Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Przetwórstwo serów GRuner -Sery

Zawód: catering  
Adres: Śląskie, 43-243 Wisła Wielka Hodowców 139 E
Telefon: Kom. 500327460
Adres e-mail: Sery.gruner(małpa)gmail.com
Strona internetowa: Gruner-group.eu
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 6x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 161
Data utworzenia profilu: 2018-11-09 09:44:00
Data ostatniej aktualizacji: 2018-11-09 09:44:00 

Opinie o Przetwórstwo serów GRuner -Sery

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam!! Mają również formy serowe, można u nich zamówić specjalne torciki serowe, kuleczki, to wszystko naturalne, bez konserwantów, wg rodzinnej receptury. Jestem w szoku, że jeszcze ktoś rozumie tradycję i dobry smak. Jestem zadowolony z naszej współpracy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-10-10 11:57:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie ma co ukrywać. Ich sery są po prostu wyjątkowe. Znam ich od strony biznesowej i z tego co widzę, to klienci kupują te sery na potęgę. Wyjątkowy smak, jakość, rodzinna tradycja. Wiadomo, nie są to tanie sery, ale smak wynagradza wszystko
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-09-18 20:34:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przepyszne sery w dobrej cenie. Ta tradycja, rodzinna receptura sprawia, że nie ma co ich porównywać do innych serów POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-01-18 17:43:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Indywidualne podejście do klienta. Dostosowanie oferty do jego potrzeb. Koneserzy serów są zachwyceni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-12-21 16:39:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam okazję kosztować tych serów i powiem szczerze, że nie spodziewałam się, że to będzie tak wyczuwalny smak. 100% lepsze od zwykłych serów w sieciówkach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-12-04 09:49:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fantastyczna współpraca. Te sery doceniają naprawdę koneserzy, ale i amatorzy serów,którzy po prostu cenią dobry smak. W tych serach jest coś wyjątkowego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-11-22 22:40:03 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją