Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Usługi Ogólnobudowlane , Remonty, Glazura ,Wykończenia Andrzej Dolata

Zawód: glazura i terakota Budowlaniec 
Adres: Dolnośląskie, 54-316 Wrocław Międzyzdrojska 18
Telefon: Kom. 605-541-366
Adres e-mail: kontakt(małpa)dolata-remonty.pl
Strona internetowa: www.dolata-remonty.pl
Opis działalności: Działalność zwiazana z remontami,przeróbkami ,Malowaniem,Układaniem Glazury,Terakoty nw terenie Wrocław Słowa kluczowe: remonty-kompleksowo Wrocław, instalacje,elektryczne, co,woda, gaz,glazura, kamień,gładzie Wrocław, zabudowy g-k, Wrocław remonty,malowanie Wrocław

Ocena: 96% pozytywna 30x 1x

Jakość usług: 96% wysoka 30x 1x
Terminowość: 96% bez zastrzeżeń 29x 1x
Ceny usług: 95% niskie 22x 5x 1x
Ilość opinii w serwisie: 31
Ilość odsłon profilu firmy: 5242
Data utworzenia profilu: 2011-11-17 18:49:32
Data ostatniej aktualizacji: 2017-11-04 17:35:59 

Opinie o Usługi Ogólnobudowlane , Remonty, Glazura ,Wykończenia Andrzej Dolata

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uzasadnienie: Polecam gorąco! Przepięknie wykończone mieszkanie. Remont został przeprowadzony od podstaw (mieszkanie było w stanie surowym). Pan Andrzej bardzo rzeczowo i solidnie doradzał i w kwestii zakupu, jak i wykonywanych prac. Pomógł w transporcie zakupionych rzeczy. Po swojej pracy zachował porządek! Polecam z czystym sumieniem tego fachowca! Lidia W.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Liniia W. dnia: 2019-06-29 08:00:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uzasadnienie: Po prostu rewelacja. Panowie wykonali całkowity remont łazienki (od wymiany poziomów, kucie ścian po kładzenie kafelek itd.) Wykonali wszystko bardzo starannie wręcz perfekcyjnie. Mili, cierpliwi. Każdą czynność potrafią wytłumaczyć nawet najbardziej ciekawskim osobom (jak ja :) ). Przekazują dużo rad które można wykorzystać w późniejszych drobnych pracach remontowych (np.malowanie, gładzie). Cena?- Nie naliczają ogromnej marży jak inni pseudo fachowcy dzięki czemu mają cały czas zlecenia. Ich cena przebija wszystkie oferty. Polecam ich wszystkim znajomym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-02-14 07:06:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam każdemu kto marzy o tym aby remont przebiegał sprawnie ,fachowo, czysto a efekt końcowy w 100% spełniał oczekiwania. Pan Andrzej remontował u mnie łazienkę i przedpokój(skucie starych płytek,wymiana instalacji wodnej,wyklejanie płytek,mozaiki,montaż brodzika, kabiny ,baterii,oświetlenia). Wszystko robił sprawnie , korzystał z profesjonalnego sprzętu i znał się na rzeczy. Potrafi doradzić i rozwiązać różne problemy pojawiające podczas remontu.Jestem bardzo zadowolona z efektów jego pracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krystyna L. dnia: 2018-10-20 18:25:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam gorąco! Przepięknie wykończone mieszkanie. Remont został przeprowadzony od podstaw (mieszkanie było w stanie surowym). Pan Andrzej bardzo rzeczowo i solidnie doradzał i w kwestii zakupu, jak i wykonywanych prac. Pomógł w transporcie zakupionych rzeczy. Po swojej pracy zachował porządek! Polecam z czystym sumieniem tego fachowca! Lidia W.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-07-05 06:18:28 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam tego "fachowca"! Prace źle wykonane - panele się rozchodzą, tapety położone nieprofesjonalnie bez odpowiedniego sprzętu. Brodzik w łazience wkleił pod kafelki i teraz kabina wystaje poza brodzik i jest dziura i cieknie ale zalepił to dużą ilością silikonu i wmówił nam że to zła kabina. Ściany źle wykończone - nie równe kąty i fugi. Potworny brud i niechlujstwo w czasie wykonywanych prac. Jest niewychowany, krzyczy na inwestora - wymusza swoje głupie rozwiązania. Robi sam a mówił że będą robić we dwóch. Remont 2 pokoi i łazienki trwał 6 tygodni. Do cięższych prac zatrudnia przypadkowych ludzi z pod "budki z piwem". Jest bardzo chytry, wygodny i leniwy! Ma bardzo złe oceny na e-łazienki niestety ja trafiłem na niego przez O-fachowcach gdzie prawdopodobnie sam dopisuje sobie komentarze. Pozwalał sobie na prostackie żarty skierowane do mojej żony. Jestem niezadowolony sprawę skieruję do sądu aby odzyskać stracone pieniądze.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Inwestor dnia: 2018-03-15 01:07:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uzasadnienie: Firma wykonująca swoją robotę na najwyższym poziomie. Jestem już 2 lata po kompleksowym wykończeniu mieszkania i (odpukać ;)) nie pojawiły się żadne problemy. Firma nie boi się trudnych zapisów w umowie, bowiem jest pewna swoich kompetencji i doświadczenia. Polecam Do dziś sąsiedzi zazdroszczą wykończenia. :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-02-06 06:44:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna i profesjonalna praca wykonana w terminie. Pan Andrzej doradzi w kwestiach spornych w trakcie wykończenia mieszkania. Jesteśmy bardzo zadowoleni z żoną a trochę się Pan Andrzej u nas się napracował (podwieszane sufity,malowanie, zmiana położenia elektryki w mieszkaniu, położenie płytek, wygładzenie ścian oraz montaż sprzętów AGD i RTV, montaż armatury łazienkowej). Polecamy w 100%.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-11-29 18:09:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uzasadnienie: Po przeczytaniu komentarzy spotkałem się z Panem Andrzejem w celu omówienia zakresu prac remontowych, oraz zakupu potrzebnych im materiałów do wykonania zadania. Pan Andrzej miał dużo trafnych pomysłów które pomogły mi w planowaniu poniszczeń. wszystko zostało wykonane starannie z precyzją,co dla mnie było istotne.Każdą decyzje wcześniej omówiliśmy,wiec nie było żadnych niespodzianek.Panowie po swojej pracy pozostawili porządek i bardzo miłe wrażenia.Fachowcy są godni polecenia. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-11-27 08:56:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystam z usług firmy Pana Andrzeja już dobre kilka lat i nigdy nie miałam problemów. Tym razem panowie odświeżali mi dom i wszystko w jak najlepszym porządku. My na krótki urlop, a firma nam wymalowała cały dom. Być może i ceny nie są niskie, ale jesteśmy z usługi wraz z mężem bardzo zadowoleni. Polecam Agnieszka z Wrocławia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-11-17 13:03:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: OPINIA: Pan Andrzej wykonywał u nas prace remontowe po : pierwszy raz ponad 10 lat temu jako pracownik firmy realizującej wykończenie naszego domu (wtedy zajmował się głownie kładzeniem glazury). W 2017 r.pojawiła się konieczność wymiany pokrycia tarasu oraz remontu łazienki. Już w kwietniu zapisaliśmy się na wrzesień - taki był okres oczekiwania na wolny termin. Ale tyle się czeka na dobrego fachowca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-11-08 07:01:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zlecenie wykonuje fachowo , profesjonalnie z pieczołowitą dokładnością . Ponad to potrafi doradzić lub dobrać ciekawe koncepcje wpływające na estetyczny wygląd remontowanych pomieszczeń .Godny zaufania fachowiec.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-11-02 06:01:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uzasadnienie: Zdecydowaliśmy się na wykonanie łazienki od zera w Wykończenia wnętrz i była to najlepsza decyzja jaką mogliśmy podjąć, łazienka jest wykonana solidnie, z dbałością o szczegóły, terminowo i profesjonalnie, całość robi duże wrażenie na osobach oglądających, zdecydowanie polecam jeśli ktoś chce wykonać prace remontowe na najwyższym poziomie, na pewno skorzystamy z usług firmy Pana Andzreja. Wykończenia wnętrz jeszcze raz.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kazik dnia: 2017-10-07 05:44:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uzasadnienie: Firmie Usługi Ogolnobudowlane Andrzej Dolata zleciliśmy remont biura. Firma zajęła się remontem kompleksowo. Począwszy od doradzenia wysokiej jakości usług podwykonawców (architekt, stolarz, firma montująca ) aż po zakup dobrej jakości materiałów, nie zostawiając żadnych zmartwień ani spraw do załatwienia zleceniodawcom. Wszystkie prace zostały wykonane bardzo starannie. Każdy drobny szczegół był dopracowany. Pan Andrzej konsultował z nami każdy ważny element prac, doradzał co lepiej zrobić. Mieliśmy kilka pomysłów, które po konsultacji z Panem Andrzejem zmieniliśmy – (wyszliśmy na zmianie zdecydowanie lepiej) Pan Andrzej jest osobą bardzo kontaktową dzięki czemu wiedzieliśmy co się dzieje na każdym etapie prac. Firma Usługi Ogólnobudowlane Andrzej Dolata i jej pracownicy są godnymi polecenia fachowcami. Prace są wykonywane z należytą starannością i dbałością o najmniejszy szczegół, przy zachowaniu czystości i porządku, co w tej branży nie jest regułą. Firma Pana Andrzeja gwarantuje wykończenie wnętrza w wysokim standardzie, nadzór i koordynację na wszystkich etapach. Z przyjemnością rekomenduję firmę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zenon dnia: 2017-09-01 16:55:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uzasadnienie: bardzo dobry fachowiec, już kilka razy korzystałem z jego usług i za każdym razem robota wykonana bez zastrzeżeń, Pan Andrzej to naprawdę doświadczony fachowiec, trzeba przyznać, że roboty wykonywane są solidnie i z dużą precyzją, oby więcej takich fachowców, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Przemek dnia: 2017-02-23 05:53:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uzasadnienie: Skorzystaliśmy z usług firmy w zakresie pomocy i ekspertyzy przy odbieraniu mieszkania od dewelopera. Potrzebowaliśmy fachowca, który nie tylko sprawdzi punkt po punkcie jakość wykonania, ale także będzie w stanie będzie umiał uargumentować developerowi ewentualne uchybienia opierając się na normach budowlanych i prawie. Z pomocy Pana Krzysztofa byliśmy bardzo zadowoleni - dziesiątki sprawdzeń w każdym z pomieszczeń które przeprowadził, kilka wykrytych wad, których sami na pewno byśmy nie dostrzegli, kontrolny laserowy pomiar rzeczywistej powierzchni, fachowy komentarz dotyczący wszystkich elementów upewniły nas, że trafiliśmy pod właściwy adres i że zdecydowanie warto było zainwestować niewielką kwotę w pomoc eksperta. Z przyjemnością polecam (tak jak nam polecili firmę znajomi).
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-01-05 06:29:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia. Prace wykonane profesjonalne, dokładnie, solidnie, terminowo. Pełen zakres usług z dostarczeniem materiałów. Sprawna współpraca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adrian dnia: 2016-10-16 08:56:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uzasadnienie: Bardzo serdecznie polecam Firmę Pana Andrzeja Dolaty, która wykonała u mnie kompleksowy remont całego mieszkania. Prace wykonywane były bardzo sprawnie i profesjonalnie - od przygotowania szczegółowego kosztorysu, przez terminowe zakończanie poszczególnych etapów oraz bardzo dobry bieżący kontakt z właścicielem. Dzięki temu zaoszczędziłam dużo czasu i nie musiałam jeździć po sklepach. Właściwie wystarczy Panu Markowi dać klucze od mieszkania i odebrać je, gdy mieszkanie jest w stanie gotowym, pięknie wykończone.Gorąco polecamy każdemu Firmę Usługi Ogólnobudowlaną Andrzej Dolata.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jacek Zimek dnia: 2016-08-14 08:09:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoka kompetencja, świetny fachowiec, nie ma dla niego rzeczy niemożliwych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maniex dnia: 2016-05-09 09:16:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prace instalacyjno-wykończeniowe prowadzone były w mieszkaniu deweloperskim. Bardzo sprawna ekipa dysponująca profesjonalnym sprzętem. Wysoka jakość i fachowość wykonywanych instalacji. Wod-kan, elektr i wykończeń oraz fachowość w układaniu płytek. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bogdan Nitka dnia: 2016-02-22 17:08:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobrze wykonane wykończenie niewielkiego mieszkania na Psim Polu Termin / jakość bez zastrzeżeń. Rzeczowe propozycje, mieszkanie wyszło lepsze niż planowaliśmy, łazienka śliczna :-) Żadnych problemów z zawyżaniem kosztów / marnotrawstwem materiałów. Ale też rzetelne przyłożenie się do detali i solidna jakość. Ceny umiarkowane, stosunek cena / jakość wysoka. Szczerze polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2016-01-10 08:12:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma naprawdę godna polecenia. Szybko i fachowo wykonali remont naszego mieszkania (70 mkw) w centrum Wrocławia. Brawo za logistykę dostaw materiałów w okolicy rynku wrocławskiego. Pierwszy raz spotkaliśmy się z takim profesjonalizmem firmy budowlanej. Zadowoleni Ania i Tomek Ania
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2015-08-06 06:23:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca z p.Andrzejem ocena 10 pomysłowość 10 zaangażowanie 10 poczucie humoru 10 :-) punktualność 10 zaufanie 10 porządek musi być 10 i co najważniejsze wykonanie pracy 10 ocena końcowa 10 jesteśmy bardzo zadowoleni polecamy szczerze w 100%
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dorotka Sebastian z dzieciakami dnia: 2015-07-04 00:19:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zleciłem malowanie mieszkania. Przyszedł Pan Andrzej wycenił mi mieszkanie wiec po uzgodnionej cenie, wykonał mi zlecenie. Zlecenie było wykonane zgodnie z umową i bez zastrzeżeń. Jego firma jest godna polecenia za pełen profesjonalizm jego podejście do czyjegoś mienia i wykonywanej swojej pracy. Polecam gorąco
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2015-05-31 06:47:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po przeczytaniu komentarzy spotkałem się z Panem Andrzejem w celu omówienia zakresu prac remontowych, oraz zakupu potrzebnych im materiałów do wykonania zadania. Pan Andrzej miał dużo trafnych pomysłów które pomogły mi w planowaniu poniszczeń. wszystko zostało wykonane starannie z precyzją,co dla mnie było istotne.Każdą decyzje wcześniej omówiliśmy,wiec nie było żadnych niespodzianek.Panowie po swojej pracy pozostawili porządek i bardzo miłe wrażenia.Fachowcy są godni polecenia. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Hieronim dnia: 2015-04-27 07:52:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Andrzej Wykonał prace remontowe ( kompleksowe )domu który kupiliśmy i jesteśmy zadowoleni z usługi wykonania, jak również z pomysłów i rozwiązań zaproponowanych przez Pana Andrzeja. Polecamy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Kasia i Tomek dnia: 2015-02-10 06:55:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kapitalny remont mieszkania Między innymi przeróbka instalacji elektrycznej, hydraulicznej.Polecam Pana Andrzeja - pełen profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 2014-01-03 18:29:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana Andrzeja - pełen profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aleksandra dnia: 2013-07-25 23:51:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super wykonany sufit podwieszany - wielkie dzięki Panie Andrzeju!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciej dnia: 2013-01-08 20:20:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kapitalny remont kuchni Między innymi przeróbka instalacji elektrycznej, hydraulicznej i sufitu podwieszanego według wcześniej wykonanego projektu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2012-12-21 18:55:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma rzetelnie wywiązała się ze zlecenia (przebudowa rur wodnych, glazura i instalacja sanitariatow).
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystyna dnia: 2012-01-28 11:29:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoka jakość wykonywanej usługi układania glazury oraz wiedza i znajomość nowoczesnych technologi budowlanych
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2011-11-17 18:52:09 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją