Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Suprema-Lex Bartosz Nowakowski

Zawód: adwokaci i radcy prawni Prawnik 
Adres: Mazowieckie, Warszawa - Poznań
Telefon: Kom. 515-580-690
Adres e-mail: kancelaria(małpa)suprema-lex.com.pl
Strona internetowa: www.suprema-lex.com.pl
Opis działalności: adwokat kościelny, kanonista, prawnik kościelny, proces o stwierdzenie nieważności małżeństwa, unieważnienie małżeństwa, rozwód kościelny Słowa kluczowe: adwokat kościelny, kanonista, prawnik kościelny, proces o stwierdzenie nieważności małżeństwa, unieważnienie małżeństwa, rozwód kościelny

Ocena: 100% pozytywna 28x

Jakość usług: 100% wysoka 28x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 26x
Ceny usług: 100% niskie 27x
Ilość opinii w serwisie: 28
Ilość odsłon profilu firmy: 4303
Data utworzenia profilu: 05.12.2016 17:44:45
Data ostatniej aktualizacji: 27.03.2019 11:45:44 

Opinie o Suprema-Lex Bartosz Nowakowski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam w 100 %. Szukając po intrenecie, sugerując się dobrymi opiniami poprosiłam o pomoc w prowadzeniu unieważnienia ślubu kościelnego w II instancji. Lepszej decyzji nie mogłem podjąć. Sprawa zakończyła się pozytywnie dla mojej osoby. Pan Bartosz jest bardzo pomocny, był mocno zaangażowany w moja sprawę. 
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 29.06.2021 09:09:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z pełną odpowiedzialnością rekomenduję usługi Kancelarii Suprema-Lex. Pan Profesor Bartosz Nowakowski dysponuje ogromną wiedzą i doświadczeniem. To co wyróżnia Go jako Prawnika to ogromne zaangażowanie na każdym z etapów procesu. Jest do tego osobą niezwykle życzliwą, o ogromnej klasie. Kiedy prowadził moją sprawę, odnosiło się wrażenie, że ta konkretna sprawa jest dla Niego najważniejsza. Dokładnie analizuje wszystkie dokumenty, odpowiada na pytania klienta. Jest osobą uczciwą, w pełni oddaną pracy. Pełen profesjonalizm!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika K. dnia: 12.06.2021 21:42:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalny i wspaniały człowiek. Polecam w 100%. Pomoc na każdym kroku niełatwego postępowania w procesie rozwiązania małżeństwa "In Favorem Fidei" zakończonym sukcesem. Jesteśmy szczęśliwi, że trafiliśmy właśnie do tej Kancelarii. Z wdzięcznością dziękujemy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edyta Gill dnia: 11.06.2021 14:27:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam z całego serca Pana Profesora Bartosza Nowakowskiego i Kancelarię Prawa Kanonicznego Suprema-Lex. Jakość usług naprawdę na najwyższym poziomie. Pan Mecenas pomógł mi przy unieważnieniu sakramentu małżeństwa w Rocie Rzymskiej; tylko z winy mojego byłego męża o co starałam się od 2012 roku. Dzięki wielkiej kompetencji i profesjonalnej wiedzy wygrałam. Wynik, który przywrócił mi wiarę w sprawiedliwość zawdzięczam kancelarii Suprema-Lex, za co będę zawsze wdzięczna i dlatego bardzo polecam kancelarię szczególnie, tym którzy maja trudną sprawę i chcą ostatecznie wygrać. Na koniec dodam, że tylko najlepsze z najlepszych kancelarii wygrywają w Trybunale Roty Rzymskiej, dzięki rzetelności i profesjonalizmowi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 28.05.2021 10:51:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do Pana mecenasa trafiłem w połowie roku 2019 z polecenia jednego z znajomych księży archidiecezji poznańskiej, po tym jak przegrałem proces w I instancji. Pamiętam jego słowa: „w Polsce jest jeden człowiek, który może ci jeszcze pomóc, po takim wyroku. Jak on nie pomoże, to już nikt ci nie pomoże”. Wyrok bowiem jaki wtedy otrzymałem był dla mnie nie tylko wstrząsem ale również obszernym opisem licznych błędów jakie popełniłem w procesie poznańskim. A właściwie błędów jakie popełnił powołany przez mnie adwokat kościelny, o zgrozo – znajdujący się na liście adwokatów w Sądzie Poznańskim. Już pierwsze spotkanie z p. Bartoszem przewróciło mi świat tych procesów do góry nogami. To był dzień do nocy z tym co doświadczyłem w Poznaniu. Po pierwsze, rozmawiało się z panem mecenasem jak z zwykłym, normalnym człowiekiem a nie urzędnikiem kościelnym, po drugie analizował sprawę w taki sposób, że nawet w najgłębszych snach nie zwróciłbym uwagi na aspekty, które sygnalizował pan mecenas. Prawdziwy pazur pokazał jednak dopiero w trakcie postępowania apelacyjnego. Sklejał rozbite części porcelany w taki sposób, że nawet trudno było dotrzeć miejsca ich połączenia. Praktycznie prowadził dwa procesy: naprawiał błędy poprzedniego adwokata i jednocześnie prowadził nowy proces apelacyjny. Zawsze dostępny, komunikatywny, sumienny i punktualny. Skutkiem takiej postawy jest dziś wygrany proces i otwarta droga do zawarcia sakramentu małżeństwa i Komunii Św. Pragnę wyrazić słowa najwyższego uznania dla pracy i współpracy z kancelarią Suprema-Lex. Polecam wszystkim, którzy szukają kompetentnego, skutecznego adwokata kościelnego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 19.04.2021 17:02:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jakość usług naprawdę na najwyższym poziomie. Nie wyobrażam sobie nikogo innego lepszego w swojej dziedzinie. Pan Bartosz to po prostu kompendium wiedzy ?? nie ma rzeczy, które mogłyby go zaskoczyć, jest w pełni przygotowany zawsze na wszystko. Szybko reaguje, zawsze w kontakcie. Rzeczowo, konkretnie, wyczerpująco wszystko wytłumaczy, wyjaśni nie pewności, przy czym jest niezwykle miłym człowiekiem. Pełen profesjonalizm w każdym calu. Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zadowolony klient dnia: 23.02.2021 12:31:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niezmiernie cieszę się, ze współpracowałam z Panem Bartoszem. Jest profesjonalistą, którego rozwiązania, pomysły i wiedza doprowadziły do tego, że moja sprawa zakończyła się sukcesem. Pan Bartosz dobrze zaplanował strategię działań, był ze mną w stałym kontakcie, dzięki czemu mogliśmy na bieżąco konsultować się, nie pomijając ważnych szczegółów sprawy. Zawsze służył radą, dobrym, szczerym słowem i wsparciem. W dużym skrócie- praca kancelarii to wysoki poziom, przystępna cena, wspaniała atmosfera i realna pomoc. Zdecydowanie polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daria B. dnia: 06.10.2020 13:20:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam z całego serca. Pan Bartosz wspaniały człowiek, który pomógł mi przy unieważnieniu sakramentu małżeństwa w II Instancji. Dzięki wielkiej kompetencji i ogromu wiedzy wynik jest pozytywny. Pan Bartosz zawsze znalazł czas dla mojej osoby, bardzo pomocny. Jeszcze raz dziękuję bardzo i szczerze polecam Kancelarię Suprema-Lex Bartosz Nowakowski
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 13.05.2020 16:37:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam Pana Bartosza Nowakowskiego, który okazał się bardzo pomocny w mojej trudnej sprawie. Pan Mecenas wykazał się pełnym profesjonalizmem, zaangażowaniem, skrupulatnością oraz szeroką wiedzą i nieocenionym doświadczeniem zawodowym. Przemiła oraz życzliwa osoba, która służy pomocą i zawsze znajdzie czas dla swojego klienta. Po długim i skomplikowanym procesie, dzięki Panu Bartoszowi moja sprawa zakończyła się sukcesem. Jestem Panu Mecenasowi za to bardzo wdzięczny i ze spokojnym sumieniem mogę polecić pana Mecenasa każdemu kto tylko będzie potrzebował pomocy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 01.05.2020 13:30:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pana Mecenasa poznałam prawie 3 lata temu, jestem już po wyroku, który jest pozytywny dla mnie! Proces był bardzo trudny i ciężki, ale dzięki pomocy jaką otrzymałam od Pana Mecenasa dałam radę, przeszłam to ze spokojem i pełną ufnością. Pan Mecenas posiada ogromną wiedzę, doświadczenie i zawsze jest „pod ręką”. Moją sprawę traktował bardzo indywidualnie, poświęcał mi dużo czasu, wszystko tłumaczył w bardzo zrozumiały dla mnie sposób, zwłaszcza że prawo kanoniczne jest zupełnie inne od prawa cywilnego. Jest członkiem pełnym zrozumienia sytuacji, a co jest dla mnie jeszcze ważne to empatia, okazane serce i cierpliwość są Jego wielkim atutem. Jest to bezcenne! Polecam każdemu współpracę z Panem Mecenasem Bartoszem Nowakowskim. Człowiek z niesamowitą charyzmą, uczciwy, pełny profesjonalizmu, jeden jedyny w tej dziecinie, którego zawsze i wszędzie będę polecać. Po prostu MISTZ!!! Dziękuję za wszystko!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 03.02.2020 11:11:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kiedy po ciężkiej batalii w sądzie cywilnym postanowiłam, że podejmę próbę stwierdzenia nieważności małżeństwa, nie sądziłam, że trafię na osobę dla której praca, to zarazem misja i pasja. Już po pierwszej rozmowie wiedziałam, że moją sprawą " zaopiekuje " się osoba profesjonalna, która prawo kanoniczne ma w "jednym paluszku", a co najważniejsze, potrafi je zastosować. Bez przeciągania, bez zbędnych pytań, bez tworzenia wyimaginowanego obrazu mojego małżeństwa ( co miało miejsce u pierwszego mecenasa do którego trafiłam) Pan Mecenas od razu przeszedł do działania. Podczas całej sprawy zawsze znalazł czas, by porozmawiać, sumiennie wywiązywał się z powierzonych zadań i realnie oceniał sprawę. Tylko dzięki Panu Bartoszowi i Jego zaangażowaniu będę mogła ,podczas Pierwszej Komunii Świętej mojego dziecka, w pełni uczestniczyć we mszy świętej. Dlatego z całego serca polecam współpracę z p. Bartoszem.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewelina dnia: 27.11.2019 19:33:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usłyszałem kiedyś, że są sprawy których nie wolno powierzać amatorom. Ja niestety w pierwszej instancji źle trafiłem. Opatrznościowo w drugiej instancji z pomocą przyszedł prof. Bartosz Nowakowski, który naprawił błędy poprzedniego adwokata. Z mistrzowską precyzją poskładał wszystkie elementy układanki, które w całokształcie przyniosły pozytywne rozstrzygnięcie. Cała sprawa prowadzona była bardzo starannie. Korespondencja przesyłana była idealnie w czas. Kontakt bezpośredni był zawsze z najwyższą kulturą. Podejście do mnie i do świadków cechowało się należytą delikatnością. Gdy miałem wątpliwości zawsze mogłem liczyć na rzeczowe wyjaśnienie. Mając zatem takie doświadczenie polecam powierzenie sprawy Panu Nowakowskiemu wszystkim znajomym, którzy znajdują się w sytuacji, w której jeszcze niedawno sam byłem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł W. dnia: 26.11.2019 12:47:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Bartosz prowadził moją sprawę w II instancji. Dzięki Jego ogromnej wiedzy i doświadczeniu sprawa zakończyła się pozytywnym dla mnie wynikiem. Pan Mecenas zawsze znalazł czas, żeby wyjaśnić mi wszelkie niuanse i moje wątpliwości. Drugiego takiego ze świecą szukać. Szczerze każdemu polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 17.10.2019 20:45:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas Bartosz Nowakowski to prawnik, któremu warto zaufać i zwrócić się o pomoc. W moim przypadku sprawa w I instancji zakończyła się po 2,5 roku. Oczywiście wyrokiem pozytywnym! Dzięki Panu Mecenasowi przez proces przeszedłem spokojne i bez większego stresu. Zawsze miałem pomoc ze strony Pana Mecenasa. Jest to osoba z wielką wiedzą i doświadczeniem, nie miałem żadnego problemu z kontaktem telefonicznym, mailowym jak również osobistym. Człowiek pełen spokoju, oddany prowadzonej sprawie. Polecę Kancelarię każdemu potrzebującemu pomocy w sprawach przed sądami duchownymi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grzegorz dnia: 02.09.2019 21:56:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo gorąco dziękuję Panu Mecenasowi Bartoszowi Nowakowskiemu za tak profesjonalną pomoc w mojej, bardzo trudnej sprawie, a to była już III instancja a w dodatku Rota Rzymska. Bardzo zależało mi na unieważnieniu mojego małżeństwa, które było ogromną ! życiową porażką. Mimo ogromu przeciwności głównie ze strony byłego męża, proces w Rocie Rzymskiej był bardzo krótki i zakończony sukcesem. Wygrana w Rocie Rzymskiej (unieważnienie małżeństwa) to już naprawdę przeogromny sukces, który zawdzięczam jedynie Panu Mecenasowi. Nie byłoby tej wygranej, gdyby nie Pan Mecenas, który zawsze służył pomocą, dbał o terminowość wysyłanych pism, a kontakt telefoniczny pozostawał zawsze czynny. Sukces nie byłby możliwy bez wiedzy Pana Mecenasa Bartosza Nowakowskiego popartej ogromnym doświadczeniem samej kancelarii w prowadzeniu tego typu spraw, szczególnie, że była to już III instancja i Rota Rzymska. Podpisuję się pod najwyższymi referencjami dla kancelarii Suprema - Lex. Zwłaszcza, że ceny za pomoc w sprawach są naprawdę bardzo przystępne. Z ogromnymi wyrazami szacunku dla Pana Mecenasa Bartosza Nowakowskiego. Małgorzata Kotapka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata Kotapka dnia: 11.08.2019 18:51:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas Bartosz Nowakowski. To człowiek charyzmatyczny. W swojej pracy cechuje go wielka determinacja, zaangażowanie, wiara w klienta profesjonalizm oraz ogromna wiedza z zakresu prawa kanonicznego. Mamy coraz więcej ekspertów, prawników prawa kanonicznego, ale sama znajomość prawa nie wystarczy. Motywacja pana Mecenasa Bartosza Nowakowskiego podejście do klienta, sposób rozmowy i wiara w drugiego człowieka powoduje, że można wyjść obronną ręką nawet w II instancji!!! Gorąco Polecam. Znakomity prawnik. Wspaniały człowiek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 05.02.2019 18:03:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałbym gorąco podziękować Panu Bartoszowi za tak profesjonalne i odpowiedzialne podejście do mojej sprawy (II instancja). Mimo wielu przeciwności i długiego czasu trwania samego procesu, udało się dowieść nieważność małżeństwa. Wysyłka Pan Bartosz przez cały czas trwania sprawy (3 lata) zawsze służył pomocą, dbał o terminowość wysyłanych pism, kontakt telefoniczny pozostawał zawsze czynny. Sukces nie byłby możliwy bez obszernej wiedzy Pana Bartosza i doświadczenia samej kancelarii w prowadzeniu tego typu spraw. Notuje najwyższe referencje dla kancelarii Suprema - Lex.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łukasz Łódź dnia: 04.02.2019 12:18:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas podjął się mojej sprawy, która z powodu odwołania obrońcy węzła małżeńskiego przeszła do II instancji. Ta wiadomość mnie załamala. Zaczęłam szukać pomocy i trafiłam na Pana Mecenasa. Dzisiaj wiem że to był najlepszy wybor. Pan Mecenas sprawił że apelacja została odrzucona i odbylo sie bez kolejej sprawy w kolejnym sądzie. Jestem bardzo wdzięczna Panu Mecenasowi i każdemu polecam tyko jego. Jest osobą bardzo pomocną, rzetelną, uczciwą.Najlepszy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 12.01.2019 18:21:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wybitny mecenas! unieważnił mi małżeństwo, które było życiową porażką.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 12.03.2018 10:58:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wybitny w swoim fachu, zawsze uśmiechnięty i serdeczny. Dziękuję za wszystko!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: maciej dnia: 12.12.2017 18:52:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas podjął się pomocy mi w sprawie niedopełnienia małżeństwa. Muszę przyznać chyląc czoła: MISTRZ. Nigdy wcześniej nie spotkałem tak kompetentnego, uczciwego i zaangażowanego prawnika. Polecać go będę zawsze i wszystkim. Dziękuję!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MaciekFr85 dnia: 18.04.2017 23:05:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po pierwsze: człowiek z olbrzymią wiedzą i doświadczeniem; po drugie: człowiek, który zawsze znajdzie czas dla klienta; po trzecie: człowiek bardzo uczciwy. Nie ma się co wahać, lepszego nie znajdziecie:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: galanta24 dnia: 11.02.2017 22:32:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Bartosz Nowakowski wyróżnia się na tle innych prawników-kanonistów olbrzymią wiedzą, i to nie tylko teoretyczną, ale również praktyczną. Wiem, bo wcześniej spotkałem się z kilkoma innymi prawnikami, którzy jednak nie zyskali mojego zaufania gdyż nie potrafili mi odpowiedzieć na kilka nurtujących mnie pytań. Pan Bartosz jest ponadto osobą bardzo zaangażowaną w proces, cierpliwą i uczciwą. Z czystym sumieniem polecam każdemu, kto zamierza prowadzić sprawę o nieważność małżeństwa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: adam t. dnia: 05.02.2017 18:09:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonały specjalista w swoim fachu, pod każdym względem, szczerze polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: teresap. dnia: 26.01.2017 20:45:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dostałam namiar na p. Bartosza Nowakowskiego od znajomej, która baaardzo go polecała. Teraz ja mogę uczynić to samo, to prawnik-kanonista, jakiego próżno szukać, niezwykle doświadczony, znający wiele praktycznych aspektów funkcjonowania sądów kościelnych, można dzwonić do niego z każdą wątpliwością, a on zawsze znajdzie czas, zawsze wysłucha, wytłumaczy, pomoże. Przy tym, w porównaniu do cen niektórych kancelarii kanonicznych, jest naprawdę przystępny cenowo. Polecam go każdemu, bez żadnych zastrzeżeń!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: daria dnia: 15.01.2017 11:06:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niezwykle doświadczony prawnik, z wieloletnią praktyką sądową. Oprócz wiedzy z zakresu prawa kanonicznego, która okazała się ważna w mojej sprawie, niesamowitym było zwracanie uwagi na niuanse w sposobie postępowania przed sądami kościelnymi. Tego nikt nie nauczy się na żadnych studiach, tego nie wyczyta się w kodeksach, tego nie przekaże klientowi nikt, kto nie ma tak ogromnego doświadczenia jak Pan Mecenas. Dziękuję za opiekę prawną na moją sprawą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: H. Stawka dnia: 28.12.2016 22:48:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam powyższą opinię. Bardzo kompetentny człowiek, bardzo pomocny. Prowadząc swoją sprawę o nieważność małżeństwa spotkałam się z trzema prawnikami-kanonistami, ale dopiero ten miał naprawdę wiedzę i wzbudził zaufanie. I całe szczęście, bo nie zawiodłam się. Polecam tego Pana każdemu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona Okraska dnia: 06.12.2016 18:58:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Genialny prawnik-kanonista, bardzo doświadczony, staranny i uczciwy. Nie mami i nie wyłudza pieniędzy, ale uczciwie przedstawia sprawę, jednocześnie angażując się w nią ze wszystkich sił. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ula1967 dnia: 05.12.2016 17:47:55 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją