Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

TADZIK Usługi remontowo-budowlane

Zawód: budowlane usługi i remonty Budowlaniec 
Adres: Małopolskie, Sucha Beskidzka
Telefon: Kom. 501836600
Adres e-mail: tadzikremoncik(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.tadzik.eu
Opis działalności: Usługi remontowo-budowlane. Słowa kluczowe: remonty, budownictwo, małopolska, brukarstwo, łazienki, sufity podwieszane, malowanie, szpachlowanie, ogrodzenia, bramy

Ocena: 100% pozytywna 14x

Jakość usług: 100% wysoka 14x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 13x
Ceny usług: 100% niskie 13x
Ilość opinii w serwisie: 14
Ilość odsłon profilu firmy: 2723
Data utworzenia profilu: 2014-03-25 17:17:01
Data ostatniej aktualizacji: 2017-10-26 08:28:39 

Opinie o TADZIK Usługi remontowo-budowlane

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przepięknie odnowiona elewacja oraz świetnie wykonane barierki balkonowe. A do tego odnowiona klatka schodowa :-) Rewelacja! Pan Tadeusz to prawdziwy specjalista - polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystyna dnia: 2018-11-05 22:18:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Remont mieszkania wykonany idealnie. Najważniejsze to dokładność, a tego tej firmie nie brakuje. Jestem bardzo zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rafał dnia: 2017-06-21 14:00:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma na prawdę godna polecenia. Remont wykonany przede wszystkim solidnie. Widać, że firma ceni sobie klienta i jest on dla nich najważniejszy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2016-02-08 20:17:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełny profesjonalizm połączony z doskonałymi umiejętnościami w swoim fachu dają świetny efekt. Firma wykonywała u mnie ogrodzenie z przęseł oraz wykładała kostkę brukową - wszystko idealnie. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-07-18 01:24:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny fachowiec. Takich firm powinno być więcej. Solidnie wykonana praca oraz doradztwo w wyborze materiałów. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: darek dnia: 2014-12-03 22:22:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dokładna i porządna firma. Z czystym sumieniem mogę ich polecić każdemu kto potrzebuje fachowego remontu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: manina123 dnia: 2014-11-17 18:30:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny montaż urządzeń sanitarnych. Warto wziąść pożądną firmę i mieć pożądnie zrobiony remont - taką firmą jest TADZIK
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jac657 dnia: 2014-11-08 00:02:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Perfekcyjne wykonanie łazienki i dwóch pokoi. Jestem bardzo zadowolony z remontu w tej firmie i na pewno skorzystam z jej usług jeszcze raz.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Thomas dnia: 2014-10-26 22:41:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidna firma, dbająca o zadowolenie klienta, a nie o swój portfel. Łazienka wykonana idealnie, w miarę szybko i za godną cenę. Polecam1
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie dotyczy.
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2014-10-14 19:09:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma bez zarzutów :) Cały remont zrobiony porządnie i solidnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie było takiej sytuacji - solidny remont :)
Opinia dodana przez: Anonimowo. dnia: 2014-08-22 15:46:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny fachowiec! Solidnie, trwale i nie drogo wykonuje prace jak np. u mnie ułożenie płytek, montaż urządzeń sanitarnych oraz wykonanie instalacji wodno-kanalizacyjnej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Reklamacje się mi nie zdarzyły.
Opinia dodana przez: Thomas. dnia: 2014-08-20 01:18:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidna firma. Łazienka wykonana na bardzo wysokim poziomie za przystępną cenę. Dodatkowo pomoc w wyborze materiałów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie dotyczy
Opinia dodana przez: xxxxx dnia: 2014-08-05 01:30:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pomoc w wyborze odpowiednich materiałów, doskonała i precyzyjnie wykonana praca. Zdecydowanie zasługuje na polecenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janusz dnia: 2014-03-27 12:58:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie pozytywna! Wykonują na prawdę solidnie. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: Nie miałem sytuacji, nie jest ona potrzebna - roemnty bardzo trwałe.
Opinia dodana przez: Mirosław dnia: 2014-03-25 17:19:00 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją