Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Przeprowadzki Kraków od A do Z Kamil Drozdowicz

Zawód: przeprowadzki Kierowca 
Adres: Małopolskie, 30-011 Kraków Wrocławska 25
Telefon: Kom. 518 496 986
Adres e-mail: biuro(małpa)przeprowadzki-krakow.net
Strona internetowa: https://przeprowadzki-krakow.net
NIP:
6792974323
Opis działalności: Przeprowadzki Kraków. Pełne usługi przeprowadzkowe, transport specjalistyczny ciężkich rzeczy. Fachowa obsługa i przyjazny cennik przeprowadzek. Słowa kluczowe: przeprowadzki kraków, przewóz mebli kraków, transport mebli kraków, przeprowadzki kraków ceny, przeprowadzki kraków cennik, przeprowadzki firm kraków, firmy przeprowadzkowe kraków, tanie przeprowadzki Kraków, najtańsze przeprowadzki kraków

Ocena: 100% pozytywna 12x

Jakość usług: 100% wysoka 12x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x
Ceny usług: 100% niskie 11x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 7527
Data utworzenia profilu: 2012-10-17 02:15:38
Data ostatniej aktualizacji: 2019-03-11 00:25:13 

Opinie o Przeprowadzki Kraków od A do Z Kamil Drozdowicz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo jestem zadowolony z przeprowadzki w Krakowie która dla mnie wykonywaliście. Pozdrawiam i dziękuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek Baran dnia: 2017-11-18 01:17:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawde porządna firma przeprowadzkowa, nie mam na szczescie zastrzezen. Wszystko zrobione jak należy. Polecam tego wykonawce.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Nugatek dnia: 2013-12-06 23:49:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po wielu przeprowadzkach w końcu jestem pozytywnie zaskoczony. Konkretna firma do przeprowadzki. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: magik dnia: 2013-10-07 19:08:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretna firma, dość młoda ekipa przyjechała, ale widać że doświadczeni w tym co robią, siły im na szczęście nie brakło. Kiedyś gdy sie przeprowadzałem z inną firmą to porażka była. Śmiało moge polecić tą firmę.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Zbyszek dnia: 2013-05-12 00:27:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ta firma rzeczywiście jest dobra, przekonałam sie wczoraj. Napewno skorzystam w przyszłości gdy zajdzie taka potrzeba.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Danuta dnia: 2013-05-11 13:34:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kolega polecił mi tą firmę, szybkosc pracy i ostroznosc, dla mnie bez zastrzezen. Mam ndzieje ze juz to moja ostatnia przeprowadzka;] Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sebastian dnia: 2013-05-11 13:22:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Co tu dużo pisać, fachowa ekipa, śmialo moge polecic, osobiscie bylem zadowolony
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2013-05-10 23:14:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Punktualni i mili pracownicy. Wszystko ładnie zabezpieczyli i przewieźli w całości.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kuba dnia: 2013-05-10 22:14:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Powiem szczerze, że miałam przygody już z przeprowadzkami, ostatniio korzystałam właśnie z tej firmy jestem zadowolona. Targowałam się i walczyłam jak Lew o niższą cene i sie udało;]
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kinga dnia: 2013-05-10 17:03:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko i porządnie zrobiona przeprowadzka. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Danielo dnia: 2013-05-08 14:44:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Porządnie wykonali robote, nie mam się o co przyczepić polecam przeprowadzki z tą firmą
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Macikkrk dnia: 2012-10-17 12:47:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ceny ok, przeprowadzki robia szybciutko i profesjonalnie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Pawi678 dnia: 2012-10-17 02:17:45 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją