Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Damtox Pozycjonowanie Stron

Zawód: marketing i promocja  
Adres: Mazowieckie, 01-445 Warszawa Erazma Ciołka 17/309
Telefon: Kom. 504949272
Adres e-mail: biuro(małpa)damtox.pl
Strona internetowa: www.damtox.pl
NIP:
648-262-82-07
Opis działalności: Agencja interaktywna Damtox jest jedną z najskuteczniejszych agencji reklamowych w Polsce. W ofercie firmy znajduje się: pozycjonowanie stron, projektowanie stron, szkolenia SEO oraz marketing internetowy. Słowa kluczowe: pozycjonowanie,pozycjonowanie stron,pozycjonowanie www,reklama w google,tworzenie stron,projektowanie stron,reklama internetowa,marketing internetowy,agencja interaktywna,pozycjonowanie Warszawa,firma pozycjonerska,agencja reklamowa Warszawa,seo

Ocena: 100% pozytywna 39x

Jakość usług: 100% wysoka 39x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 37x 1x
Ceny usług: 100% niskie 36x 3x
Ilość opinii w serwisie: 39
Ilość odsłon profilu firmy: 5419
Data utworzenia profilu: 2012-03-01 16:13:44
Data ostatniej aktualizacji: 2017-05-31 15:44:12 

Opinie o Damtox Pozycjonowanie Stron

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miły kontakt, Pan który odbiera telefon odpowiedział na wszystkie moje pytania a było ich wiele. Co do samego pozycjonowania, po pierwszym miesiącu już wskoczyło na pierwszą stronę googla. Teraz mija 4 miesiąc współpracy i pozycje utrzymują się w top 5. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamyk dnia: 2017-05-26 08:27:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firmę z którą współpracuję od 2 lat, uważam za godną polecenia.Zajmują się wszystkim profesjonalnie, wszystkie zgłoszenia przyjmowane są do realizacji od ręki, udzielają informacji dotyczących osbługi itp. bez problemu. Reagują na wszystkie zmiany w internecie na bieżąco, co dla mnie przedsiębiorcy jest istotne, ponieważ nie muszę ciągle śledzić wszystkiego. Bogdan K.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: PUH BOGDAN. dnia: 2016-10-19 16:02:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałem z usług i firma wywiązywała się z powierzonych jej zadań. Nic dodać, nic ująć - firma do polecania innym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janek dnia: 2015-10-07 16:27:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, o firmie Damtox mogę pisać jedynie w superlatywach. Korzystam z usług firmy już od 2014 kiedy to moja strona dostała filtr od google, Pan Tomasz po krótkim czasie pomógł go zdjąć i wypozycjonował moją stronę na drugie miejsce, które utrzymuje się do dziś, moja strona została dostosowana do telefonów komórkowych a ja ciesze się 3 krotnym wzrostem użytkowników odwiedzających moją stronę. Polecam każdemu ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daniel dnia: 2015-07-16 19:01:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Długo szukaliśmy porządnej firmy i trafiliśmy na Damtox. Powierzyliśmy im wykonanie strony oraz jej reklamę w Internecie. Jesteśmy bardzo zadowoleni z firmy. Polecamy innym!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek i Michał dnia: 2015-04-23 17:14:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podpisaliśmy umowę z firmą Damtox na pozycjonowanie. Strona po kilku dniach znalazła się na pierwszych pozycjach w Google mimo, że poprzednia firma doprowadziła stronę do nałożenia na nią kary. Z czystym sumieniem polecam firmę!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-07 17:36:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Damtox skutecznie realizuje dla nas usługi pozycjonowania naszej strony i właśnie z tego powodu polecamy firmę jako uczciwego i profesjonalnego specjalistę w tej branży.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-07 10:33:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca z firmą to dobry wybór! Zleciłem kampanię reklamową firmie Damtox a moje dochody podwoiły się! Polecam wszystkim firmę Damtox jako profesjonalna agencję reklamowa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-09-27 10:18:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia! Profesjonalnie podchodzą do powierzonych im prac. Skuteczność rewelacyjna. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-08-05 13:50:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalnie zrealizowana kampania reklamowa w firmie Damtox wpłynęła na 250% wzrost sprzedaży w moim sklepie internetowym. Dodatkowo z tygodnia na tydzień sprzedaż rośnie! Z czystym sumieniem polecam firmę Damtox!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-08-01 09:46:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zleciliśmy pozycjonowanie firmie Damtox i była to dobra decyzja. Firma profesjonalnie wywiązała się z powierzonego jej zadania. Z czystym sumieniem polecamy firmę jako profesjonalistę w swojej branży.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-25 07:36:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesteśmy zadowoleni, że nawiązaliśmy współpracę z firmą Damtox. jako jedyni sprostali wyzwaniu i wypromowali naszą stronę w internecie. Firma Godna polecenia!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-15 13:30:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę z Warszawy jako firmę doskonale znająca się na pozycjonowaniu stron. Pozycjonują dla mnie 3 strony i wszystkie są na pierwszej stronie w Google.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-09 10:07:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wykonała nad nas audyt SEO a następnie wdrożyła go na naszej stronie. Podjęliśmy również współpracę z firmą na pozycjonowanie naszej strony i wszystkie działania okazały się pomocne, skuteczne. Z czystym sumieniem możemy polecić usługi firmy Damtox gdyż są na najwyższym poziomie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-06 15:09:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wykonała dla nas audyt SEO. Jesteśmy 100% zadowoleni. Raport PDF obszerny i szczegółowy. Wdrożenie zmian na stronie na podstawie raportu to tylko przyjemność. Polecam bo na prawdę warto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2014-04-23 10:50:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko OK. Polecam firmę. Doskonale wywiązali się ze zlecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-04 08:11:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja również polecam! Wszystkie opinie na temat tej firmy to z całą pewnością prawda.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-05 18:31:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim firmę Damtox jako uczciwego i rzetelnego partnera biznesowego. Pozycjonowanie realizują wzorowo. Z całą pewnością będę wszystkie swoje strony pozycjonował u nich!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-25 18:46:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma OK. Nie wiedziałem komu zlecić pozycjonowanie, ale już wiem, że każda następna strona będzie pozycjonowana przez damtox. Polecam firmę! Ludzie znają się ba rzeczy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-14 20:32:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potrzebowałem, aby moja strona szybko została wypozycjonowana i firma pozycjonerska Damtox sprostała wyzwaniu. Polecam firmę pozycjonującą moją stronę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-10 08:49:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pozycjonowanie stron to ich mocna strona. Wykonali dla mnie stronę oraz ją wysoko ulokowali w Google. Firma warta polecenia. Potwierdzam opinie innych: kontakt, obsługa oraz realizacja na wysokim poziomie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-03 11:10:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pozycjonowanie stron na najwyższym poziomie. Firma doskonale wywiązuje się z powierzonych jej realizacjach. Miły i natychmiastowy kontakt. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-27 09:26:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia. Pozycjonowanie wykonane rzetelnie. Strona szybko zajęła wysokie pozycje w Google. Konta z Panem Tomaszem na najwyższym poziomie. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-21 12:00:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę, szczególnie do realizacji reklamy w google.pl oraz marketingu internetowego. Ta firma pozycjonera zna się na rzeczy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-16 20:09:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja również jestem zadowolony z jakości usług świadczonych przez tą firmę. Szybko reagują na zmiany w Google i jeszcze szybciej strony wracają na wysokie pozycje w Google.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-09 12:51:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam usługi firmy Damtox. Wysoka skuteczność swoich działań oraz kreatywność podejścia do zadań.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-07 12:34:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, jestem zadowolony z kontaktu z firmą oraz powierzonych jej usług, głównie pozycjonowanie i działania PR.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-30 11:11:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nic dodać, nic ująć! Damtox to rzetelny partner w biznesie. Pozycjonowanie to ich silna domena. Po pierwsze wspaniały konta. Po drugie, rewelacyjna skuteczność działań. Po trzecie, firma warta zaufania. Wszystkie swoje strony obsługuje Pan Tomasz. Na prawdę jestem zadowolony i rekomenduję wysoką jakość firmy. Polecam!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janusz dnia: 2013-12-27 16:38:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mimo problemów na początku współpracy, firma rewelacyjnie wywiązała się z powierzonych jej zadań. Obecnie moja strona na frazę opryszczka znajduje się w czołówce wyników w Google.pl Z czystym sumieniem polecam firmę Damtox jako firmę wartą zaufania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: kontak@opryszczka.biz.pl
Opinia dodana przez: Mira Szewińska dnia: 2013-10-08 10:36:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zaskoczony efektywnością firmy! Doskonały kontakt i co najważniejsze prawdziwe, widoczne efekty! Polecam i podpisuje się po każdą opinią innych użytkowników!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2013-09-24 11:48:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawdę dobra firma. Nie ma sensu pisać o jej wszystkich dobrych stronach, bo po pierwsze musiałabym pisać nieskończenie wiele, a po drugie jak widzę zostało zrobione to już wcześniej przez innych klientów dlatego też pozostaje mi przyłączyć się do Nich i potwierdzić wysoką jakość usług firmy DAMTOX. Naprawdę warto skorzystać))
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: J. Ostrowska dnia: 2013-06-20 18:19:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Damtox zaoferował mi hosting oraz wykonanie strony, którą do dnia dzisiejszego pozycjonuje. Jestem bardzo zadowolony z pełnego pakietu usług jakie świadczy firma. Z czystym sumieniem polecam wszystkim usługi firmy Damtox. Do szczególnego uwzględniania zasługą takie atuty jak: - wspaniały kontakt - rewelacyjna obsługa - konkurencyjne ceny - profesjonalne podejście do zlecenia Całkowity brak wad :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2013-03-28 12:19:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpracę z firmą Damtox rozpoczęliśmy około 2 lat temu i jesteśmy zadowoleni z jakości świadczonych usług przez tą firmę. Firmie zleciliśmy usługę pozycjonowania stron i do dnia dzisiejszego nasz strona firmowa wyświetla się na pierwszej pozycji. Mam nadzieję, że w ten sposób jesteśmy w stanie pomóc firmie, gdyż innym sposobem odwdzięczenia się z wspaniałą współpracę nie da się tego zobrazować. Powtarzam, że Damtox jest idealnym partnerem biznesowym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-20 18:25:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Porządna firma!! dzięki niej prowadzę jeszcze swoją firmę..Dokładniej chodzi o reklamę, niestety ciężko jest się utrzymać bez niej, szczególnie w obecnych czasach, natomiast z tą firmą przy stosunkowo dobrym cenowo abonamencie rocznym zacząłem dopiero zdobywać nowych klientów oraz stałem się bardziej rozpoznawalny na rynku.Szczerze polecam.....Maciej R.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: M.R dnia: 2013-01-17 23:54:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W swoim życiu wielokrotnie miałem okazję korzystać z usług firm zajmujących się pozycjonowaniem, lecz z całą pewnością mogę stwierdzić, iż firma damtox wypadła najlepiej z nich wszystkich i jest jedyną, która mnie nie zawiodła. Korzystając z jej usług zawsze mogłem i mogę liczyć na profesjonalną, rzetelną oraz fachową obsługę. Ponad to firma damtox jest otwartą na ludzi jak żadna inna. Jej pracownicy dbają o klientów i darzą ich szacunkiem. Polecam firmę damtox!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dominik Ch. dnia: 2013-01-16 19:56:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam wszystkich, Korzystam z usług tej firmy od kilku miesięcy, początkowo prace nad moją reklamą w google szły b. wolno jak zresztą w poprzedniej firmie z której zrezygnowałem, natomiast po ok. 2 miesiącach było już tylko lepiej i tak jest cały czs. Dla zainteresowanych dodam jeszcze jedną ciekawostkę o firmie a mianowicie że, za brak efektów nie ponosimy kosztów, co oznacza,że pierwsze 2 miesiące nic mnie nie kosztowały.Zaufałem i mam efekty. Jak dla mnie pozytywna firma.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Kontakt bezproblemowy.
Opinia dodana przez: dnia: 2012-11-02 00:25:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jedna z najlepszych firma z jaką współpracuję... W skrócie powiem, że pozycjonowanie stron to ich silna strona... Polceam wszystkim bo warto...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-05-07 18:15:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia,czekałem na efekty pozycjonowania jedynie 10 dni i jestem 3ci. Ceny zachęcające, efekty jeszcze bardziej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: BRAK
Opinia dodana przez: Patryk dnia: 2012-04-05 18:50:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wykonała dla nas stronę internetową oraz prężnie ją pozycjonowała. Po około 3-4 tygodniach strona znalazła się na pierwszej stronie wyników wyszukiwania. Jesteśmy bardzo zadowoleni z wykonywanych usług przez firmę Damtox. Z czystym sumieniem polecamy wszystkim agencję reklamową Damtox. Mamy nadzieję, że kontakt i jakość wykonywanych usług nigdy nie będzie na niższym poziomie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Darek dnia: 2012-03-01 16:15:37 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją