Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Robert Młodzieniak

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Wielkopolskie, 62-510 Konin, Słupca Konin Chopina 21e
Telefon: 63 22 62 880 Kom. 697 852 209
Adres e-mail: mlodzieniak(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.kancelariakkm.pl
Opis działalności: Kancelaria adwokacka: prawo karne, cywilne, gospodarcze, pracy, administracyjne, rodzinne Słowa kluczowe: adwokat, prawnik

Ocena: 100% pozytywna 59x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 57x 2x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 53x 2x
Ceny usług: 62% niskie 5x 49x 3x
Ilość opinii w serwisie: 60
Ilość odsłon profilu firmy: 15649
Data utworzenia profilu: 25.04.2010 22:25:01
Data ostatniej aktualizacji: 26.07.2017 23:47:52 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Robert Młodzieniak

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem bardzo zadowolona z obsługi prawnej Pana Mecenasa w sprawie o rozwód, jest to zaangażowany w sprawę adwokat i tak poprowadził sprawę, ze zostały spełnione wszystkie moje oczekiwania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Edyta dnia: 07.07.2020 12:33:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: naprawdę polecam adwokata Młodzieniaka prowadził moja sprawę karną i rozwodową i jestem bardzo zadowolona z jego podejścia do spraw i wyników . dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Milena dnia: 21.08.2019 17:30:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję za poprowadzenie sprawy karnej mojego syna. Jesteśmy bardzo zadowolenia z usług Pana Mecenasa i polecamy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Janina dnia: 24.02.2019 23:07:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mogę szczerze zarekomendować mec. Młodzieniaka, albowiem z pełnym zaangażowaniem i pozytywnym skutkiem przeprowadził moją sprawę karną o kierowanie w stanie po .. dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marian dnia: 09.09.2018 22:36:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: młody i dynamiczny pełnomocnik, błyskawicznie reaguje i daje poczucie bezpieczeństwa. Ceny rozsądne, wiedziałam od początku do końca ile będzie kosztować reprezentacja przed sądem, bez żadnych dopłat za sukces:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jolanta dnia: 10.05.2018 23:26:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zdecydowanie mogę pozytywnie zarekomendować Mec. R. Młodzieniaka, który korzystnie poprowadził mi sprawę w prokuraturze oraz sprawy rodzinne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Hirek dnia: 26.07.2017 23:45:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dobrze załatwione sprawy odszkodowawcze, wynagrodzenie zapłaciłem gdy wygrałem i otrzymałem pieniądze, a nie z góry, b. dobra współpraca, pełna profeska i mecenas mówiący do rzeczy..Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Miłosz dnia: 29.03.2017 22:38:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam, pozytywnie załatwione sprawy rodzinne i karne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Renata J. dnia: 06.02.2017 16:18:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam tego adwokata w sprawach rodzinnych i cywilnych, młody ale z wiedzą i doświadczeniem. sumiennie i skutecznie mnie reprezentował.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: radek dnia: 27.11.2016 22:20:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Mecenasa Młodzieniaka. Jest niezwykle rzetelnym adwokatem. Bardzo słowny, zawsze przygotowany i zainteresowany. A przy tym uprzejmy, wyważony i wykazujący się dużym zrozumieniem dla klienta w nowej, trudnej sytuacji. Reprezentował mnie w sprawie rozwodowej. Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: magda dnia: 15.11.2016 10:57:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Robert Młodzieniak z Konina reprezentował mnie w sprawach rodzinnych, majątkowych i karnych, wszystko ze sobą powiązane, odniosłem pełne skukces, obsługa prawna profesjonalna, ale przy tym rozumiałem co mecenas do mnie mówi, co nie zawsze miało miejsce gdy bywałem u innych prawników. Bez wątpienia polecam tego adwokata
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bartosz C. dnia: 08.11.2016 23:58:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo profesjonalny i skuteczny w swoich działaniach prawnik, a przy tym nie obiecuje gruszek na wierzbie tylko działa, wygrał mi sprawę karną i rodzinną
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: maciek dnia: 01.11.2016 22:16:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat RM wygrał mi bardzo poważną sprawę karną, osobiście jestem bardzo zadowolony i mogę szczerze polecić w sprawach karnych tego mecenasa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zbigniew Ch. dnia: 29.03.2016 23:06:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wygrałem z mecenasem sprawę karną i o zadośćuczynienie. Jestem bardzo zadowolony i polecam. Adwokat zawsze miał czas na spotkanie i rozmowę, a na rozprawach znał akta i był przygotowany. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wojtek p. dnia: 04.02.2016 23:19:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super prawnik i człowiek, wygrany rozwód i satysfakcja z podziału majątku, jest OK, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jerzy dnia: 14.11.2015 23:15:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wygrana sprawa karna w której zostałam uniewinniona. Adwokat zawsze przygotowany do sprawy, potrafił mnie dobrze reprezentować i wybronić. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 28.10.2015 22:15:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecens Młodzieniak został mi polecony i z czystym sumieniem polecam go dalej bo wygrał mi bardzo skomplikowana sprawę o zasiedzenie w koninie a przy tym bardzo oszczędnie mnie potraktował moglem rozliczyć się w ratach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał dnia: 23.07.2015 23:13:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Godny. Polecenia obrońca w sprawach karnych, bardzo mi pomógł. Radek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: rDek dnia: 19.04.2015 17:26:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem zadowolona z prowadzenia sprawy o wypadek i uszkodzenie samochodu. Byłam osobą poszkodowaną, wygrałem zwrot kosztów leczenia i odszkodowanie. Mecenas bardzo solidny i przygotowany do sprawy, trochę zabiegany, ale zawsze gdy prosiłam to znalazł dla mnie wystarczajacą ilość czasu na spotkanie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Nina dnia: 23.02.2015 07:55:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: z pełną odpowiedzialnością polecam adwokata Młodzieniaka, który prowadził sprawę karną moją i kolegi, a pomówił nas młody chłopak o pobicie, sprawa została umorzona na naszą korzyść na pierwszej rozprawie, a honorarium zapłaciliśmy z kolegą na pół. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: artur dnia: 03.02.2015 21:55:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo wysokie kwalifikacje, doświadczenie, nie tylko adwokat, ale przede wszystkim człowiek-polecam w 100% jego usługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: i.m.t. dnia: 10.11.2014 19:51:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super obsluga prawna. Prężnie szybko i skutecznie działający adwokat który najpierw myśli o sprawie a potem o pieniądzach. Sprawę wygral i sporo czasu zaczekał za rozliczeniem. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jacek l. dnia: 01.11.2014 21:38:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Posiadam bardzo dobre zdaniem o adw. Robercie Młodzieniak, który z wielkim zaangażowaniem prowadził moje sprawy rodzinne i majątkowe, dlatego szczerze polecam usługi tego prawnika.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 24.09.2014 18:13:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry i skuteczny adwokat. Polecam w 100% w sprawach cywilnych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Artur dnia: 23.07.2014 12:52:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: prowadził mi sprawę o separacje i alimenty sto procent skuteczności polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: anka dnia: 02.07.2014 18:53:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: prowadził mi sprawę wypadku samochodem i odszkodowania, jestem bardzo zadowolony, adwokat idzie na rękę jeżeli chodzi o rozliczenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Maciej dnia: 30.06.2014 22:07:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fachowy adwokat, prowadził moją sprawę rozwodową i uzyskałem to co wcześniej przedstawił mi mecenas, ponadto prowadził także mi sprawę o odszkodowanie z tytuły wypadku, którą załatwił rewelacyjnie, nie spodziewałem się takich pieniędzy i tak atrakcyjnej prowizji. Bez wątpienia Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jarek J. dnia: 15.05.2014 23:15:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zostałem zatrzymany za rozbój o który zostałem pomówiony, w sobotę nikt nie chciał mi pomóc, polecono mojej rodzinie mec. Młodzieniaka, który zjawił się niezwłocznie na Policji, brał udział w moim przesłuchaniu i jeszcze tego samego dnia opuściełem areszt policyjny. Szczerze polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jan dnia: 21.04.2014 21:06:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super załatwiona moja sprawa o podział majątku, przede wszystkim szybko i konkretnie, uzyskałem w 100% to czego oczekiwałem, nawet więcej aniżeli liczyłem:) POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: PK dnia: 30.01.2014 21:50:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo słowny i rzetelny adwokat, który skutecznie i szybko załatwił moje problemy w sprawach rodzinnych. Szczerze polecam tego mecenasa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: jan w. dnia: 15.01.2014 21:12:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobrze poorowadzil moja sprawe rodzinna i karna, ktora powstala w oparciu o pomowienia, polecam, rztelna firma
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: lukasz j. dnia: 23.10.2013 18:35:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalny i sympatyczny mecenas, polecam w sprawie rozwodowej i rodzinnej, ja osiągnęłam pełen sukces
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ana dnia: 17.04.2013 22:23:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas bardzo pomógł mi w sprawie karnej o pobicie, prowadził moje sprawy o odroczenia i doprowadził do zawieszenia mojej kary, za co jestem wdzięczny. Polecam usługi Mecenasa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 11.04.2013 23:54:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry Adwokat!!! Polecam!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Basia dnia: 25.02.2013 12:49:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam w sprawach karnych, przynajmniej ja mam bardzo pozytywne doświadczenie, teraz staramy się o odszkodowanie. Godny polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Miki dnia: 14.02.2013 23:32:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: adwokat solidny i konkretny. Skutecznie poprowadził moja sprawę cywilną o zasiedzenie, sprawa toczyła się trochę czasu, ale efekt 100%. Polecam Mecenasa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Antoni dnia: 04.01.2013 22:32:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam tego Pana wszystko poszło po mojej myśli tak jak uzgodniłem przed sprawa. sprawa karna
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Piotr Goch de dnia: 19.11.2012 18:34:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat o dużej kulturze osobistej w sądzie. Daje poczucie bezpieczeństwa. Jestem bardzo zadowolona z pracy p. Roberta jaką wykonał podczas mojej sprawy rozwodowej. Szybko, konkretnie. Otrzymałam rozwód na pierwszej rozprawie...
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: K dnia: 13.11.2012 17:30:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zdecydowanie polecam jako obrońcę w sprawach karnych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: MR. dnia: 18.10.2012 21:35:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: SKUTECZNY I DYNAMICZNY ADWOKAT..CHCE MU SIĘ.. POLECAM (sprawa karna i rodzinna)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Yordyk dnia: 20.09.2012 23:02:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony z poprowadzenia mojej sprawy rozwodowej i o podział majatku. Konkretnie, szybko i bardzo pozytywnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marek Konin dnia: 04.09.2012 21:55:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: uzyskałem uniewinnienie w głośnej sprawie przed sądem w Koninie. Pomawiała mnie policja, ale prawda wygrała:) Dzięki Mecenasie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mati dnia: 02.07.2012 21:11:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z usług adwokata Młodzieniaka. Prowadził dwie moje sprawy, obie z równym zaangażowaniem. Nie naciąga i nie mydli oczu tak jak robili to inni adwokaci. Polecam z czystym sumieniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Janina W. dnia: 23.05.2012 14:42:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: adwokat młody, ale dynamiczy, a co najważniejsze skuteczny i o dużej kulturze w sądzie, potrafi spokojnie ale skutecznie bronić swojego Klienta, polecma prawo karne i rodzinne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: zadowolony Klient dnia: 10.05.2012 22:59:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W naszym rejonie jest wielu doświadczonych adwokatów, niemniej jednak Mecenas Młodzieniak jest niezastąpiony i NAJLEPSZY. Gorąco polecam wszytskim.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dikwol dnia: 16.03.2012 12:47:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, adwokat wprawdzie obciążony pracą, ale skuteczny. Bardzo dobrze przeprowadził mi rozwód oraz sprawę o podział majątku. Nie przeciąga spraw!! co mi się spodobało po moich wcześniejszych doświadczeniach z innymi..
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: słupca dnia: 12.03.2012 23:08:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zostałęm uniewinniony w sprawie karnej, gdyby nie mój adwokat zostałbym skazany za niewinność. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Adrian dnia: 06.03.2012 22:23:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Mecenasa, odniosłem pełen sukces, szybko, skutecznie i profesjonalnie. Adwokat zapracowany, ale skuteczny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: JN dnia: 19.02.2012 22:25:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dziękuję za obronę w sprawie karnej. Polecam adwokata R. Młodzieniaka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Roman K. dnia: 28.12.2011 21:53:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie mam zadnych zastrzezen co do osoby, sprawa wygrana.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: Prawo rodzinne
Opinia dodana przez: Pozytywista dnia: 14.10.2011 10:51:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja, polecam. Pewnie każdy wda opinię zależie od wyniku jego sprawy. Moją sprawę wygrał więc polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 22.05.2011 11:15:13 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Młodzieniak zawojował Konin.....?
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 20.05.2011 12:37:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super, przeprowadził mój rozwód szybko, konkretnie i skutecznie... wydawało się, że będzie trudno, ale tak zakręcił stronę przeciwną, że poszli na nasze warunki. Skuteczny POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Miron dnia: 18.05.2011 20:28:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie zgadzam się z poniższą opinią, w mojej sprawie nie odpuszczał, był zawsze przygotowany i na rozprawie jako jedyny z 3 innych pełnomocników wykazywał się aktywnością. POLECAM TEGO ADWOKATA
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 16.05.2011 22:40:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przerost formy nad treścia.Adwokat młody bez doświadczenia i praktyki co widac na rozprawie w sądach.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Nowak dnia: 16.05.2011 11:16:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: adwokat trochę zapracowany, ale wynik końcowy jego roboty rewelacja. polecam prawo karne i rodzinne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: NICK dnia: 09.05.2011 23:01:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja wręcz przeciwnie moją sprawę poprowadził na 100% - a miałem poważny problem...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: M.J. dnia: 03.05.2011 18:23:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelny, skuteczny adwokat dbający o interes Klienta. Poecam w sprawach karnych i rodzinnych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie zgłaszam
Opinia dodana przez: Marek dnia: 01.09.2010 20:23:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: w 100 % polecam tego adwokata, bardzo zaangażowany w sprawę, uzyskałem pomoc i wygrałem swoją sprawę.
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Michał M. dnia: 20.06.2010 08:13:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zostałam obsłużona profesjonalnie i merytorycznie, a co najważniejsze Mecenas wnikliwie wyjaśnił mi wszelkie aspekty mojej sprawy, w tym ewentualne konsekwencje negatywne - na szczęście ich nie było:) Szczerze polecam Jego usługo
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Marlena dnia: 25.04.2010 22:27:30 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją