Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Adwokat Rzeszów RESLEGAL kancelaria adwokacka Piotr Charzewski

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Podkarpackie, 35-068 Rzeszów Grunwaldzka 22/3
Telefon: Kom. 733 313 143
Adres e-mail: kancelaria(małpa)reslegal.pl
Strona internetowa: www.adwokatrzeszow.eu
Opis działalności: Kancelaria adwokacka Reslegal adwokat prawnik Rzeszów Słowa kluczowe: adwokat Rzeszów, kancelaria adwokacka, prawnik, obsługa prawna firm, zakładanie spółek, odszkodowania, rozwód, sprawy karne

Ocena: 100% pozytywna 13x

Jakość usług: 100% wysoka 13x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 13x
Ceny usług: 90% niskie 9x 3x 1x
Ilość opinii w serwisie: 13
Ilość odsłon profilu firmy: 7117
Data utworzenia profilu: 31.07.2017 08:18:51
Data ostatniej aktualizacji: 21.05.2019 17:28:31 

Opinie o Adwokat Rzeszów RESLEGAL kancelaria adwokacka Piotr Charzewski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wizyta w kancelarii mecenasa Piotra Charzewskiego okazała się strzałem w dziesiątkę. W odróżnieniu od innych adwokatów, których odwiedziłem wcześniej, pan Piotr Charzewski wykazał się pełnym profesjonalizmem, znajomością przepisów, jak również zaangażowaniem. Bardzo żałuję, że nie udałem się do niego od razu, tracąc czas i pieniądze na wizyty u innych. Pan mecenas jest osobą, która w łatwy i przystępny sposób tłumaczy zawiłości polskiego prawa. Służy wszelką pomocą, starając się w jak najskuteczniejszy sposób znaleźć rozwiązanie problemu. Zdecydowanie polecam!!! Ps. Oby moi oportuniści nie korzystali z jego usług ??
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kirk dnia: 11.07.2021 18:36:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria godna polecenia, zdecydowanie najlepszy adwokat na ryku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria dnia: 09.03.2018 14:17:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na kancelarie trafiliśmy przypadkowo. Zadzwoniliśmy po czym od razu ustalono nam dzień spotkania. Sprawa wydawala nam sie dość ciężka i skomplikowana. Z pomoca pana Piotra i pani Natali udalo nam sie skompletowac wszystkie dokumenty do prowadzenia sprawy. W sądzie reprezentowala nas pani Natalia. Sprawa przebiegła pomyślnie. Z kontaktem do kancelari czy na nr prywatne nie bylo najmniejszego problemu. Zawsze służą pomocą i wsparciem. Pelen profesjonalizm. Wazne dla nas bylo rowniez podejscie do klienta aby odczuć wsparcie rowniez ze strony obroby ?? jesli ktos ma jakis powazny problem prawny prosze sie nie zastanawiac a zaczerpnac porady w tej kancelarii !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 25.01.2018 18:36:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Piotr Charzewski to rzetelny adwokat, który daje poczucie bezpieczeństwa w czasie prowadzenia sprawy. Zaangażowany i skuteczny. Godny polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata dnia: 26.09.2017 22:04:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo szybka i pozytywna pomoc w różnych sprawach. Miła i życzliwa obsługa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: B.M. dnia: 21.09.2017 17:52:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usług kancelarii. Tworzą ją ludzie z pasją, którzy są kompetentni i wykazują się pełnym profesjonalizmem pod każdym względem. Do spraw podchodzą z pełnym zaangażowaniem oraz indywidualnie do każdego klienta, wybierając dla niego najbardziej optymalne rozwiązania. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika K dnia: 14.09.2017 16:43:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Obsługa adwokacka na najwyższym poziomie. Do klienta podchodzą z dużym zaangażowaniem, jestem pod wrażeniem ich rozległej wiedzy prawniczej. Jak najbardziej polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Renata S dnia: 12.09.2017 21:37:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po moich doświadczeniach wybieram kancelarię RESLEGAL i przy niej pozostanę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin Dragan dnia: 08.09.2017 10:04:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria na plus, adwokaci z Reslegal kompetentni, znają się na swoim fachu i bardzo pomocni, w ogóle nie wiedziałem jak podejść do mojej sprawy i od czego mam zacząć ale krok po kroku wszystko mi wytłumaczono i jest ok, jak najbardziej polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jakub dnia: 04.09.2017 18:50:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria godna polecenia! Adwokaci podchodzą do sprawy z dużym zaangażowaniem . Moja sprawa została załatwiona szybko i profesjonalnie . Bardzo miła obsługa!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Janusz Ch. dnia: 01.09.2017 22:43:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeden z najlepszych adwokatów, wygrywa sprawy, które na pierwszy rzut oka wydają się być nie do wygrania...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr Sołkowicz dnia: 01.09.2017 11:19:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam nie miły rozwód. Ale wszystko poszło sprawnie, dzięki Pani adwokat Natalii miałam wsparcie w sprawach o alimenty jak i podział majątku. :P Serdecznie polecam kancelarią adwokacką Res legal.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Paulina dnia: 01.08.2017 13:17:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełny pozytyw za podejście do sprawy. Żadnych problemów z komunikacją oraz rzetelne spostrzeżenia w sprawie. Widać doświadczenie i czuć opiekę prawnika jak i adwokata w sprawie. Zero ściemy i same konkrety. Tak dalej !!! Serdecznie polecam jako przedsiębiorca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Rafał dnia: 31.07.2017 08:22:48 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją