Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

adw.Piotr Pietraszko

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Lubelskie, 20-075 Lublin Ogrodowa 17/13
Telefon: Kom. 798241863
Adres e-mail: kancelaria(małpa)adwokat-pietraszko.pl
Strona internetowa: www.adwokat-pietraszko.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe: prawo karne prawo karne wykonawcze prawo cywilne prawo gospodarcze

Ocena: 100% pozytywna 11x

Jakość usług: 100% wysoka 11x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 100% niskie 6x 1x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 1704
Data utworzenia profilu: 01.06.2017 08:15:32
Data ostatniej aktualizacji: 01.06.2017 08:15:32 

Opinie o adw.Piotr Pietraszko

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super,świetny jako adwokat i jako człowiek,kontaktowy i skuteczny,wysłucha i doradzi,nie owija w bawełnę,zawsze dostępny, miałem wcześniej innego więc mam porównanie,polecam z czystym sumieniem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: MK dnia: 30.06.2020 21:55:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzeczowy konkretny adwokat , podchodzi do sprawy bardzo realistycznie i nie obiecuje czegoś co nie jest do zrobienia.Do każdego podchodzi indywidualnie, sumienny ,słowny,kontaktowy wytłumaczy jeżeli jest taka potrzeba i nie zostawia w potrzebie zawsze dostępny.Co ważne jeżeli prowadzi sprawę nie wysyła zastępstwa zawsze jest osobiście Polecam .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata dnia: 23.08.2019 13:43:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas Piotr Pietraszko jest na prawdę godny polecenia. Profesjonalny, rzeczowy, pewny na sali sądowej a przy tym przemiły i uprzejmy jako człowiek.Naszą sprawą pomimo tego, że był obrońcą "z urzędu" zajmował się z ogromnym zaangażowaniem. Chociaż nie ma jeszcze wyroku sądu bardzo dziękuję Panu mecenasowi za ogromną pomoc. Podziękowania chcę przekazać także aplikantowi z kancelarii Pana mecenasa Panu Pawłowi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Barbara Rusinek dnia: 22.05.2019 06:35:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jest to jeden z lepszych adwokatów w Lublinie. Jako młody człowiek naprawdę wiele mu zawdzięczam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łukasz dnia: 29.04.2019 16:32:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana mecenasa. Jest genialny, rzetelny i bardzo skuteczny
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 23.04.2019 20:26:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam współpracę z Panem Mecenasem. Prowadził mi sprawę dot. zasiedzenia działki i wszystko poszło bardzo gładko. Osoba rzetelna, profesjonalna i sympatyczna. Co ważne, zawsze odbiera telefon :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał dnia: 13.03.2019 12:26:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana Mecenasa, prowadził moja sprawę, sprawa wygrana mam prawomocne uniewinnienie. Osoba kompetentna prowadził moja sprawę karną
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 25.10.2018 20:55:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam pana mecenasa Piotra Pietraszko oraz jego kancelarię.W pełni profesfjonalna kancelaria tak jak mówia,że dobry adwokat to także dobry psycholog bo stres na sprawie jest ogromny.Bardzo miła obsługa 100% kultury osobistej.Pisma sparządza w wysokiej jakości prawnej.Na sprawie reaguje na czas.Ponoć moja sprawa była nie do wygrania,taką odpowiedz dostałem od pierwszego adwokata.Szybko zmieniłem zdanie dzięki panu Piotrowi.Oczywiscie sprawa wygrana.Serdecznie polecam Kancelarię Piotra Pietraszko.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 14.05.2018 13:09:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana Piotra Pietraszko. Prowadził moją sprawę karną. Jestem bardzo zadowolony z przebiegu i zakończenia. Fachowe podejście do sprawy jak i do klienta. Nie "owija w bawełnę", mowi jak jest i co można zrobic. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Radek dnia: 16.01.2018 18:24:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam pana Piotra, prowadził moją sprawę karną. Jest bardzo skuteczny, kompetentny, dokładny, bardzo dobrze pisze wnioski, ma dobry kontakt z klientem. Otwarcie mówi jakie są szanse na powodzenie sprawy, zaangażowany, wysoka kultura osobista, zawsze przygotowany. Dzięki niemu jestem na wolności.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Jacek Jurak dnia: 14.01.2018 18:48:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niezwykle fachowa i profesjonalna postawa przy rozpatrywaniu spraw klientów ,a później,na sali sądowej,walka do samego końca.Zmotywował mnie aby w trudnym momencie sprawy nie dawać za wygraną co po kilku miesiącach walki w sądzie przyniosło nadzwyczaj pozytywny finał.Wielkie dzięki!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariusz Sujka dnia: 01.06.2017 11:44:35 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją