Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Ewelina Mróz-Wydrych Ewelina Mróz-Wydrych

Zawód: Adwokat 
Adres: Świętokrzyskie, Kielce
Telefon: Kom. 794060403
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 31x

Jakość usług: 100% wysoka 31x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 31x
Ceny usług: 100% niskie 31x
Ilość opinii w serwisie: 31
Ilość odsłon profilu firmy: 1621
Data utworzenia profilu: 2017-08-30 09:36:37
Data ostatniej aktualizacji: 2017-08-31 08:31:54 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Ewelina Mróz-Wydrych Ewelina Mróz-Wydrych

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny człowiek znajacy sie na prawie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ferdek dnia: 2019-04-20 03:52:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas Ewelina Mróz-Wydrych to profesjonalistka najwyższej klasy. Świetna osobowość, charakter, solidność i charyzma. Od pierwszego spotkania, aż do końca sprawy rozwodowej mogłam liczyć na Jej wsparcie i pomoc. Zarówno tę prawną, jak też w czysto ludzkim aspekcie. Przyszłam do kancelarii będąc kobietą załamaną, niepewną przyszłości, przerażoną tym co mnie czeka. Dostałam pełną pomoc prawną, odpowiedzi na wszystkie moje pytania, wątpliwości, ale też, co nie mniej ważne, wielkie wsparcie i zrozumienie. Pani Mecenas jest rzetelna, uczciwa, nie obiecuje rzeczy nie możliwych, ale też gdy podejmuje się walczyć o ustalone wspólnie cele to doprowadza tę walkę do końca. Przez 2 lata , na każdym etapie postępowania, była przygotowana, merytoryczna , zawsze gotowa bronić jak lwica naszego stanowiska poprzez rzeczowe argumenty, dokładnie zebrane dowody. Przy tym na sali sądowej Pani Mecenas dawała mi olbrzymie wsparcie i pewność, że nie jestem sama. Świetny kontakt telefoniczny oraz email-owy oraz pełen profesjonalizm zarówno w sporządzaniu pism procesowych jak i reprezentowaniu na sali sądowej. Rozwód to koszmarne przeżycie, ale dzięki takim osobom jak Pani Mecenas Mróz-Wydrych można z tego wyjść z poczuciem sprawiedliwości i godności. Pani Ewelino, dziękuję za to, że była Pani ze mną, za profesjonalizm i empatię.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2019-03-15 12:41:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenasjest osobą w pełni zaangażowaną w sprawę , którą prowadzi, kompetentna, inteligentna . Jestem bardzo wdzięczny za okazaną pomoc i wsparcie . Profesjonalistka z bardzo dobrym podejściem do człowieka Do każdej sprawy podchodzi indywidualnie i nie ocenia nikogo...Bardzo angażuje się w sprawę! Jestem bardzo zadowolony z usług Pani mecenas. Polecam i na pewno jeszcze raz skorzystam .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-12-28 21:37:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam sprawa poszła po mojej myśli Pani Ewelina doradzi pomoże widać ze się angażuje i stara się Polecam ją innym
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneta dnia: 2018-12-14 00:11:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat zawsze przygotowana, dba o klienta, Profesjonalista. Bardzo polecam. Pani Adw. zaangażowana, solidna, terminowa. Jakby sprawa dotyczyła Jej samej lub kogoś bliskiego. Przedstawia realne rozwiązania. Cena dopasowana do sytuacji i możliwości klienta. Szczerze polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria dnia: 2018-09-19 09:35:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalistka, genialnie rozgrywa sprawę, dąży do ugody nie narażając żadnej ze stron na koszty. Jej celem jest osiągniecie ugody miedzy stronami, a to nie jest takie łatwe kiedy ludzie kloca sie o pieniądze. Bardzo jestem zadowolony ze współpracy z mecenas Eweliną Mróz-Wydrych. Wszystkie porady celne i profesjonalne, a najważniejsze uczciwie podchodzi do sprawy. Oprócz spraw cywilnych, specjalizuje się w sprawach rozwodowych. Czytałem bardzo wiele pozytywnych opinii w zakresie prowadzonych spraw. BardzoZadowolny. Dlatego Polecam adwokat Ewelinę Mróz- Wydrych adwokatka sprawna merytorycznie, przygotowana do sprawy, dokonująca rzeczowej analizy obowiązujących przepisów i działająca zgodnie z nimi. Przemyślane działania w sprawie, postawa - spokój i dystans do emocji na sali sądowej. Forma pozwu - "kwintesencja" oddająca szczegóły sprawy świadczy o profesjonalizmie autorki i zyskuje uznanie sądu. Wygrana. Mam nadzieję na uzyskanie przez Panią mecenas zwrotu wszystkich zaangażowanych w sprawę środków finansowych
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zadowolony dnia: 2018-08-20 11:41:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super podejście, zaangażowanie. Pełen profesjonalizm .Sprawa prowadzona fachowo - W rezultacie pozytywny wynik i wszystko po mojej myśli. Szczery uśmiech Pani Mecenas :) Dziękuję .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lech dnia: 2018-08-09 14:30:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, adwokat Ewelina Mróz-Wydrych prowadziła mi sprawę rozwodową - konkretna, od razu powiedziała co przynieść, jakie dokumenty są potrzebne. Natomiast jej pisma są zniewalające !!! na kilkanaście stron, pierwszy raz widziałem, aby mecenas tyle napisał i takie miał rzetelne podejście
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Stanisław dnia: 2018-08-06 10:13:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria bardzo dobra Poleciała mi koleżanka i polecam innym pomoc i wiedza na super poziomie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Angy dnia: 2018-07-02 09:05:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z pomocy adwokat Eweliny Mróz-Wydrych. Prowadziła mi sprawę o podział majątku i bardzo mi pomogła.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2018-06-22 10:00:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam Panią Ewelinę. Jest osobą bardzo pracowitą i rzeczową. Udziela konkretnych porad analizując wszelkie możliwości prawne. Już kilkukrotnie miałem przyjemność korzystać z porad Pani Eweliny. Serdecznie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Stanisław dnia: 2018-06-19 18:18:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Oj bardzo dużo zawdzięczam Pani Ewelinie miałem juz zaproszenie na wakacje na Pińczów wystąpiliśmy z dozorem elektronicznym a Sąd w Kielcach nic cisza ale Mecenas postawiła wszystkich na nogi i mi odroczyli wakacje do czasu dozoru Tnx
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2018-06-13 10:06:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panią Mecenas poleciła mi znajoma rzeczowak skuteczna Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-06-12 19:04:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To co robi Pani Adwokat to absolutnie zmienia coś niemożliwego w możliwe Sąd zabrak mi prawo jazdy Pani Adwokat Ewelina zażaliła i ten sam Sąd zmienił decyzję i zwrócił mi prawko Także Pani Ewelina jest rewelacyjne Dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-05-17 14:20:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas jest osobą rzetelną , w 1000% oddaną prowadzonej sprawie. Zawsze służy radą i pomocą.Sprawa zakończona pomyślnie. Gorąco polecam panią mec
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-05-15 12:08:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Ewelina prowadziła mi sprawę karną i bardzo mi pomogła
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sławomir dnia: 2018-03-26 19:12:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pani Ewelina prowadziła mi rozwód szybko i skutecznie, starała się wyjaśnić wszystko i dogadywać się ze stroną przeciwną żeby szybko przeprowadzić wszystko...I sprawa po 2 terminach zakończona bez prania brudów...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2018-03-21 10:56:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Ewelina prowadziła mi sprawę o podział majątku - na szczęście szybko doprowadziła do ugody i załatwiła temat Widać że jej się chce interesować sprawą
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grażyna dnia: 2018-03-13 18:26:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam jestem jak najbardziej zadowolona szybki rozwód dobre alimenty na dzieci wszystko co chciałam zasądzona.poza tym Pani mecenas to bardzo uprzejmą osobą
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 2018-03-12 16:29:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas to super kobietka bardzo pilnie potrzebowałam pomocy i tak zorganizowała czas żebyśmy się spotkały szybko. porada rzeczowa i pomocna poza tym bardzo sympatyczna osoba
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ala dnia: 2018-03-10 14:44:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mec.nie siedzi i patrzy w sufit tylko dziala oraz broni jak lwica. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-02-14 15:58:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat prowadziła mi sprawę karną, bo była żona założyła mi sprawę o rzekome znęcanie - a rozwód w tle - byłem u innych adwokatów i mówili że nic się nie da zrobić bo mi założyła niebieskie karty, a pani adwokat że walczymy i jestem uniewinniony !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-01-15 09:09:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem sprawę z PZU o 50.000 zł - miałem oddać -regres i dzięki Pani adwokat ni nie muszę oddać. to dla mnie astronomiczna kwota a z odsetkami dobijało do 100.000 zł - ale dzięki mecenas Ewelinie nic nie muszę oddawać powództwo oddalono i to wygrała z PZU jeszcze
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Raf dnia: 2018-01-12 17:44:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas prowadziła mi sprawę karną 12 tomów akt i doprowadziła do uniewinnienia mojej osoby za co bardzo dziękuję i szczerze polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maks dnia: 2018-01-11 20:18:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy adwokat ! Bardzo konkretna z ogromną wiedzą osoba ! Prowadzi kilkanaście spraw majątkowych naszej firmy i do tej pory wszystkie wygrane. Dziękujemy i szczerze polecamy !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Pomoc Drogowa dnia: 2017-12-14 13:47:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm i zaangażowanie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-09-20 15:23:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat pomogła mi w sprawie karnej - groziło mi odebranie prawa jazdy na zawsze, a dzięki "wyszczekanej" Pani adwokat prawo jazdy mam do dziś - dzięki jej pomocy udało się odzyskać prawko!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 2017-09-14 14:06:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm.Wiedza oraz serce do wykonywanego zawodu. POLECAM !!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mazi dnia: 2017-09-12 16:02:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Ewelina Mróz-Wydrych prowadziła mi sprawę o uregulowanie kontaktów z moją córeczką w sądzie rodzinnym - Pani Mecenas tak zakręciła świadków przeciwnej strony, że nawet nie wiedzieli, jaki jest dzień. Ostatecznie sprawa zakończyła się pomyślnie. Byłem i jestem bardzo zadowolony z pomocy Pani Mecenas i teraz polecam ją wszystkim znajamomym
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dominik dnia: 2017-09-05 22:26:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Ewelina Mróz Wydrych bardzo pomogła mi w sprawie emerytury ZUS odmówił Ale Pani Mecenas wygrała i teraz mam 3000 złotych emerytury
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-08-30 22:07:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat prowadziła mi sprawę na drugim krańcu Polski- i wygrana - pomimo że przeciwna strona starała się wymyślać różne rzeczy..
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2017-08-30 09:38:17 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją