Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Oskar Miłoń

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Łódzkie, 90-456 Łódź Piotrkowska 257A
Telefon: Kom. 694505273
Adres e-mail: adw.oskar.milon(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.kieler-milon.pl
NIP:
7251851696
Opis działalności: Kompleksowa obsługa prawna osób fizycznych i firm. Słowa kluczowe: CHF, franki, Odszkodowania, obsługa prawna, sprawy karne, cywilne, rozwody, spadki, windykacja, egzekucja, dział, spadek, rodzinne, dobry skuteczny adwokat, taxi, bankowe

Ocena: 100% pozytywna 22x

Jakość usług: 100% wysoka 22x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 21x
Ceny usług: 100% niskie 17x 4x
Ilość opinii w serwisie: 22
Ilość odsłon profilu firmy: 4927
Data utworzenia profilu: 2014-05-28 11:51:31
Data ostatniej aktualizacji: 2017-07-09 14:46:59 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Oskar Miłoń

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas Oskar Miłoń jest moim pełnomocnikiem w sprawie o unieważnienie kredytu tzw. frankowego. Zgadzam się z opiniami innych klientów na jego temat, które można znaleźć w mediach społecznościowych. Jest osobą bardzo kontaktową, o wysokiej kulturze osobistej. Ponadto dysponuje ogromną wiedzą na temat problemu tzw kredytów frankowych i ma duże doświadczenie w walce z bankami. Nie bez znaczenia jest fakt, że odniósł już sukcesy na tym polu. Jezeli do dać do tego rozsądne ceny to wybór był łatwy i oczywisty. Pozew, który napisał Pan mecenas Oskar Miłoń był bardzo obszerny i merytoryczny. Dlatego jestem optymistą, jeżeli chodzi o mój spór z bankiem. I na koniec cechy bardzo rzadko spotykane w dzisiejszych czasach. Punktualnośc i terminowość. Poza tym zawsze odbiera telefon lub oddzwania. Służy też radą w różnych sprawach, niekoniecznie związanych z procesem z bankiem. Szczerze polecam usługi Pana Oskara.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Artur trzuskowski dnia: 2018-07-12 17:10:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Oskar Miłoń ma olbrzymią wiedzę o kredytach pseudofrankowych oraz rozeznanie o lini obrony banków. Jest świetnie przygotowany do rozpraw, merytoryczny, konkretny. Jest bardzo kompetentny, profesjonalny, ale i empatyczny, ludzki. W kontakcie z nim nie odczuwa się dystansu jaki niestety czasem zdarzało mi się czuć w relacjach z innymi adwokatami. Zależy mu na kliencie, to czuć. Polecam kancelarię. Aleksandra Marszał
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-07-08 11:31:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z usług Pana Oskara Miłonia, ponieważ wyciągnął mnie z niezasadnych oskarżeń o spowodowanie wypadku drogowego. Zawsze był przygotowany do spotkania i wiedział jak udowodnić moją niewinność. Bardzo się cieszę, że akurat Pana Miłonia wybrałem jako mojego obrońcę bo dzięki niemu sąd spojrzał na sprawę z nowej perspektywy i po zwerfikowaniu nowych dowodów w sprawie, uniewinnił mnie z zarzutu spowodowania wypadku. Polecam w 100%.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kacper Michalak dnia: 2018-04-03 19:55:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidny, profesjonalny, bardzo skuteczny w działaniu.Jestem bardzo wdzięczna , gdyż pomógł w odzyskaniu pieniędzy z Polisolokat. Dokonał"rzeczy", która wydawał się niemożliwa. Serdecznie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aga dnia: 2018-03-11 13:19:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim Pana Miłonia. Świetny adwokat, zawsze dobrze przygotowany. Do tego ceny usług przystępne dla przeciętnego Polaka. Uwolnił mnie od niespłacalnego kredytu we frankach, za co jestem mu dozgonnie wdzięczny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łukasz Czubak dnia: 2018-02-19 13:10:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidny. Konkretny. Bardzo dobraz obsługa. Często nie odbiera z uwagi na czynności służelowe, ale zawsze oddawania. Idealny Mecenas dla biznesu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zbigniew Tracz dnia: 2017-12-19 09:25:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usług Pana Miłonia. Przede wszystkim najważniejszy jest fakt, iż zawsze rozmawiam z Mecenasem i wie czego sprawa dotyczy. Po spotkaniach w kancelarii zawsze jestem dobrze poinformowana i wiem jaki jest postęp w sprawie kredytu frankowego. Na ostatniej rozprawie nie zostawił suchej nitki na obrońcy Getin Banku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kredyt 2007 dnia: 2017-11-21 21:49:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokata przyznał mi sąd z urzędu. Nawet się niepodziewałam, że nie mając pieniędzy otrzymam tak fachową pomoc. Życzę wszystkim takiego adwokata.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Renata dnia: 2017-07-23 19:41:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzetelny i doskonale przygotowany merytorycznie w sprawach frankowych. Byłem w wielu kancelariach w sprawie mojego kredytu w Chf w banku millenium. Obsługa mecenasa jak w topowych warszawskich kancelariach a ceny niższe. Polecam bo warto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: K. Miller dnia: 2017-06-22 10:12:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z uwagi na moje duże zadowolenie z uslug Adwokata Oskara Miłonia postanowiłam wyrazić swoją Z uwagi na moje duże zadowolenie z uslug Adwokata Oskara Miłonia postanowiłam wyrazić swoją wdzięczność i uznanie na przedmiotowym portalu. Sprawa majątkowa i uznanie na przedmiotowym portalu. Sprawa majątkowa została poprowadzona rzetelnie i najważniejsze że skutecznie. Mam porównanie z innymi adwokatami i musze przyznać że Pan Miłoń wyróżnia się wysoką kulturą osobistą oraz zaangażowaniem w prowadzoną sprawę. Dziękuję i polecam. Klaudia Zagórna
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klaudia Zagórna dnia: 2017-02-11 17:47:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki pomocy Pana Oskara Miłonia udało mi się uregulować kwestie urzędowe dotyczące mojego nieślubnego dziecka. Kontakt do niego otrzymałam z Domu Samotnej Matki przy ul. Broniewskiego w Łodzi, który prawnik obsługuje. jestem zadowolona i polecam tego prawnika.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: samotnie wychowująca dnia: 2017-01-05 17:09:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem polecam Kancelarie Adwokacką Oskara Miłonia. Pomógł mi w bardzo trudnej sprawie związanej z narkotykami. Sprawę umożono, dzięki profesjonalizmowi Pana Oskara. Jestem mu dozgonnie wdzięczny. Jest to zdecydowanie jeden z niewielu adwokatów, który proponuje rzetelną i fachową pomoc za rozsądne pieniądze adekwatne do zarobków w naszym kraju.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Artur dnia: 2016-10-13 17:04:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzień dobry. Adw. Oskar Miłoń wygrał dla mnie trzy sprawy przeciwko PKO BP. Jestem niezmiernie ukontentowana, gdyż wcześniej konsultowałam się z dwoma radcami prawnymi, którzy stwierdzili że spraw nie da się wygrać. Panie Mecenasie jestem Pana klientka do końca świata i jeden dzień dłużej. Z poważaniem Teresa Krychowiak
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Teresa Krychowiak dnia: 2016-07-05 13:05:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowiec w zakresie walki z bankami w związku z kredytami frankowymi. Obsługuje Stowarzyszenie Pro Futuris Łódź więc zna się na rzeczy. Polecam kto ma problem z kredytem walutowym bo warto. Radosław
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Radosław dnia: 2016-01-14 17:41:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przede wszystkim Mecenas ma czas dla klienta, a nie odprawia z kwitkiem po 5 min rozmowy jak inni. Rzeczowy, cierpliwy i stanowczy. Jestem zadowolony z udzielonej porady, która okazała się nadzwyczaj skuteczna. Polecam z czystym sumieniem. Kazimierz Szczot
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kazimierz Szczot dnia: 2015-09-30 11:53:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny Prawnik, miły Człowiek, miła współpraca rozsądne ceny i jasny co bardzo ważne system rozliczeń bez żądania nie spodziewanych kosztów dodatkowych. Załatwił moją sprawę o pieniądze skutecznie i bardzo szybko. Gdyby takich Prawników w Polsce było więcej to poziom usług prawnych i świadomości prawnej społeczeństwa byłby do pozazdroszczenia. Aktualnie zmienił adres siedziby kancelarii. ul. Piotrkowska 257a w Łodzi www.kieler-milon.pl
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystyna W. dnia: 2015-07-08 12:08:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z obsługi prawnej Pana Oskara Miłonia, sympatyczny i profesjonalny a najważniejsze skuteczny! Polecam, jeżeli ktoś chciałby dopytać o Pana Oskara to proszę do mnie napisać: bart_lodz@yahoo.com
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bartosz dnia: 2015-05-29 08:03:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas przeprowadził mój rozwód a następnie sprawę o podział majątku. Jestem bardzo zadowolona z obsługi prawnej adw. Oskara Miłonia. Rzetelny zrównoważony mężczyzna. Warto skorzystać w potrzebie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Teresa Kwapisz dnia: 2015-02-14 09:01:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ekspert w zakresie egzekucji. Polecam dłużnikom. Nie ma spraw beznadziejnych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: upadły biznessman dnia: 2014-09-11 16:17:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kultularny i skuteczny. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alicja dnia: 2014-08-03 23:15:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa rozwodowa poprowadzona szybko rzeczowo, bez zbędnych emocji z alimentami na moją korzyść.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa szczęśliwa rozwódka dnia: 2014-06-02 13:59:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny profesjonalista. Nie owija w bawełne i nie ściemnia. Szanuje czas klienta. Wywalczył uniewinnienie pomimo, iż inni adwokaci sugerowali abym poddał się karze. Należny szacuneczek.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Krzychu z Bałut dnia: 2014-05-28 11:58:06 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją