Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

SLAB Żołnierczyk

Zawód: kamieniarze Kamieniarz 
Adres: Śląskie, 44-121 Gliwice Łabędzka 17
Telefon: +48 32 70007 91 Kom. 880441520
Adres e-mail: biuro(małpa)slab.com.pl
Strona internetowa: uslugikamieniarskie.com
NIP:
631-193-65-11
Opis działalności: Produkcja i montaż elementów z kamienia naturalnego. Blaty granitowe, schody kamienne, parapety granitowe, nagrobki. Słowa kluczowe: kamieniarstwo, zakład kamieniarski, blaty granitowe, schody kamienne, parapety granitowe, nagrobki, blaty kwarcytowe

Ocena: 100% pozytywna 26x

Jakość usług: 100% wysoka 26x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 24x 1x
Ceny usług: 100% niskie 9x 15x
Ilość opinii w serwisie: 26
Ilość odsłon profilu firmy: 3688
Data utworzenia profilu: 2014-05-01 22:29:04
Data ostatniej aktualizacji: 2017-04-13 14:59:41 

Opinie o SLAB Żołnierczyk

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pomoc w wyborze kamienia niezwykle udana. Wykonanie blatu i parapetu perfekcyjne, terminowe, zgodne z moimi oczekiwaniami. Bardzo dziękuję.:)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Halina Sorek dnia: 2020-05-26 07:28:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybkie wykonanie (od pomiaru 2 tygodnie) Dobra cena. Montaż profesjonalny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2020-05-23 08:29:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidna firma, porządnie wykonali swoje zadanie. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magda Podsiadło dnia: 2020-05-13 20:47:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam, fachowość i rzetelność !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2020-03-17 15:08:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko wg uzgodnień, łatwy kontakt, terminowo i profesjonalnie. Firma godna polecenia!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2019-09-30 23:54:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Schody półokrągłe zewnętrzne. Wykonanie w terminie. Kontakt z wykonawcą - bez zastrzeżeń. Jakość materiału i montażu b. dobra. Cena zgodnie z umową. Firma godna plecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: stefangk dnia: 2019-09-09 19:00:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pozytywnie oceniam całość usługi. Profesjonalne przygotowanie oferty, super kontakt, terminowość oraz montaż zgodny z założeniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewa M. dnia: 2019-06-14 20:23:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma naprawdę godna polecenia pod każdym względem. Kontakt jak i wykonanie szybkie i rzeczowe. Na kolejny plus zasługuje fakt że montaż kamiennego blatu mimo umówionego terminu w późniejszym czasie właściciel sprawił mi niespodziankę i zamontował dużo wcześniej co pozwoliło mi spędzić fajnie święta. Naprawdę polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł M dnia: 2019-04-24 07:48:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do Pana Andrzeja trafiliśmy po bardzo nieudanej wspołpracy z innym "fachowcem" ( duze firma specjalizująca się w wyrobach z technistonu z Żywca ) i muszę przyznać że jestem bardzo zadowolony ze współpracy z SLAB Żołnierczyk. Profesjonalnie przygotowana oferta , dostępność próbek materiału , pomiary specjalistycznym sprzętem , terminowość ,dobrze przygotowany blat i wręcz pedantyczny montaż z użyciem profesjonalnych narzędzi. Kultularna , miła i czysto pracująca ekipa . Przy finalnym rozliczniu brak niespodzianek , ile było umówione tyle zapłaciliśmy .Szczerze polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej Tychy dnia: 2019-04-23 12:47:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalne podejście do klienta, terminowa realizacja zamówienia. Blat kuchenny wykonany z technistonu przerósł nasze oczekiwania. Piękny, a montaż perfekcyjny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2019-04-23 11:48:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykonanie i montaż: blat kuchenny z konglomeratu kwarcowego Negro Tebas. Pełen profesjonalizm od początku do końca. Usługa wykonana w terminie. Bardzo dobry kontakt. Rewelacyjny efekt końcowy. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin W. dnia: 2019-04-04 19:35:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma montowała nam schody, które ze względu na kształt łuku były niezłym wyzwaniem. Wykonanie perfekcyjne :) POLECAMY
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2019-01-22 08:47:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia szczególnie za rzetelne i terminowe podejście do klienta . Polecam .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał Lipiński dnia: 2019-01-11 15:19:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Składałyśy zamówienie przez maila i kontaktowałyśmy się wyłącznie telefonicznie i mailowo - z efektu jesteśy bardzo zadowolone, dodatkowo świetna współpraca, komunikacja,wszystko terminowo, bardzo polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2018-10-23 10:11:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobre ceny , duży wybór materiałów , rzetelność w realizacji terminowość .Bardzo dobra jakość prac przy montażu . Firmę bardzo polecam innym .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2018-08-30 15:17:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Godna polecenia firma!! usługa montażu blatu kuchennego (granit) zgodnie z ustaleniami i przed terminem; montaż wykonano czysto i schludnie; cena usługi wraz z materiałem - adekwatna do jakości
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2018-07-11 11:03:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: montaż schodów w domu, zgodnie z ustaleniami termin, cena, fachowe wykonanie, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: WW dnia: 2018-05-17 05:09:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma wykonywała u mnie blat kuchenny z konglomeratu. Jestem zadowolona z jakości wykonania
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2018-05-16 08:15:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: staranność godna pochwały, fachowy pomiar i doradztwo, terminowość dostawy oraz szybki, czysty montaż, polecam jak najbardziej
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jarosław Kowalski dnia: 2018-01-05 06:25:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry kontakt z fachowcami wykonującymi usługę. Solidne wykonanie,terminowość bez zarzutu. Firma naprawdę godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Klient Piekary Śląskie dnia: 2017-11-12 20:13:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma SLAB wykonywała dla nas schody granitowe zewnętrzne. Praca została wykonana bardzo fachowo, solidnie oraz w krótkim terminie. Firma SLAB jest godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie korzystaliśmy na razie.
Opinia dodana przez: Władysław. dnia: 2017-09-28 09:19:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma SLAB Żołnierczyk podjęła się trudnego zadania i wykonała nietypowy nagrobek dla mojej zmarłej Mamy. Chaczkar jest pięknie zaprojektowany i wykonany. Stoi na Cmentarzu we Wrocławiu. Serdecznie dziękuję za cierpliwość do moich wymagań, pomysłów, ciągłych zmian. W rezultacie powstało małe dzieło sztuki, które godnie upamiętnia moją Mamę. Osobne podziękowania przekazuję pracownikom technicznym, którzy w upalny dzień 2 sierpnia 2017r. profesjonalnie osadzili ciężkie elementy nagrobka. Pracując w ciężkich warunkach, okazali wrażliwość i szacunek w miejscu pochówku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Danuta Iwaszkiewicz dnia: 2017-08-06 08:06:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidni wykonawcy, profesjonalny pomiar, montaż blatów czysto, porządnie, bezproblemowy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2017-04-15 17:55:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Materiały i montaż - zgodnie z umową. Termin wykonania z lekkim "poślizgiem" ale za moją akceptacją - czyli OK. Cena konkurencyjna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-06-14 11:59:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma SLAB wykonała dla mnie blat kuchenny oraz dokonała jego montażu. Wszystko odbyło się bez jakichkolwiek problemów. Zaraz po złożeniu zamówienia, dokonano starannego pomiaru mebli - rzecz jak najbardziej oczywista, ale zrobiono to w taki sposób, że gotowe blaty nie wymagały żadnych szlifów ani docinek na miejscu - a nie był to mały blacik w M3 w bloku, tylko spora powierzchnia. Efekt pracy jest wspaniały. Z czystym sumieniem mogę polecić ten zakład kamieniarski.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rafał Dz. dnia: 2016-05-27 21:23:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamawiałam usługę kompleksową(wykonanie blatu+montaż). jestem bardzo zadowolona- otrzymałam wszystkie niezbędne informacje, wycenę usługi i pomoc w wyborze odpowiedniego kamienia oraz zdjęcia konkretnego materiału z którego miało być realizowane zamówienie, co było istotne gdyż zamówienie było składane drogą mailową bez obejrzenia osobiście granitu. Montaż odbył się sprawnie i profesjonalnie. Blaty wyglądają pięknie. Polecam firmę slab Żołnierczyk.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magdalena dnia: 2015-12-18 13:01:23 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją