Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Suprema-Lex Bartosz Nowakowski

Zawód: adwokaci i radcy prawni Prawnik 
Adres: Mazowieckie, Warszawa - Poznań
Telefon: Kom. 515-580-690
Adres e-mail: kancelaria(małpa)suprema-lex.com.pl
Strona internetowa: www.suprema-lex.com.pl
Opis działalności: adwokat kościelny, kanonista, prawnik kościelny, proces o stwierdzenie nieważności małżeństwa, unieważnienie małżeństwa, rozwód kościelny Słowa kluczowe: adwokat kościelny, kanonista, prawnik kościelny, proces o stwierdzenie nieważności małżeństwa, unieważnienie małżeństwa, rozwód kościelny

Ocena: 100% pozytywna 21x

Jakość usług: 100% wysoka 21x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 19x
Ceny usług: 100% niskie 20x
Ilość opinii w serwisie: 21
Ilość odsłon profilu firmy: 3197
Data utworzenia profilu: 05.12.2016 17:44:45
Data ostatniej aktualizacji: 27.03.2019 11:45:44 

Opinie o Suprema-Lex Bartosz Nowakowski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam z całego serca. Pan Bartosz wspaniały człowiek, który pomógł mi przy unieważnieniu sakramentu małżeństwa w II Instancji. Dzięki wielkiej kompetencji i ogromu wiedzy wynik jest pozytywny. Pan Bartosz zawsze znalazł czas dla mojej osoby, bardzo pomocny. Jeszcze raz dziękuję bardzo i szczerze polecam Kancelarię Suprema-Lex Bartosz Nowakowski
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 13.05.2020 16:37:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam Pana Bartosza Nowakowskiego, który okazał się bardzo pomocny w mojej trudnej sprawie. Pan Mecenas wykazał się pełnym profesjonalizmem, zaangażowaniem, skrupulatnością oraz szeroką wiedzą i nieocenionym doświadczeniem zawodowym. Przemiła oraz życzliwa osoba, która służy pomocą i zawsze znajdzie czas dla swojego klienta. Po długim i skomplikowanym procesie, dzięki Panu Bartoszowi moja sprawa zakończyła się sukcesem. Jestem Panu Mecenasowi za to bardzo wdzięczny i ze spokojnym sumieniem mogę polecić pana Mecenasa każdemu kto tylko będzie potrzebował pomocy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 01.05.2020 13:30:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pana Mecenasa poznałam prawie 3 lata temu, jestem już po wyroku, który jest pozytywny dla mnie! Proces był bardzo trudny i ciężki, ale dzięki pomocy jaką otrzymałam od Pana Mecenasa dałam radę, przeszłam to ze spokojem i pełną ufnością. Pan Mecenas posiada ogromną wiedzę, doświadczenie i zawsze jest „pod ręką”. Moją sprawę traktował bardzo indywidualnie, poświęcał mi dużo czasu, wszystko tłumaczył w bardzo zrozumiały dla mnie sposób, zwłaszcza że prawo kanoniczne jest zupełnie inne od prawa cywilnego. Jest członkiem pełnym zrozumienia sytuacji, a co jest dla mnie jeszcze ważne to empatia, okazane serce i cierpliwość są Jego wielkim atutem. Jest to bezcenne! Polecam każdemu współpracę z Panem Mecenasem Bartoszem Nowakowskim. Człowiek z niesamowitą charyzmą, uczciwy, pełny profesjonalizmu, jeden jedyny w tej dziecinie, którego zawsze i wszędzie będę polecać. Po prostu MISTZ!!! Dziękuję za wszystko!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 03.02.2020 11:11:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kiedy po ciężkiej batalii w sądzie cywilnym postanowiłam, że podejmę próbę stwierdzenia nieważności małżeństwa, nie sądziłam, że trafię na osobę dla której praca, to zarazem misja i pasja. Już po pierwszej rozmowie wiedziałam, że moją sprawą " zaopiekuje " się osoba profesjonalna, która prawo kanoniczne ma w "jednym paluszku", a co najważniejsze, potrafi je zastosować. Bez przeciągania, bez zbędnych pytań, bez tworzenia wyimaginowanego obrazu mojego małżeństwa ( co miało miejsce u pierwszego mecenasa do którego trafiłam) Pan Mecenas od razu przeszedł do działania. Podczas całej sprawy zawsze znalazł czas, by porozmawiać, sumiennie wywiązywał się z powierzonych zadań i realnie oceniał sprawę. Tylko dzięki Panu Bartoszowi i Jego zaangażowaniu będę mogła ,podczas Pierwszej Komunii Świętej mojego dziecka, w pełni uczestniczyć we mszy świętej. Dlatego z całego serca polecam współpracę z p. Bartoszem.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewelina dnia: 27.11.2019 19:33:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usłyszałem kiedyś, że są sprawy których nie wolno powierzać amatorom. Ja niestety w pierwszej instancji źle trafiłem. Opatrznościowo w drugiej instancji z pomocą przyszedł prof. Bartosz Nowakowski, który naprawił błędy poprzedniego adwokata. Z mistrzowską precyzją poskładał wszystkie elementy układanki, które w całokształcie przyniosły pozytywne rozstrzygnięcie. Cała sprawa prowadzona była bardzo starannie. Korespondencja przesyłana była idealnie w czas. Kontakt bezpośredni był zawsze z najwyższą kulturą. Podejście do mnie i do świadków cechowało się należytą delikatnością. Gdy miałem wątpliwości zawsze mogłem liczyć na rzeczowe wyjaśnienie. Mając zatem takie doświadczenie polecam powierzenie sprawy Panu Nowakowskiemu wszystkim znajomym, którzy znajdują się w sytuacji, w której jeszcze niedawno sam byłem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł W. dnia: 26.11.2019 12:47:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Bartosz prowadził moją sprawę w II instancji. Dzięki Jego ogromnej wiedzy i doświadczeniu sprawa zakończyła się pozytywnym dla mnie wynikiem. Pan Mecenas zawsze znalazł czas, żeby wyjaśnić mi wszelkie niuanse i moje wątpliwości. Drugiego takiego ze świecą szukać. Szczerze każdemu polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 17.10.2019 20:45:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas Bartosz Nowakowski to prawnik, któremu warto zaufać i zwrócić się o pomoc. W moim przypadku sprawa w I instancji zakończyła się po 2,5 roku. Oczywiście wyrokiem pozytywnym! Dzięki Panu Mecenasowi przez proces przeszedłem spokojne i bez większego stresu. Zawsze miałem pomoc ze strony Pana Mecenasa. Jest to osoba z wielką wiedzą i doświadczeniem, nie miałem żadnego problemu z kontaktem telefonicznym, mailowym jak również osobistym. Człowiek pełen spokoju, oddany prowadzonej sprawie. Polecę Kancelarię każdemu potrzebującemu pomocy w sprawach przed sądami duchownymi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grzegorz dnia: 02.09.2019 21:56:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo gorąco dziękuję Panu Mecenasowi Bartoszowi Nowakowskiemu za tak profesjonalną pomoc w mojej, bardzo trudnej sprawie, a to była już III instancja a w dodatku Rota Rzymska. Bardzo zależało mi na unieważnieniu mojego małżeństwa, które było ogromną ! życiową porażką. Mimo ogromu przeciwności głównie ze strony byłego męża, proces w Rocie Rzymskiej był bardzo krótki i zakończony sukcesem. Wygrana w Rocie Rzymskiej (unieważnienie małżeństwa) to już naprawdę przeogromny sukces, który zawdzięczam jedynie Panu Mecenasowi. Nie byłoby tej wygranej, gdyby nie Pan Mecenas, który zawsze służył pomocą, dbał o terminowość wysyłanych pism, a kontakt telefoniczny pozostawał zawsze czynny. Sukces nie byłby możliwy bez wiedzy Pana Mecenasa Bartosza Nowakowskiego popartej ogromnym doświadczeniem samej kancelarii w prowadzeniu tego typu spraw, szczególnie, że była to już III instancja i Rota Rzymska. Podpisuję się pod najwyższymi referencjami dla kancelarii Suprema - Lex. Zwłaszcza, że ceny za pomoc w sprawach są naprawdę bardzo przystępne. Z ogromnymi wyrazami szacunku dla Pana Mecenasa Bartosza Nowakowskiego. Małgorzata Kotapka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata Kotapka dnia: 11.08.2019 18:51:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas Bartosz Nowakowski. To człowiek charyzmatyczny. W swojej pracy cechuje go wielka determinacja, zaangażowanie, wiara w klienta profesjonalizm oraz ogromna wiedza z zakresu prawa kanonicznego. Mamy coraz więcej ekspertów, prawników prawa kanonicznego, ale sama znajomość prawa nie wystarczy. Motywacja pana Mecenasa Bartosza Nowakowskiego podejście do klienta, sposób rozmowy i wiara w drugiego człowieka powoduje, że można wyjść obronną ręką nawet w II instancji!!! Gorąco Polecam. Znakomity prawnik. Wspaniały człowiek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 05.02.2019 18:03:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałbym gorąco podziękować Panu Bartoszowi za tak profesjonalne i odpowiedzialne podejście do mojej sprawy (II instancja). Mimo wielu przeciwności i długiego czasu trwania samego procesu, udało się dowieść nieważność małżeństwa. Wysyłka Pan Bartosz przez cały czas trwania sprawy (3 lata) zawsze służył pomocą, dbał o terminowość wysyłanych pism, kontakt telefoniczny pozostawał zawsze czynny. Sukces nie byłby możliwy bez obszernej wiedzy Pana Bartosza i doświadczenia samej kancelarii w prowadzeniu tego typu spraw. Notuje najwyższe referencje dla kancelarii Suprema - Lex.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łukasz Łódź dnia: 04.02.2019 12:18:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas podjął się mojej sprawy, która z powodu odwołania obrońcy węzła małżeńskiego przeszła do II instancji. Ta wiadomość mnie załamala. Zaczęłam szukać pomocy i trafiłam na Pana Mecenasa. Dzisiaj wiem że to był najlepszy wybor. Pan Mecenas sprawił że apelacja została odrzucona i odbylo sie bez kolejej sprawy w kolejnym sądzie. Jestem bardzo wdzięczna Panu Mecenasowi i każdemu polecam tyko jego. Jest osobą bardzo pomocną, rzetelną, uczciwą.Najlepszy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 12.01.2019 18:21:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wybitny mecenas! unieważnił mi małżeństwo, które było życiową porażką.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 12.03.2018 10:58:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wybitny w swoim fachu, zawsze uśmiechnięty i serdeczny. Dziękuję za wszystko!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: maciej dnia: 12.12.2017 18:52:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas podjął się pomocy mi w sprawie niedopełnienia małżeństwa. Muszę przyznać chyląc czoła: MISTRZ. Nigdy wcześniej nie spotkałem tak kompetentnego, uczciwego i zaangażowanego prawnika. Polecać go będę zawsze i wszystkim. Dziękuję!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MaciekFr85 dnia: 18.04.2017 23:05:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po pierwsze: człowiek z olbrzymią wiedzą i doświadczeniem; po drugie: człowiek, który zawsze znajdzie czas dla klienta; po trzecie: człowiek bardzo uczciwy. Nie ma się co wahać, lepszego nie znajdziecie:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: galanta24 dnia: 11.02.2017 22:32:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Bartosz Nowakowski wyróżnia się na tle innych prawników-kanonistów olbrzymią wiedzą, i to nie tylko teoretyczną, ale również praktyczną. Wiem, bo wcześniej spotkałem się z kilkoma innymi prawnikami, którzy jednak nie zyskali mojego zaufania gdyż nie potrafili mi odpowiedzieć na kilka nurtujących mnie pytań. Pan Bartosz jest ponadto osobą bardzo zaangażowaną w proces, cierpliwą i uczciwą. Z czystym sumieniem polecam każdemu, kto zamierza prowadzić sprawę o nieważność małżeństwa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: adam t. dnia: 05.02.2017 18:09:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonały specjalista w swoim fachu, pod każdym względem, szczerze polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: teresap. dnia: 26.01.2017 20:45:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dostałam namiar na p. Bartosza Nowakowskiego od znajomej, która baaardzo go polecała. Teraz ja mogę uczynić to samo, to prawnik-kanonista, jakiego próżno szukać, niezwykle doświadczony, znający wiele praktycznych aspektów funkcjonowania sądów kościelnych, można dzwonić do niego z każdą wątpliwością, a on zawsze znajdzie czas, zawsze wysłucha, wytłumaczy, pomoże. Przy tym, w porównaniu do cen niektórych kancelarii kanonicznych, jest naprawdę przystępny cenowo. Polecam go każdemu, bez żadnych zastrzeżeń!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: daria dnia: 15.01.2017 11:06:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niezwykle doświadczony prawnik, z wieloletnią praktyką sądową. Oprócz wiedzy z zakresu prawa kanonicznego, która okazała się ważna w mojej sprawie, niesamowitym było zwracanie uwagi na niuanse w sposobie postępowania przed sądami kościelnymi. Tego nikt nie nauczy się na żadnych studiach, tego nie wyczyta się w kodeksach, tego nie przekaże klientowi nikt, kto nie ma tak ogromnego doświadczenia jak Pan Mecenas. Dziękuję za opiekę prawną na moją sprawą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: H. Stawka dnia: 28.12.2016 22:48:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam powyższą opinię. Bardzo kompetentny człowiek, bardzo pomocny. Prowadząc swoją sprawę o nieważność małżeństwa spotkałam się z trzema prawnikami-kanonistami, ale dopiero ten miał naprawdę wiedzę i wzbudził zaufanie. I całe szczęście, bo nie zawiodłam się. Polecam tego Pana każdemu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona Okraska dnia: 06.12.2016 18:58:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Genialny prawnik-kanonista, bardzo doświadczony, staranny i uczciwy. Nie mami i nie wyłudza pieniędzy, ale uczciwie przedstawia sprawę, jednocześnie angażując się w nią ze wszystkich sił. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ula1967 dnia: 05.12.2016 17:47:55 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją