Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

M.O. Wykończenia wnętrz

Zawód: budowlane usługi i remonty Budowlaniec 
Adres: Dolnośląskie, Wrocław
Telefon: Kom. 723 139 301
Adres e-mail: biuro(małpa)mo-wykonczeniawnetrz.pl
Strona internetowa: www.mo-wykonczeniawnetrz.pl
Opis działalności: Remonty i wykończenia wnętrz Słowa kluczowe: Remonty Wrocław, wykończenia wnętrz Wrocław, układanie glazury,malowanie,gładzie,remont wrocław, firmy remontowe wrocław

Ocena: 100% pozytywna 28x

Jakość usług: 100% wysoka 28x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 27x
Ceny usług: 100% niskie 9x 16x
Ilość opinii w serwisie: 28
Ilość odsłon profilu firmy: 8131
Data utworzenia profilu: 2012-03-11 21:57:36
Data ostatniej aktualizacji: 2017-04-24 15:10:03 

Opinie o M.O. Wykończenia wnętrz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Marcin Owsianka to fachowiec, na którym można polegać pod każdym względem. Pracował dla mnie przy trzech mieszkaniach. Za każdym razem prace zostały wykonane zgodnie z oczekiwaniami. Większość spraw załatwialiśmy przez telefon. Pan Marcin jest profesjonalistą, służy radą jeśli to konieczne. Prace wykonuje z niezwykłą starannością. To fachowiec, przy którym remont nie jest straszny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Olga Koziarek dnia: 2018-02-27 09:16:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z Panem Marcinem, nie tylko bardzo profesjonalnie wykończył mieszkanie ale też dzięki ogromnemu doświadczeniu był w stanie zaproponować wiele doskonałych rozwiązań, które sprawdziły się u wcześniejszych klientów. Prace przebiegły terminowo i sprawnie, gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Konrad Dźbik dnia: 2018-01-03 18:25:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry kontakt, fachowa robota, dokładny i schludny. Sympatyczny i szczery. Godny polecenia fachowiec.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Joanna Seeger-Litak dnia: 2017-12-20 22:00:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z usług świadczonych przez firmę pana Marcina. Zajmował się on wykończeniem domku jednorodzinnego ze stanu deweloperskiego i efekty są jak najbardziej zgodne z oczekiwaniami. Pan Marcin zawsze był w kontakcie, służył radą i opinią, dzięki czemu atmosfera wzajemnej współpracy była lekka i swobodna. Dużym plusem jest kreatywność przy niestandardowych rozwiązaniach technicznych. Remont przebiegał sprawnie a szybkością wykonania niektórych prac byłem bardzo pozytywnie zaskoczony. Zgłosiliśmy się do pana Marcina poprzez pozytywne opinie w internecie i wiem już, że były zasłużone. Polecam każdemu, kto chce przejść przez remont spokojnie i bez stresu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojciech Z dnia: 2017-10-02 20:03:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kontakt do Pana Marcina dostałem z polecenia od kolegi - nie zawiodłem się! Poza fachowym wykonaniem całego wykończenia mieszkania Pan Marcin zawsze służył radą. Pierwotnie miałem zatrudnić architekta wnętrz do pomocy ale dzięki podpowiedzią Pana Marcina okazało się to bezzasadne. Całość usługi wykonana przed czasem! Polecam!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Brak reklamacji.
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2017-05-31 08:29:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zleciłem firmie Pana Marcina wykończenie domu jednorodzinnego pod klucz. Nie była to moja pierwsza inwestycja mieszkaniowa ale pierwszy raz miałem okazję korzystać z usług tak dobrej firmy.Współpraca układała się rewelacyjnie bez najmniejszych problemów. Prace zostały wykonane w terminie . Jeśli chodzi o jakość to fachowiec z najwyższej półki wszystko zostało wykonane wręcz idealnie z największą precyzją . To co również dla mnie było ważne to bardzo dobry kontakt i obsługa ze strony firmy . Podsumowując współpraca z Panem Marcinem to czysta przyjemność i na pewno jeszcze skorzystam z jego usług . Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2017-04-24 14:59:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra współpraca, wykonanie bez zarzutu. Dzięki dobremu kontaktowi i profesjonalizmowi remont przeszedł dość bezboleśnie, jak na tego typu przedsięwzięcie. Wszelkie sprawy zakupowe, typu brakujące kolanko czy tym podobne rzeczy były załatwiane przez P. Marcina, co jest bardzo wygodne. Dzięki doświadczeniu ekipy udało się uniknąć paru błędów, o których ktoś kto robi remont raz na 20 lat może nie pomyśleć, dodatkowo można liczyć na podpowiedź różnych ciekawych rozwiązań. Firma naprawdę godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2016-08-09 19:32:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kontakt do Pana Marcina znalazłem w Internecie sugerując się poniższymi opiniami. Sprawdziły się w 100%. Co można powiedzieć o ekipie? Poza tym że ekipa jest solidna, terminowa to przede wszystkim niebywale precyzyjna. Po zakończeniu robót, dosłownie opadła mi szczęka, że można tak dokładnie zrobić gładzie bądź z zegarmistrzowską precyzją położyć płytki. Marcin zajął się wszystkim – od zakupu materiałów budowlanych (z naprawdę solidnej półki), wykonaniem prac zgodnie z projektem, kontaktem w każdej, nawet najmniejszej sprawie, po posprzątaniu po sobie mieszkania po zakończeniu remontu. Nie było żadnych niespodzianek, wszystko zgodnie z ustaleniami. Gorąco polecam każdemu kto chce mieć spokój podczas remontu i przy okazji solidnie wykończone mieszkanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojtek dnia: 2016-06-09 22:26:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firmę Pana Marcina znalazłam na tym portalu i w stu procentach potwierdzam poniższe wpisy .Zleciłam firmie Pana Marcina wykończenie całego mieszkania i zgadzam się ze jest to bardzo profesjonalna firma . Przede wszystkim o nic nie musiałam się martwic ani niczego pilnować wszystkie problemy i zmiany w projekcie były konsultowane . Firma zajęła się dostawą materiałów budowlanych co było bardzo wygodne .Jeśli chodzi o jakość wykonania daję 10/10 wszystko dopracowane w stu procentach , tego właśnie oczekiwałam i się nie zawiodłam . Polecam firmę Pana Marcina bo naprawdę warto .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2016-04-05 15:33:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam firmę M.O. Wykończenia Wnętrz. P.Marcin bardzo fachowo i profesjonalnie wykonał remont w moim mieszkaniu według przedstawionego projektu. Zlecone prace zostały wykonane bardzo dokładnie, wszystko idealnie zabezpieczone. Pomimo projektu mogłam liczyć na fachowe doradztwo, dobór najlepszych materiałów i transport a na koniec remontu całe mieszkanie zostało pięknie posprzątane. Wszystko zgodnie ze wcześniej podpisaną umową, wszelkie dodatkowe prace zawsze były wszczesniej konsultowane. P.Marcin działa profesjonalnie, kompleksowo i dba o detale. POLECAM !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2016-03-08 20:08:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cieszę się że szukając firmy remontowej trafiłam na M.O. Wykończenia Wnętrz. Szukałam firmy remontowej do wykończenia mieszkania od zera i zasugerowałam się głównie opiniami z internetu. Wybrałam najlepiej jak się dało! Pan Marcin, właściciel firmy, zrobił dla mnie odbiór mieszkania, podpowiedział świetną Panią Architekt która przygotowała dla mnie projekt i wizualizację. W końcu wykonał calutki remont mieszkania i oddał mi je tak wysprzątane że praktycznie wypakowałam ubrania do szafek i mogłam wziąć się za gotowanie obiadu. Firma jest bardzo solidna i precyzyjna, dotrzymuje ustalonych terminów i dba o porządek. Naprawdę godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Natalia dnia: 2016-02-11 09:04:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma realizowała trudną i niestandartową realizację budowy studia radiowego. Do realizacji tego zadania niezbędne było precyzyjne wykonanie wszystskich elelentów budowlanych zgodnie z projektem. Zostały zastosowane również materiały nie stosowane przy realizacji typowych prac wykończeniowych wnętrz. Budowa była prowadzona w obiekcie użyteczności publicznej i przez cały czas jej trwania obiekt był czynny. Zastosowano bardzo staranne wydzielenia części budynku, dzięki czemu możliwe było korzystanie z przyległych pomieszczeń. Prace zostały wykonane z należytą starannością oraz termniwo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Elżbieta Pałkiewicz dnia: 2015-04-22 13:13:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Długo szukałam firmy wykończeniowej. Po sprawdzeniu wielu stron i przeczytaniu wielu opinii zdecydowałam się na firmę Pana Marcina Owsianki. Była to słuszna decyzja. Wszystko zostało wykonane z dużą precyzją. Początkowo zleciłam wykonanie łazienki, jednak widząc z jak dużą starannością działa jego firma, zleciłam kolejne prace wykończeniowe w mieszkaniu. Pan Marcin dba o każdy detal, konsultuje każdy- nawet najmniejszy problem, a kiedy zajdzie potrzeba podsuwa ciekawe rozwiązania. Efekt finalny jest dokładnie taki jaki jaki chciałam osiągnąć. Wszystko wykonane dokładnie, z dbałością o każdy detal. Panowie są przesympatyczni. Pozostawili po sobie porządek i dobre wrażenie. Współpraca z nimi to wielka przyjemność. Polecam wszystkim!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: S.R. dnia: 2014-10-22 19:25:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firmę wybraliśmy po sprawdzeniu opinii i rzeczywiście, są to wysokiej klasy fachowcy. Remont został wykonany starannie i terminowo. Nie mamy żadnych zastrzeżeń i polecamy firmę pana Marcina .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: jarek dnia: 2014-10-20 20:04:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po przeczytaniu komentarzy nie wachalam sie i od razu zadzwoniłam do Pana Marcina, nie zawiodłam sie. Pan Marcin ma bardzo duzo pomysłów, ktore pomagają w planowaniu pomieszczeń. Wszystko wykonane bardzo starannie z wielka precyzja. Co dla mnie było bardzo istotne to fakt że mogłam wszystko powierzyć Panu Marcinowi. On dowozil materiały i potrzebne akcesoria, co było bardzo wygodne. Każda, nawet najmniejsza decyzja była omawiana , wiec nie było żadnych niespodzianek. Pan Marcin pozostawił po sobie porządek i bardzo miłe wrażenia. Napewno jest to fachowiec godny polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Leila dnia: 2014-09-09 22:06:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowaliśmy się na wykonanie łazienki od zera w M.O. Wykończenia wnętrz i była to najlepsza decyzja jaką mogliśmy podjąć, łazienka jest wykonana solidnie, z dbałością o szczegóły, terminowo i profesjonalnie, całość robi duże wrażenie na osobach oglądających, zdecydowanie polecam jeśli ktoś chce wykonać prace remontowe na najwyższym poziomie, na pewno skorzystamy z usług firmy M.O. Wykończenia wnętrz jeszcze raz.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Łukasz i Agata dnia: 2014-07-02 14:08:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firmę M.O. Wykończenia Wnętrz wybraliśmy po przeczytaniu opinii w Internecie. I nie zawiedliśmy się - jesteśmy bardzo zadowoleni. Pan Marcin wykonał wszystko bardzo starannie. Każdy drobny szczegół był dopracowany. Poza tym Pan Marcin konsultował z nami każdy ważny element prac, doradzał co lepiej zrobić. Mieliśmy kilka pomysłów, które po konsultacji z Panem Marcinem zmieniliśmy - wyszliśmy na zmianie zdecydowanie lepiej :) Pan Marcin jest osobą bardzo kontaktową dzięki czemu wiedzieliśmy co się dzieje na każdym etapie prac. Po zakończonej pracy Pan Marcin pozostawił porządek w mieszkaniu. Prace, które wykonał u nas Pan Marcin: gładzie na ścianach i sufitach, montaż listew przypodłogowych, dwukrotne malowanie całego mieszkania, kładzenie płytek w przedpokoju i kuchni oraz całą łazienkę(kładzenie płytek, montaż geberitu, blat z płytek, montaż umywalki w blacie, gładzie + malowanie, montaż zestawu podtynkowego, montaż wanny i parawanu, montaż drzwi). Każdy kto nas odwiedza jest pod wrażeniem. Z czystym sumieniem możemy polecić firmę Pana Marcina :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kamila i Paweł dnia: 2014-03-09 20:35:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wraz z żoną wybraliśmy firmę Pana Marcina na podstawie opinii z tego portalu i nie zawiedliśmy się :) Zleciliśmy wykończenie naszego nowego mieszkania gładzie, malowanie , podwieszane sufity ,półki we wnękach ,podłogi , montaż drzwi ,kafle w kuchni oraz łazienkę . Wszystko wykonane perfekcyjnie i z ogromną starannością . Mogliśmy również liczyć na pomysłowość Pana Marcina ,który zaproponował kilka ciekawych rozwiązań. Jesteśmy bardzo zadowoleni że wybraliśmy tą firmę i z czystym sumieniem polecamy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Brak reklamacji
Opinia dodana przez: Mirek i Ania dnia: 2014-01-04 18:46:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesteśmy zadowoleni ze współpracy z Panem Marcinem z wielu względów; zlecenie polegało na całościowym wykończeniu domu; firmę wybraliśmy z polecenia od znajomych i ani przez chwilę nie żałowaliśmy; każdy szczegół wykończenia wnętrza był dyskutowany bardzo gruntownie (wszystko z inicjatywy Pana Marcina) i w konsekwencji był bardzo przemyślany, nigdy nie byliśmy postawieni przed faktem dokonanym; kilkakrotnie zdarzyły się sytuacje podbramkowe, które dzięki kreatywności oraz doświadczeniu wykonawcy udało się rozwiązać (np: zły rozstaw rur od kranu przy wannie, wadliwe wykończenie parawanu od prysznica itp); Pan Marcin jest pedantem pod każdym względem, począwszy od równego przycinania i układania płytek a skończywszy na każdorazowym pozostawianiu porządku po zakończonym etapie prac; dodatkowo na plus odnotowaliśmy dotrzymanie ustalonego wcześniej terminu, mimo przeszkód na jakie natrafiliśmy po drodze (długa zima, tynki nie schły, więc ekipa mogła wejść na budowę z opóźnieniem a mimo to termin został dotrzymany); z czystym sercem polecam; w obecnych czasach naprawdę ciężko trafić na dobrą ekipę a jednak:); z czystym sercem polecam;
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-20 13:03:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Marcin Owsianka jest fachowcem, którego mogę szczerze polecić każdemu, kto staje przed ważną kwestią remontu czy wykończenia mieszkania. Współpraca z Panem Marcinem była bezproblemowa, super-terminowa i co najważniejsze Pan Marcin Owsianka jest osobą bardzo odpowiedzialną, która doskonale organizuje czas pracy. Pan Marcin jest bez wątpienia profesjonalistą, który wielką uwagę przykłada do estetyki wykonywanych prac. Efekt końcowy jest zdumiewający, Jednocześnie, na każdym etapie prac jest z nim doskonały kontakt, a wszystkie elementy, które były przedmiotem wykończenia (łazienka od podstaw, gresy, podłogi, instalacje elektryczne, sufity podwieszane) zostały wykonane w rewelacyjnej jakości. Szczerze polecam, Michał Nowakowski.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Michał Nowakowski dnia: 2013-07-30 10:21:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firmę Pana Marcina wybrałem na podstawie tego portalu. Miałem szczęście. Niejeden fachowiec "z polecenia" nie wykona tak dobrze swojej roboty. Zakres robót jakie zleciłem: wymurowanie ścian z bloczków cementowo-gipsowych, tynkowanie, gładzie, malowanie, elektryka, instalacja wodno-kanalizacyjna, łazienka (kafle ściany i podłoga + zabudowa armatury). Wszystko wykonane na tip-top. Do tego zaopatrzenie w materiały budowlane Panowie załatwiali sami. "Na budowie" panował porządek, codziennie po skończeniu prac było posprzątane, a na końcu błysk. Z czystym sumieniem polecam Pana Marcina, na pewno się nie zawiedziecie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marcin Kenig dnia: 2013-06-25 09:00:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę Pana Marcina. Dobry i miły kontakt. Rzetelna wycena, biorąca po uwagę niuanse o których do głowy by mi nie przyszło, co jest bardzo ważne, bo przed remontem wiedziałem na czym stoję i nie było żadnych zaskoczeń po rozpoczęciu pracy. Przede wszystkim dokładność, w pewnych momentach Pan Marcin bardziej się przejmował szczegółami niż ja. Fachowiec któremu można powierzyć pracę, i nie martwić się o nic. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karol G dnia: 2013-04-22 09:21:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firmie M.O. zleciłam drobne poprawki hydrauliczne i elektryczne a także wykończenie całego mieszkania, od drewnianych podług, przez osadzanie drzwi, malowanie ścian, aż po kafle w łazience. Pan Marcin posiada bardzo szeroką wiedzę i doświadczenie, chętnie pomaga w doborze aranżacji i podsuwa nowatorskie rozwiązania. Pomimo bardzo wysoko postawionej poprzeczki i mojej natury perfekcjonistki wszystkie oczekiwania zostały spełnione z nadwyżką. Z czystym sumieniem polecam tę firmę, możecie być pewni że zadba o najmniejszy szczegół, po zakończeniu prac mieszkanie będzie czyste i gotowe do wprowadzenia, a Wy będziecie się nim cieszyć jeszcze przez długie lata :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 2013-04-06 12:54:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia, wszystko zrobione profesjonalnie, ceny przystępne. Na pewno skorzystamy z usług tej firmy w prezyszłości
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było takie potrzeby
Opinia dodana przez: Bartek071 dnia: 2013-01-08 19:57:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoka jakość wykonania i higiena pracy, dobrze posprzątane po zakończeniu. Współpraca układała się znakomicie, niczego nie trzeba pilnować - prace wykonane w terminie i z dbałością o szczegóły. Polecam wszystkim poszukującym dobrego fachowca.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Kacper dnia: 2012-07-27 11:13:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Remont wykonany fachowo i dokładnie. Bardzo mili fachowcy o wysokiej kulturze osobistej i profesjonalnym, dokładnym podejściu do sprawy. Bardzo polecam i na pewno w przyszłości będziemy jeszcze korzystać z tego fachowca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2012-07-26 21:36:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma naprawde godna polecenia.Miałem złe doświadczenia z firmami budowlanymi natomiast z tej firmy jestem w pełni zadowolony .Zadnych problemów ,o nic nie musieliśmy się z żoną martwić.No i wykonanie 100% profesjonalnie . A jeśli moja żona jest zadowolona to musi być naprawde dobrze. Polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mario dnia: 2012-05-08 08:49:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam firmę Pana Marcina, łazienka wygląda super kafelki położone rewelacyjnie, kilka pomysłów Pana Marcina dodało charakteru nowej łazience i gładz na scianie pierwsza klasa. Polecam Solidny i uczciwy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bożena dnia: 2012-03-11 22:11:57 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją