Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Adw. Piotr Rupar - Kancelaria Prawna

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Podkarpackie, 35-064 Rzeszów Rynek 15
Telefon: 178585300
Adres e-mail:
Strona internetowa: adwokatrzeszow.info
Opis działalności: Usługi adwokackie w zakresie prawa rodzinnego, cywilnego, gospodarczego i karnego. Słowa kluczowe: rozwód, alimenty, podział majątku, spadek, windykacja, karna,

Ocena: 100% pozytywna 22x

Jakość usług: 100% wysoka 22x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 22x
Ceny usług: 100% niskie 16x 6x
Ilość opinii w serwisie: 22
Ilość odsłon profilu firmy: 6534
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2019-06-25 16:49:13 

Opinie o Adw. Piotr Rupar - Kancelaria Prawna

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy adwokat w Rzeszowie. Za jego pomoca wygralam sprawe przeciwo Sedziemu. Reprezentowal mnie rzetenie pod moja nieobecnosc gdzyz na stale mieszkam w Stanach. Polecam kazdemu kto potrzebuje obslugi prawnej. Dzieki ludziom jak mecenas Rupar wierze w sprawiedliwosc w Polsce.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Elzbieta Pineda dnia: 2018-09-07 01:03:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W razie problemów ze sprawami w sądzie polecam pana Piotra. Mnie skierował do niego kolega, który miał spadek po dziadku. Ja miałem rozwód i podział majątku, które po działaniach mecenasa zakończyły się zgodnie z moimi oczekiwaniami. Szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 2018-03-07 19:11:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Koleżanka poleciła mi mecenasa z tej kancelari bo była zadowolona. Miałam sprawe o alimenty i nie bardzo sie orientowałam co robic. Adwokat przygotował dokumenty za mnie i chodził ze mną na rozprawy i podpowiadał co mam robić. Z wyroku jestem zadowolona. Polecam kancelarie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-02-15 12:02:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobra kancelaria i jaka ładna. Bałam się kosztów u adwokata, ale okazały się nie aż tak wysokiej jak myślałam. Dobry kontakt z adwokatem. Pozytyw za zakończenie sprawy zgodnie z moimi oczekiwaniami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: XYZ dnia: 2016-12-07 11:15:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zaliczyłem rozwód i podział majątku w tej kancelarii. Adwokat zawsze był na rozprawach i dostępny na telefon. Mogę polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Greg dnia: 2016-09-19 12:14:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: szybkie terminy spotkań i dobry kontakt telefoniczny i mailowy, ceny średnie, prowadzenie sprawy zgodne z moimi oczekiwaniami, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Armagedon dnia: 2016-03-08 11:23:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Rupar to życiowy i skuteczny adwokat, którego szczerze mogę polecić. Miałam sprawę o podział majątku, w której szybko i sprawnie załatwił to na czym mi zależało.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ela dnia: 2015-12-18 16:43:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas walczy o sprawę klienta, zawsze można się z nim umówić, a cena przystępna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2015-09-29 14:15:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałam z usług po przeczytaniu opinii w internecie. Byłam u adwokata Rupara już na paru wizytach w trakcie mojego rozwodu i sprawy o podział majątku, które ułatwiły mi podejmowanie decyzji w obu sprawach i napisanie pism do sądu. Polecam kancelarię poszukującym dobrej obsługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2015-05-26 21:47:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria funkcjonuje w realu, a nie jak inne na zasadzie spotkań w restauracji. Adwokat dostępny z dnia na dzień, a nie za tydzień. Sprawa poprowadzona jak trzeba, z wyniku jestem zadowolony. Cena średnia, ale warto było. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Janusz dnia: 2015-05-11 22:17:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeden z nielicznych adwokatów, który odwiódł mnie od sprawy sądowej i nie chciał na tym zarobić, tylko wyjaśnił mi dlaczego to nie miało sensu i doradził inne rozwiązanie. Widać, że dba o dobro klienta. Szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-04-11 21:47:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mama była już w paru kancelariach i dopiero w tej jej dobrze poradzono. Problem rozwiązany szybko i sprawnie. polecamy kancelarię...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gutek dnia: 2014-09-27 18:46:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam jako sprawdzonego fachowca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-09-02 12:07:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłem do adwokata Rupara z polecenia i dalej po sprawdzeniu go polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jan dnia: 2014-03-28 14:03:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zaskoczona tak miłą obsługą przez mec. Rupara, ceny przystępne, skuteczność w mojej sprawie 100%
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Halina dnia: 2013-12-30 23:23:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobre zalatwene. Sprawa zalatwena pozytywno. Dore adwokat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ivana dnia: 2013-12-04 14:05:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: życiowe podejście do tematu, fach w ręku i dobry kontakt z klientem - sprawa wygrana
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lolo dnia: 2013-10-01 22:05:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem mile zaskoczona zaangażowaniem adwokata Rupara w sprawę i wyrokiem jaki wywalczył. Jeśli będę miała inne sprawy na pewno zwrócę się również do niego. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Nana dnia: 2013-08-27 14:02:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidna firma. Dba o klienta. Dobry kontakt i podejście. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anto' dnia: 2013-07-23 14:53:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawy załatwiane szybko i rzetelnie w przyzwoitych cenach. Kancelaria warta polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: P dnia: 2013-01-15 11:24:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Profesionalizm i dory kontakt.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-13 08:51:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełna satysfakcja z uzyskanej usługi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2013-01-12 20:42:46 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją