Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

NZOZ LASER Centrum Estetyki Doktor Kotowicz

Zawód: przychodnie lekarskie specjalistyczne Dermatolog 
Adres: Dolnośląskie, 58-500 Jelenia Góra ul. Skłodowskiej 13
Telefon:
Adres e-mail: info(małpa)doktorkotowicz.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 24x

Jakość usług: 100% wysoka 24x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 24x
Ceny usług: 100% niskie 24x
Ilość opinii w serwisie: 24
Ilość odsłon profilu firmy: 1960
Data utworzenia profilu: 2014-10-24 15:02:51
Data ostatniej aktualizacji: 2017-12-15 13:00:19 

Opinie o NZOZ LASER Centrum Estetyki Doktor Kotowicz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła i przyjazna atmosfera, do tego fachowe doradztwo w zakresie medycyny estetycznej. Pan doktor Kotowicz, to lekarz z sercem, zaangażowaniem i ogromnym doświadczeniem. Jestem zadowolona z wypełniania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-06-14 02:33:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nigdy wcześniej tutaj nie byłam, ale koleżanka przekonała mnie do skorzystania z usług pana doktora. Bałam się botoxu, ale po konsultacji moje wątpliwości zostały rozwiane. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-05-21 04:50:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję. Warto było zaufać. Pan doktor podszedł do zabiegu bardzo odpowiedzialnie i rzetelnie. Zmarszczki wyraźnie zmniejszona, moja skóra odpoczywa, ja czuję sie po zabiegu dobrze. Jestem mile zaskoczona. Dziękuję za troskę i opiekę podczas zabiegu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-04-12 04:34:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Botox jest bezpieczny i naprawdę skuteczny! Przekonałam się o tym na własnej skórze właśnie w tym gabinecie. Pan doktor Kotowicz jest wybitnym specjalistą w dziedzinie medycyny estetycznej. Warto mu zaufac.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-03-07 03:38:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry gabinet medycyny estetycznej.Botox w wykonaniu pana doktora jest prawie bezbolesny, do tego nie powoduje żadnych skutków ubocznych, jedynie same pozytywne. Cieszę się, że zwróciłam się o pomoc do pana doktora Kotowicza.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-02-24 13:26:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan doktor zrobił na mnie rewelacyjne wrażenie. Nie spodziewałam się, że będę tak zadowolona z botoxu. Zaskoczyło mnie to, że botox jest zabiegiem naprawdę bezpiecznym, że nie wywołuje żadnych skutków ubocznych, a jedynie młody, piękny wygląd, jakiego się oczekuje. Cieszę się, że zwróciłam się o pomoc do pana doktora. Botox naprawdę odmienił mój wygląd.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-12-15 10:08:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsza klinika medycyny estetycznej na czele z panem doktorem Kotowiczem. Jestem mile zaskoczona w szczególności dwoma zabiegami : botoxem i mezoterapią. Do obu zabiegów zostałam odpowiednio przygotowana, mogłam liczyć na profesjonalna konsultację. A efekty? Myślę, że tu nie trzeba niczego więcej dodawać, to trzeba poznać na sobie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-11-21 07:45:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mam zastrzeżeń. To centrum spełnia moje oczekiwania. Zabiegi wykonywane są z należytą starannością i dbałością. Ceny są ustalane indywidualnie, przez co każdy może poczuć się wyjątkowo jako klient. Oby tak dalej!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-06-27 07:42:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Dariusz, to super specjalista. Porozmawia z pacjentem, chętnie wytłumaczy. Zabieg został wykonany zgodnie z ustaleniami. Dziękuję za profesjonalną obsługę. Dość dobre ceny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-06-01 20:06:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak najbardziej pozytywna opinia się należy. Gabinet Laser spełnił moje oczekiwania. Fachowa obsługa, sterylność, zachowany intymny klimat. To jest to!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-05-12 15:10:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Doktor Kotowicz, to lekarz z doświadczeniem i odpowiednim podejściem do klienta, dzięki któremu pacjent czuje się pewnie i komfortowo. Wiem to po sobie. Sympatyczny lekarz, który zna się na medycynie estetycznej i dla którego priorytetem jest satysfakcja pacjenta a nie pieniądze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-03-07 08:36:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gabinet godny polecenia! Warto tutaj przyjść, ze względu na jakość zabiegów i profesjonalizm pana doktora. Co prawda jest problem z zapisem, ale warto poczekać na swoją kolej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-02-15 10:03:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niedroga mezoterapia. Muszę przyznać, że w gabinecie Laser w rękach Pana doktora czułam się bardzo dobrze. Widać, że jest to dobry specjalista, który wie co robi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-01-04 10:19:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Osocze bogatopłytkowe pomogło mi odmłodzić moją skórę. Twarz wygląda na wyraźnie zregenerowaną, odmłodzoną, świeżą. Zabieg w dobrej cenie i to wykonany przez profesjonalnego lekarza i to się ceni. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-12-04 09:41:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan dr Kotowicz jest doskonałym specjalistą, szczerze polecam. Moją bardzo pozytywną opinię podpieram własnym, wieloletnim doświadczeniem.Jestem pacjentką w gabinecie LASER od 9 lat i z całą pewnosią będę nadal regularnie wracać właśnie tam. Pan Doktor i Pani Kosmetolog tworzą zgrany, profesjonalny duet, a podczas zabiegów panuje serdeczna i przyjazna atmosfera.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ela Zylka dnia: 2015-11-28 09:47:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniałe miejsce! Depilacja wykonana po mistrzowsku. Bez podrażnień zbędne owłosienie zniknęło już na zawsze! Jestem zdecydowaną fanką pana doktora. To prawdziwy profesjonalista, który wie co robi. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Hania dnia: 2015-05-12 10:44:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po brzydkiej brodawce, którą miałam na brodzie nie ma już śladu. Pozostało miłe wspomnienie z wizyty w tym miejscu. Fajna i kompetentna obsługa a samo usunięcie brodawki przeprowadzone profesjonalnie. Praktycznie nie ma śladu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ania dnia: 2015-04-29 06:10:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Co tu dużo pisać. Botox działa cuda jeśli chodzi o odmładzanie. Do tego jeszcze w tym miejscu usuwałam włókniaki. Podoba mi się podejście pana Doktora, który jest naprawdę bardzo fachowy i delikatny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: bogna dnia: 2015-04-09 06:01:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja bardzo sobie chwalę to miejsce! Tutaj w końcu rozwiązałam mój szpecący problem i jestem zachwycona. Teraz do pana doktora wybieram się na botox i już nie mogę się doczekać. Pan doktor jest doskonałym specjalistą. Szczerze go polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2015-03-18 04:57:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Obsługa w centrum jest bardzo miła, ale trzeba przyznać, że do doktora nie jest tak łatwo się dostać. Jestem wdzięczna za uzyskaną pomoc w zakresie mojego problemu, jak również za zabieg, dzięki któremu żyję już normalnie. Doktor Kotowicz, to świetny specjalista, potrafi wysłuchać pacjenta, na spokojnie porozmawiać, zawsze jest punktualny, ale co najważniejsze - ma dla pacjenta czas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 2015-02-17 17:54:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Również polecam! Dr Dariusz Kotowicz, to godny zaufania specjalista. Potrafi słuchać swojego pacjenta i dostosować zabiegi indywidualnie do jego problemów. Jestem zadowolona
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 2015-01-30 11:07:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Laser frakcyjny to świetna sprawa. To centrum jest znakomicie wyposażone i naprawdę nowoczesne. Wiem, że mogę zaufać panu doktorowi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paulina dnia: 2015-01-19 12:29:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z własnego doświadczenia wiem, że jest to odpowiedzialny i uczciwi lekarz. Nie naciąga na koszta, a do swojej pacjentki podchodzi z wielkim zaangażowaniem. Dziękuję za pomoc!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Martyna Perska dnia: 2014-12-09 14:10:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doktor jest przemiły, uśmiechnięty, elokwentny, widać że zna się na rzeczy i udowodnił mi to podczas zabiegu. Dziękuję .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alicja K dnia: 2014-11-20 15:28:40 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją