Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Ewelina Mróz-Wydrych Ewelina Mróz-Wydrych

Zawód: Adwokat 
Adres: Świętokrzyskie, Kielce
Telefon: Kom. 794060403
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 10x

Jakość usług: 100% wysoka 10x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 10x
Ceny usług: 100% niskie 10x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 454
Data utworzenia profilu: 2017-08-30 09:36:37
Data ostatniej aktualizacji: 2017-08-31 08:31:54 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Ewelina Mróz-Wydrych Ewelina Mróz-Wydrych

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat prowadziła mi sprawę karną, bo była żona założyła mi sprawę o rzekome znęcanie - a rozwód w tle - byłem u innych adwokatów i mówili że nic się nie da zrobić bo mi założyła niebieskie karty, a pani adwokat że walczymy i jestem uniewinniony !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-01-15 09:09:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem sprawę z PZU o 50.000 zł - miałem oddać -regres i dzięki Pani adwokat ni nie muszę oddać. to dla mnie astronomiczna kwota a z odsetkami dobijało do 100.000 zł - ale dzięki mecenas Ewelinie nic nie muszę oddawać powództwo oddalono i to wygrała z PZU jeszcze
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Raf dnia: 2018-01-12 17:44:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas prowadziła mi sprawę karną 12 tomów akt i doprowadziła do uniewinnienia mojej osoby za co bardzo dziękuję i szczerze polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maks dnia: 2018-01-11 20:18:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy adwokat ! Bardzo konkretna z ogromną wiedzą osoba ! Prowadzi kilkanaście spraw majątkowych naszej firmy i do tej pory wszystkie wygrane. Dziękujemy i szczerze polecamy !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Pomoc Drogowa dnia: 2017-12-14 13:47:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm i zaangażowanie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-09-20 15:23:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat pomogła mi w sprawie karnej - groziło mi odebranie prawa jazdy na zawsze, a dzięki "wyszczekanej" Pani adwokat prawo jazdy mam do dziś - dzięki jej pomocy udało się odzyskać prawko!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 2017-09-14 14:06:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm.Wiedza oraz serce do wykonywanego zawodu. POLECAM !!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mazi dnia: 2017-09-12 16:02:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Ewelina Mróz-Wydrych prowadziła mi sprawę o uregulowanie kontaktów z moją córeczką w sądzie rodzinnym - Pani Mecenas tak zakręciła świadków przeciwnej strony, że nawet nie wiedzieli, jaki jest dzień. Ostatecznie sprawa zakończyła się pomyślnie. Byłem i jestem bardzo zadowolony z pomocy Pani Mecenas i teraz polecam ją wszystkim znajamomym
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dominik dnia: 2017-09-05 22:26:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Ewelina Mróz Wydrych bardzo pomogła mi w sprawie emerytury ZUS odmówił Ale Pani Mecenas wygrała i teraz mam 3000 złotych emerytury
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-08-30 22:07:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat prowadziła mi sprawę na drugim krańcu Polski- i wygrana - pomimo że przeciwna strona starała się wymyślać różne rzeczy..
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2017-08-30 09:38:17 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją