umowy i ustalaniu szczegółów wesela nie było żadnych problemów. Samo wesele było dobrze poprowadzone i zachowali wysoki poziom muzyczny, przy konkursach było równiez podobnie. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Albert dnia: 22.06.2020 14:34:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak dla mnie to numero uno w branży muzycznej specjalizującej sie w weselach. Od samego początku do zakończenia poprawin współpraca się układała idealnie i fantastycznie wyśpiewali cały repertuar podczas przyjęcia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zyga dnia: 26.05.2020 18:43:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dużo można powiedziec pozytywnego o tej kapeli. Ale powiem z innej beczki a mianowicie, że też dbają o wygląd i wysoką kulturę osobistą. Świetnie to wygląda na przyjęciu weselnym i podnosi to dodatkową rangę wydarzenia. Jednym słowem konkretni!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tobiasz dnia: 14.04.2020 17:12:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem pod duzym wrażeniem tego zespołu jak się zajął organizacją muzyczną całego wesela. Zwłaszcza ich przygotowania od strony technicznej, sprawdzanie czy wszystko działa jak należy a później finalne granie na żywo do samego rana. Gołym okiem było widać, że to wszystko sprawia im po prostu radość. A tak przy okazji jeszcze raz dziękuje i pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tobiasz dnia: 26.03.2020 18:03:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Genialny zespół !! Dziękujemy za super zabawę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Julka dnia: 16.03.2020 14:50:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mega zespół jesteście super profesjonaliści mega dobrze się bawiłam Profesjonalne nagłośnienie i oświetlenie nadaje swego rodzaju klimatu widoczny również jest profesjonalizm szeroki repertuar muzyczny ogólnie zabawa była super
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 29.02.2020 21:00:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fantastyczny zespół pełen profesjonalizmu i pasji , bardzo dziękuje za super wesele :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Asia dnia: 24.02.2020 19:21:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zawsze w życiu ceniłem profesjonalizm i podejście tego zespołu do swojej pracy śmiałe mogę określić tak samo. Sprawnie zajęli się przygotowaniami do wesela od strony muzycznej nie zapominając oczywiście o stosownym oswietleniu i nagłosnieniu, a kulminacją tego profesjonalizmu był świetnie wykonany i bogaty wahlaż dobrych kawałków weselnych.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dawid dnia: 06.02.2020 17:28:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na ich wybór zdecydował fakt, ze mieli najbardziej wszechstronny r4epertuar i fantastycznych muzyków. W realu się nie zawiodłem, bo grali znane, lubiane i modne przeboje, które roztańczyły całą imprezę weselną. Do tego mają szalone konkursy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamil dnia: 16.01.2020 12:59:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajny zespół. Głosów i charyzmy można pozazdrościć.Pani Natalia świetni gra na saksofonie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bożena G. dnia: 22.12.2019 21:39:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniała oprawa wesel pod każdym względem. Super utwory i prowadzenie dostosowane zawsze do gustu i upodobań gości. Bawiłem się z nimi na 4 weselach u znajomych. To chyba rekord ale było na prawdę warto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ernest dnia: 13.11.2019 13:01:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sempre są zawsze tam gdzie dobra zabawa znakomicie sprawdzili się na naszym weselu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 31.10.2019 22:07:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na żadnym wcześniej weselu nie bawiłam się tak dobrze jak u moich przyjaciół. Niesamowite głosy, które potrafią zaśpiewać każdy utwór niezależnie czy jest to piosenka o mocnym rockowym brzmieniu czy też romantyczna ballada.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anastazja B. dnia: 24.10.2019 12:33:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sempre to najlepszy zespół jakikolwiek miałam okazję zobaczyć i usłyszeć. Na weselu mojej córki spisali się fenomenalnie. Repertuar oraz organizacja bez zarzutu. Warto zaufać tak uczciwym ludziom.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zdzisława dnia: 19.09.2019 10:51:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sempre to zawsze udana zabawa. Miałam okazję bawić się z nimi imprezie integracyjnej naszej firmy. Było tak fajnie, że na pewno powtórzymy to w przyszłości.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Izabela dnia: 16.09.2019 11:08:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sempre to prawdziwi profesjonaliści w swoim fachu, rozbawią każdego gościa bez wyjątku nawet takiego, który mówił, że nie znosi tańczyć. Przy muzyce tego zespołu to niemożliwe.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kazik dnia: 19.08.2019 11:30:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zespół godny polecenia na każdą imprezę muzyczną. Mają bardzo bogaty repertuar oraz świetny kontakt z publicznością. Bawiłam się z nimi na weselu moich przyjaciół.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 14.08.2019 09:44:43 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją