Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

SLAB Żołnierczyk

Zawód: kamieniarze Kamieniarz 
Adres: Śląskie, 44-121 Gliwice Łabędzka 17
Telefon: +48 32 70007 91 Kom. 880441520
Adres e-mail: biuro(małpa)slab.com.pl
Strona internetowa: uslugikamieniarskie.com
NIP:
631-193-65-11
Opis działalności: Produkcja i montaż elementów z kamienia naturalnego. Blaty granitowe, schody kamienne, parapety granitowe, nagrobki. Słowa kluczowe: kamieniarstwo, zakład kamieniarski, blaty granitowe, schody kamienne, parapety granitowe, nagrobki, blaty kwarcytowe

Ocena: 100% pozytywna 35x

Jakość usług: 100% wysoka 35x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 33x 1x
Ceny usług: 100% niskie 13x 20x
Ilość opinii w serwisie: 35
Ilość odsłon profilu firmy: 4988
Data utworzenia profilu: 01.05.2014 22:29:04
Data ostatniej aktualizacji: 13.04.2017 14:59:41 

Opinie o SLAB Żołnierczyk

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam firmę Pana Żołnierczyka. Termin, jakość i podejście do klienta na bardzo wysokim poziomie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marcin z Katowic dnia: 18.11.2021 12:55:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Blat granitowy bardzo ładnie i solidnie wykonany. Bardzo dobra współpraca i kontakt.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kuba dnia: 31.05.2021 11:42:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłem blaty do kuchni firma wywiązała się z zamówienia w terminie.Blaty zostały wykonane z godnie z zamówieniem i bez problemu zamontowane choć kuchnia znajduje się na piętrze i bez hds-u się nie obyło.Na prawdę solidna firma którą mogę polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie była potrzebna
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 30.12.2020 19:24:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W mojej opinii ceny usług konkurencyjne, wykonanie staranne i terminowe. Korzystałem trzykrotnie i polecam każdemu. Firma ma w ofercie blaty kuchenne kwarcytowe - rewelacyjny produkt, trwały, łatwy w utrzymaniu, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie korzystałem
Opinia dodana przez: Bogdan dnia: 03.11.2020 12:10:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam - fachowy pomiar, sprawna obsługa montażu blatu. Cena konkurencyjna, porównywana u wielu dostawców.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dominika K dnia: 28.10.2020 09:06:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ogólnie pozytyw. W przypadku kolejnych potrzeb kamieniarskich wiem gdzie się udać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak danych
Opinia dodana przez: DM dnia: 22.09.2020 16:11:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra jakość wykonania blatu. Fachowa obsługa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 12.09.2020 08:10:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo konkretne rozmowy handlowe oraz perfekcyjne wyczucie oczekiwań klienta . jakość wykonanych blatów kuchennych perfekcyjna .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: czempion dnia: 07.08.2020 19:49:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesionalna obsługa i doradztwo, fachowy pomiar, terminowe i perfekcyjne wykonanie blatu oraz profesionalny montaż! A to wszytko za rozsądną cene! Firma godna polecenia!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 17.07.2020 16:50:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pomoc w wyborze kamienia niezwykle udana. Wykonanie blatu i parapetu perfekcyjne, terminowe, zgodne z moimi oczekiwaniami. Bardzo dziękuję.:)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Halina Sorek dnia: 26.05.2020 07:28:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybkie wykonanie (od pomiaru 2 tygodnie) Dobra cena. Montaż profesjonalny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 23.05.2020 08:29:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidna firma, porządnie wykonali swoje zadanie. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magda Podsiadło dnia: 13.05.2020 20:47:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam, fachowość i rzetelność !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 17.03.2020 15:08:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko wg uzgodnień, łatwy kontakt, terminowo i profesjonalnie. Firma godna polecenia!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 30.09.2019 23:54:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Schody półokrągłe zewnętrzne. Wykonanie w terminie. Kontakt z wykonawcą - bez zastrzeżeń. Jakość materiału i montażu b. dobra. Cena zgodnie z umową. Firma godna plecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: stefangk dnia: 09.09.2019 19:00:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pozytywnie oceniam całość usługi. Profesjonalne przygotowanie oferty, super kontakt, terminowość oraz montaż zgodny z założeniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewa M. dnia: 14.06.2019 20:23:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma naprawdę godna polecenia pod każdym względem. Kontakt jak i wykonanie szybkie i rzeczowe. Na kolejny plus zasługuje fakt że montaż kamiennego blatu mimo umówionego terminu w późniejszym czasie właściciel sprawił mi niespodziankę i zamontował dużo wcześniej co pozwoliło mi spędzić fajnie święta. Naprawdę polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł M dnia: 24.04.2019 07:48:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do Pana Andrzeja trafiliśmy po bardzo nieudanej wspołpracy z innym "fachowcem" ( duze firma specjalizująca się w wyrobach z technistonu z Żywca ) i muszę przyznać że jestem bardzo zadowolony ze współpracy z SLAB Żołnierczyk. Profesjonalnie przygotowana oferta , dostępność próbek materiału , pomiary specjalistycznym sprzętem , terminowość ,dobrze przygotowany blat i wręcz pedantyczny montaż z użyciem profesjonalnych narzędzi. Kultularna , miła i czysto pracująca ekipa . Przy finalnym rozliczniu brak niespodzianek , ile było umówione tyle zapłaciliśmy .Szczerze polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej Tychy dnia: 23.04.2019 12:47:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalne podejście do klienta, terminowa realizacja zamówienia. Blat kuchenny wykonany z technistonu przerósł nasze oczekiwania. Piękny, a montaż perfekcyjny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 23.04.2019 11:48:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykonanie i montaż: blat kuchenny z konglomeratu kwarcowego Negro Tebas. Pełen profesjonalizm od początku do końca. Usługa wykonana w terminie. Bardzo dobry kontakt. Rewelacyjny efekt końcowy. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin W. dnia: 04.04.2019 19:35:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma montowała nam schody, które ze względu na kształt łuku były niezłym wyzwaniem. Wykonanie perfekcyjne :) POLECAMY
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 22.01.2019 08:47:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia szczególnie za rzetelne i terminowe podejście do klienta . Polecam .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał Lipiński dnia: 11.01.2019 15:19:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Składałyśy zamówienie przez maila i kontaktowałyśmy się wyłącznie telefonicznie i mailowo - z efektu jesteśy bardzo zadowolone, dodatkowo świetna współpraca, komunikacja,wszystko terminowo, bardzo polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 23.10.2018 10:11:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobre ceny , duży wybór materiałów , rzetelność w realizacji terminowość .Bardzo dobra jakość prac przy montażu . Firmę bardzo polecam innym .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 30.08.2018 15:17:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Godna polecenia firma!! usługa montażu blatu kuchennego (granit) zgodnie z ustaleniami i przed terminem; montaż wykonano czysto i schludnie; cena usługi wraz z materiałem - adekwatna do jakości
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Adam dnia: 11.07.2018 11:03:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: montaż schodów w domu, zgodnie z ustaleniami termin, cena, fachowe wykonanie, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: WW dnia: 17.05.2018 05:09:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma wykonywała u mnie blat kuchenny z konglomeratu. Jestem zadowolona z jakości wykonania
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ania dnia: 16.05.2018 08:15:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: staranność godna pochwały, fachowy pomiar i doradztwo, terminowość dostawy oraz szybki, czysty montaż, polecam jak najbardziej
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jarosław Kowalski dnia: 05.01.2018 06:25:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry kontakt z fachowcami wykonującymi usługę. Solidne wykonanie,terminowość bez zarzutu. Firma naprawdę godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Klient Piekary Śląskie dnia: 12.11.2017 20:13:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma SLAB wykonywała dla nas schody granitowe zewnętrzne. Praca została wykonana bardzo fachowo, solidnie oraz w krótkim terminie. Firma SLAB jest godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie korzystaliśmy na razie.
Opinia dodana przez: Władysław. dnia: 28.09.2017 09:19:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma SLAB Żołnierczyk podjęła się trudnego zadania i wykonała nietypowy nagrobek dla mojej zmarłej Mamy. Chaczkar jest pięknie zaprojektowany i wykonany. Stoi na Cmentarzu we Wrocławiu. Serdecznie dziękuję za cierpliwość do moich wymagań, pomysłów, ciągłych zmian. W rezultacie powstało małe dzieło sztuki, które godnie upamiętnia moją Mamę. Osobne podziękowania przekazuję pracownikom technicznym, którzy w upalny dzień 2 sierpnia 2017r. profesjonalnie osadzili ciężkie elementy nagrobka. Pracując w ciężkich warunkach, okazali wrażliwość i szacunek w miejscu pochówku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Danuta Iwaszkiewicz dnia: 06.08.2017 08:06:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidni wykonawcy, profesjonalny pomiar, montaż blatów czysto, porządnie, bezproblemowy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Adam dnia: 15.04.2017 17:55:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Materiały i montaż - zgodnie z umową. Termin wykonania z lekkim "poślizgiem" ale za moją akceptacją - czyli OK. Cena konkurencyjna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 14.06.2016 11:59:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma SLAB wykonała dla mnie blat kuchenny oraz dokonała jego montażu. Wszystko odbyło się bez jakichkolwiek problemów. Zaraz po złożeniu zamówienia, dokonano starannego pomiaru mebli - rzecz jak najbardziej oczywista, ale zrobiono to w taki sposób, że gotowe blaty nie wymagały żadnych szlifów ani docinek na miejscu - a nie był to mały blacik w M3 w bloku, tylko spora powierzchnia. Efekt pracy jest wspaniały. Z czystym sumieniem mogę polecić ten zakład kamieniarski.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rafał Dz. dnia: 27.05.2016 21:23:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamawiałam usługę kompleksową(wykonanie blatu+montaż). jestem bardzo zadowolona- otrzymałam wszystkie niezbędne informacje, wycenę usługi i pomoc w wyborze odpowiedniego kamienia oraz zdjęcia konkretnego materiału z którego miało być realizowane zamówienie, co było istotne gdyż zamówienie było składane drogą mailową bez obejrzenia osobiście granitu. Montaż odbył się sprawnie i profesjonalnie. Blaty wyglądają pięknie. Polecam firmę slab Żołnierczyk.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magdalena dnia: 18.12.2015 13:01:23 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją