Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Radcy Prawnego Natalia Zielmachowicz

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Pomorskie, 81-304 Gdynia Śląska 53/B202 / B203
Telefon: Kom. 797 392 234 Fax: 58 727 97 51
Adres e-mail: kancelaria(małpa)radcaprawny-trojmiasto.pl
Strona internetowa: http://radcaprawny-trojmiasto.pl/
Opis działalności: Słowa kluczowe: Kancelaria radca prawny trójmiasto

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 5x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 339
Data utworzenia profilu: 2017-11-11 10:06:03
Data ostatniej aktualizacji: 2017-11-11 10:06:03 

Opinie o Kancelaria Radcy Prawnego Natalia Zielmachowicz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybka i fachowa pomoc przy sprawie windykacyjnej. Widać spore doświadczenie i posiadaną wiedzę przez tego radce prawnego. Zdecydowanie polecam każdemu, kto zastanawia się do kogo udać się po pomoc prawną
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Miłosz dnia: 2018-08-27 09:48:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna kancelaria! Pełen profesjonalizm, moja sprawa może i nie była wybitnie skomplikowana (sprawa spadkowa), ale ze względu na ryzyko odziedziczenia długów postanowiłem prosić o radę fachowca. Pani wszystko mi wytłumaczyła, jakie mam możliwości, z czym wiążą się poszczególne wybory, pomogła też przeprowadzić całe postępowanie. Bardzo polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Piotr P. dnia: 2018-07-30 17:03:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rodzice dziękują za pomoc przy sprawie spadkowej, Byli bardzo zadowoleni z prowadzenia sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ada dnia: 2017-12-29 17:20:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna kancelaria z rzetelnymi i profesjonalnymi prawnikami, którzy potrafią pomóc w każdej nawet najbardziej skomplikowanej sprawie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monia dnia: 2017-12-17 10:00:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pośredniczyłam w sprzedaży nieruchomości, niestety sprzedawca nie był uczciwy. Dzięki Pani Natalii Zielmachowicz udało się sprawę załatwić pozytywnie i wygrać sprawę w sądzie, a ja nie straciłam reputacji. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justyna dnia: 2017-11-26 17:46:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowa i profesjonalna obsługa sprawy. Jestem bardzo zadowolony, bo udało się wygrać rozprawę z byłą żoną na moją korzyść. Najepszy radca prawny w Trójmieście.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jan dnia: 2017-11-11 10:08:44 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją