Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Usługi ogólnobudowlane Andrzej Dolata

Zawód: glazura i terakota Płytkarz 
Adres: Dolnośląskie, 54-316 Wrocław WROCŁAW Międzyzdrojska 18/7
Telefon: Kom. 605-541-366
Adres e-mail: kontakt(małpa)dolata-remonty.pl
Strona internetowa: dolata-remonty.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe: układanie glazury Wroclaw,remonty kompleksowo Wrocław, gładzie Wrocław, hydraulika, elekrryka remoty łazienek,remonty tarasów,wykończenie wnętrz pod klucz

Ocena: 100% pozytywna 10x

Jakość usług: 100% wysoka 10x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 10x
Ceny usług: 100% niskie 8x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 715
Data utworzenia profilu: 2017-11-04 06:55:41
Data ostatniej aktualizacji: 2017-11-04 17:33:11 

Opinie o Usługi ogólnobudowlane Andrzej Dolata

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Andrzej został polecony mi przez znajomych. Byli bardzo zadowoleni z jego prac.Jestem także bardzo zadowolony.Okazał się dokładny i precyzyjny. Wszystkie prace (kafelki,malowanie,podłoga Barlinek, montaż sprzętów łazienkowych) wykonał niezwykle starannie. Ponadto służył doradztwem, z którego chętnie skorzystałem (gdzie kupić,w jakich cenach). Czystość podczas remontu wzorowa.Chcę również podkreślić, że jest terminowy i bardzo sympatyczny, otwarty na klienta. W przyszłości na pewno skorzystamy ponownie z jego usług. Bardzo wysoko oceniam fachowość Pana Andrzeja i serdecznie polecam jego firmę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-05-08 06:09:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam każdemu kto marzy o tym aby remont przebiegał sprawnie ,fachowo, czysto a efekt końcowy w 100% spełniał oczekiwania. Pan Andrzej remontował u mnie łazienkę i przedpokój(skucie starych płytek,wymiana instalacji wodnej,wyklejanie płytek,mozaiki,montaż brodzika, kabiny ,baterii,oświetlenia). Wszystko robił sprawnie , korzystał z profesjonalnego sprzętu i znał się na rzeczy. Potrafi doradzić i rozwiązać różne problemy pojawiające podczas remontu.Jestem bardzo zadowolona z efektów jego pracy. ANNA NOWAKOWSKA
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-09-06 06:17:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po prostu rewelacja. Panowie wykonali całkowity remont łazienki (od wymiany poziomów, kucie ścian po kładzenie kafelek itd.) Wykonali wszystko bardzo starannie wręcz perfekcyjnie. Mili, cierpliwi. Każdą czynność potrafią wytłumaczyć nawet najbardziej ciekawskim osobom (jak ja :) ). Przekazują dużo rad które można wykorzystać w późniejszych drobnych pracach remontowych (np.malowanie, gładzie). Cena?- Nie naliczają ogromnej marży jak inni pseudo fachowcy dzięki czemu mają cały czas zlecenia. Ich cena przebija wszystkie oferty. Polecam ich wszystkim znajomym. Andrzej&Aga
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-08-24 06:26:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałam pochwalić prace remontowe wykonane przez Firmę Usługi Ogólnobudowlane wykonane przez pana Andrzeja. W.Prace całego mieszkania zostały wykonane szybko dokładnie i czysto. Wykonał u mnie gładzie w dwóch pokojach pomalował je,kapitalny remont łazienki włącznie z wymiana hydrauliki oraz przedpokoju. Katarzyna Fikua
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-08-01 06:17:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firmę Pana Andrzeja znalazłem w Internecie. Obejrzałem wykonane przez niego prace i zdecydowałem się na prace remontowe. Okazało się, że Pan Andrzej to wysokiej klasy fachowiec z wieloletnim doświadczeniem i pracujący na nowoczesnym sprzęcie. Wykonane prace to kompletne wykonanie łazienki łącznie z przeróbkami instalacji, wylewki na podłogach, deska Barlinecka w pokojach, malowanie ścian. Wszystkie prace zostały wykonane bardzo dokładnie. Pan Leszek jest bardzo dobrym doradcą, zawsze punktualny. Po wykonaniu prac wszystko jest dokładnie wysprzątane. Zostało mi do wykonania jeszcze kilka prac i na pewno wykona je Pan Leszek. Bardzo polecam tego godnego zaufania fachowca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-07-05 06:25:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam gorąco! Przepięknie wykończone mieszkanie. Remont został przeprowadzony od podstaw (mieszkanie było w stanie surowym). Pan Andrzej bardzo rzeczowo i solidnie doradzał i w kwestii zakupu, jak i wykonywanych prac. Pomógł w transporcie zakupionych rzeczy. Po swojej pracy zachował porządek! Polecam z czystym sumieniem tego fachowca! Lidia W.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-06-04 06:06:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uzasadnienie: Prace instalacyjno-wykończeniowe prowadzone były w mieszkaniu w stanie deweloperskim. Bardzo sprawna kilkuosobowa ekipa dysponująca profesjonalnym sprzętem. Wysoka jakość i fachowość wykonanych instalacji wod-kan, elektr. i wykończeń, świetna jakość układania płytek. Pomoc w doborze, zakupie i transporcie materiałów. Pan Andrzej wszystkimi zakupami się zajął, wszystkiego dopilnował i fachowość robót na najwyższym poziomie, a ponadto ma super pracowników. Dobra komunikacja tel. i mailowa, bezproblemowość współpracy, wycena prac przed podpisaniem umowy, korekta wyceny w trakcie trwania prac wykończeniowych. Ceny bardzo uczciwe, biorąc pod uwagę otrzymany produkt finalny. Naprawdę podchodzą do remontu jakby robili to dla siebie. Mieliśmy okazję pracować z firmą i fachowcami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2017-12-05 07:11:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna i profesjonalna praca wykonana w terminie. Pan Andrzej doradzi w kwestiach spornych w trakcie wykończenia mieszkania. Jesteśmy bardzo zadowoleni z żoną a trochę się Pan Andrzej u nas napracował (podwieszane sufity,malowanie, zmiana położenia elektryki w mieszkaniu, położenie płytek, wygładzenie ścian oraz montaż sprzętów AGD i RTV, montaż armatury łazienkowej). Polecamy w 100%.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2017-11-29 18:12:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uzasadnienie: Polecam każdemu kto marzy o tym aby remont przebiegał sprawnie ,fachowo, czysto a efekt końcowy w 100% spełniał oczekiwania. Pan Andrzej remontował u mnie łazienkę i przedpokój(skucie starych płytek,wymiana instalacji wodnej,wyklejanie płytek,mozaiki,montaż brodzika, kabiny ,baterii,oświetlenia). Wszystko robił sprawnie , korzystał z profesjonalnego sprzętu i znał się na rzeczy. Potrafi doradzić i rozwiązać różne problemy pojawiające podczas remontu.Jestem bardzo zadowolona z efektów jego pracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-11-17 12:55:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uzasadnienie: Firma godna polecenia. Prace wykonane profesjonalne, dokładnie, solidnie, terminowo. Pełen zakres usług z dostarczeniem materiałów. Sprawna współpraca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-11-04 06:57:10 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją