Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Klinika Dr Pabiańczyk

Zawód: Chirurg plastyczny 
Adres: Małopolskie, 31-559 Kraków ul. Grzegórzecka 67C/U6
Telefon: Kom. 505105190
Adres e-mail: drpabianczyk(małpa)gmail.com
Strona internetowa: http://drpabianczyk.pl/
NIP:
9442047606
Opis działalności: Chirurgia plastyczna Słowa kluczowe: korekcja plastyczna nosa, implanty

Ocena: 100% pozytywna 14x

Jakość usług: 100% wysoka 14x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 14x
Ceny usług: 75% niskie 3x 10x 1x
Ilość opinii w serwisie: 14
Ilość odsłon profilu firmy: 330
Data utworzenia profilu: 2018-10-17 22:10:17
Data ostatniej aktualizacji: 2018-10-17 22:10:17 

Opinie o Klinika Dr Pabiańczyk

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lekarz z powołania i pasji, bardzo sympatyczny i rzeczowy. Pomógł dobrać najlepsze rozwiązanie i wspaniale wykonał zabieg. Szczerze polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: bartek dnia: 2019-09-11 17:55:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niesamowicie profesjonalny lekarz. Brat trafił do niego po wypadku z bardzo nieestetycznymi bliznami. Obecnie nie ma po nich niemal śladu. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Damian dnia: 2019-08-19 11:08:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem urzeczona panem Doktorem. Ma świetne podejście do pacjenta, bardzo dokładnie omawia problem i znajduje najlepsze rozwiązanie. Polecam!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kama dnia: 2019-08-08 14:19:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dr Pabiańczyk to najlepszy specjalista z jakim miałam okazję spotkać się na drodze. Pomógł mi skutecznie pozbyć się nieestetycznych blizn po oparzeniu, po których nie ma prawie śladu. Bardzo dobry fachowiec.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: San dnia: 2019-07-22 15:43:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lekarz niesamowicie otwarty i bezpośredni. Nie owija w bawełnę i odradza zbyt ryzykowne pomysły swoim pacjentom. Wykonałam u doktora implanty piersi i jestem zachwycona z efektów. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ala dnia: 2019-07-16 11:36:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniały lekarz i człowiek, psycholog. Po konsultacji wiem, że mogę mu zaufać. Pomógł mi dobrać najlepszą opcję i nie mogę doczekać się na efekty.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-06-07 15:17:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doktor Pabiańczyk w moim przypadku spisał się doskonale. Jest człowiekiem bardzo empatycznym i cierpliwym. Ostrzega przed możliwymi skutkami ubocznymi i komplikacjami. Poddałam się powiększeniu biustu implantami, zabieg przebiegł bez problemu, a efekt jest wspaniały, aczkolwiek subtelny bo o taki mi chodziło. Klinika w której była przeprowadzona operacja doskonale wyposażona, personel ciepły i miły.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katz_85 dnia: 2019-03-25 17:42:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korekta totalna nosa. Ogólnie wrażenie dobre, lekarz cierpliwy i kompetentny, udziela szczegółowej informacji. Zabieg przebiegł ok, bez komplikacji. Ogólny efekt więcej niż zadowalający i dokładnie taki jak był ustalany przed zabiegiem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arek dnia: 2019-03-15 00:49:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan doktor wykonał w moim przypadku plastykę brzucha. Po zabiegu zostały niewielkie blizny, nie miałam żadnych powikłań. Lekarz dokładnie tłumaczy jak będzie wyglądał zabieg, instruuje co wolno i czego unikać przed i po operacji. Na zabieg szłam właściwie bez strachu.Wspaniałe podejście do pacjenta
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Justyna dnia: 2019-01-29 01:39:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgłosiłam się do doktora Pabiańczyka na liposukcję brzucha. Jestem bardzo zadowolna z efektu, po zabiegu już właściwie nie ma śladu i mogę się cieszyć idealnym brzuszkiem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2018-12-28 23:33:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Klinika z miłym, rzetelnym personelem. Lekarz udziela szczegółowej informacji przez zabiegiem. Zabieg korekcji nosa bez zarzutu i bez jakichkolwiek powikłań, a efekt jest świetny. Dobra opieka po operacji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2018-12-17 01:34:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lekarz rzetelny, cierpliwy i ma super podejście do pacjentów. W moim przypadku była to plastyka brzucha. Zabieg przebiegł sprawnie i bez powikłań. Efekt jest wręcz oszałamiający! Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Damian dnia: 2018-12-12 23:03:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ja również polecam, prawdziwy profesjonalista, który wie, jak operować, aby efekt końcowy był zadowalający (w moim przypadku jest bardzo naturalny, nawet moi bliscy nie wiedzą, czemu zawdzięczam swój nowy wygląd)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: magda dnia: 2018-11-03 13:48:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zabieg korekcji nosa udał się świetnie, bez komplikacji, Jestem mega zadowolona z efektu. Ceny przyzwoite.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2018-10-17 22:11:38 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją