Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Firma Artystyczno - Rozrywkowa Music World Rafał Białas

Zawód: przyjęcia i imprezy - organizacja  
Adres: Wielkopolskie, Malanów
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 26x

Jakość usług: 100% wysoka 26x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 26x
Ceny usług: 100% niskie 26x
Ilość opinii w serwisie: 26
Ilość odsłon profilu firmy: 587
Data utworzenia profilu: 21.12.2018 13:33:12
Data ostatniej aktualizacji: 21.12.2018 13:33:12 

Opinie o Firma Artystyczno - Rozrywkowa Music World Rafał Białas

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bogate doświadczenie i dobra opinia zachęciły mnie do skorzystania z ich pomocy przy organizacji eventu. Przygotowany plan był przejżysty, a cena rozsądna. W wyniku finalnym event się udał doskonale.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karol dnia: 22.11.2020 17:55:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompetentna firma z dobrą reputacją i bogatą ofertą usług. Nie było problemów z uzgodnieniem szczegułów w kwestii organizacji muzycznej bankietu. W tym przypadku spokojnie polecam,
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiesław dnia: 09.11.2020 17:34:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam okazję osobiście sprawdzić ofertę i wypadli znakomicie. Bardzo dobrze zorganizowani, kontaktowi i punktualni. Warto było na nich postawić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Oliwia dnia: 29.10.2020 16:07:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Eksperci w swoim fachu. Organizowane przez nich są imprezy gustowne i taneczne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daniel dnia: 22.10.2020 18:59:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W moim regionie to najlepszy organizator imprez i zajmuje się całkowicie całością i w rezultacie taka kompleksowość jest bardzo opłacalna dla klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 22.06.2020 13:46:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zawse ceniłam profesjonalizm i uczciwość. Tu się z tymi cechami spotkałam. Bardzo dobrze zorganizowany event i kazdy znalazł coś ciekawego dla siebie. Nie było nudy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariola dnia: 08.06.2020 20:05:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przyjęcie organizowane przez nich sa bardzo ładne i z dobrym smakiem i to wszystko podnosi rangę każdego wydarzenia a przy okazji pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zosia dnia: 26.05.2020 18:15:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zajmowali sie organizacją i opieką imprezy integracyjnej dla znanego marketu. Niestety nie mogę podać jej nazwy, bo to kwestia zakazu reklamowania, ale prywatnie powiem, że impreza była bardzo udana i pracownicy marketu w przyszłości chcieliby kolejnej takiej imprezy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mikołaj dnia: 16.05.2020 21:01:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami dobrze dopilnowali żeby wesele odbyło się na dobrym poziomie. Zagwarantowali dobre przygotowanie sali gdzie były idealne warunki do wspólnej zabawy i nikt się nie mógł się nudzić. W sumie był to dobry wybór.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Renata dnia: 26.04.2020 13:54:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry organizator. Miałam z nim do czynienia tylko raz, ale nie zawiódł mnie, a swoimi pomysłami i profesjonalizmem urozmaicił imprezę. Była to bardzo dobra impreza firmowa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Elwira dnia: 07.04.2020 14:32:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z tą firmą współpracuję od dawna i organizują świetne eventy i imprezy integracyjne dla pracowników firmy gdzie pracuję. Sprawy organizacyjne zostawiam im a mi pozostaje tylko uregulować faktury. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Borys dnia: 30.03.2020 17:27:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo zadowolona jestem, że powierzyłam organizację przyjęcia weselnego profesjonalnej firmie. W teorii i praktyce nie musialam się o nic martwić, a w efekcie miałam bardzo, ale to bardzo udane wesele.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alicja dnia: 21.03.2020 16:09:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo dobrze firma Pana Rafała sprawdza się w organizacji imprez integracyjnych dla sieciówki. Dzięki profesjonalnemu podejściu jest bardzo dobry poziom muzyczny czyli idealne warunki do zabawy i integracji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karina dnia: 28.02.2020 12:15:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetnie się wywiązują ze swoich obowiązków, a sama imprezka zawsze przebiega zgodnie z harmonogramem. Tu trzeba się przyznać, że ma się do czynienia po prostu z profesjonalistami. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: TomasZ dnia: 23.02.2020 17:32:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Organizacja imprezy pod opieką tej firmy była dokładnie taka jaką oczekiwałam . Do tego atrakcyjny cenowo i bogate doświadczenie. Wszystko na duży plus.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marzanna dnia: 09.02.2020 20:52:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo sprawna firma, zna się na swojej robocie i imprezy spod ich ręki są kompletne i bardzo udane. Jak dotąd nie miełem nigdy powodów do narzekania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: franek dnia: 31.01.2020 12:12:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jedno jest pewne, a mianowicie, że znaja się na organizacji dużych imprez. Do tego pelen profesjonalizm i znakomity kontakt. W tym przypadku jak naj bardziej polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robercik dnia: 15.11.2019 14:34:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie zawiodłam się na współpracy z tą firmą. Po omówieniu szczegółów zabrali się do realizacji zadania. Efekt wyśmienity.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klaudia dnia: 28.10.2019 14:06:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zdecydowanie firmę mogę polecić. Moje zadanie zrealizowali w całości w sposób profesjonalny. Cena była rozsądna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcel dnia: 19.09.2019 17:46:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: kilkakrotnie współpracowałam z Panem Rafałem przy organizacji imprez i za każdym razem sprawdził się w tych klockach doskonale. Osoba w pełni kompetentna i profesjonalna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 19.07.2019 12:01:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma jak najbardziej [profesjonalna. Współpraca z nią była miła, ale także owocna, co zaprocentowało udanym eventem. Do tego świetny kontakt osobisty i telefoniczny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robert dnia: 23.06.2019 13:47:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma jako organizator imprezy integracyjnej sprawdziła się idealnie. Była to nieszablonowa impreza z dużą dawką zabawy i humoru. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 25.05.2019 15:25:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobra firma wyspecjalizowana już w branży muzycznej. Sam kontakt i współpraca z Panem Rafałem wspominam miło zwłaszcza jak w każdym momencie był profesjonalistą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zofia dnia: 27.02.2019 15:01:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bez dwu zdań daję 5 gwiazdek za perfekcyjną organizację i doskonały kontakt. Po prostu Pan Rafał jest właściwym człowiekiem we właściwym miejscu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Eryk dnia: 26.01.2019 19:06:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W organizacji imprez integracyjnych są niezastąpieni! Miałam okazję współpracować z nimi już 2-krotnie i polecam wszystkim, którzy chcieli by zorganizować takie spotkania czy tez konferencje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justyna S dnia: 23.12.2018 21:48:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo mile zaskoczona profesjonalizmem tej firmy. Organizowali imprezę integracyjną w mojej firmie. Wszystko było ustalone i przygotowane zgodnie z naszym życzeniem. Jako pracownicy nie musieliśmy się niczym przejmować, bardzo fajnie że są takie firmy i zapewniam na pewno skorzystamy z waszych usług nie raz.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Weronika dnia: 22.12.2018 02:53:24 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją