Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Suprema-Lex Bartosz Nowakowski

Zawód: adwokaci i radcy prawni Prawnik 
Adres: Mazowieckie, Warszawa - Poznań
Telefon: Kom. 515-580-690
Adres e-mail: kancelaria(małpa)suprema-lex.com.pl
Strona internetowa: www.suprema-lex.com.pl
Opis działalności: adwokat kościelny, kanonista, prawnik kościelny, proces o stwierdzenie nieważności małżeństwa, unieważnienie małżeństwa, rozwód kościelny Słowa kluczowe: adwokat kościelny, kanonista, prawnik kościelny, proces o stwierdzenie nieważności małżeństwa, unieważnienie małżeństwa, rozwód kościelny

Ocena: 100% pozytywna 13x

Jakość usług: 100% wysoka 13x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 12x
Ceny usług: 100% niskie 12x
Ilość opinii w serwisie: 13
Ilość odsłon profilu firmy: 2235
Data utworzenia profilu: 2016-12-05 17:44:45
Data ostatniej aktualizacji: 2019-03-27 11:45:44 

Opinie o Suprema-Lex Bartosz Nowakowski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas Bartosz Nowakowski. To człowiek charyzmatyczny. W swojej pracy cechuje go wielka determinacja, zaangażowanie, wiara w klienta profesjonalizm oraz ogromna wiedza z zakresu prawa kanonicznego. Mamy coraz więcej ekspertów, prawników prawa kanonicznego, ale sama znajomość prawa nie wystarczy. Motywacja pana Mecenasa Bartosza Nowakowskiego podejście do klienta, sposób rozmowy i wiara w drugiego człowieka powoduje, że można wyjść obronną ręką nawet w II instancji!!! Gorąco Polecam. Znakomity prawnik. Wspaniały człowiek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2019-02-05 18:03:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałbym gorąco podziękować Panu Bartoszowi za tak profesjonalne i odpowiedzialne podejście do mojej sprawy (II instancja). Mimo wielu przeciwności i długiego czasu trwania samego procesu, udało się dowieść nieważność małżeństwa. Wysyłka Pan Bartosz przez cały czas trwania sprawy (3 lata) zawsze służył pomocą, dbał o terminowość wysyłanych pism, kontakt telefoniczny pozostawał zawsze czynny. Sukces nie byłby możliwy bez obszernej wiedzy Pana Bartosza i doświadczenia samej kancelarii w prowadzeniu tego typu spraw. Notuje najwyższe referencje dla kancelarii Suprema - Lex.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łukasz Łódź dnia: 2019-02-04 12:18:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas podjął się mojej sprawy, która z powodu odwołania obrońcy węzła małżeńskiego przeszła do II instancji. Ta wiadomość mnie załamala. Zaczęłam szukać pomocy i trafiłam na Pana Mecenasa. Dzisiaj wiem że to był najlepszy wybor. Pan Mecenas sprawił że apelacja została odrzucona i odbylo sie bez kolejej sprawy w kolejnym sądzie. Jestem bardzo wdzięczna Panu Mecenasowi i każdemu polecam tyko jego. Jest osobą bardzo pomocną, rzetelną, uczciwą.Najlepszy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-01-12 18:21:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wybitny mecenas! unieważnił mi małżeństwo, które było życiową porażką.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2018-03-12 10:58:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wybitny w swoim fachu, zawsze uśmiechnięty i serdeczny. Dziękuję za wszystko!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: maciej dnia: 2017-12-12 18:52:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas podjął się pomocy mi w sprawie niedopełnienia małżeństwa. Muszę przyznać chyląc czoła: MISTRZ. Nigdy wcześniej nie spotkałem tak kompetentnego, uczciwego i zaangażowanego prawnika. Polecać go będę zawsze i wszystkim. Dziękuję!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MaciekFr85 dnia: 2017-04-18 23:05:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po pierwsze: człowiek z olbrzymią wiedzą i doświadczeniem; po drugie: człowiek, który zawsze znajdzie czas dla klienta; po trzecie: człowiek bardzo uczciwy. Nie ma się co wahać, lepszego nie znajdziecie:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: galanta24 dnia: 2017-02-11 22:32:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Bartosz Nowakowski wyróżnia się na tle innych prawników-kanonistów olbrzymią wiedzą, i to nie tylko teoretyczną, ale również praktyczną. Wiem, bo wcześniej spotkałem się z kilkoma innymi prawnikami, którzy jednak nie zyskali mojego zaufania gdyż nie potrafili mi odpowiedzieć na kilka nurtujących mnie pytań. Pan Bartosz jest ponadto osobą bardzo zaangażowaną w proces, cierpliwą i uczciwą. Z czystym sumieniem polecam każdemu, kto zamierza prowadzić sprawę o nieważność małżeństwa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: adam t. dnia: 2017-02-05 18:09:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonały specjalista w swoim fachu, pod każdym względem, szczerze polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: teresap. dnia: 2017-01-26 20:45:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dostałam namiar na p. Bartosza Nowakowskiego od znajomej, która baaardzo go polecała. Teraz ja mogę uczynić to samo, to prawnik-kanonista, jakiego próżno szukać, niezwykle doświadczony, znający wiele praktycznych aspektów funkcjonowania sądów kościelnych, można dzwonić do niego z każdą wątpliwością, a on zawsze znajdzie czas, zawsze wysłucha, wytłumaczy, pomoże. Przy tym, w porównaniu do cen niektórych kancelarii kanonicznych, jest naprawdę przystępny cenowo. Polecam go każdemu, bez żadnych zastrzeżeń!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: daria dnia: 2017-01-15 11:06:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niezwykle doświadczony prawnik, z wieloletnią praktyką sądową. Oprócz wiedzy z zakresu prawa kanonicznego, która okazała się ważna w mojej sprawie, niesamowitym było zwracanie uwagi na niuanse w sposobie postępowania przed sądami kościelnymi. Tego nikt nie nauczy się na żadnych studiach, tego nie wyczyta się w kodeksach, tego nie przekaże klientowi nikt, kto nie ma tak ogromnego doświadczenia jak Pan Mecenas. Dziękuję za opiekę prawną na moją sprawą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: H. Stawka dnia: 2016-12-28 22:48:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam powyższą opinię. Bardzo kompetentny człowiek, bardzo pomocny. Prowadząc swoją sprawę o nieważność małżeństwa spotkałam się z trzema prawnikami-kanonistami, ale dopiero ten miał naprawdę wiedzę i wzbudził zaufanie. I całe szczęście, bo nie zawiodłam się. Polecam tego Pana każdemu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona Okraska dnia: 2016-12-06 18:58:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Genialny prawnik-kanonista, bardzo doświadczony, staranny i uczciwy. Nie mami i nie wyłudza pieniędzy, ale uczciwie przedstawia sprawę, jednocześnie angażując się w nią ze wszystkich sił. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ula1967 dnia: 2016-12-05 17:47:55 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją