Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

FACH-MAX Wykończenia Wnętrz Michał Pudełek

Zawód: budowlane usługi i remonty Budowlaniec 
Adres: Małopolskie, 30-070 Kraków Piastowska 51/61
Telefon: 517 567 822 Kom. 517 567 822
Adres e-mail: info(małpa)fach-max.com
Strona internetowa: www.fach-max.com
NIP:
676-219-06-86
Opis działalności: Wykończenia wnętrz kompleksowo,gładzie, malowanie, łazienki, generalne remonty, adaptacje Słowa kluczowe: Wykończenia wnętrz kompleksowo,gładzie, malowanie, łazienki, generalne remonty, adaptacje

Ocena: 97% pozytywna 43x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 43x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 42x
Ceny usług: 88% niskie 8x 31x 1x
Ilość opinii w serwisie: 44
Ilość odsłon profilu firmy: 13335
Data utworzenia profilu: 2009-10-01 22:35:32
Data ostatniej aktualizacji: 2017-11-26 10:16:45 

Opinie o FACH-MAX Wykończenia Wnętrz Michał Pudełek

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wykonała wykończenie mieszkania, prace oraz kontakt, wszelkie formalności a także konsultacje przebiegły wzorowo, polecam to rzetelna firma :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 2016-01-14 20:59:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia. Fachowe doradztwo (istotne dla osób z pomysłem co do strony wizualnej wykończenia wnętrz, ale brakami w kwestiach stricte technicznych). Jakość usług na wysokim poziomie - Pan Michał zwraca uwagę na szczegóły/ jakość wykończenia. Ekipa profesjonalna, zorganizowana, komunikatywna. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: baska g dnia: 2015-09-06 23:27:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wykończyła mieszkanie terminowo, a jakość wykonanych prac jest na bardzo wysokim poziomie. Doceniam zwłaszcza fakt, iż mimo, że kontakt ze mną był głównie telefoniczny i mailowy, nie było najmniejszych problemów z remontem i całość przebiegła bardzo bezstresowo. Dodatkowo, co w naszym przypadku było dużym plusem, cała ekipa komunikowała się po angielsku z moim mężem Finem podczas mojej nieobecności. Firma profesjonalna i godna zaufania – szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 2015-02-17 14:27:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Fach-Max dokonała remontu nowego mieszkania ze stanu deweloperskiego (gładzie na ścianach, malowanie, położenie paneli, montaż zabudowy kartonowo-gipsowej, przeróbki elektryczne, oraz całkowite wykończenie łazienki) szybko i w wysokiej jakości. Właściciel, Pan Michał jest osobą znającą się na rzeczy, bardzo pomocną i w stałym kontakcie z klientem. Każda wątpliwość była z nami omawiana, otrzymywaliśmy również propozycje alternatywnych rozwiązań. Ekipę wykończeniową (do której należy również sam Pan Michał) cechuje terminowość i co najważniejsze bardzo dobra jakość wykonanej pracy. Panowie pozostawiali po sobie porządek, a gdy brakowało elementów niezbędnych do wykończenia, sami je nabywali. Serdecznie polecamy firmę Fach-Max .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Joanna i Paweł dnia: 2015-02-04 13:31:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Latem tego roku zdecydowaliśmy się na generalny remont starego domu po dziadkach (wybudowano go w okolicach 1980r.). Remont na pewno należał do tych trudniejszych – stan techniczny domu był na bardzo niskim poziomie, a do tego co jakiś czas pojawiały się nowe, trudne do przewidzenia okoliczności. Ekipa Pana Michała Pudełka profesjonalnie i w stosunkowo krótkim czasie uporała się z wszystkimi problemami. Mieszkamy już w naszym domu od ponad miesiąca i jesteśmy bardzo zadowoleni z wykonanych prac. Jakość ścian i wnętrza jest dopracowana do tego stopnia, że czujemy się jakby wybudowano zupełnie nowy dom. Dlatego z czystym sumieniem polecamy ekipę FACH-MAX. Na dodatkowy plus zasługuje sam właściciel firmy – Pan Michał Pudełek , który zawsze służy pomocną radą i dba o dobry kontakt z klientem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kasia i Maciek dnia: 2014-12-30 15:12:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chcialem bardzo podziekowac firmie FachMax za profesjonalnosc, terminowosc i bezproblemowa wspolprace. Mieszkanie zostalo wykonczone z nalezyta starannoscia z dbaniem o kazdy szczegol. Efekt koncowy wyglada super!!! Mam nadzieje ze niebawem znajda sie na stronie zdjecia z mojego mieszkania. W 100% polecam firme FachMax kazdemu kto wlasnie jest na etapie remontu/wykonczenia swoich czterech katow.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz Dudzik dnia: 2014-11-22 19:07:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Fach-Max wykonywała kompleksową adaptację naszego mieszkania ze stanu deweloperskiego (powierzchnia 74 m2). Prace przebiegały bardzo sprawnie i terminowo a wszystko wykonano zgodnie z projektem i z wielką starannością. Pracownicy firmy pracują sprawnie a jednocześnie nie pozostawiają najmniejszego bałaganu i odpowiednio zabezpieczają powierzchnie i elementy mieszkania mogące ulec zabrudzeniu czy zniszczeniu podczas robót. Pan Michał Pudełek jest osobą o wysokiej kulturze osobistej, bardzo komunikatywną, służącą radą i mającą duże rozeznanie w materiałach i rozwiązaniach aktualnie obecnych na rynku. Myślę, że skorzystanie z usług firmy Fach-Max jest gwarancją zadowolenia. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Paweł L-L dnia: 2014-07-16 22:56:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z wielką przyjemnością polecamy Pana Michała, którego Ekipa: Łukasz, Artur i Michał, przez dwa miesiące nie tylko wykańczała nasze mieszkanie ale i była wsparciem w trudnych, czasem pełnych zwątpienia chwilach;-))). Dziękujemy Wam za wszystko! Agnieszka i Tomek z Górników
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: OK
Opinia dodana przez: Agnieszka i Tomek dnia: 2014-07-16 20:02:27 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzień dobry! Nie mogę ocenić samej usługi bo nie doszło nawet do wyceny z przedstawicielem tej firmy. Po kilkukrotnych telefonach i dwóch obietnicach pojawienia się na oględziny mieszkania poddałem się. Pewnie puściłbym to płazem ale w głowie mam inne wypowiedzi na temat tej firmy podkreślające świetny kontakt z jej właścicielem. Z mojej strony takiego kontaktu nie było prawie wcale. A może i szkoda. Pozdrawiam
Opinia dodana przez: Grzesiek dnia: 2014-03-21 20:49:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bez wahania mogę polecić firmę "Fach-Max". Prace zostały wykonane rzetelnie, zgodnie z założeniami, zawsze w trosce o zadowolenie klienta. W każdej chwili można liczyć na poradę i na interesujące propozycje ekipy. Wszystkie spotkania odbyły się w przyjemnej atmosferze. To wszystko pozwala wydanie bardzo pozytywnej opinii.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jakub dnia: 2014-03-12 10:13:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Decydując się na skorzystanie z usług Fach-Max możesz liczyć na wysoką jakość wykończenia, fachowe doradztwo, dobrą komunikację, kulturę osobistą i terminowość (czasem zdarzały się przesunięcia czasowe, ale zawsze uzgodnione z obu stron). Ceny mogłyby być niższe, ale jeśli priorytetem jest jakość i możliwie najmniej osobistego zaangażowania w wykończenie, usługi Fach-Max to dobry kompromis.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-18 16:09:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo pozytywnie oceniam firmę. Właściciel zaangażowany w realizację. Dobra organizacja. Młodość i nowoczesność. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: OK
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-05 17:41:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma FACH-MAX remontowała moje mieszkanie w listopadzie 2013 r.i szczerze polecam tę firmę z trzech powodów. Pierwszy, to doskonały kontakt z właścicielem firmy oraz niezwykła słowność co do terminu zakończenia remontu plus fakt, że wycena jest darmowa. Drugi powód to fachowcy, którzy dokładnie zabezpieczyli przed pyłem i brudem wszystkie rzeczy pozostawione na miejscu, a efekt końcowy malowania i wstawienia ścianki dzielącej kuchnię z salonem jest olśniewający.Plus to, że wszystko zostało posprzątane po skończonej pracy. A po trzecie przystępna cena. Polecam serdecznie firmę FACH-MAX a Panom dziękuję za profesionalne podejście, fachowe porady i efekt końcowy mojego mieszkania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna B. dnia: 2013-12-02 23:01:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wybrałam firmę Fach-Max kierując się licznymi pozytywnymi opiniami zamieszczonymi na tej stronie. Firma wykonała u mnie kompleksowy remont łazienki i przedpokoju. Jestem zadowolona ze współpracy i efektu końcowego. Bardzo sobie cenię doskonały kontakt z Panem Michałem, kompetentne i rzeczowe rady oraz wysoką kulturę osobistą. Polecam tę firmę z czystym sumieniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Alina dnia: 2013-12-02 15:12:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W lipcu '13 firma Fach-Max skończyła wykańczać nasze 3 pokojowe mieszkanie. Prace wykonywane były bardzo sprawnie i profesjonalnie - od przygotowania szczegółowego kosztorysu, przez terminowe (a nawet zazwyczaj wcześniejsze niż ustalone) zakończanie poszczególnych etapów oraz bardzo dobry bieżący kontakt z właścicielem. Pomimo kilku nietypowych problemów i kilku wprowadzonych przez nas w ostatniej chwili poprawek projektu, prace zakończyły się przed czasem i jesteśmy bardzo zadowoleni z końcowego efektu. Zdecydowanie polecam współpracę z firmą Fach-Max :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kamila dnia: 2013-10-07 12:35:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mieszkanie wykonczone ze stanu deweloperskiego, calosc wykonywana wg projektu. Jestesmy zadowoleni, mieszkanie zostalo przygotowane bardzo dobrze, czyste i oddane wedlug wczesniej uzgodnionego terminu. Kontakt z panem Michalem zawsze bezproblemowy, wszelkie sugestie w czasie remontu byly zawsze brane pod uwage. Biorac pod uwage, ze w czasie remontu nie bylo nas w kraju a mieszkanie jest wykonczone bardzo dokladnie wg naszych wskazan mozemy smialo polecic firme.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Reklamacje i poprawki zostaly usuniete bardzo szybko.
Opinia dodana przez: Rafał Malarz dnia: 2013-08-12 13:23:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia, choc zaznaczyć trzeba, że nie są tani.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: trochę trzeba się na czekać z racji na mnogość innych robót, ale reklamacje są wykonywane
Opinia dodana przez: Radek dnia: 2013-07-04 09:44:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompleksowe wykończenie mieszkania ze stanu deweloperskiego - ułożenie flizeliny na całej powierzchni ścian (poddasze), glazury, paneli podłogowych, zmiany w instalacji elektrycznej, podwieszany sufit, ścianki działowe z płyty GK oraz bloczków ytong, malowanie, montaż armatury łazienkowej. Jakość wykonanych prac na wysokim poziomie, bardzo elastyczne podejście do zmian terminów, bezproblemowo uzgadniałem zakres i cenę dodatkowych prac. Wszelkie moje uwagi co do sposobu wykończenia niektórych elementów były realizowane na bieżąco. Firma został mi polecona i bez wahania polecam firmę FACH MAX !!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Darek dnia: 2013-06-26 22:27:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Remont nowego mieszkania dzięki firmie fach max przebiegł tak spokojnie i bezstresowo jak tylko to możliwe :)Wszystkie elementy zostały wykonane solidnie, zgodnie z naszymi życzeniami. Ponad to doskonały kontakt z panem Michałem, którego rady okazały się bezcenne. Terminowość, uczciwość, ceny bardzo dobrze oszacowane oraz poparte pełnym kosztorysem.Gorąco polecamy każdemu szukającemu firmy wykończeniowej!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka i Kuba dnia: 2013-06-26 09:28:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przede wszystkim firmę cechuje staranność wykonania i świetna współpraca ze zleceniodawcą. Pan Michał Pudełek bardzo szybko załatwił właściwą kabinę prysznicowa, którą ja nieprawidłowo zamówiłam. Dzięki temu zaoszczędziłam dużo czasu i nie musiałam jeździć po sklepach. Właściwie wystarczy szefowi dać klucze od mieszkania i odebrać je w stanie gotowym, pięknie wykończone.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna Fryc dnia: 2013-04-05 14:15:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma FAX MAX wykonywała prace związane z przebudową ścian działowych oraz pracami instalacynymi. Fima fachowa i terminowa. Mimo iż nie była głównym wykonawcą, dostosowywała się do terminów innych wykonawców. Kolejni wykonawcy nie zgłaszali uwag odnośnie wykonanych prac przez firmę. Zawsze można było liczyc na poradę i pomoc Pana Michała wykraczającą poza warunki umowy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było reklamacji
Opinia dodana przez: Katarzyna C. dnia: 2013-03-28 22:18:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zespół kierowany przez Pana Michała to kompetentni fachowcy, którzy posiadają doświadczenie i umiejętności w sztuce wykańczania wnętrz. Wzorowy kontakt, profesjonalne doradztwo i terminowość, a nade wszystko uczciwość to atuty będące przewagą nad konkurencją. Zanim podpisałem umowę, zapoznałem się z ofertą i portfolio wykończeniowym różnych innych wykonawców. Spośród tego grona wybrałem FACH-MAX i jestem zadowolony z efektów wykonanej pracy, która dotąd jest wolna od wad. Zlecenie zostało zrealizowane pół roku temu według mojej wizji, która każdego dnia cieszy oko, a także jest funkcjonalna. Warto zaufać Panu Michałowi i powierzyć mu wykończenie wnętrza swojego mieszkania albo domu. Polecam i pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Szybka realizacja ewentualnych poprawek powykonawczych
Opinia dodana przez: Łukasz dnia: 2013-03-16 23:03:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma FACH-MAX wykonywała u nas kompleksowe wykończenie mieszkania ze stanu deweloperskiego: poczynając od położenia gładzi, poprzez malowanie ścian i sufitów, podłogi, łazienkę, aż po montaż drzwi wewnętrznych. Współpraca z firmą od początku układała się bardzo dobrze. Termin prac został dotrzymany. Wszystkie zaplanowane prace zostały wykonane zgodnie z początkowymi założeniami. Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług tej firmy i w przyszłości, jeśli zajdzie taka potrzeba, najprawdopodobniej ponownie skorzystamy z jej usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Robert dnia: 2013-02-19 21:10:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Michał i jego ludzie robili u mnie kawalerkę (27,5m2) i wyszło to naprawdę bardzo fajnie. Kompleksowa robota (ściany, sufity, przeróbki, instalacje wod.-kanal., montaż), wszystko solidnie i bez lipy. Pan Michał sam zaprojektować łazienkę, aneks kuchenny i udzielił mi mnóstwo cennych rad. Polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dominik dnia: 2013-01-16 12:28:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo bardzo polecam. Pan Michał i jego ekipa wykończyli ze stanu deweloperskiego moje 54m mieszkanie i wyszło super. Jestem bardzo zadowolona z efektów. Było fachowo, przed czasem i w bardzo miłej atmosferze. Współpraca z p. Michałem super - bardzo słowny i z elastycznym podejściem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2012-12-20 21:53:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem okazję skorzystać z usług firmy fach-max przy urządzaniu swojego mieszkania (52 m2). Przy wszystkich wykonanych pracach fach-max spisał się bardzo dobrze. Dużym plusem jest współpraca z Panem Michałem Pudelkiem, który służył fachowa radą w każdej sprawie i był do dyspozycji w każdej chwili. To w połączeniu z szybkim i dokładnym wykonaniem robót, oraz rzetelnym podejściem do spraw planowania i rozliczania sprawia, że mogę polecić firmę do urządzania mieszkań.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Paweł K. dnia: 2012-11-05 22:07:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Michał Pudelek wykazał się pełnym profesjonalizmem od samego początku. Został przygotowany wstępny zakres prac wraz z kosztorysem (mieszkanie 48m2), określony został termin rozpoczęcia prac, przede wszystkim jednak mogłem na liczyć na pomoc i doradztwo na każdym kroku, gdyż moja wizja mieszkania rozwijała się do ostatniej chwili. Jestem bardzo zadowolony z jakości wykonanych usług dlatego mogę z czystym sumieniem polecić wszystkim ekipę profesjonalistów FACH-MAX.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dominik S. dnia: 2012-09-18 21:41:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Fach-Max w sposób bardzo profesjonalny i rzetelny realizowała generalny zakres prac w mieszkaniu będącym w stanie deweloperskim począwszy od zmian instalacji elektrycznej, położenie glazury, położenie gładzi i malowanie, montaż podwieszanych sufitów, ułożenie paneli podłogowych, montaż armatury białej z podłączeniami hydraulicznymi i elektrycznymi. Finalnie mogę powiedzieć że jestem bardzo zadowolony, kontakt bezpośredni na oczekiwanym poziomie i prace zostały zrealizowane w terminie. Dodatkowo firma była elastyczna na wszelkie moje propozycje zmian. Bardzo gorąco polecam niniejszą firmę, która i cenowo jest dość atrakcyjna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojtek Kmiecik dnia: 2012-08-01 15:26:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam! Fachowcy z polecenia... Nie żałuję! Kontaktowi i solidni. Robili 75m2, namęczyli się z nami, ale efekt jest jak najbardziej zadowalający.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Radek dnia: 2012-08-01 03:04:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobrzy facowcy,znają się na swojej pracy jeżeli czegoś wczesniej nie robili- otwarcie to mówią i klient decyduje sam czy chce impowierzyc dane zadanie. Mają napięte grafiki ale są terminowi. Cena nie najniższa na rynku ale warto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: MP dnia: 2012-05-17 18:21:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dowiedziałem się o firmie FACH-MAX właśnie ze strony internetowej www.ofachowcach.pl . Wysokie notowania wśród zadowolonych klientów i w moim przypadku potwierdziły się w zupełności. Kupiłem apartament w centrum Krakowa w stanie developerskim i zależało mi na jednej kompleksowej firmie, która zrealizuje całą adaptacje wg projektu architekta wnętrz . Nie mieszkam w Krakowie więc doglądanie prac budowlanych nie wchodziło w grę. Już po pierwszej rozmowie wiedziałem, że firma FACH-MACH poradzi sobie bez problemu z tym wyzwaniem. Właściciel firmy Pan Michał Pudełek przygotował czytelny kosztorys konkurencyjny do innych ofert, które otrzymałem. Firma FACH-MAX zrealizowała w całości wszystkie prace czyli : rozburzyła ściany, przerobiła instalacje hydrauliczną, ogrzewania i elektryczną, wygipsowała ściany i sufity, idealnie wszystko pomalowała , zainstalowała łazienkę , położyła drewnianą podłogę i na koniec pomogła w przeprowadzce. Pomimo realizacji prac wg. projektu podpowiedzieli kilka istotnych modyfikacji udawadniający, że po prostu myślą przy pracy. Gorąco polecam i pozdrawiam ekipę budowlana z firmy FACH-MAX.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Andrzej z Cz-wy dnia: 2011-10-27 13:20:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z uslug firmy Fach-Max, ktora wykanczala mi mieszkanie ze stanu deweloperskiego. Panowie byli bardzo terminowi i prace szly szybko. Jakosc wykonanych prac takze byla na wysokim poziomie. Ponadto mozna bylo liczyc na porade i sugestie dotyczace wykonczenia. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2011-10-05 16:07:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Fach-max. Firma profesjonalnie wykonczyla mieszkanie ze stanu deweloperskiego. Prace wykonane byly terminowo i bez problemow. Dodatkowo mozna bylo uzyskac porady w sprawach technicznych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Pawel dnia: 2011-10-03 08:07:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z przyjemnością polecam Państwu firmę Pana Michała,zlecenie wykończenia mieszkania ze stanu deweloperskiego zostało wykonane profesjonalnie i dokładnie. Miałem doświadczenie z kilkoma ekipami i z czystym sumieniem mogę powiedzieć że ekipa Pana Michała jest najlepsza.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2011-09-23 10:58:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Całość duże OK, termin zakończenia przed czasem, Fach-Max bez zastrzeżeń wykonała remont pracowni rękodzielnictwa (malowanie, renowacja okien, instalacje elektryczne, hydrauliczne) z przystosowaniem stanowisk do pracy oraz montażem mebli. Polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: OZ dnia: 2011-06-29 23:11:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firmie Fach-max zleciłem wykończenie mieszkania o powierzchni 35m. M.in.: gładzie na ścianach, podłogi (gresy, z fugą 1,5mm), łazienka. Jestem jak najbardziej zadowolony z wykonanych prac i z czystym sumieniem polecam teraz firmę moim znajomym. Fach-max zapewnia wysoką jakość wykonania w realnych terminach, których Pan Michał i jego pracownicy sumiennie dotrzymują.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Michał L. dnia: 2011-04-27 20:53:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystkie prace zostały wykonane w terminie, w ustalonej cenie i bez żadnych problemów. Plusem firmy Fach-Max jest jakość wykonania oraz terminowość. Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tomasz H. dnia: 2011-04-26 22:54:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm, nic dodać nic ująć.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: profesjonalna
Opinia dodana przez: dnia: 2011-02-04 20:29:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystkie zlecone prace wykonane zgodnie z umową, w ustalonym terminie i cenie. Oprócz solidnego podejścia do prac można liczyć również na doradztwo co do rozwiązań technicznych. Poza tym sympatyczna i bezpieczna ekipa nie wymagająca ciagłego nadzoru. Jakość, terminowość, atmosfera pracy to cechy Fach-max'u. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Leszek dnia: 2010-11-30 15:49:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kapitalny remont mieszkania + montaż mebli, wyposażenia, sprzętu AGD. Wszystko wykonane zgodnie z planem i terminowo, do tego fachowe doradztwo i elastyczność. Z czystym sumieniem polecamy firmę Fach-Max jako godnych zaufania ekspertów !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Maciek i Kasia dnia: 2010-11-27 13:51:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prace wykonane zgodnie z planem, choć specyfika małej łazienki w kamienicy wymusiła modyfikacje nie zakładane wcześniej przez projektanta. Pan Michał jest dokładny, dba o jakość wykończenia. Firma godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: RM dnia: 2010-05-01 17:17:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystkie prace zostały wykonane z planem. Poza tym zawsze można liczyć na doradztwo w projektowaniu wnętrza. No i oczywiście w bardzo sympatycznej atmosferze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: KH dnia: 2010-04-22 04:49:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługi oferowane przez firmę Fach-max są na bardzo wysokim poziomie. Pan Michał i jego ekipa remontowa nie tylko wypełnia swoje obowiązki, ale także umie doradzić lub pomóc zaprojektować remontowane wnętrze. Jakość, kultura i terminowość tak mogę określić pracę wykonywana przez ten zespół. Polecam z czystym sumieniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Blanek dnia: 2010-04-21 11:56:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę Fach-Max każdemu, kto po zakupie nowego M nie może znaleźć odpowiedniej ekipy wykończeniowej. Wszystkie powierzone zadania zostały wykonane tak jak zamierzałam. Dzięki Panu Michałowi Pudełek właścicielowi firmy, dowiedziałam się nieco więcej o branży budowlanej. Cena za usługi na poziomie dobrego fachowca przy czym nie powalające jak innych firm. Jakość dobra i odpowiednia do ceny, terminowość jak w umowie. Konkretni, sympatyczni i pracowici. Jestem bardzo zadowolona z efektu końcowego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zadowolona klientka :) dnia: 2009-10-01 22:49:30 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją