Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Maeve Instytut Kosmetologii Małgorzata Świątek

Zawód: Kosmetyczka 
Adres: Świętokrzyskie, 25-713 Kielce www.maeveinstytut.pl 45
Telefon: Kom. 505 11 77 11
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.maeveinstytut.pl
NIP:
9590356411
Opis działalności: usługi kosmetyczne, Słowa kluczowe: gabinet kosmetyczny, salon piękności, depilacja, makijaż, face fitness, kosmetyka estetyczna, salon kosmetyczny, wypełnianie zmarszczek, oczyszczanie skóry, depilacja intymna, epilacja, epi lab, environ, jane iredale

Ocena: 100% pozytywna 24x

Jakość usług: 100% wysoka 23x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 23x
Ceny usług: 100% niskie 15x 7x
Ilość opinii w serwisie: 24
Ilość odsłon profilu firmy: 3779
Data utworzenia profilu: 2014-01-18 22:32:13
Data ostatniej aktualizacji: 2018-07-15 15:44:50 

Opinie o Maeve Instytut Kosmetologii Małgorzata Świątek

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gabinet kosmetyczny,z którego naprawdę warto skorzystać. Pani Małgorzata jest profesjonalistką w tym co robi. Praca która wykonuje jest jej pasją. W gabinecie skorzystałam z zabiegu depilacji. Jestem zachwycona już po pierwszej wizycie.Gabinet polecam ze stuprocentową odpowiedzialnością.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-01-31 14:08:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam!! Zdecydowałam się na zabieg karboksyterapii, ponieważ po ciąży mój brzuch wyglądał bardzo nieestetycznie (rozstępy, zwiotczała skóra). Na szczęście po każdej wizycie u Pani Małgosi jest bardzo zadowolona. Efekty były widoczne już po pierwszym zabiegu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Milena dnia: 2016-05-23 22:40:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Borykałam się od 20 lat z tłustą,porowatą,trądzikową cerą na której pozostały i ciągle się nowe robią ślady,blizny,przebarwienia po krostach. Gdzie ja nie byłam!! ale jakoś bez rezultatów. Zaczęłam szukać w internecie jakiegoś dobrego gabinetu kosmetycznego. Natrafiłam na gabinet p.Małgosi, bardzo dobre opinie na forach mnie przekonały żeby zaryzykować. Bardzo profesjonalna konsultacja, dobrane trafnie zabiegi i kosmetyki do domu sprawiły już po pierwszej wizycie,moja skóra radykalnie się poprawiła,o czym świadczyły miłe komentarze moich koleżanek w pracy oraz mojej rodziny. Dziś po kilku wizytach moja skóra jest nie ta sama. Bardzo polecam kurację z peelingiem mlekowym Environ i karboksyterapię bezigłową- dla mojej cery zrobiły cuda. Serdecznie wszystkim polecam-dla mnie najlepszy fachowiec od skóry jakiego spotkałam to pani Małgosia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 2015-12-27 13:59:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: korzystam zarówno z depilacji jak i zabiegów oczyszczających i odzywczych na twarz...jestem bardzo zadowolona z efektow
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: /zadowolona/ dnia: 2015-03-05 15:30:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystam z usług gabinetu regularnie i muszę przyznać, że zawsze jestem zadowolona. Pani Małgosia wprowadza nowości do swojego gabinetu, których praktycznie nie da się znaleźć w innych salonach, np. depilacja nitką. Zawsze odczuwam miłą atmosferę w gabinecie, a pasja z jaką pani Małgosia pracuje i podchodzi do każdego indywidualnie sprawia, że zawsze chcę tam wrócić. Polecam!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Basia W. dnia: 2014-08-20 09:36:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wieloletnie doświadczenie Pani Małgosi ujawnia się podczas zabiegów, a właściwie "po", kiedy widać efekty..
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justyna Majchrzak dnia: 2014-08-12 11:20:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ceny takie sobie, ale za to jaka wysoka jakość świadczonych usług.. Efekty widoczne praktycznie od razu po każdym zabiegu na twarz i do tego miła atmosfera. Pani Małgosia potrafi zająć się klientem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-22 16:19:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Koleżanka z pracy poleciła mi zabieg Miracle Wave. Jego efekty są rewelacyjne. Jestem szczęśliwa, że z niego skorzystałam. Celem tego zabiegu było pobudzenie skóry do produkcji kolagenu. Kondycja mojej skóry znacznie poprawiła się już po pierwszym zabiegu. Teraz wygląda rewelacyjnie. To super zabieg przeciwstarzeniowy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: becia dnia: 2014-07-16 12:34:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam problemy z rozszerzonymi naczynkami oraz z dużą ilością zmian pigmentacyjnych. Jestem osobą w średnim wieku więc te zmiany zaczęły częściej się pojawiać. Wybrałam zabieg termo koagulacji. To było znakomite rozwiązanie. Teraz moja skóra wygląda naprawdę o niebo lepiej. Zmiany są bledsze a naczynka mniej widoczne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-08 21:42:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam bardzo dobre doświadczenia z gabinetem Uroda i Ty. Zwróciłam się do Pani Małgosi na samym początku w celu usunięcia popękanych naczynek, które już coraz częściej pojawiały się na mojej twarzy. Okropnie wyglądała, a dermokosmetyki nie skutkowały. Elektrokoagulacja, która została zastosowana na mojej skórze wpłynęła korzystnie w walce z popękanymi naczynkami całkowicie je eliminując. Zabieg był praktycznie bezbolesny, wykonany w kameralnym, intymnym gabinecie, w którym czułam się komfortowo i bezpiecznie. Tym zabiegiem Pani Małgosia mnie do siebie przekonała. Od tamtej wizyty odwiedzam salon regularnie w celu wykonania różnych zabiegów pielęgnacyjnych czy upiększających. Osobiście jestem zachwycona podejściem Pani Małgosi. Profesjonalny kosmetolog z prawdziwego zdarzenia. Godna zaufania, bardzo sympatyczna, daje klientowi poczucie bezpieczeństwo i komfort, którego nie da się porównać. We wcześniejszych salonach tego nie otrzymywałam, dlatego teraz jest to dla mnie takie ah i oh :).
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka Majchrzak dnia: 2014-05-19 06:45:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Małgosia, to profesjonalistka. Jej face fitness bardzo rozluźnia i wpływa pozytywnie na skórę twarzy. Cenowo bardzo mi odpowiada.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-22 19:46:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uczęszczam do Małgosi od 12 lat. Wszystkie zabiegi wykonuje dokładnie. Polecam wszystkim, każdy kto skorzysta z tych usług na pewno będzie zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aneta dnia: 2014-04-22 13:09:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystam regularnie z usług gabinetu Uroda i Ty. Miałam kiedyś problemy z cerą, a dzięki kosmetykom od Pani Małgosi i oczyszczaniu twarzy udało się doprowadzić cerę do ładu. Co więcej, Uroda i Ty to jedyny gabinet, w którym depilacja woskiem nie jest czymś strasznym, nawet bikini! Pani Małgosia jest specjalistką od henny i stylizacji brwi, nie poszłabym już do nikogo innego! Co więcej, Pani Małgosia stosuje metodę depilacji EpilFree dzięki której osłabiłam sobie zdecydowanie mój jasny wąsik!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2014-04-08 23:42:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm, mila i sympatyczna atmosfera, zabiegi na bardzo wysokim poziomie, zwlaszcza modelowanie twarzy metoda akupressury (rewelacja nawet jesli trzeba wziac spora serie zabiegow to warto!)i stylizacja brwi. Polecam bardzo goraco!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grazyna dnia: 2014-04-06 12:47:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z gabinetu Uroda i Ty, ponieważ po wykonaniu serii masaży antycellulitowych, pozbyłam się nadmiernego cellulitu na udach i pośladkach. Gorąco polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-02 15:53:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z usług Pani Małgosi korzystam od kilku miesięcy. I cóż mogę powiedzieć... Pani Małgosia jest mistrzynią w swoim fachu, pełną pasji i zaangażowania. Najlepiej wie, co dla każdej klientki jest najlepsze. Pani Małgosia zmieniła moje brwi, nadając im odpowiedniego kształtu i koloru przez co moja twarz uzyskała odpowiedni wyraz. U Pani Małgosi korzystam także z depilacji Lycon, która jest całkowicie bezbolesna i zostawia skórę bez podrażnień. Serdecznie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Żaneta dnia: 2014-03-26 23:21:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Malgosia jest doskonałą kosmetyczką, dokładna i sumienna,zawsze na bieżąco z kosmetycznymi nowinkami, duża wiedza i fachowść. Ostatnio wprowadziła nowy zabieg: manualną korektę twarzy metodą akupresury. REWELACJA. Polecam wszystkim. Już po pierwszym zabiegu efekty były wspaniałe, poprawa owalu twarzy, konturu i wielkosci ust, oczu. Od razu twarz wyglądała młodziej o kilka lat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 2014-03-16 19:58:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy gabinet w Kielcach, super atmosfera , usługi są wykonywane profesjonalnie. Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2014-02-18 17:57:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jako wieloletnia już klientka pani Małgosi, mogę ją śmiało polecić jako najlepszą kosmetyczkę w Kielcach. Cenię ją za profesjonalne podejście do klienta, za najwyższą jakość usług, kosmetyków i sprzętu jaki używa, za to że ciągle się rozwija i wprowadza różne nowinki i że znajdzie rozwiązanie zarówno na twarz, jak i na resztę ciała.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: jeszcze nie zdarzyło mi się złożyć reklamacji:)
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2014-02-14 22:13:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Generalnie depilacja intymna jest dość wstydliwą formą zabiegu.Ale nie u Pani Małgosi.Przekonałam się o tym wczoraj.Nie boli!A efekt jest ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2014-02-13 11:48:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jako stała klientka Gabinetu Kosmetycznego Uroda i Ty z przyjemnością polecam. Nigdy się nie zawiodłam. Każda usługa kosmetyczna wykonana jest z należytą starannością. Zaskakująco atrakcyjna cena i indywidualne podejście do klienta. To się ceni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2014-02-06 17:20:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam! Jeżeli chodzi o Kielce - najlepsza kosmetyczka!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2014-02-02 13:27:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z całym przekonaniem mogę polecić Gabinet Kosmetyczny Uroda i Ty.Jestem klientką od dłuższego czasu i za każdym razem jestem zachwycona rezultatami.Szczególnie polecam zabiegi upiększające twarz-Mezoporacja, modelowanie twarzy.Efekty gwarantowane!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2014-02-02 10:21:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem klientką pani Małgosi od wielu lat. Zawsze wychodzę po zabiegach piękniejsza, zrelaksowana i pełna energii.Polecam bardzo - wysoka jakość usług i materiałów.Fantastyczne porady i doskonale dobrane preparaty do pielęgnacji w domu. Skóra po oczyszczeniu jest idealna i rewelacyjnie zawsze artystycznie wystylizowane brwi.Po postu polecam a na pewno się nie zawiedziesz.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magdalena dnia: 2014-01-18 22:50:05 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją