Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

SLAB Żołnierczyk

Zawód: kamieniarze Kamieniarz 
Adres: Śląskie, 44-121 Gliwice Łabędzka 17
Telefon: +48 32 70007 91 Kom. 880441520
Adres e-mail: biuro(małpa)slab.com.pl
Strona internetowa: uslugikamieniarskie.com
NIP:
631-193-65-11
Opis działalności: Produkcja i montaż elementów z kamienia naturalnego. Blaty granitowe, schody kamienne, parapety granitowe, nagrobki. Słowa kluczowe: kamieniarstwo, zakład kamieniarski, blaty granitowe, schody kamienne, parapety granitowe, nagrobki, blaty kwarcytowe

Ocena: 100% pozytywna 5x

Jakość usług: 100% wysoka 5x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 4x 1x
Ceny usług: 100% niskie 2x 3x
Ilość opinii w serwisie: 5
Ilość odsłon profilu firmy: 1371
Data utworzenia profilu: 2014-05-01 22:29:04
Data ostatniej aktualizacji: 2017-04-13 14:59:41 

Opinie o SLAB Żołnierczyk

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma SLAB Żołnierczyk podjęła się trudnego zadania i wykonała nietypowy nagrobek dla mojej zmarłej Mamy. Chaczkar jest pięknie zaprojektowany i wykonany. Stoi na Cmentarzu we Wrocławiu. Serdecznie dziękuję za cierpliwość do moich wymagań, pomysłów, ciągłych zmian. W rezultacie powstało małe dzieło sztuki, które godnie upamiętnia moją Mamę. Osobne podziękowania przekazuję pracownikom technicznym, którzy w upalny dzień 2 sierpnia 2017r. profesjonalnie osadzili ciężkie elementy nagrobka. Pracując w ciężkich warunkach, okazali wrażliwość i szacunek w miejscu pochówku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Danuta Iwaszkiewicz dnia: 2017-08-06 08:06:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidni wykonawcy, profesjonalny pomiar, montaż blatów czysto, porządnie, bezproblemowy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2017-04-15 17:55:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Materiały i montaż - zgodnie z umową. Termin wykonania z lekkim "poślizgiem" ale za moją akceptacją - czyli OK. Cena konkurencyjna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-06-14 11:59:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma SLAB wykonała dla mnie blat kuchenny oraz dokonała jego montażu. Wszystko odbyło się bez jakichkolwiek problemów. Zaraz po złożeniu zamówienia, dokonano starannego pomiaru mebli - rzecz jak najbardziej oczywista, ale zrobiono to w taki sposób, że gotowe blaty nie wymagały żadnych szlifów ani docinek na miejscu - a nie był to mały blacik w M3 w bloku, tylko spora powierzchnia. Efekt pracy jest wspaniały. Z czystym sumieniem mogę polecić ten zakład kamieniarski.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rafał Dz. dnia: 2016-05-27 21:23:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamawiałam usługę kompleksową(wykonanie blatu+montaż). jestem bardzo zadowolona- otrzymałam wszystkie niezbędne informacje, wycenę usługi i pomoc w wyborze odpowiedniego kamienia oraz zdjęcia konkretnego materiału z którego miało być realizowane zamówienie, co było istotne gdyż zamówienie było składane drogą mailową bez obejrzenia osobiście granitu. Montaż odbył się sprawnie i profesjonalnie. Blaty wyglądają pięknie. Polecam firmę slab Żołnierczyk.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magdalena dnia: 2015-12-18 13:01:23 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją