Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Instytut Urody Va Bene Sylwia Mażulis

Zawód: kosmetyka - usługi Kosmetyczka 
Adres: Mazowieckie, 05-520 Konstancin-Jeziorna ul. Warszawska 60
Telefon: Kom. 798 819 798
Adres e-mail: sylwia(małpa)vabene.waw.pl
Strona internetowa: www.vabene.waw.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe: salon kosmetyczny konstancin. salon konstancin, kosmetyczka konstancin

Ocena: 100% pozytywna 45x

Jakość usług: 100% wysoka 45x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 44x
Ceny usług: 100% niskie 45x
Ilość opinii w serwisie: 45
Ilość odsłon profilu firmy: 2692
Data utworzenia profilu: 2014-03-27 19:10:59
Data ostatniej aktualizacji: 2018-06-13 09:25:57 

Opinie o Instytut Urody Va Bene Sylwia Mażulis

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Koleżanki pytają mnie jak to zrobiłam, że mam tak pełną blasku twarz... Powiedziałam im, że to zasługa Va Bene :) POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-06-07 20:29:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z zabiegu w Va Bene. Jeszcze nigdy wcześniej nie trafiłam na takiego specjalistę. Trądzik wyleczony,a ja mogę chodzić nawet bez makijażu!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-05-30 17:56:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Wyjątkowe miejsce w dobrym stylu. Co prawda nie mają niskich cen, ale za to wysoki standard i pełna opieka nad klientem. W tym salonie zawsze czuję się wyjątkowo!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-03-12 08:29:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Klinika zapewnia przede wszystkim wysoką jakość. Ale muszę przyznać, że ceny nie są niskie. Coś za coś. Po zabiegu mezoterapii igłowej skóra wygląda znacznie lepiej i młodziej, a efekty zabiegu utrzymują się o wiele dłużej, niż w przypadku innych zabiegów w innych salonach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-02-21 11:19:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy salon w mieście! Właściwie profesjonalny gabinet. Najbardziej jestem zadowolona z infuzji DermaOXY. Moim zdaniem zabieg rewelacyjnie wpływa na stan skóry, niwelując oznaki starzenia i zapewniając skórze nawilżenie. Jestem zadowolona z efektu i polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-02-08 03:28:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dowiedziałam się o nich z billboardu reklama zachęciła mnie do skorzystania z usług i dziś tego nie żałuję ;) to moje ulubione miejsce!! duży wybór zabiegów na twarz i ciało możliwość skorzystania z day spa kompleksowość i profesjonalizm
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-01-17 09:29:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjnie przygotowali mnie na Sylwestra! Wyglądałam zjawiskowo. Zarówno makijaż jak i paznokcie były spójne i prezentowały się tak jak tego oczekiwałam.Pracują tu prawdziwi profesjonaliści z doświadczeniem, którym można zaufać. Nowoczesne wnętrza, piękny zapach i taki spokój naprawdę przekonuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-01-04 10:05:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam w szczególności panią Maję! Jest specjalistą od paznokci. Naprawdę zaskoczyła mnie niejednokrotnie swoimi pomysłami, swoim doświadczeniem, perfekcją w wykonaniu oraz atmosferą podczas zabiegu. Ja podczas zabiegu odpoczywam. Dla mnie jest to wymarzone miejsce na manicure i pedicure. Warto!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-12-12 05:36:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Warto zdecydować sie na zabieg w tym gabinecie. Va Bene, to miejsce nowoczesne, w pełni komfortowe, do tego oferuje wysoką jakość w dobrej cenie. Nie mam się do czego przyczepić. Czuć tutaj ogromną wiedzę, doświadczenie i troskę wobec klienta. Jestem pod wrażeniem podejścia i oby tak dalej!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-11-22 22:57:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam w szczególności zabiegi laserowe z użyciem LIGHTSHEER ET. Moim zdaniem wysoki standard w przyzwoitej cenie. Sprzęt jest bezpieczny, łatwy w obsłudze, a przede wszystkim rezultaty są trwałe. Cieszę się, że zdecydowałam się na te zabiegi. Po żadnym z nich nie miałam podrażnień i zaczerwienień.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-10-20 09:00:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam odmładzanie laserem frakcyjnym. Szybkie odmładzanie głębszych warstw skóry oraz usuwanie zmarszczek. Wg mnie jest to zabieg godny zaufania. Nie spodziewałam się, że będę tak zadowolona, szczególnie, że nie liczyłam na efekt wow. Spotkałam się tu z wysokim profesjonalizmem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-09-25 09:11:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie ma to jak profesjonalny salon kosmetyczny, gabinet, klinka, można by nawet rzec, w której można liczyć na profesjonalną obsługę. Zabiegów jest mnóstwo. Można więc z nich korzystać i cieszyć się efektami długi czas. Najbardziej chyba jestem zadowolona z lipolizy. Która pomogła mi zniwelować zbędny tłuszczyk.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-07-07 08:13:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z zabiegu mezoterapii. Dzięki temu zabiegowi pozbyłam się lokalnych nadmiarów tkanki tłuszczowej w okolicach nóg. Jestem zadowolona, bo nie spodziewałam się, że mezoterapia wywoła tak wiele efektów. Pozytywnych efektów. Miłe zaskoczenie co do ceny. Obsługa jak zawsze uprzejma i profesjonalna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-07-05 08:02:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pozytywne zaskoczenie! Muszę przyznać, że lipoliza laserowa spełniła moje oczekiwania. Jest to zabieg całkowicie bezpieczny, bezbolesny i nieinwazyjny:) I największym dla mnie atutem jest efekt od razu po zabiegu:) Nadmiar tkanki tłuszczowej został usunięty zgodnie z moimi oczekiwaniami. Bardzo się cieszę,że zwróciłam się o pomoc do Va Bene.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-05-16 10:20:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Nie ma to jak profesjonalizm ze strony obsługi. Indywidualne podejście do klienta, rzetelność, uprzejmość, która też ma znaczenie w kontakcie z klientem, ale najważniejsza - skuteczność zabiegowa. Przybyłam tu w celu usunięcia włókniaka na głowie. Bardzo bałam sie zabiegu, ale laser sprawił, że pozbyłam się problemu bezboleśnie i raz na zawsze. Pozdrawiam i dziękuję!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-04-10 09:50:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam manicure i pedicure w tym salonie. Mistrzowska robota, przez naprawdę dobrego specjalistę. Ceny są ok, za to warunki wyjątkowe. Wysokie standardy, wszystko bezpiecznie, sterylnie. Bardzo lubię to miejsce, bo tu zawsze mogę liczyć na profesjonalizm ze strony obsługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-02-10 01:23:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znany salon w naszym mieście. I to nic dziwnego. Mają mnóstwo skutecznych zabiegów.W sumie nigdy nie zdarzyło mi się, bym wyszła stąd niezadowolona. A ostatni zabieg Revitalizing Skin Treatment. Bardzo odżywczy i odświeżający. Od razu poprawił wygląd skóry przed Sylwestrem :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-01-02 12:53:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W Va Bene bardzo dobrze opiekują się klientem. Do zabiegu podchodzą ze świadomością i odpowiedzialnością. Pozytywnym zaskoczeniem dla mnie jest opieka pozabiegowa, któraś z pań zadzwoniła do mnie po zabiegu, by dowiedzieć jak się czuje, jak mi się podoba efekt. Fajna sprawa.POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-12-01 22:28:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Va Bene, to idealne miejsce na odprężenie, relax i klasyczne zabiegi kosmetyczne. Mają doskonały sprzęt, idealne kosmetyki i przede wszystkim konkretnych ludzi na odpowiednim poziomie, którzy wykonują swoją pracę odpowiedzialnie i świadomie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-11-08 22:06:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Va Bene spełnia moje oczekiwania. Duża ilość zabiegów kosmetycznych, wspaniała atmosfera, indywidualne podejście do klienta, do tego wykwalifikowany personel. Cenię sobie rzetelność, dlatego z tak wielką przyjemnością tutaj przychodzę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-10-25 07:59:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam ;) takiej wysokiej jakości obsługi klienta nigdzie nie spotkałam;) naprawdę! Jestem zachwycona ! Na pewno będę korzystać z usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-09-28 13:02:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie dziwi mnie ilość tylu pozytywnych opinii. Naprawdę. Jestem zachwycona zabiegami kosmetycznym. Va Bene, to luksus w dobrej cenie. Obsługa godna pochwały!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-09-20 08:24:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dużo zabiegów, do tego wspaniała obsługa. No ja osobiście mogłabym stąd nie wychodzić. Bardzo cieszę się, że mamy w naszym mieście tak dobry gabinet kosmetyczny. Korzystanie z niego to czysta przyjemność.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-04-11 12:19:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam w szczególności manicure i pedicure. Dobre ceny, miła obsługa. W Va Bene jest dużo zabiegów, na które można się zdecydować, ale co najważniejsze te zabiegi naprawdę działają. I mówię to z pełną odpowiedzialnością. Nie raz przekonałam się o ich profesjonalizmie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-04-05 08:50:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mnie bardzo przekonują ceny w Va Bene. Choćbym nawet bardzo chciała, to i tak nie mam im co zarzucić, bo zawsze zaskoczą albo jakością, albo ceną. W Va Bene zawsze miła obsługa, która kompleksowo zajmuje się klientem. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-01-28 23:14:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo ładne miejsce. Wnętrze pierwsza klasa. A po zabiegu.. z troską i uprzejmością zadzwonili do mnie, by dowiedzieć się, czy wszystko ok. Czy po zabiegu dobrze się czuję. Pierwszy raz spotkałam się z taką odpowiedzialnością i fachowością.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-12-11 08:06:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miejsce pozytywnie mnie zaskoczyło. Elegancja i klasa nie tylko we wnętrzu , ale również w zabiegach. Doskonała aparatura, nowoczesne narzędzia, dbałość o czystość i odpowiedni komfort. To jest to! Z pewnością wrócę tutaj ponownie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adrianna dnia: 2015-10-24 10:18:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonałym zabiegiem przygotowującym moje ciało do lata okazała się endermologia. Dla mnie to ekstra sprawa. Urządzenie do tych zabiegów jest naprawdę bardzo nowoczesne. Serdecznie wszystkim polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Hania dnia: 2015-06-15 16:59:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się w zupełności. Naprawdę odpowiada mi instytut Va Bene. Depilacja laserowa wykonana bardzo fachowo. Teraz moje nogi są gotowe na sezon letni. Są bowiem jedwabiście gładkie. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edyta dnia: 2015-05-26 05:10:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Depilacja laserowa to była moja przemyślana decyzja. Długo zastanawiałam się czy zdecydować się na ten zabieg. W końcu koleżanka powiedziała mi, że ten instytut urody to najlepsze miejsce na depilację. wybrałam się i nie żałuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Danka dnia: 2015-02-26 05:12:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ten Instytut Urody. Wspaniała obsługa a do tego rewelacyjne zabiegi. Ostatnio korzystałam z zabiegu złuszczającego i jestem wniebowzięta. Efekty są rewelacyjne. Bardzo dziękuję!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paulina dnia: 2015-02-10 11:09:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Osobiście chwalę sobie masaże w tym miejscu. Obsługa potrafi zapewnić klientowi takie warunki, że można zapomnieć o Bożym Świecie A masaże bardzo relaksacyjne, wpływają pozytywnie na samopoczucie - przekonałam się o tym na własnej skórze. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2015-01-16 04:27:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chwalę sobie głównie zabiegi na twarz w tym miejscu. Potrafią dostosować do potrzeb klientki. Z efektów jestem bardzo zadowolona i z przyjemnością będę odwiedzać Va Bene w ciągu dalszym. Do zobaczenia!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ilona Piotrowiak dnia: 2015-01-05 09:55:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim paniom to miejsce. Jest ono bardzo profesjonalnie wyposażone. Korzystałam z zabiegów endermologii i jestem zachwycona. Rezultaty są naprawdę widoczne. Moja skóra jest teraz napięta i elastyczna. Dodatkowo cellulit jest teraz o wiele mniej widoczny. Zabieg był w bardzo przystępnej cenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Natalia dnia: 2014-12-09 11:17:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super, że tutaj zabiegi z dziedziny medycyny estetycznej wykonywane są przez doświadczonych lekarzy. Dzięki temu wiem, że wszystkie zabiegi odmładzające wykonywane są w pełni profesjonalnie i bezpiecznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ramona dnia: 2014-11-25 16:28:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najbardziej jestem zadowolona z obsługi. Spotkałam się tutaj z życzliwością, elokwencją i doświadczeniem, czyli z tym wszystkim , czego brakowało mi we wcześniejszych salonach kosmetycznych. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 2014-11-07 13:26:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła atmosfera, eleganckie wnętrze i nowoczesny sprzęt to sprawia, że moim zdaniem ten salon jest najlepszy! Endermolift to był ekstra zabieg. Jego efekt był widoczny już po pierwszym razie! Twarz jest bardziej jędrna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mirka dnia: 2014-10-17 16:20:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo podoba mi się to jak pochodzą do klienta, że starają się zapewnić mu jak najlepsze warunki, dbają o czystość i sterylność, no i przede wszystkim dbają o klimat, który sprzyja zabiegom kosmetycznym. Z własnego doświadczenia mogę polecić pakiet zabiegów kwasami, w szczególności, że jest teraz w bardzo dużej obniżce. Pozdrawiam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justyna T dnia: 2014-10-06 10:12:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Koleżanka z pracy poleciła mi to miejsce oraz zabieg przeciwzmarszczkowy. Jestem zachwycona. Wcześniej próbowałam kremów aby cofnąć czas, lecz dopiero ten zabieg przyniósł spodziewany efekt. Moja skóra na twarzy jest doskonale napięta. Wyglądam i czuję się teraz młodo i bardzo kobieco.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michalina J. dnia: 2014-08-19 13:20:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W salonie jest przyjemnie i przytulnie. Panują tu komfortowe warunki sprzyjające zabiegom. Wbrew wysokim cenom korzystam z usług, gdyż cenię sobie wysoką jakość. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Luiza M. dnia: 2014-07-30 10:19:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na temat tego miejsca słyszałam wiele dobrych opinii. Dlatego też wybrałam się tu na zabieg pzeciwzmarszczkowy. Byłam sceptycznie nastawiona, lecz efekty przerosły moje najśmielsze oczekiwania. Skóra po zabiegu jest widocznie wygładzona, a zmarszczki uległy znacznemu spłyceniu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-20 12:37:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uwielbiam ten instytut urody. Jestem jego stałą klientką. Regularnie przychodzę tu na zabiegi złuszczające. Dzięki nim moja skóra jest w naprawdę dobrej kondycji. Jest zawsze gładka i bardzo delikatna. Dodatkowo po zabiegu jest również bardziej jędrna oraz elastyczna. Kosmetyki w tym miejscu są naprawdę bardzo profesjonalne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-20 18:52:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zachwycona z efektów zabiegu endermologii. Moja skóra jest teraz ujędrniona. Cellulit praktycznie zniknął. Teraz wyglądam i czuję się znacznie lepiej. Ceny zabiegów są naprawdę bardzo przystępne, a wszystkie zabieg wykonywane są naprawdę bardzo profesjonalnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zosia dnia: 2014-05-29 13:23:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam wszystkim paniom zabieg endermologii LPG na twarz. Jestem zachwycona. Skutki zabiegu przeszły moje najśmielsze oczekiwania. Wyglądam i czuję się młodziej. Koloryt mojej skóry jest teraz bardzo ładny i równomierny. Twarz jest bardziej jędrna. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2014-05-24 21:59:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z przyjemnością rekomenduję Salon Kosmetyczny Va Bene, ponieważ uważam że na to szczerze zasługuje. Jestem zawsze obsłużona z należytą starannością. Panie dbają o czystość salonu oraz o zabiegi kosmetyczne, które są wykonywane po prostu profesjonalnie. Obsługa jest zaangażowana w zabiegi kosmetyczne. Ja jednak cenię sobie najbardziej to, że za dobrze wykonaną pracę płacę niedużo - nie więcej niż w salonie za rogiem. Jak się okazało Va Bene, to jednak nie "salon za rogiem", a ekskluzywny salon kosmetyczny, w którym bardzo dobrze się czuję. Robią super depilację woskiem, bezboleśnie i niedrogo. Jestem zadowolona i polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-09 12:51:01 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją