Opinie o Atelier Fryzjerstwa Fashionmode&Hairstyle Wrocław

Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Atelier Fryzjerstwa Fashionmode&Hairstyle

Zawód: Fryzjer 
Adres: Dolnośląskie, 53-024 Wrocław Ul. Sowia 17/2
Telefon: Kom. 504973627
Adres e-mail: fashionmodehairstyle(małpa)gmail.com
Strona internetowa: https://www.facebook.com/Turczyn.fm/
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 8x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 150
Data utworzenia profilu: 2017-11-21 08:46:32
Data ostatniej aktualizacji: 2017-11-21 08:46:32 

Opinie o Atelier Fryzjerstwa Fashionmode&Hairstyle

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sławek naprawdę zna się na włosach i na fryzjerstwie. Widać, że jest to człowiek pełen zaangażowania, pasji. Mi naprawdę pomógł w doborze odpowiedniego koloru
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-07-30 20:10:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy fryzjer we Wrocku. Zdecydowanie polecam. Ze świeczką szukać kogoś drugiego tak kompetentnego, utalentowanego i kreatywnego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-07-04 08:23:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od dwóch lat chodzę wyłącznie tutaj. I jestem z tego powodu bardzo dumna. Do pana Sławka lepiej umawiać się z wyprzedzeniem, ponieważ wszyscy we Wrocku wiemy dokładnie z jakim profesjonalizmem mamy tu do czynienia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-06-14 03:11:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chodziłam od fryzjera do fryzjera, ale prawdziwe wsparcie fryzjerskie i pomoc otrzymałam właśnie tutaj. Pan Sławek jest pomysłowym i doświadczonym fryzjerem, który lubi podejmować wyzwania!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-05-21 05:15:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nigdy nie chodziłam do fryzjera (płeć męska), bo obawiałam się, że nie będę zadowolona. Myliłam się. Pan Sławek ma lepsze doświadczenie, ma lepsze pomysły,niż wszystkie fryzjerski płci żeńskiej wzięte!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-03-27 07:29:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem po zabiegu regeneracyjnym FireCure. Uzyskałam olsniewający połysk, wzmocnienie,odżywienie oraz niesamowita miękkośc włosów. Moje włosy dawno nie wyglądały tak dobrze. Dziękuję!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-02-24 15:09:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem stałą klientką tego salonu. Uwielbiam Pana Sławka. Zawsze potrafi wydobyć ze mnie piękno ;) Jestem zadowolona z moich włosów, w końcu mam je zregenerowane, odbudowane. A to wszystko za sprawą regularnych wizyt u pana Sławka. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-01-05 12:11:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Długo szukałam odpowiedniego salonu fryzjerskiego. Jestem dość wymagającą osobą i oczekuję profesjonalizmu na miarę dzisiejszych czasów. Pan Sławek jest taką osobą. Kreatywną, profesjonalną, dokładną i bardzo uprzejmą. Z kobiety potrafi wydobyć to co najpiękniejsze. Słucha, rozumie i dobrze wykonuje swoją pracę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-12-15 11:00:41 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją