Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

GLADIATOR Przeprowadzki

Zawód: przeprowadzki  
Adres: Małopolskie, 31-403 Kraków 31-403 Towarowa 3
Telefon: Kom. 690002006
Adres e-mail: gladiator.przeprowadzki(małpa)gmail.com
Strona internetowa: http://www.gladiator-przeprowadzki.pl/mobile.php
NIP:
6762112605
Opis działalności: PRZEPROWADZKI, ARCHIWIZACJA I PORZĄDKOWANIE DOKUMENTÓW, transport, przeprowadzki Kraków Słowa kluczowe: PRZEPROWADZKI Kraków, transport Kraków, Gladiator Profesjonalne Przeprowadzki:Kraków, Małopolska

Ocena: 100% pozytywna 11x

Jakość usług: 100% wysoka 11x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 10x
Ceny usług: 100% niskie 10x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 2314
Data utworzenia profilu: 2012-12-19 09:36:48
Data ostatniej aktualizacji: 2017-05-03 19:15:10 

Opinie o GLADIATOR Przeprowadzki

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: fantastyczna firma ! Profesjonalisci w branzy przepowadzek !
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: paul dnia: 2019-03-16 00:15:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Genialna firma . Zlecenie wykonane na najwyższym poziomie .Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Nina dnia: 2016-11-30 00:14:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przeprowadzka z Krakowa do Częstochowy przebiegła bez najmniejszych problem, szybko, solidnie, z poczuciem humoru, polecam firmę!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gabi dnia: 2013-12-05 11:18:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidna firma - panownie przyszli nawet chwile przed czasem i zaczeli od zabezpieczania moich mebli specjalna folia. Podczas gdy ja bylam w innym pokoju meble zostaly zniesione i zaladowane do samochodu. Jesli chodzi o wniesienie mebli do docelowego mieszkania - rowniez bez zastrzezen. Dodatkowo jeden z panow pomogl mi w przylaczeniu pralki. Ceny b. konkurencyjne. Z czystym sumieniem polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: mam nadzieje, ze nie bedzie konieczna, nie mam na razie zadnych zastrzezen
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2013-04-27 21:40:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firmę Gladiator polecam jako wykonawcę przeprowadzki. Przed wykonaniem przeprowadzki, przyjechał pracownik na bezpłatną wycenę. Poinformował mnie jak zostanie wykonana przeprowadzka i o kosztach. Meble i urządzenia zostały zabezpieczone przez pracowników i przewiezione bez uszkodzeń. Na miejscu pracownicy pomogli z ustawieniem przedmiotów. W moim przypadku firma świetnie sie sprawdziła. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej N. dnia: 2013-03-15 15:30:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę Gladiator jako wykonawcę przeprowadzki. Przeprowadzalismy zarówno mieszkanie jak i Biuro naszej firmy z Gladiatorem. Usługa została wykonana na najwyższym poziomie, Panowie wszystkie meble i sprzęty zabezpieczyli w odpowiedni sposób. Ostateczna cena usługi była atrakcyjna w porównaniu z kwotami na jakie wyceniała nasze przeprowadzki konkurencja, a co najważniejsze wszystko przebiegło niemal bezstresowo dla nas i w szybkim tempie. Naprawde polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa J. dnia: 2013-02-22 14:25:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z wielką przyjemnością dodaje swoją pozytywną opinie o firmie Gladiator Przeprowadzki. Przeprowadzałem z tą firmą swoje Biuro. Panowie bardzo rozważnie i sprytnie uporali się z wielkimi gabarytowo meblami. Zaznaczam, że poprzednia firma przeprowadzkowa, niemal zniszczyła mi połowę mebli. Z czystym sumieniem polecam tą firmę dla ludzi ceniących swój dobytek, czas oraz pieniądze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dariusz W. dnia: 2013-01-18 22:09:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przeprowadzka została przeprowadzona zgodnie z planem, szybko, sprawnie i bez żadnych opóźnień. Wcześniejsza bezpłatna wycena. Kwota po wykonaniu przeprowadzki nie wzrosła. Nic nie zostało uszkodzone. POLECAM!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mateusz dnia: 2013-01-04 13:47:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam , miałem okazje u państwa ostatnio przewozić pianino ..do tej pory jestem w szoku ... Przyjechało 2 dużych panów i pianino z 3 pietra znieśli jak gdyby nigdy nic do tego elegancko zabezpieczone ..a już nie wspomnę że trzeba było je wnieść również na 3 piętro ..wszystko ekspresowo a do tego fachowo . Firma godna polecenia !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek Jońca dnia: 2013-01-03 15:10:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przeprowadzka jaką wykonała u mnie ta firma przebiegla zupełnie bezstresowo i szybko. Przed jej wykonaniem przyjechali na bezpłatną wycenę i dotarczyli kartony do pakowania moich rzeczy. Sama przeprowadzka została wykonana bardzo sprawnie, szybko, tanio oraz co najważniejsze nic nie zostało uszkodzone - co przy innych firmach czasem się niestety zdarzało. Jednym słowem - profesjonalisci. Bardzo polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jerzy dnia: 2012-12-28 09:53:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia, przeprowadzka wykonana bardzo fachowo, na najwyższym poziomie, w konkurencyjnej cenie. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria dnia: 2012-12-19 09:39:33 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją