Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Notarialna Łukasz Górski

Zawód: Notariusz 
Adres: Mazowieckie, 01-445 Warszawa ul. Ciołka 13/100
Telefon: (22)4180000 Kom. 510606022
Adres e-mail: gorski(małpa)notariusze.waw.pl
Strona internetowa: notariusznawoli.com
Opis działalności: Notariusz Warszawa Wola Bemowo Słowa kluczowe: notariusz Warszawa Wola Bemowo

Ocena: 100% pozytywna 15x

Jakość usług: 100% wysoka 14x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 15x
Ceny usług: 100% niskie 10x 3x
Ilość opinii w serwisie: 15
Ilość odsłon profilu firmy: 1631
Data utworzenia profilu: 2016-02-17 12:52:37
Data ostatniej aktualizacji: 2018-02-13 16:08:18 

Opinie o Kancelaria Notarialna Łukasz Górski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zakładałem Spółkę w tej kancelarii umowa spółki była jasna i czytelna i bez problemu została zarejestrowana przez KRS. Polecam współpracę z Panem Notariuszem Łukaszem Górskim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz Kędzierski dnia: 2019-02-12 12:22:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Poddanie sie egzekucji z umowy najmu okazjonalnego szybko i sprawnie przebieglo. Terminy sa krotkie a zalezalo mi na czasie wiec to dla mnie duzy plus.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karol dnia: 2019-01-08 09:56:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko sprawnie i skutecznie. Pan Górski to bardzo dobry fachowiec.Widać, że zna się na tym co robi. Rodzdzielnośc oraz podział majatku z żoną zalatwiliśmy sprawnie i skutecznie. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariusz Sybilski dnia: 2018-07-10 09:01:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybka pomoc w nagłej sprawie. Bardzo pomocny notariusz.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata Kołowiec dnia: 2018-03-05 11:26:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Umowa sprzedazy załatwiona szybko sprawnie i dobrze, Notariusz Górski wszystko nam jasno wytłumaczył. Polecam z czystym sumieniem!
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2018-02-06 13:05:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Łukasz Górski - świetny fachowiec. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2018-01-04 09:43:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana Notariusza Łukasza Górskiego, bardzo solidny prawnik, fachowiec w swojej dziedzinie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Andrzej D. dnia: 2017-10-24 15:11:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zachęcony pozytywnymi opiniami udałem się do tej Kancelarii, ponieważ w dwóch innych odmówiono mi pomocy, mówiąc, że "prościej będzie przed sądem". Zależało mi na czasie, więc sąd nie wchodził w grę. Sprawę udało się załatwić. Sąd był niepotrzebny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2017-01-23 12:53:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Musiałem zrobić dziedziczenie po tacie zmarłym kilka lat temu i po mamie zmarłej w tym roku, znalazłem tą kancelarię i szybko udało mi się całą sprawę załatwić, mimo że wcześniej kilka osób mówiło, że się nie da, że za trudno. Teraz mogę spać spokojnie, bo mam wszystko uregulowane. Z serca polecam tą Kancelarię!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marian dnia: 2016-12-08 10:26:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Notariusz Górski pomógł mi przy podzieleniu się spadkiem po mamie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2016-11-24 12:55:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałam z usług tej kancelarii, jestem bardzo zadowolona.Jest to bardzo profesjonalna kancelaria, poświęcają czas klientowi, dokładnie zapoznają się z dokumentami i cały akt czytają i tłumaczą, odpowiadają na wszelkie postawione pytania. To nie prawda, że każdy notariusz robi tak samo, nie raz słyszałam od znajomych, że coś mieli źle w aktach i np. dłużej czekali w Sądzie na wpis hipoteki a przez to płacili wyższe raty kredytu, u mnie nie było tego problemu wszystko poszło szybko i co najważniejsze skutecznie. Na pewno będę korzystać z ich usług, z czystym sumieniem polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria dnia: 2016-11-14 13:17:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko, sprawnie i na temat. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2016-11-03 12:35:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra kancelaria,rzetelnie sprawdzone dokumenty, Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2016-10-10 20:02:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra kancelaria, uprzejma i rzeczowa obsługa!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Andrzej Myszkowski dnia: 2016-09-05 21:02:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna profesjonalna obsługa. Sprawa dopięta terminowo pomimo krótkiego czasu na realizację. Ogromna wiedza na temat umów. Dokumenty przedstawione do podpisów przez Panią Notariusz Joannę Maniszewska-Ejsmont strony przyjęły bez zastrzeżeń. Bardzo polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Marcin Gutek dnia: 2016-02-17 12:53:46 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją