Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Anna Babiak

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Dolnośląskie, 53-149 Wrocław, Legnica,Oława, Opole Racławicka 15/19
Telefon: Kom. 790 813 399
Adres e-mail: annababiak(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.kancelaria-babiak.pl
NIP:
7542533937
Opis działalności: Słowa kluczowe: Adwokat Wrocław, rozwody, podziały majątku, kontakty z dziećmi, alimenty, spadki, sprawy karne, odroczenie kary, apelacje, pozwy o zapłatę, obsługa firm, obsługa spółek, obsługa firm IT,

Ocena: 100% pozytywna 38x

Jakość usług: 100% wysoka 38x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 36x
Ceny usług: 100% niskie 14x 23x
Ilość opinii w serwisie: 38
Ilość odsłon profilu firmy: 4755
Data utworzenia profilu: 07.01.2013 15:05:44
Data ostatniej aktualizacji: 27.05.2018 22:04:19 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Anna Babiak

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogę podzielić się opinią na temat usług Pani mecenas Babiak. Zgłosiłem się do Pani mecenasa w celu obrony mnie w sprawie, w której niesłusznie byłem oskarżony. Już od pierwszego spotkania Pani mecenas zrobiła na mnie bardzo pozytywne wrażenie. Spokojna, zdecydowana, słuchająca i wyjaśniająca wszystkie zawiłości. Zdecydowałem się na powierzenie jej swojej obrony i się nie zawiodłem. Zostałem uniewinniony, choć dopiero w drugiej instancji. Wysiłek Pani mecenas dał mi wolność, jestem wdzięczny ogromnie. Polecam szczerze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ryszard dnia: 29.04.2020 16:08:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy prawnik od rozwodów we Wrocławiu. Rozjechała moją byłą żonę i jej adwokatkę;). Super
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bartek dnia: 22.04.2020 16:54:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo wszystkim polecam panią mecenas, zwłaszcza jeśli szukacie prawnika do rozwodu. Zna się na rzeczy. Udało jej się tak podejsc przeciwnika że zgodził się na ugodę na naszych warunkach. Świetna! A do tego bardzo sympatyczna:). Dodatkowo czułam się z nią w sądzie bardzo spokojnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata dnia: 04.04.2020 19:46:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas jest osobą bardzo sumienna I zaangażowana w powierzona sprawę. Świetny kontakt oraz skuteczność w rozwiązaniu spraw. Bardzo polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Radek dnia: 04.04.2019 13:15:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z calego serca polecamy wszystkim Panią Mecenas. Z każdej sytuacji potrafi znaleźć wyjście. Bardzo profesjonalnie podchodzi do rzeczy, wszystko jasno tłumaczy. Jest zdeterminowana, a wręcz uparta. Bardzo nam pomogła kiedy myslelismy że już nic nie da się zrobić.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 12.03.2019 16:34:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panią mecenas spotkałem w bardzo trudnym momencie swojego życia, dzięki zaangażowaniu, wiedzy, podejściu wszystko udało się wyprostować. Polecam, ma fajne podejście do ludzi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Adam dnia: 05.01.2019 17:14:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas prowadziła mi sprawe o podział majątku, po 3 latach jestem wreszcie po wszystkim i do tego bardzo zadowolona. Przychodząc do pani mecenas liczylam na zdecydowanie mniej, ona tak wszystkim pokierowala, ze dostalam duzo wiecej. Bardzo konkretna, rzeczowa i słuchająca osoba. Przez ponad 3lata zawsze miała dla mnie czas, zawsze o wszystkim informowala i tlumaczyla kazdy etap. Jestem super zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Teresa dnia: 03.11.2018 16:42:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas dziękuje za poprowadzenie sprawy rozwodowej i skuteczność w uzyskaniu korzystnego wyroku w sprawie o podział majątku. Dzieki Pani mogę spokojnie rozpocząć nowe życie już bez tego chama co zwał się moim mężem! Dziękuje i polecam Marta
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marta dnia: 05.10.2018 13:52:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat Babiak imponuje siłą spokoju i opanowania. Prawdziwa klasa. Najpierw wygrał mi sprawę o rozwód, a teraz o podział majątku. Wszystko trwało długo, ale warto było doczekać tej chwili. Serdecznie polecam adwokat Babiak.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 25.09.2018 14:01:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam - dobry fachowiec. Nie mam zastrzeżeń. Mecenas rozwiodła mnie sprawnie, szybko i bezboleśnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Rafał dnia: 27.08.2018 22:07:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas prowadziła mi trudny rozwód z winy mojej żony. Sprawa była skomplikowana i ciezka emocjonalnie. Dzięki pani mecenas Babiak przeszedłem sprawę bez zawału serca, udało się ją zakończyć w pół roku, wszystko przebiegło zgodnie z tym co mówiła. Byłem bardzo zadowolony, wszystko zawsze miałem jasno wytłumaczone, pełne wsparcie i profesjonalizm. polecam. nie warto samemu przez to przechodzić
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 10.08.2018 19:45:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki adwokat Babiak dostałem branzoletki, jestem szcześliwy. Cała moja rodzina jest bardzo wdzięczna za pomoc. Dziękuje bardzo pani mecenas. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grzegorz dnia: 17.07.2018 20:37:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry kontakt, pełen profesjonalizm, terminowość i ogromna wiedza i doświadczenie. Duży plus za dostępność mailową. Świetnie radzi sobie w sądzie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 15.07.2018 12:13:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem super zadowolony z rozwodu. Wszystko przebiegło sprawnie. Mam już doświadczenie, bo to mój drugi rozwód. tak troche zabawnie napisze, z pania mecenas mozna się rozwodzić. Konkretna, dyspozycyjna, elastyczna, bardzo dobry specjalista.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Stanisław dnia: 26.06.2018 17:06:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem sprawę karną za jazdę pod wpływem. Dzięki mecenas Babiak, świetnemu prawnikowi odzyskałem prawo jazdy, sąd mi warunkowo umorzył postepowanie. Mogę być dalej kierowcą. Jestem wdzieczny i bardzo dziekuje pani mecenas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Roman dnia: 25.06.2018 22:00:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam przerażona rozwodem, moj poprzedni pelnomocnik w ogole mnie nie rozumial. Zmieniłam na panią Anię i dostałam ogromne wsparcie. Bylam tak przygotowana, że nic mnie nie zaskoczylo. Dalam rade. Rozwód nie był kleską. Ogromnie dziekuje mecenas Babiak. Polecam kazdemu w cieżkich sytuacjach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ada dnia: 18.06.2018 22:28:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna specjalistka. mimo, ze bylem za granica wszystkie sprawy pani mecenas zalatwila za mnie. nie musialem sie martwic.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 03.06.2018 21:23:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem po rozwodzie, z winy mojego męża. Dzięki mecenas Babiak moj były mąż i jego pełnomocnik zostali zmiażdżeni na sali. Sprawa wydawało się że będzie długa, a wszystko potoczyło się ekspresowo. Jestem wdzięczna za pomoc, profesjonalizm i wsparcie. Jestem pod wrażeniem mecenas Babiak. Każdemu polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Elżbieta W. dnia: 27.05.2018 22:11:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Udało mi się rozwieść szybko i bez komplikacji dzięki mecenas Babiak. z ogromną przyjemnością polecam mecenas Annę Babiak, wspierała, dodawała otuchy, czułam się bezpiecznie. W każdej chwili służyła pomocą. Na sali sądowej punktowała mego męża. W negocjacjach nieoceniona, dzięki niej mam wysokie alimenty i święty spokój . Polecam. Najlepszy prawnik.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kasia T dnia: 17.05.2018 20:55:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas pomogła mi w bardzo skomplikowanej sprawie karnej, byłam oskarżona o wyłudzenie dużej sumy pieniędzy, których nigdy nie wzięłam. Byłam załamana, wszyscy mnie straszyli dużymi konsekwencjami.Pani Mecenas Babiak doprowadziła do umorzenia sprawy. Bardzo polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 03.05.2018 14:16:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z pracy Pani mecenas Babiak. Rozwiodła mnie na jednej rozprawie, a zapowiadała się batalia na lata. Zdecydowana i konkretna, nawet moja była żona powiedziała, że tak szybki rozwód zawdzięczam mojej mecenas. Jestem przeszczęśliwy. polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 15.04.2018 17:53:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od pierwszej rozmowy z panią Mecenas Babiak nabrałem nadziei że moje problemy są do przezwyciężenia.Nie myliłem się ,wszystkie sprawy rozpatrzone pozytywnie.Z czystym sumieniem polecam. Nie opowiadała bajek, nie obiecywała złotych gór, ale była SKUTECZNA, przygotowana i wspierająca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 29.03.2018 12:13:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas prowadziła moją sprawę rozwodową, dosyć trudną, ale z pozytywnym zakończeniem. Wywalczyła wszystko tak jak chciałam. Mecenas Babiak jest wspaniałym adwokatem, zawsze dostępna, służąca dobrymi radami, wyjątkowo dba o komfort klienta.Polecam bardzo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 24.03.2018 19:01:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas jest bardzo rzeczową i konkretną osobą. W sposób prosty przedstawia klientowi jego "status" i proponuje w konkretny i rzeczowy sposób rozwiązanie problemu. Z jednej strony pełny profesjonalizm, a z drugiej ludzkie podejście i pochylenie się nad ludźmi, którym mogła się podwinąć noga w życiu. BARDZO POLECAM.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jadwiga dnia: 18.03.2018 11:45:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas prowadzi obsługę prawną mojej firmy. Jest to bardzo przydatne, albowiem w razie jakiegokolwiek problemu dzwonię lub piszę maila i otrzymuje profesjonalne wsparcie. Dzięki temu uniknąłem wielu niepotrzebnych problemów. Dodatkowo mam z głowy wszystkie spory sądowe - przekazuje dokumentację do kancelarii i więcej nie muszę się tym zajmować. Na co dzień taka obsługa jest niezbędna, bo dzięki temu czuje się pewnie i mogę zajmować wyłącznie swoją firmą a nie nierzetelnymi kontrahentami, urzędami czy sądami. Polecam gorąco. Dariusz
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dariusz dnia: 14.03.2018 13:41:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wziąłem mecenas Babiak do sprawy karnej z polecenia.Konkretna, a wręcz ostra,bezpośrednia,mega ogarnięta w przepisach i przygotowana na każdą niespodziankę. Nawet Sąd zupełnie inaczej reagował na Panią mecenas niż na pozostałych adwokatów.Mecenas nie najtańsza,ale bardzo skuteczna. Polecam bo warto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 26.02.2018 18:46:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas przeprowadziła mnie przez bardzo trudną sprawę rozwodową, z której wyniku jestem bardzo zadowolony. Obecnie Pani Mecenas prowadzi mi podział majątku. Pełen profesjonalizm, do tego rzeczowość, niestandardowe podejście do sprawy, powoduje, że polecam przez duże P Mecenas Babiak. Pełne zaufanie. Bez wahania zleciłem kolejną sprawę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr z Wrocławia dnia: 03.02.2018 14:20:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas Babiak podjęła się prowadzenia mojej sprawy rozwodowej, jak również o podział majątku. Obie sprawy przeprowadzone zostały w sposób niezwykle rzetelny, profesjonalny a co więcej skuteczny. Zaangażowanie, wiedza, profesjonalizm i spryt w Sądzie spowodowały, że obie zlecone sprawy Pani mecenas mimo ich trudności ze strony mojego męża, zakończyły się szybko i korzystnie. Chciałabym tą drogą podziękować Pani Mecenas ta drogą, bowiem dzięki tej stronie poznałam Panią mecenasa, za pomoc i wsparcie jakie otrzymałam w trakcie rozpraw przed sądem, za zaangażowanie w walce o moje prawa i majątek dla mnie jak również moich dzieci. Po tym okresie wspólnego trudu z czystym sercem mogę potwierdzić, że warto było zaufać i powierzyć swój i moich dzieci los w ręce Pani mecenas Babiak. 
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 26.01.2018 16:52:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Właśnie zakończyłam 3-letnią batalie o podział spadku. Przetrwałam tylko dzięki Mecenas Annie Babiak! Przez te 3 lata byłam zawsze informowana na bieżąco o postępach procesu. Czułam się zawsze bezpiecznie. Pani Mecenas zawsze znajdował dla mnie czas na spotkanie lub rozmowę telefoniczną. Odpowiadała w sposób zrozumiały na wszystkie moje pytania. Jeśli kiedykolwiek jeszcze będę potrzebowała porady prawnej lub będę musiała skorzystać z usług adwokata, zawsze zwrócę się do Mecenasa Anny Babiak. Polecam wszystkim usługi tej kancelarii z pełnym przekonaniem. Beata
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata dnia: 12.01.2018 11:03:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja sprawę z prawa rodzinnego prowadziła Pani Mecenas Anna Babiak jestem bardzo zadowolona.Pani Mecenas wywalczyła dla mnie bardzo wysokie alimenty i zwrot wszystkich kosztów o które wnosiłam w pozwie. Zaangażowanie i profesjonalne podejście Pani Mecenas dodawało mi otuchy na każdej sprawie czułam że jest to człowiek z powołania i mimo że wszystko trwało prawie rok zakończyło się dla mnie bardzo pomyślnie. Zawsze mogłam zadzwonić i dopytać się zawsze zostawałam wysłuchania. Czułam zaangażowanie w moja sprawę jestem bardzo zadowolona że trafiłam na taką profesjonalistkę. Polecam bardzo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 12.01.2018 10:23:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo sprawnie poprowadzona sprawa o podział majątku, z energią i zaangażowaniem, kontakt na bieżąco i kontrola nad przebiegiem sprawy przez cały czas. Duża wiedza, zdecydowanie do polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 02.01.2018 08:31:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja sprawa była bardzo skomplikowana. Kilku adwokatów odmówiło mi pomocy. Tylko Pani mecenas Babiak podjęła się tej sprawie. Wiedziałam że jestem bez szans i spodziewałem się najgorszego. Dzięki pomocy Pani Ani nie było najgorzej. Udało się wyprostować wiele kwestii. Polecam każdemu w trudnej sytuacji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 22.12.2017 18:57:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy prawnik do sprawy rozwodowej. Bardzo zaangażowana z dużą wiedzą i doświadczeniem. Super negocjuje. Rozwód z winy byłego męża i alimenty po 1100 zł na dziecko. Dodatkowo wygrana w sprawie karnej o znęcanie (mąż musi się wyprowadzić). Pani Mecenas uratowała mi życie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Danuta dnia: 19.12.2017 17:51:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Prowadzę własną działalność. Miałem problem z nierzetelnymi kontrahentami. Mecenas Babiak szybko załatwiła sprawę, obyło się bez sądu i moich nerwów;). Warto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 21.11.2017 12:09:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzeczowa, konkretna adwokat. Angażuje sie w sprawę, nie owija w bawełnę. Prowadziła mi sprawę rozwodową i cywilną sprawnie i z sukcesem. Jestem bardzo zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Karol Marzec dnia: 12.08.2016 20:43:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko,konkretnie i bardzo rzeczowo.sprawa dla mnie beznadziejna rozwiazana na moja korzysc.polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Ewa Chmielewska
Opinia dodana przez: dnia: 15.05.2016 21:08:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo rzetelna pomoc i pozytywne zakonczenie sprawy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 29.01.2013 20:10:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko i konkretnie!!p.Mecenas zaoszczedzila mi mnostwa nerwow i pieniedzy!!zdecydowanie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 07.01.2013 15:07:47 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją