Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Luxury Hair Extension Salon przedłużania włosów

Zawód: kosmetyka - usługi Kosmetyczka 
Adres: Łódzkie, 94-058 Łódź Pienista /1
Telefon: Kom. 519812831
Adres e-mail: carla1990(małpa)interia.pl
Strona internetowa: uxuryhairextension.pl
Opis działalności: Salon Przedlużania włosów paznokci rzęs gabinet urody Słowa kluczowe: włosy paznokcie rzęsy przedłużanie zabiegi

Ocena: 100% pozytywna 15x

Jakość usług: 100% wysoka 15x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 13x
Ceny usług: 100% niskie 13x
Ilość opinii w serwisie: 15
Ilość odsłon profilu firmy: 759
Data utworzenia profilu: 2017-09-12 19:15:42
Data ostatniej aktualizacji: 2019-02-10 19:58:28 

Opinie o Luxury Hair Extension Salon przedłużania włosów

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Keratynowe prostowanie polecam wykonane dobrze mam włosy jakie chciałam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ANNa dnia: 2019-04-17 15:13:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: przepikne rzesy 5 d dziekuje polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-04-15 21:21:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fenomenalna stylistka bardzo dokladnie wykonuje zabieg przedłużenia włosów. Wyrozumiala przesympatyczna osoba. Wracam do niej za kazdym razem. Nie wyobrazam sobie oddac moich wloskow komus innemu. Tylko pani Karolina :-) najlepsza :-)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2019-04-15 19:49:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo ladne paznokcie jednorazowe narzedzia kameralna miła atmosfera usługa bardzo profesjonalna
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ola dnia: 2019-04-13 16:47:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalne podejscie do klientki duzo wiedzy na temat przedluzania wlosow wysoka jakosc produkty jestem mile pozytywnie zaskoczona włosy nprawde bardzo dobre polecam serdecznie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2019-04-12 14:04:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Piękne rzęsy kim kardashian w Luxury polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-03-16 15:19:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Paznokcie wykonane bardzo ładnie i schludnie polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2019-03-12 18:11:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam usługi w Luxury Hair Extension produkty wysokiej jakości doświadczenie miła obsługa i przepyszna kawa :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Elżbieta dnia: 2019-02-25 15:15:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pięknie zrbione rzęsy i paznokcie polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2019-02-24 15:11:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Włoski zawsze założone perfekcyjnie, ich jakość także najwyższa! Obsluga przemiła, wiec każdy zabieg przebiega w super atmosferze :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karollinka7 dnia: 2019-02-21 18:44:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam włosy i Pania Karoline jakosc wlosow najwyzsza cena adekwatna posiadanie wiedzy na temat przedluzania wlosow na wysokim poziomie wykonianie ladne schludne kanapki pełen profesjonalizm polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 2019-01-29 20:16:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam Panią Karolinę zabieg keratynowego prostowania :) wykonany perfekcyjnie :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2018-12-27 23:18:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam 3 miesiące temu na keratynowym prostowaniu włosów... Efekt pięknych, gładkich włosów utrzymuje się do dziś, a miałam włosy naprawdę niesforne, poddatne na skręt. Polecam keratyne Encanto i Panią Karolinę :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-11-06 10:30:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłam w rece Pani Karoliny od niby profesjonalnego salonu który zniszczyl mi wlosy. Poprawke wykonala Pani Karolina gdzie jak sie okazalo wlosy mialy byc slowianskie a byly syntetyczne ..Dzieki Karolinie mam dzisiaj piekne włosy i cudowny wyglad :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2018-11-05 22:03:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: trafilam w ręce Pani Karoliny przez przypadek :) i nie żaluje :) juz nigdy nie zmienie stylistki polecam z calego serca :) przedłuzalam włosy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: zadnych reklamacji
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2018-10-25 20:43:26 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją