Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Karolina Kołakowska

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Śląskie, 40-014 Katowice Mariacka 4
Telefon: Kom. 666-08-18-18
Adres e-mail: adwokat.kolakowska(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.adwokatkatowice.org.pl
NIP:
629-238-62-21
Opis działalności: Porady prawne, reprezentacja przed sądem, sporządzanie pozwów, apelacji, umów Słowa kluczowe: rozwód, alimenty, podział majątku, kontakty, pozbawienie władzy rodzicielskiej, sprawy karne, odszkodowania, spadki, zachowek

Ocena: 100% pozytywna 22x

Jakość usług: 100% wysoka 22x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 21x
Ceny usług: 100% niskie 13x 8x
Ilość opinii w serwisie: 22
Ilość odsłon profilu firmy: 3641
Data utworzenia profilu: 2014-12-09 21:46:58
Data ostatniej aktualizacji: 2019-07-24 11:07:17 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Karolina Kołakowska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Godna polecenia Kancelaria. Pani Adwokat Karolina Kołakowska wspaniale reprezentowała mnie w sprawie o alimenty i dzięki temu udało mi się wywalczyć godziwe alimenty dla mojej córki. Niestety bez walki się nie obyło, tym bardziej na końcu sprawy miałam większą satysfakcję, kiedy sąd dokładnie wypunktował wszystkie nieścisłości i kłamstwa podawane przez drugą stronę, na co od początku moja Pani Mecenas wskazywała. Wspaniały prawnik i pełen profesjonalizm. 100 % wiarygodności.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mama Nastki dnia: 2019-09-06 16:42:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo skuteczny adwokat w sprawach rodzinnych. Pełne zaangażowanie w sprawę i walka w sądzie do pozytywnego rozstrzygnięcia. Bardzo POLECAM i pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aleksandra dnia: 2019-07-04 09:50:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Kancelarie Pani Mecenas Adwokat Karoliny Kołakowskiej!!! Jej pomoc w czasie mojego rozwodu była nieoceniona. W czasie sprawy mogłam konsultować wszystkie moje wątpliwości, obawy, sprzeczne informacje, które otrzymywałam z internetu lub od znajomych. Pani adwokat wyjaśniając mi zawiłości prawne dała mi siłę by walczyć o swoje i wierzyć w wygraną. Sprawa zakończyła się moją wygraną, a mój mąż, no cóż ... nawet nie składał apelacji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2019-05-28 13:10:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki Adwokat Karolinie Kołakowskiej mój syn miał wspaniałą pomoc w sprawie karnej. Proces zakończył się odstąpieniem przez sąd od wymierzenia kary.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ala dnia: 2019-03-02 22:19:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki współpracy z Panią Prawnik Karoliną Kołakowską wygraliśmy w Sądzie wysokie alimenty dla moich dwóch córek. Wcześniej myślałam, że na sprawie sobie sama poradzę, ale wszystkie problemy zaczęły się kiedy ojciec dzieci wziął prawnika i próbował odkręcić kota ogonem. Na szczęście trafiłam na Panią Mecenas- doświadczonego adwokata w sprawach rodzinnych, która obnażyła na rozprawach wszystkie kłamstwa mojego byłego. Wspaniała współpraca. Dziś bym się już nie wahała.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona M. dnia: 2019-01-29 15:00:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat Kołakowska prowadziła mi sprawę o rozwód, a później jeszcze o kontakty, bo nie mogłam porozumieć się z moim ex w niektórych sprawach dot. widzeń dziecka. Muszę przyznać że jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Zawsze odbierała moje telefony, fachowo przedstawiała możliwe warianty rozwiązań. Poświęciła dużo czasu na nasze rozmowy o sprawie co zaowocowało wygraniem sprawy i utarciem nosa mojemu byłemu, któremu zawsze wydawało się że to on wiecznie ma rację. Gorąco polecam współpracę z Panią Adwokat!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneta dnia: 2018-09-28 19:50:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo skuteczny i rzetelny Adwokat w sprawach rozwodowych. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariola dnia: 2018-04-04 17:15:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry, sumienny i godny polecenia Adwokat od rozwodów!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zadowolona Klientka dnia: 2017-07-19 13:00:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona ze współpracy w sprawach rodzinnych, rzecz dotyczyła alimentów i władzy rodzicielskiej. Jestem wdzięczna za dużą pomoc i zaangażowanie, pozdrawiam serdecznie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: AnnaMaria78 dnia: 2016-10-18 10:30:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm i 100% zaangażowanie w moją sprawę, zawsze mogłam dopytać o szczegóły, zadzwonić, wyjaśnić wątpliwości.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paulina z DG dnia: 2016-02-08 19:53:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wcześniej korzystałam z pomocy innego adwokata, ale dopiero z pomocą Pani Mecenas Karoliny Kołakowskiej udało mi się sfinalizować skomplikowaną sprawę rodzinną. Jestem bardzo zadowolona i wszystkim polecam tę Kancelarię.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Halina P. dnia: 2016-02-08 14:12:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z fachowej pomocy Pani Mecenas Karoliny Kołakowskiej przy rozwodzie, alimentach i ustaleniu kontaktów męża z naszym synem. Współpraca godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2016-01-11 10:12:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wygrana sprawa o alimenty!!! sprawa trwała długo bo były partner uchylał się od płacenia jak tylko mógł, ale finalnie otrzymałam wszystko z nawiązką za zaległy czas, dziękuję i Polecam!!! Pani Mecenas to prawdziwy Fachowiec.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: DG dnia: 2015-11-18 13:39:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dziekuje Pani Mecenas Kolakowskiej,dzieki niej uzyskalam rozwod z wylacznej winy ex-meza, alimenty oraz swiety spokoj i to na jednej rozprawie, bez swiadkow i prania brudow.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Alicja dnia: 2015-06-21 11:10:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas absolutnie godna polecenia. Profesjonalne i fachowe podejście, komunikatywna, uprzejma dla klienta, bardzo pomogła mi w sprawie spadkowej - jeszcze raz dziękuję i polecam wszystkim potrzebującym pomocy prawnika!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka N. dnia: 2015-06-13 22:40:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim Mecenas i jej Kancelarie. 100% profesjonalizmu!! Zawsze bya ze mna w kontakcie i informowala mnie o wszystkim co sie dzialo w mojej sprawie. Dzieki pomocy i fachowej wiedzy Pani Mecenas poczulam, ze nie jestem sama w sadzie i ze jeszcze jest na tym swiecie sprawiedliwosc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria Migas dnia: 2015-04-28 22:05:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo słowny i skuteczny adwokat, zawsze znajduje wyjście z jak mi się wydawało patowej sytuacji. Sprawa o spadek to już druga jaką dla mnie prowadzi. Namiary na kancelarię dostałem od kuzynki, dla której Pani mecenas też wygrała sprawę o alimenty.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Klient z DG dnia: 2015-04-22 18:42:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki Pani Mecenas przeprowadziłam swoją sprawe rozwodową po mojej myśli.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji:
Opinia dodana przez: Agnieszka Cz. dnia: 2015-04-07 13:36:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam kancelarię Pani Kołakowskiej moją sprawę która ciągneła się za mną od 4 lat zakończyła szybki i po mojej myśli.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2015-02-25 21:05:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przez przypadek trafiłem do Pani Mecenas, ale bardzo jestem zadowolony- gorąco polecam!! Świetnie zna się na prawie rodzinnym i jest nieustępliwa w sądzie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek Sz. dnia: 2015-02-07 21:12:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dzięki Pani Adwokat otrzymałem w Sądzie odszkodowanie od ubezpieczyciela, który odmówił mi wypłaty w postępowaniu likwidacyjny, dziękuje bardzo!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2015-01-13 22:34:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: skuteczny adwokat, Mecenas Kołakowska pomogła mi z sukcesem zakończyć trudny rozwód
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Klientka dnia: 2014-12-09 21:57:40 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją