Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Parkiet Studio S.C. Robert Jędrych

Zawód: stolarka budowlana  
Adres: Mazowieckie, 00-716 Warszawa Bartycka 24/26/210
Telefon: 225591190
Adres e-mail: sklep(małpa)parkietstudio.pl
Strona internetowa: www.parkietstudio.pl
NIP:
521-339-77-97
Opis działalności: producent podłóg drewnianych, sprzedaż, montaż, Słowa kluczowe: podłogi drewniane, parkiety, deski, schody

Ocena: 97% pozytywna 87x 3x 2x

Jakość usług: 96% wysoka 86x 2x 3x
Terminowość: 98% bez zastrzeżeń 79x 6x 1x
Ceny usług: 98% niskie 66x 15x 1x
Ilość opinii w serwisie: 92
Ilość odsłon profilu firmy: 12744
Data utworzenia profilu: 2011-02-22 11:58:22
Data ostatniej aktualizacji: 2018-09-25 14:29:44 

Opinie o Parkiet Studio S.C. Robert Jędrych

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szeroki wybór kolorów i materiałów. Obsługa klienta na najwyższym poziomie. Współpraca przebiegała bardzo pozytywnie, polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia S dnia: 2019-03-04 19:54:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Właśnie takich fachowców potrzebowaliśmy! Skorzystałam z ułożenia parkietu przez firmę Parkiet Studio. Wszystko zostało wykonane w ekspresowym tempie z niezwykłą precyzją. Z pewnością będę chłopaków polecać i sama pewnie do nich wrócę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klaudia96 dnia: 2019-02-24 19:29:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowców takich mało. położenie podłogi szybko i sprawnie, równo, a co najważniejsze nie drogo,
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sebastian Skonieczny dnia: 2019-02-21 15:05:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsi fachowcy. Praca szybko i rzetelnie wykonana. Bardzo dobra jakość materiału z jakiego wykonują podłogę. Polecam jak najbardziej
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina Włodkowska dnia: 2019-02-19 14:48:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zleciłem firmie Parkiet Studio ułożenie w domu u mnie parkietu. Chłopaki spisali się rewelacyjnie. Cena za wykonanie nie wygórowana. Ogólnie jestem bardzo zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grzegorz dnia: 2019-02-18 21:34:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspanili fachowcy od paneli. Polecam bardzo. Napewno jeszcze skorzystam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwonka Ladnie dnia: 2019-02-17 17:57:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy fachowcy, praca wykonana wspaniale s dość przyzwoitym czasie polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta Miętkiewicz dnia: 2019-02-17 15:03:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna robota. Podłoga wygląda pięknie. Jej montaż zajął znacznie mniej czasu niż przewidywali znajomi, którzy również mają drewniane podłogi, ale korzystali z usług innej firmy. Cena również bardzo zachęcająca. Polecam tę firmę i jej pracowników.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aleksander Lewandowski dnia: 2019-02-11 19:26:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zrobili dla mnie świetną podłogę. Bardzo dobra jakość materiałów - zarówno drewno jak i lakiery. Szybki i sprawny montaż. No i cena, która nie rujnuje portfela. Polecam zdecydowanie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dawid W. dnia: 2019-02-11 12:00:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja podłoga wreszcie wygląda wyjątkowo pięknie. Firma godna polecenia. Fachowcy z dużą wiedza na temat tego co robią. Jakość wykonania na wysokim poziomie. Ceny na każdą kieszeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daria B. dnia: 2019-02-11 08:09:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra firma, fachowa pomoc, ceny bardzo przystępne. Polecam każdemu!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: DyNaMo dnia: 2019-02-04 09:20:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowo i sprawnie, czego można oczekiwać więcej. Klient zadowolony to szczęśliwy klient :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robert dnia: 2019-01-30 22:33:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super obsługa, potrafi doradzić, ceny nie wygórowane. Polecam gorąco.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: lukaszpilch dnia: 2019-01-30 16:28:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma spisała się bardzo dobrze . Ceny nie są wygórowane. Zlecenie wykonane w terminie :) polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2019-01-26 08:47:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam. Rewelacyjnie fachowcy w przystępnej cenie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dudinka1204 dnia: 2019-01-22 13:05:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna firma, fachową obsluga potrafiła doradzić w wyborze paneli A jestem dość wybredny pod tym kontem. Gorąco polecam każdemu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janwiktor1907 dnia: 2019-01-22 06:36:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna obsługa nawet dla niezdecydowanych klientów gorąco polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agata l. dnia: 2019-01-20 22:40:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam serdecznie. Miła współpraca i dobre ceny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Pollypolly217 dnia: 2019-01-20 21:17:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Parkiet Studio oferuje ogromny wybór podłog drewnianych. Nie mogłam się zdecyować na jedne , więc dradzcy z chęcia mi pomogli;) Za co bardzo im dziękuje , gdyż podłogi , które wybrali mi sa idealne. Dodam, że montaż odbył się bez żadnych problemów . Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: justyna murias dnia: 2019-01-19 00:40:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowcy z Parkiet Studio to profesjonaliści na najwyższym poziomie! Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magdalena dnia: 2019-01-16 10:08:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna zaufania,przy braku wiedzy o podłogach drewnianych udzielono wyczerpujących informacji,ofertę dostosowano do możliwości finansowych,bez obniżenia jakości oferowanego towaru.Podłogę dostarczono w terminie i usługę ułożenia podłogi wykonano w ekspresowym tempie,z największą starannością i dokładnością.Bardzo wysoki standard wykonania.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ulamenesiak dnia: 2019-01-14 13:52:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobre ceny, super skuteczność, profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Indygo17 dnia: 2019-01-10 22:30:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Największy wybór podłóg drewnianych w Warszawie, fantastyczna obsługa klienta i profesjonalizm na każdym kroku, zaczynając od doradztwa przy wyborze deski do fachowego montażu podłogi. Gorąco polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jakub P dnia: 2018-09-08 19:07:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca z Parkiet Studio to czysta przyjemność na absolutnie każdym etapie realizacji zamówienia. Profesjonalne doradztwo, wysoka jakość usług, świetny kontakt, szybka realizacja, a także duża elastyczność. Sam parkiet zachwyca każdego. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2018-09-07 13:40:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo serdecznie dziękujemy za profesjonalna opiekę na realizacją naszej podłogi, drzwi i listew przypodłogowych- z czystym sumieniem polecamy fachowa obsługę Pana Krzysztofa Dziuby. Pozdrawiamy Julia i Grzegorz.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Julia i Grzegorz dnia: 2018-08-20 09:50:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Obsługa profesjonalna począwszy od doradztwa do realizacji, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: EW dnia: 2018-07-04 07:26:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę Parkiet Studio, współpraca z Panem Wojciechem Furczakiem, Doradcą Techniczno-Handlowy, osobami zajmującymi się obsługa transportu oraz montażem była przyjemnością. Zamówiony parkiet jest piękny, bardzo dziękuję za doskonałe doradztwo i w pełni profesjonalną obsługę zamówienia. Montaż, sposób ułożenia i doradztwo ekipy montującej również na najwyższym poziomie. Jeszcze raz bardzo dziękuję, Dorota
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2018-05-29 15:29:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzetelna obsługa, fachowe doradztwo przed zakupem oraz w trakcie montażu. Duża cierpliwość do klienta. Kończymy już z mężem urządzanie domu i podłoga zamówiona w Parkiet Studio wraz z usługą montażu to jedyna rzecz, do której spośród wszystkich usług z jakimi przyszło nam się zmierzyć nie mamy uwag. Wyszło bardzo dobrze, równo i gładko. Kolor podłogi dokładnie taki jak w salonie na wystawie. Sprawny montaż.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kinga dnia: 2018-04-20 22:35:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Właśnie jestem po zakończonym montażu parkietu i drzwi z Parkiet Studio i jestem bardzo zadowolona z efektu oraz z fachowej pomocy przy wyborze i podczas samego montażu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2018-04-12 20:15:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna zaufania,przy braku wiedzy o podłogach drewnianych udzielono wyczerpujących informacji,ofertę dostosowano do możliwości finansowych,bez obniżenia jakości oferowanego towaru.Podłogę dostarczono w terminie i usługę ułożenia podłogi wykonano w ekspresowym tempie,z największą starannością i dokładnością.Bardzo wysoki standard wykonania.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie dotyczy
Opinia dodana przez: Andrzej Włodarski dnia: 2018-03-07 13:25:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzetelna firma. Mila i dyspozycyjna obsługa.pomocny zespół.Podłoga dobrana i położona bez zarzutu. Polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marzena dnia: 2018-01-22 17:46:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Długo szukaliśmy odpowiedniej podłogi, niby prosta rzecz tyle sklepów, ale wszędzie jest to samo na jedno kopyto. W koncu trafilismy do Parkiet Studio. Strzał w 10, duży wybór pięknych unikatowych desek, cudo ale również w końcu zostaliśmy obsluzeni przez profesjonalistow,ogromna wiedza i pasja,chcą sprostać wymaganiom, a nie tylko naciągnąć z czym sie spotkalismy:/Jeśli chcecie znaleźć cos wyjątkowego to tylko tam! Panstwo Cholewinscy- dziekujemy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Dorka dnia: 2018-01-10 17:16:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Piękna drewniana podłoga w każdym mieszkaniu (domu) nadaje ciepły, niepowtarzalny klimat. Taki klimat nam dzięki "Parkiet Studio". Długo jeździłam po różnych firmach, szukając mojej wymarzonej podłogi i udało się. "Parkiet Studio" to nie tylko duży wybór oraz najwyższa jakość, ale przede wszystkim studnia wiedzy z dziedziny drewna. Profesjonalna obsługa klienta. Piękna 'sosna selekt ' codziennie cieszy moje oko. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zuzu123 dnia: 2017-11-07 18:27:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam firmę, a szczególnie Pana Krzysztofa Dziubę. Posiada niesamowitą wiedzę i jest świetnym fachowcem z dużym doświadczeniem. Nie tylko potrafi doradzić, ale także zaoszczędzić nasz czas i pieniądze! Dziękujemy też ekipie Pana Lipskiego, która sprawnie ułożyła nam piękną podłogę:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kasia i Adam dnia: 2017-09-21 21:40:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam firmę Parkiet Studio. Na każdym etapie współpracy z Państwa Firmą – począwszy od pierwszego kontaktu w salonie, poprzez realizację, montaż, doświadczyłam pełnego profesjonalizmu. Jednym słowem profesjonalne podejście co do sprzedaży oraz usługi wykonania. Szybko, terminowo a jakość na najwyższym poziomie. POLECAM !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2017-08-15 19:33:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dla mnie bardzo szybko sprostali trudnemu zamówieniu, solidnie, do tego bez zarzutu jeśli chodzi o wykonanie. Dzięki tej firmie idealnie wrszcie udało mi się dobrać kolor podłogi w każdy z pomieszczeń w domu. Dziękuję i na pewno będę Was polecać innym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: monika klich dnia: 2017-03-08 18:43:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: U nich jest fachowo i solidnie. Do tego jak zobaczyłam jaki maja wybór sama już nie wiedziałam czy chce ciemną podłogę czy jasną ? Ale jest ok. Wszystko wyszło super. Możecie śmiało ich wybrać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: amanda_klich dnia: 2017-03-08 16:13:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W jak najlepszym porządku, szybko sprawnie i bez żadnych zastrzeżeń. Wybór tej firmy okazał się być najwłaściwszym z rozwiązań.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dariuszek dnia: 2017-01-21 19:37:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W 100% polecam, jeśli zakładać podłogę to u nich. Ludzie, którzy znają się na tym co robią, dobrze doradzą i nie zedrą kasy. Naprawdę polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-01-15 17:57:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak to piszą na allegro - zapaliłbym z tym allegrowiczem fajkę :) Tu o allegro nie mówimy ale spokojnie z Panami fachowcami z Parkiet Studio zapaliłbym fajeczkę pokoju. Są profesjonalni aż do bólu- rewelacyjnie spisali się z naszym dosyć trudnym zamówieniem. Udało się i teraz cieszymy się piękną podłogą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: asski dnia: 2017-01-10 22:54:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do Parkiet Studio trafiłam z polecenia znajomych. Bardzo duży wybór naprawdę ładnych podłóg. Czas oczekiwania kilka tygodni, ale terminowość bez zastrzeżeń. Montaż bardzo szybki i pozostawiony porządek. Jak najbardziej polecam firmę Parkiet Studio
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Sara dnia: 2016-12-16 16:21:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Parkiet Studio było co prawda na początku parę nie domówień ale wynikały one raczej z mojego złego zgrania poszczególnych wykonawców. Jednak efekt końcowy okazał się super obsługa wykazała się wyjątkową cierpliwością i elastycznością za co serdecznie dziękuję
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Bogdan. S dnia: 2016-11-23 14:52:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar zdecydowanie ładniejszy niż w innych sklepach. 100% pozytyw
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: 6
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2016-11-15 09:14:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam wszystkich, Jestem Architektem i robię już kolejną inwestycję w sklepie Parkiet Studio na Wilanowie. Nie rozumiem skąd negatywne opinie na ich temat, życzę każdemu takiej obsługi, na takim wysokim poziomie. W swojej pracy spotkam się z wieloma trudnościami ze strony sprzedawców tutaj kolejny raz pomoc ze strony handlowca jest nieoceniona. Polecam z czystym sumieniem Kuba.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: 5+
Opinia dodana przez: Kuba C. dnia: 2016-11-09 08:59:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Parkiet studio, Bardzo profesjonalne podejście co do sprzedaży oraz usługi wykonania. szybko, terminowo a jakość na najwyższym poziomie. Również polecam klinikę parkietu , która w bardzo profesjonalny sposób zajmuje się utrzymanie podłóg.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2016-10-15 10:38:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mile wspominam współprace z Parkiet Studio. Kładliśmy podłogę w salonie,doradzili,pomogli wybrać. Dotrzymali terminu,nie było żadnego przekładania na później. Jeśli chodzi o ceny to są adekwatne do wysokiej jakości usług i materiałów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mariusz dnia: 2016-10-11 19:46:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Firma w pełni profesjonalna. Bardzo kompetentni, mili i cierpliwi fachowcy. Realizacja całego zamówienia przebiegła bez zarzutu. Z czystym sumieniem polecam tą firmę - dzięki nim mam przepiękną podłogę!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2016-09-29 17:36:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecił mi ich kolega. Początkowo się wahaliśmy, bo myśleliśmy, czy nie położyć samemu, ale potem nie żałowaliśmy. Wszystko poszło niezwykle sprawnie, cen nie mają z kosmosu, a długa gwarancja daje przynajmniej spokój. Oczywiście jeśli chodzi samą jakość wykonania, to nie znalazłem nawet najmniejszego defektu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: lumik dnia: 2015-05-07 12:32:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo, bardzo solidni. Zanim zdecydowaliśmy się właśnie na nich, dość długo szukaliśmy odpowiedniej firmy, bo mieliśmy z tym nie najlepsze doświadczenia. Parkiet Studio polecono nam z drugiej ręki. I co by nie mówić: pełen profesjonalizm. Zrobili wszystko w terminie i co najważniejsze podłoga prezentuje się świetnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kreon35 dnia: 2015-03-07 12:42:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecili nam ten salon znajomi, kupiliśmy tam parkiet do salonu. Cena przystępna i dobry jakościowo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ulka dnia: 2015-02-24 21:26:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na koszty nie mogę narzekać, doskonale zorganizowani i dający możliwość dobrego kontaktu. Jeśli chodzi o samo wykonanie, to nie mogę narzekać. Parkiet prezentuje się bardzo dobrze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: lisse dnia: 2014-10-19 13:14:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo duży wybór, doskonała obsługa. Bardzo przystępne ceny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sara dnia: 2014-09-24 21:59:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Duży wybór parkietów, dobre ceny. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: maks dnia: 2014-08-28 22:19:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecono mi ich z drugiej ręki. Osoba godna zaufania, więc się nie martwiłam i słusznie. Parkiet Studio jest profesjonalne już na poziomie konsultacji - bardzo dobry kontakt z nimi, dotrzymywanie obietnic i żadnej fuszerki. Na plus, jak najbardziej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: idiomek dnia: 2014-07-27 13:27:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Całkiem dobra obsługa, fachowo doradzają. Bardzo duży wybór podłóg i dość szybki i dokładny montaż. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ala dnia: 2014-07-23 11:03:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo duży wybór podłóg, miła obsługa i bardzo dobre doradztwo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-30 15:11:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Montowali nam drewniane schody. Nie mam zastrzeżeń. Wszystko przebiegło dość szybko i naprawdę dobrze wykonane jest. Cenowo tez jest ok.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2014-06-26 22:29:41 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Takie przezycia co mialem z Parkiet Studio nie zycze nikomu. Wykonawca mowil jedna rzecz potem wymyslal historie o dodatkowych kosztach. Nie chcial dac pokwitowania. Zrobil krzywa wylewke ponad 1cm na 2metrowa late. Rozmowy byly prowadzone w agresywny i dziecinny sposob. Firma robila wszystko zeby nie brac odpowiedzialnosc za wady, i na dodatek chcieli zebym zaplacil pelna cene za wylewke + 1650zl zadatek. Probowali wyciagnac jeszcze wiecej kasy. Jakbym nie sprzeczal sie zaplacilbym ponad 6000zl za krzywa wylewke. Inny wykonawca odrazu uwazal ze nie powinno byc zadnej dyskusji i koszt naprawienia wylewki 1700zl.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Niezadowolony dnia: 2014-06-06 14:37:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma połozyła nam na podłodze fantastyczne deski egzotyczne. Wszystko wykonane solidnie i szybko. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Oliwia dnia: 2014-05-15 19:00:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Parkiet Studio kładł u mnie parkiet dębowy. Obsługa jak i jakość materiału na wysokim poziomie. Ceny jak najbardziej przystępne. Było niewielkie opóźnienie, ale zbieg okoliczności. Ogólnie jestem bardzo zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adrian M. dnia: 2014-04-01 13:00:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Parkiet Studio kładli u mnie parkiet dębowy na 60m2 Sprzedawcy nie próbowali mnie naciągać, doradzili mi to, co spełniło moje oczekiwania. Ekipa, jak ekipa, załatwili sprawę montażu szybko i bezboleśnie.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie zgłaszałam, nie było potrzeby
Opinia dodana przez: Edyta dnia: 2014-03-25 10:32:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jakość parkietu jak najbardziej ok - nie ma do czego się przyczepić nawet na siłę. Miła i kulturalna obsługa oraz atrakcyjne ceny. Warto pytać o promocje, bo często coś mają. Ekipa która u nas pracowała wiedziała co robi. W miarę szybko i sprawnie - nie miałem zastrzeżeń. Ogólnie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Remek R. dnia: 2014-02-22 01:07:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem złe doświadczenia z wcześniejszą ekipą, która mi spartaczyła trochę robotę, na dodatek nie mieścili się w umówionym czasie. Na ich tle Parkiet Studio wypadło wzorowo. Widać, że profesjonaliści, dobry kontakt z firmą, żadnych problemów z dogadaniem się, a później realizacją. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: leslaw.goniec dnia: 2013-11-16 19:40:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja nie mam żadnych zastrzeżeń. Przeciwnie, na plus to, że ekipa przy kładzeniu podłogi, nie ociągała się, wszystko zostało wykonane sprawnie i jakościowo na bardzo dobrym poziomie. Przed podjęciem pracy jeszcze można się było swobodnie doradzić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Benek dnia: 2013-10-12 20:49:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidna firma z bardzo fajnymi podłogami. Długo szukaliśmy swojej podłogi, rozważaliśmy sporo ofert firm z bartyckiej. Zaufaliśmy parkiet studio bo najbardziej profesjonalnie wyglądała obsługa w sklepie. Pan który nas obsługiwał mówił konkretnie i przedstawił nam wszystkie ważne informacje. Do tego cenowo wyszło bardzo atrakcyjnie. Cała podłoga wygląda bardzo ładnie i jest dobrze położona. Nie było się o co przyczepić, aby nawet coś urwać :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak reklamacji
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2013-10-09 11:43:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem jedna z zadowolonych klientek tej firmy. Kupiłam podłogę dębową w budynku budexpo na bartyckiej. Długo się zastanawiałam nad wyborem firmy parkieciarskiej. Przed zamówieniem zaprosiłam do siebie parkieciarzy z parkiet studio i 2 innych firm i nie ukrywam Pan Grzegorz Podlipski z parkiet studio przekonał mnie swoją fachowością i wiedzą, miły spokojny parkiecarz. Podłoga ułożona została szybko i sprawnie. Ekipa była chyba spora bo na 80m2 podłogi widziałam u mnie aż 4 fachowców, 2 pierwszego dnia i 2 drugiego. Panowie pracowali od rana do wieczora, sprawnie i szybko. Od 2 miesięcy cieszę się ładną i solidną podłogą. W całym swoim remoncie akurat z podłogami drewnianymi nie miałam problemu. Jeśli ktoś z czytających opinię chciałby dowiedzieć się więcej o współpracy to proszę o kontakt mailowy. pozdrawiam Małgosia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak reklamacji
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 2013-08-21 12:24:55 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: podłoga tragicznie położona nie polecam tej firmy
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: POLAK dnia: 2013-07-06 15:28:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przy realizacji projektu tarasu napotkaliśmy trochę trudności, częściowo niezależnych od firmy (zła pogoda, ograniczenia technologiczne budynku, nierzetelni dostawcy), które wpłynęły na znaczące opóźnienie prac, ale na szczęście wszystkie problemy udało się pozywytnie rozwiązać, a przedstawiciele ParkietStudio byli otwarci na nasze sugestie. Po początkowych napięciach jesteśmy bardzo zadowoleni z efektu końcowego. Polecilibyśmy firmę dalej. Deski położone są bez zarzutu z użyciem dobrej jakości materiałów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Początkowe trudności na szczęście przerodziły się w sprawną i owocną współpracę.
Opinia dodana przez: at dnia: 2013-07-04 15:06:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma jest ok. Robie ich podłogami trzecie mieszkanie, więc wiem co piszę. Zawsze wszystko na czas i dobrej jakości. Polecam, bo warto i w ogóle ciężko o taką dobrze sprawdzoną ekipę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-18 13:54:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W marcu zamówiliśmy u nich podłogę - jako jedyni w Warszawie mieli tę o którą nam chodziło. Połozenie jej zajęło m bardzo mało czasu a przy tym zrobili to naprawdę porządnie. Generalnie: szybko, sprawnie i na temat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-22 06:01:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałem z usług parkiet studio podczas urządzania mojego mieszkania. Moja opinia na ich temat jest bardzo pozytywna. Są po prostu profesjonalistami w tym co robią.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mandele dnia: 2013-05-06 01:21:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: porządna ekipa parkieciarzy, bardzo starannie zajmują się swoją pracą + co najważniejsze mają naprawdę dobre podłogi, widac że lubią to co robią i starają się robić najlepiej jak mogą
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: przemek dnia: 2013-04-12 07:11:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiliśmy u nich podłogę rok temu, od tego czasu nic się nie stało a nie jesteśmy pedantycznymi użytkownikami. Polecam porządną firmę innym poszukującym
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: pawell dnia: 2013-03-27 00:00:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z tego w jaki sposób wykonali u mnie położenie podłogi. Mówiąc krótko - pełna profeska. Polecam ekipę parkiet studio kazdemu kto szuka porządnej ekipy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: pawieł dnia: 2013-03-11 23:25:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pozytywna ocena - kładli u mnie parkiet olejowany (też u nich kupiłam) i wszystko poszło bez najmniejszego problemu i terminowo
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-15 22:07:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupiłam w Parkiet Studio parkiet gotowy olejowany. Polecam tę firmę bo mają bardzo miłą i kompetentną obsługę i bardzo dobrych parkieciarzy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-10 20:50:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem klientem Parkiet Studio i nie mam zastrzeżeń do pracy tej firmy.Obsługa bardzo miła i parkieciarze kompetentni. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zamiejski dnia: 2012-12-26 18:53:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uzasadnienie: Firma godna polecenia, podłogę zamówiłam na Bartyckiej. Jestem zadowolona z obsługi i wykonania.Polecam wszystkim!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: AG dnia: 2012-11-27 13:56:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam - szukałem długo dobrej ceny, byłem chyba w 10 firmach w Warszawie. Po czym postanowiłem kupić materiał z usługą montażu w ich sklepie w Wilanowie. Jak dotąd z każdą ekipą miałem problemy, mniejsze lub większe, a z parkieciarzami o dziwo nie. Jest to jedyna ekipa z pośród paru która zajmowała się moją inwestycją, i tą mogę polecić w 100%. Dodam że ceny były bardzo atrakcyjne, niższe miały jedynie jakieś firmy krzaki. pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Dygitariusz dnia: 2012-09-17 13:14:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalna i solidna firma. Nie miałem żadnych problemów. Podłogę wykonali szybko i sprawnie. Obsługiwała mnie miła Pani , która wyjaśniła procedury firmy. Przy podpisaniu umowy otrzymałem na piśmie informacje kiedy i z kim się kontaktować i wszystko poszło sprawnie.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dariusz Nowacki dnia: 2012-09-09 20:32:24 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: obsługa miła do momentu wykonania instalacji brak kontaktu i wsparcia po instalacji, czlowiek pozostawiony sobie samemu z podloga, opóźnienia w dostawie, zle wykonany montaz podlogi
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: cytuje " układamy kilometry podłóg a parkieciarze to małe środowisko, wszyscy się znamy"
Opinia dodana przez: zygfryd dnia: 2012-05-27 08:55:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma bezproblemowa, zamawiałem podłogę do mieszkania w Wilanowie, w sklepie na Sarmackiej 16. Byłem tam jedynie 2 razy, pierwszy raz się rozejrzeć, drugi raz wybrać i zamówić podłogę. plusem tej firmy jest to że sprawy załatwiają kompleksowo. Umówiłem szczegóły z parkieciarzem w mieszkaniu, potem zostawiłem mu klucze i wyjechałem na urlop. po urlopie zastałem gotową podłogę. Wykończoną i czystą. Pracownicy zabrali ze sobą wszystkie śmieci (w odróżnieniu od glazurników) Poleciłem ten sklep koledze który też jest na etapie wykończenia mieszkania, zobaczymy co będzie u niego. Ja mogę śmiało polecać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bez reklamacji
Opinia dodana przez: piotrtkaczyk dnia: 2012-02-07 13:14:01 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ceny co prawda bardzo atrakcyjne wizyta w salonie bardzo miła, ale wpółpraca z Panem Grzegorzem Podlipskim masakra!!!!!!!!!!!
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2011-12-07 16:48:24 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Oceniam neutralnie, był parodniowy poślizg z materiałem, nie ukrywam że na podłogę wydałem sporo pieniędzy tak że ceny uznaje jako przeciętne, ale za to podłoga wyszła ładnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: dnia: 2011-11-18 17:20:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko ok. Polecam tą firmę.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: brak uwag
Opinia dodana przez: dnia: 2011-11-14 19:11:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo dobra ekipa parkieciarska, zamówiłam podłogę z dębu bielonego, ślicznie wygląda! polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: dnia: 2011-10-10 18:48:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: tak tak tak, solidna firma, wykonali u mnie chyba wszystko co mogli wykonać parkieciarze, Podłogę na 2 piętrach, schody, taras z bankiraju oraz elewację drewnianą. Całość wygląda ślicznie, minął rok od zakończenia prac. przez przypadek natknąłem się na tą stronę więc dopiszę i od siebie pera pozytywnych słów. Całość prac robiła pan Roman Burzec wraz ze swoimi pracownikami, Fachura jakich mało! bardzo solidne wykończenie i to o czym sam nie wiedziałem, bardzo dobra chemia, lakiery rewelacja, nic się nie rysuje, a wygląda świetnie. Jedynym minusem były długie terminy umówienia fachowca od montażu, ale warto było trochę poczekać!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: dnia: 2011-08-25 16:04:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła i rzetelna obsługa, towar przywieźli taki jak na próbkach w sklepie, fachowcy może nie za przystojni, ale za to podłogę ułożyli ładnie, całość oceniam bardzo pozytywnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak reklamacji
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2011-07-21 11:45:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: i ja pozytywnie oceniam tą firmę, to co mnie przekonało w 100% to profesjonalne ekipy montażowe, nie jacyś tam fachowcy z pod budki z piwem, tylko profesjonaliści. Polecam podłoga wygląda bardzo ładnie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bez reklamacji
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2011-07-07 16:40:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidna firma, fachowcy znają się na wszystkim, rewelacja, parkiet układali 100% parkieciarze. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bez reklamacji
Opinia dodana przez: Tomasz Michalczyk dnia: 2011-04-16 10:11:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidna firma, kupiłam u nich deski podłogowe z dębu, wybielili je olejami, i całość wygląda bardzo ładnie, polecam, konkretni fachowcy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bez reklamacji
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2011-03-08 13:01:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra fachowa firma, mało takich na Warszawskim rynku, tutaj mimo że miałem nie dużą inwestycję poczułem się ważnym klientem, wszystko zostało załatwione bardzo szybko, bez żadnych problemów. Teraz cieszę się bardzo ładną podłogą z Lapacho, i wiem że jest solidnie wykonana, Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna L. dnia: 2011-02-22 12:00:05 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją