Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Skosztuj Zdrowia

Zawód: Dietetyk 
Adres: Łódzkie, 90-514 Łódź Al. Kościuszki 59/61
Telefon: 531495616 Kom. 531495616
Adres e-mail: gabinet(małpa)skosztujzdrowia.pl
Strona internetowa: http://skosztujzdrowia.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 16x

Jakość usług: 100% wysoka 16x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 16x
Ceny usług: 100% niskie 16x
Ilość opinii w serwisie: 16
Ilość odsłon profilu firmy: 291
Data utworzenia profilu: 2018-03-05 05:13:25
Data ostatniej aktualizacji: 2018-03-05 05:13:25 

Opinie o Skosztuj Zdrowia

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona. Pani Alicja dodała mi pewności siebie, wiary we własne możliwości i sprawiła, że naprawdę zaczęłam lepiej się czuć. Samopoczucie fantastyczne, cieszę się, że zdecydowałam się skorzystać z pomocy pani Alicji. Oby więcej takich dietetyków.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2020-01-08 14:03:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam!! Pani Alicja jest fantastyczna. To dzięki niej zaczęłam panować nad swoją tarczycą. Czuję się dobrze, nie jestem opuchnięta, woda nie zatrzymuje się w organizmie. + za cenę i za szkolenia :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-12-12 17:57:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Warto zaufać pani Alicji To dzięki jej podejściu i motywacji naprawdę zaczęłam się starać. Pani Alicja zmobilizowała mnie do działania. Zaczęłam się odchudzać z własnej woli. Stanęłam naprzeciw swojej otyłości. Jestem zadowolona. Dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-10-30 16:14:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mam uwag! Pani Alicja jest fantastyczną dietetyczką. Nie dziwię się, że ma tyle pozytywnych opinii w internecie. 100% zaangażowania i doświadczenia, ponadto indywidualne podejście do pacjenta. Moim zdaniem to jest bardzo istotne w tej branży
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-10-01 18:45:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiony wybór. Poradnia Skosztuj Zdrowia spełniła moje oczekiwania Cieszę się, że wybrałam właśnie ją. Pani Alicja ma indywidualne podejście do pajcenta, potrafi z pacjentem rozmawiać. Jest w 100% zaangażowana i to jest fajne :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-02-18 09:28:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam!! Fantastyczna dietetyczka. Bardzo pomogła mojej córce. Sprawiła, że córka naprawdę zaczęła jeść i to regularnie i przez to poprawiła się też jej koncentracja. Dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-01-30 12:02:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona. Pani Alicja dodała mi odwagii i pokazała mi motywację :) Widać, że pani Alicja zna się na rzeczy i potrafi indywidualnie dostosować plan diety. Ciesze się, że trafiłam do tej poradni dietetycznej. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-01-11 11:05:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zachwycona, że trafiłam na kogoś tak kompetentnego , dobrego i pełnego emaptii. Naprawdę. Pani Alicja bardzo mi pomogła.Nie tylko odnośnie diety, ale również w kwestii zmiany nastawienia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-12-05 08:26:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mam zastrzeżeń. Pani Alicja bardzo mi pomogła , nie tylko odnośnie diety, ale również psychicznie- w rozmowach. Warto tej pani zaufać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-10-31 07:56:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Warto jej zaufać. Chodziłam do różnych dietetyków, ale żaden nie był tak zaangażowany jak pani Alicja. Dla mnie fantastyczny dietetyk. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-10-16 07:22:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie znam lepszej poradni dietetycznej. Wg mnie pani doktor jest bardzo doswiadczona i konkretna. Ciepło podchodzi do pacjenta. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-09-17 07:44:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znam panią Alicję bardzo dobrze. Pomogła nie tylko mi , ale również mojej mamie. teraz nadwaga, to dla nas nieznane słowo. Dziękujemy za każdą rozmowę, za plan diety i za uśmiech.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-07-27 11:12:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Alicji i poradni Skosztuj Zdrowia zawdzięczam swój wygląd, swoje zdrowie i swoje dobre samopoczucie. Serdecznie dziękuję za pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-07-02 07:29:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odchudzanie z panią Alicja, to nie tylko zmiany. To przede wszystkim nauka - nauka żywienia tak jakby od podstaw. Cieszę się, że jej zaufałam. Dziś mogę cieszyć się świetnym wyglądem, mimo że jestem po drugiej ciąży.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-06-12 02:48:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Pani Alicja jest doskonałym specjalistą w dziedzinie żywienia. widać, że zajmuje się tym od dawna. Motywuje pacjenta do działania, wspiera, angażuje się w problem. Niezwykle sympatyczna i skuteczna w tym, co robi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-05-16 03:55:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To dzięki pani Alicji wróciłam do dawnej figury i dawnej energii. Teraz wiem jak duży wpływ ma to,co jemy i jak wiele może się zmienić dzięki niewielkim zmianom. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-04-09 05:10:26 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją